- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem fut semmilyen 3RD party soft, friss driver install után az új driverrel produkálta a magasabb eredményt, utána mikor CCC-ben a memória órajelhez nyúltam jött a szokásos fekete halál. Azóta pedig újra csak az alacsonyabb teljesítmény produkálja valleyben. Ilyet még nem láttam.
(#3418) cyberkind
Nem a jelenetek között van bibi, konkrétan 14 átlag fps-beli eltérés van kb.
-
mcwolf79
veterán
Egy szimpla és egy dupla, mindegyiken a ventik 600-700 körül tekernek.
Mondjuk én számítottam rá, hogy nem lesz ilyen über 40-50 °C. A 780-am is felmelegedett ugyanennél a rendszernél 52-53 °C-ra, a 290 annál meg ugyebár forrófejűbb.Ennél a blokknál a VRM-ek (hosszú sor) felé is megy víz, vagy annak a hője csak átadódik a blokktesten keresztül a vízáramnak?
Igen ,CPU is van rajta.
Mennyinek mondható a biztonságos VRM hőfok?
-
mcwolf79
veterán
Na egy kutyafuttában csinált Valley teszt alatt (bő 15 perc) GPU max. 63 °C, VRM1 max. 79 °C, VRM2 max. 52 °C.
Nem tom az 1-essel valami nem stimmelhet. Sokallom azt a 79 °C-t.Lehet holnap szétszedem, de sztem felfexik rendesen. -
-
Dijundisun
csendes tag
Nincs semmi gond az AB val, konkrétan én ezt a verziót használom 3.0.0 beta 17 Igaz hogy ugye beta de én be tudtam állítani a monitorozást, a ventiprofilt
Összeakadást eddig nem tapasztaltam, a lényeg hohy ne állítgasson senki se egyszerre a ccc-ben és az AB-ban egyszerre mert akkor felülírják egymást, stb. -
mcwolf79
veterán
Ha nem jön elő nálad a hiba akkor szerintem ne tedd fel.
Ha gyári állapotban akarod használni (95 °C-os hőfok limittel) akkor felteheted, de ha lejjebb akarod venni ,akkor felejtős, mert kikerült valamiért belőle az Overdrive funkció,amivel tudod szabályozni a hőfoklimitet.Upsz, még befértem volna az időlimitbe. Bocsi
-
janos666
nagyúr
Én nem vennék 290X-et bolti áron, pedig vannak, akik megteszik.
Ők még hülyébbek, mint én, aki 290 áron szeretne 290X-hez jutni?Annak nem igen lesz olcsóbb a vége, mint itthonról egy 290X.
Az lenne nekem a legjobb ajánlat, ha valaki 290 listaáron eladna egy használt unlock-olhatót valami olyasmi indokkal, hogy inkább Geforce-ra vált.
(De olyan márkából, ami minimum 2 évig garis.)Elvileg szerintem ugrik a gari mindkettőtől. Tudom, hogy gyakorlatilag egyiktől sem feltétlenül.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Annyi történik, hogy ha a TDP limitbe ütközöl, mert azt nem tudod megakadályozni, akkor a hardver nem biztos, hogy 1 wattra paraméterezi magát a limittől, mint 95°C-on, hanem 4-5 wattra is kerülhet tőle. Ezzel a hardver úgymond hatásfoka csökken, de mivel hamarabb ütközik hőlimitbe, így igazából sebességben nem lesz hátrányod.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az MSI AB csinálhat bármit. Ez a működés a hardverbe van beleépítve. Ezt próbálják igen extrém egyéni PowerTune profilozással kiütni, de ennek jelenleg az az eredménye, hogy már akkor is instabil lesz a rendszer, ha az AB fut, miközben az órajelekhez még nem nyúltál.
Majd az AB fejlesztője is rájön, hogy a hardverrel csak szélmalomharcot vív. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok