- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Vissza olvasva pár napot leírnám a véleményem.
Alapvetően Intel+Nvidia párti vagyok. Sokáig AMD videókártyám volt, mígnem el nem kezdtek szaggatni kb 8-10 éve, de lehet csak akkor vettem észre a frissen megjelenő GTA4-ben. (2009) Akkoriban sokan elpártoltak az AMD-től. Akiket zavart a mikroakadás, meg akik nem hitték el a PH szakértőinek hogy az NV új fejlesztése (480->580) zsákutca. Évtizedes NV főlény következett, aminek szerintem a NV fanok sem örülnek annyira mint gondolnánk.Azóta az RX560 az első AMD-s VGA amivel ár/teljesítmény/zaj tekintetében elégedett vagyok.
Volt vagy 4 féle rx560-om, különböző gépekben, különböző lapokkal cpu-kkal. Volt különbség, de egyik sem szaggatott.A mese után a tanácsom: Azt a problémás RX560-at próbáld ki egy másik gépben, lehetőleg 4-5. generációs Intel CPU-val vagy újabbal. Ha akkor is előjön a hiba, akkor garíztasd, de ez nem lesz könnyű.
-
no more
veterán
Úgy értettem, igen. Nekem is olyan. Letöltöd azt a Microsoft izé programot, és magától frissít, neked nincs semmi dolgod, addig egyél, igyál, zuhanyozz (olyan 3/4-1 óra volt kb a folyamat). Én mondjuk úgy frissítettem, hogy adatokat megtartottam, aztán, amikor kész volt, csökkentett mód, DDU és ment a 18.5 driver.
-
Alpi.
addikt
Próbáljatok végig pár drivert. Nem olyan régen 2 R9 290-est is láttam (érdekes módon mindkettő dcu2-es volt) amik 15.7-es drivernél újabbakkal percenként isképesek voltak crashelni. 15.7.1 -el az ég világon nem produkáltak semmilyen problémát sem. Ok, ez nem R9, de ki tudja !
A radeon driver uninstallja meg nem igazán mondható biztosnak ! Simán fent hagy dolgokat ! Főleg ha előtte több generációnyi driver is volt (catalyst-okkal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest