- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeroM
senior tag
Nekem is hasonlo tapom volt sak ha jol emlexem 400w os hibat nem csinalt de az i5 utan elkezdett halkan ciceregni... 2500 (max 95w) lecsereltem egy 500w os thermaltake re azota eltelt 5 ev... es hibatlan a gepbe azota van 3 winyo 2ssd 1 dvd illetve i5 2500 16gb ram gtx 1050ti plusz egy 12cm es venti. Szoval mindenkepp csereld le sztem minimum egy 450w os minosegi tapra mert elso korben ezzel a lefagyassal a winyokat gyilkolod meg...
-
-
hegegabi80
addikt
Nekem ebből az RX460-as van, tápcsatis, i5-4440 2x4 giga + ssd és 2,5 hdd.
Mindezt egy 350W-os Super Flower táppal. Igaz nagy ritkán nekem is kifagy és újraindul a gép, de csak PUBG alatt. Semmi más játék és egyéb alatt nem, de ez a játék hibája, másnak is van ilyen.Az a 400W előírás a gagyi tápok miatt van, szerintem a 350-nek elég nek kéne lenni bőven. Esetleg valakinek kölcsönbe másik táp? Vagy áttenni a vga-t másik gépbe?
-
távcsőves
senior tag
A tesójával igen. Ha a házszellőzésed rendben van, akkor jó lesz. Nagy táp sem kell neki, 48W TDP kerete van alapból. Lapos elemről elmegy.
Cserébe nem fogja tartani az 1196Mhz boost órajelet, 1150 köré fog beállni. Wattmanban kell neki a state 7 állapothoz -50mV és +25% power limit. Na innét rendesen kiboostol és olyan csendes is lesz, hogy Pumba elsem hiszi.
Sőt, a félelmetes 1225Mhz boost is meglesz... Az meg már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest