-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
Raggie #37150 üzenetére
Nagyon sokan, és nem ok nélkül
Ez egy 290X 390X biossal megmókolva.
1170/1580-on ment, +81mV fesszel.
Innen letöltöd a neked megfelelőt és menni fog. VRAM típusra figyelj oda.
Annyiból lesz sokkal jobb az új biossal, hogy a VRAM is jól reagál a tuningra és ez még fps-ben is meglátszik, nem csak szintetikus teszteknél. Volt itt aki 1600 vagy felette használta, én megálltam 1580-nál. -
-
válasz
Raggie #36549 üzenetére
Egy ismerősöm azt mondta, hogy némely bolt ilyen formában szórja ki a már visszavitt, valamilyen kis problémával rendelkező darabokat, hátha a másik hülyének nem tűnik fel, pl cicereg vagy melegszik ilyesmi. Nyilván nem mindenki méregeti le tesztprogramokkal meg figyel hőmérsékletet, csak beteszi és játszik.
Remélem az enyém nem egy ilyen darab lesz, mert akkor nagy balhé lesz. Vagy már el se hozom ha ki volt bontva. -
szami76
tag
válasz
Raggie #36306 üzenetére
Igazából nem is értem miért nem??!!A melegedés nem lehet indok!!!!Ahogy írtam is r200-as ház sajnos nem a jó szellőzésről híres.Még is jó értékeket mutatott,úgy hogy nincs benne plusz ventilátor.
mindenki mást és mást tapasztal más-más kártyáknál!Nekem az MSI nem jött be,mert rohadt meleg volt ,folyamatosan 75-80 fok körül ment.Azért azt nem gondolnám egészségesnek ??!!
Nekem egyenlőre jól dolgozik az asus,ugyan este egy kicsit meghajtom,lássuk mit bír(nem tuning,inkább csak több játékon fogom tesztelni) -
csabsz13
aktív tag
válasz
Raggie #36306 üzenetére
legalább annyira számít erőteljesen az, hogy mennyi anyag van arra, hogy felvegye a hőt... ne menjünk bele ilyen vitákba szerintem megfelelő háttértudás nélkül (nekem sincs ilyen tudásom és az indoklásodból nekem úgy tűnik, hogy neked sincs - no offense)
annyit észrevételeztem csak, hogy a többi - jobban ajánlott - kártyáknál is megvan ez az adottság, egyiknél sem érintkezik minden hőcső direkt a GPU-val.az, hogy más fórumokon is kevésbé ajánlott az ASUS: természetesen igaz lehet (nem néztem most utána), de annak szerintem más okai vannak.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Raggie #36303 üzenetére
olyan kíváncsi lennék, megmérte már valaki valamikor annak a 2 "dísz" hőcsőnek a hőmérsékletét működés közben?
vagy mindenki ránézésre ilyen hővezetési anyagszakértő...meg lehet nézni a képeket, itt sem KÖZVETLENÜL vannak a heat pipe-ok a GPU-n, hanem van közte még másik fémdarab. tehát gyakorlatilag ugyanúgy ezek is csak közvetve adják át a hőt a heat pipe-oknak.
mégis működik! -
CptAdamica
veterán
válasz
Raggie #36303 üzenetére
Egyben vannak, szóval át kell adniuk egymásnak a hőt.
(#36302) Ad-m Nekem a VRM hőfokok is rendben vannak körül-belül GPU +8-9 fok ami a második vrm, tehát az első az a GPU hőfok szintjén mozog. Szerintem volt már itt is elégedett Asus vga vásárló, csak ezen mindenki átsiklik. Azzal meg ne vicceljünk már, hogy még a giga kártya is ajánlottabb az asus-nál.
-
Habugi
addikt
válasz
Raggie #35885 üzenetére
Ez a kép nem először van ide linkelve de ettől függetlenül még mindig hibás mert fel van cserélve rajta a kettő..
A trixemen pl zavart hogy melegszik a VRM2, a PCB hűtésemen gányolnom kellett kicsit hogy egy döntött venti telibe kapja, ennek eredményeként szépen esett is a hőmérséklete, szóval elég jól kijött hogy melyik-melyik.
-
pcsabat
őstag
válasz
Raggie #35218 üzenetére
Ha az egy STRAIGHT POWER E9 akkor arra még az életem is rá merném bízni, ha nem akkor sem szokott baj lenni a be quiet tápokkal, majdnem mindig minőségi belsőre építenek, el kell bírnia. Mondjuk az E9-nél osztott a 12V-os ág, de a gyártó normálisan osztja ezeket ki elvileg, nem lehet baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged