-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mclaren-d #4556 üzenetére
inkább az a kérdés, hogy melyik aspektusában. tömören:
extra teljesítmény: igen
stabilitás: egy darabig nem (rosszabb lesz, mint a DX), aztán kireszelik
az időzítéssel kapcsolatos ígéretek: na azokban marhára nem(#4566) Asbee: jónak nem jó (mitől lenne?), csak valószínűleg nem is árt.
-
Asbee
veterán
válasz
mclaren-d #3491 üzenetére
Elhiszem, de attól még nem hibás, hagyjuk is.
(#3489) N.Ferry: Overclock.net tapasztalatok alapján nem igazán. Nem beszélve arról, hogy egyenlőre memória tuning is elég felejtős. Nekem (lekopogom) mákom van. Nem a legújabb driver van fennt, elpida ram és nem jött még elő.
(#3476) Pug: Vrm hőfokok milyenek? Már nekem is úton van a blokk, kíváncsi leszek mit tud.
-
válasz
mclaren-d #3397 üzenetére
Attól függ, hogy mekkora hangja van. Nekem az első Sapphire 290X-es konkrétan csattogó elektromos öngyújtó hangot adott ki (igen, a VRM és nem a venti
). Szó nélkül csere volt, a szervizes is megijedt a hangtól.
Az Asus 290X és a mostani sapphire 290-es is cicereg, de ezek már a "normál" cicergő tartományban.
(#3399) ffodi:
Azért van az a hangszín és erősség, amitől konkrétan nem tekinthető rendeltetésszerű használatra alkalmasnak a kártya. Persze nem az alap cicergésre gondolok.
-
SzlobiG
félisten
válasz
mclaren-d #3381 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy ez az AMD hibája olyan vrmet használnak aminél gyakorta előjön ez a jelenség meg lehet nézni a másik oldalon a topikba mennyi ilyen panasz van itt meg nem te vagy az első. Meg tudlak érteni szívtam én is ezekkel a hangokkal eleget pláne amikor halk pc-t akartam vízzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest