- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Vissza olvasva pár napot leírnám a véleményem.
Alapvetően Intel+Nvidia párti vagyok. Sokáig AMD videókártyám volt, mígnem el nem kezdtek szaggatni kb 8-10 éve, de lehet csak akkor vettem észre a frissen megjelenő GTA4-ben. (2009) Akkoriban sokan elpártoltak az AMD-től. Akiket zavart a mikroakadás, meg akik nem hitték el a PH szakértőinek hogy az NV új fejlesztése (480->580) zsákutca. Évtizedes NV főlény következett, aminek szerintem a NV fanok sem örülnek annyira mint gondolnánk.Azóta az RX560 az első AMD-s VGA amivel ár/teljesítmény/zaj tekintetében elégedett vagyok.
Volt vagy 4 féle rx560-om, különböző gépekben, különböző lapokkal cpu-kkal. Volt különbség, de egyik sem szaggatott.A mese után a tanácsom: Azt a problémás RX560-at próbáld ki egy másik gépben, lehetőleg 4-5. generációs Intel CPU-val vagy újabbal. Ha akkor is előjön a hiba, akkor garíztasd, de ez nem lesz könnyű.
-
no more
veterán
Úgy értettem, igen. Nekem is olyan. Letöltöd azt a Microsoft izé programot, és magától frissít, neked nincs semmi dolgod, addig egyél, igyál, zuhanyozz (olyan 3/4-1 óra volt kb a folyamat). Én mondjuk úgy frissítettem, hogy adatokat megtartottam, aztán, amikor kész volt, csökkentett mód, DDU és ment a 18.5 driver.
-
Alpi.
addikt
Próbáljatok végig pár drivert. Nem olyan régen 2 R9 290-est is láttam (érdekes módon mindkettő dcu2-es volt) amik 15.7-es drivernél újabbakkal percenként isképesek voltak crashelni. 15.7.1 -el az ég világon nem produkáltak semmilyen problémát sem. Ok, ez nem R9, de ki tudja !
A radeon driver uninstallja meg nem igazán mondható biztosnak ! Simán fent hagy dolgokat ! Főleg ha előtte több generációnyi driver is volt (catalyst-okkal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest