- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Nos... én veled vagyok. Mindig a jóhiszemű vásárlót kell támogatni, korrekt lenne, ha az eladó visszavenné,
az ügy lezárulna, de...1. Az nem igaz hogy a BIOS cserélt kártya nem gariztatható. Ha az eredeti visszakerül, nem lehet megállapítani a cserét.
2. A te esetedben a rendőrségi feljelentés sokat nem ér. A polgári pereskedés megint kétséges, valószínűleg sokat kell beleinvesztálod és sokáig tartana. Amibe kapaszkodhatsz az annyi, hogy az eladó konkrétan leírta a hirdetésben, hogy szerinte nem 560D/EVO-ról van szó. (védekezhet hogy őt is megtévesztette a gyártó, mint sokakat) Azt viszont neked kéne bizonyítani hogy ő cserélte a BIOS-t nem pedig te vagy más. Ez igen nehéz lesz.
Annyit még hozzátennék hogy több RX560-at vettem már, és én is kaptam 560D-t 560 helyett. Nagykerben!!!!!!
A pulse esetében egyetlen szám különbség van a modell megnevezésben. 19-est kaptam a 20-as helyett.
Mivel bányában nincs érezhető különbség én nem szórakoztam a visszavéttel.
De neked azt javaslom kényszerítsd ki, azt a visszavételt, csak közben ne írogass blődségeket. -
gksudo
újonc
Én adtam el az ominózis kártyát a vevőnek, és szeretném, ha mindenki tudná, hogy nincs itt semmi átverés!
Ezt a kártyát adtam el: http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-500-series/rx-560-4gb-sf-rx-560p4sfgr1024 stream processorral! Leellenőrizhető a típusszám!!!!!!!!!!!!!!!
A probléma sajnos az, hogy nem a megfelelő bios került vissza a kártyára eladás előtt. Ezért elnézést kérek, és felajánlottam, hogy segítek az eredeti bios viszaállításában, vagy ha ez nem tetszik, kicserélem a kártyát egy ugyanilyen típusra, ugyanezen kondíciókkal, az eredeti biossal!
Erre semmi reakciót nem kaptam a kedves vevőtől, ellenben fenyegetést azt igen!
Senki nincs átverve, se félrevezetve, azt kapta a vevő, amit várt, annyi hibával, hogy nem az eredeti biosa került vissza rá, de mint tudjuk, ez könnyen orvosolható, és probléma megodva.
Innentől kezdve mindenki döntse el maga, hogy mirről szól a történet.
Nálam ment a vga, nem volt error code ezzel a biossal sem, ha az úrnál nem megy, most mondom harmadszorra, hogy orvosoljuk a problémát és mindenki mehet a dolgára!
-
Cseréltesd vissza a muksóval. Egyszerűen.
A kód alapján ez egy butított, 896 számolóegységes 560D, viszont a képed alapján mókolt BIOS-al, feloldott magokkal... ugyancsak van okod pénzvisszát kérni. Csak mutasd meg a csávónak ezt a thread-et.
-
-
hegegabi80
addikt
Nekem XFX RX460 2Gb single fan vga-m van. Jelenleg a legújabb diver van fent (18.x), és tökéletesen müxik win 10-el. De most lett lecserélve pár napja, előtte nekem is 17.x novemberi driver volt, az is tökéletesen működött. Szerintem próbáld meg azzal is, meg esetleg egy alaplapi bios frissítés.
-
Balathruin
veterán
2016-os driverrel persze hogy nem megy, akkor még nem jelent meg az 500-as széria.
Próbálj novemberit (17.11), ha nagyon visszafelé akarsz menni akkor azt hiszem május a legelső ami már támogatja.
Én még azt tudom elképzelni hogy piszkálva volt a BIOS, akkor az alap driver nem fog működni. -
Volt több RX560-om W10 alatt, XFX is, és mindegyik ment... lehet a Tiéd egy hibás példány.
6pin-es PCIE tápcsati alap kell, hogy legyen, nem opció.Tudnád linkelni, hogy pontosan melyik driver-t telepítetted fel?
Jó kis Deluxe Asus deszkád van, csak picit régi - érdemes a legújabb BIOS-ra felfrissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest