- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
Pokesz007 #1668 üzenetére
Ez itt totál OFF, de azért nézd csak meg ezt. Magasabb felbontás eggyel, és több FPS de hová butítja a grafikát, ráadásul itt I5 hajtja meg a vga-t. Ha van DX12 akkor egész vállalható az RX460.
@pokesz: rtss és hwinfo64 vagy rtss és afterburner vagy rtss és hwinfo64 és afterburner egyszerre. Rengeteg tutorial van youtubon a témában.
-
távcsőves
senior tag
-
MK VII
veterán
válasz
Pokesz007 #1211 üzenetére
Igazából a saját személyes igényeimet teljesen kielégíti a kártya teljesítménye. Számomra megfelel..
Annyi bizonyos, hogy nem szabad a nagyobb testvéreihez viszonyítani. Még egy sima 470 is kétszer körbehugyozza...
Én most egy második vásárlásán gondolkozom, mert csak...
Tudom fúj fúj CF meg nem skálázódik meg sok játék nem támogatja, de én kíváncsi vagyok rá. Elég kevés teszt van RX460 CF... Engem a kíváncsiság hajt... Valószínűleg úgyis az lenne belőle, hogy a második kártya beszerzése után a kettő árából egy 480-at fogok venni, de ilyen teszt jelleggel bevállalnám szívesen a CF-et...Ha bármi kételyed merülne fel a 460-nal kapcsolatban akár teljesítmény vagy akármi más, akkor vegyél 470 4GB-ot. Azzal semmiképp nem lősz mellé.
-
MK VII
veterán
válasz
Pokesz007 #1176 üzenetére
Sikerült persze...
Leszedtem, aztán újraraktam a gépet. Win10-zet tettem fel bár nem szívesen, aztán feltettem a 16.11.4-gyes Crimsont és tökéletes..(#1179) mariachi1989
Tápodat dobd jó messzire és vegyél egy normálisat, mert az ami most van minden csak nem táp.. Inkább az ipari hulladék kategória. Ajánlom keresd fel a "Melyik tápegységet vegyem" topikot. Ott segítenek. Amúgy egy jobb minőségű 450-500W-os táp bőven elég. -
válasz
Pokesz007 #741 üzenetére
Azért kérdeztem, miért akarod lecserélni, mert nem írtad, hogy mi az oka. Így már értem a dolgot.
Ez esetben szerintem ne gondolkozz és vegyél egy RX 460 4GB-ot, senkinek sincs bizonyítéka rá, hogy a következő 1-2 hónapban nem hal be a HD7850-ed, míg normalizálódik a GTX 1050 ára.
A procicserét is ejtsd majd meg jövőre akkor, elvileg javulni fog a kártya teljesítménye. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest