Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Igen, ne állíts rajta semmit. Majd bekapcsol a ventilátor, ha kell. Igazából azért nem akkora hátrány a kis borda és az egy ventilátor, mert tényleg ez az egyik legkevesebbet fogyasztó videókártya, hiszen modern, mai kártya
60 fok fölé alig fog menni, ha jól szellőző házad van még így is.
-
PuMbA
titán
GTX570-en dupla venti és hőcső is volt (DirectCU II), mert prémium termék, ezért egyértelmű, hogy alacsonyabbak voltak a hőfokok
Most meg vettél egy olcsóbb fajta RX550-et, amin meg csak kis bordácska van meg egy venti....75-80 fokig üzemi hőmérsékleten vagy, szóval ha átállítod, akkor hangosabb lesz a VGA, mint alapértelmezetten. Egy autóban lévő motor hűtését sem kezded el módosítani, mert 90 fokos, hiszen az semmi neki és mindegyik motor gyárilag 80-90 fokon üzemel.
-
Ezt hívják félpasszívnek, mivel 50 fokon semmi baja nem lehet de a fülednek jót tesz.
Nekem most úgy van, hogy egy görbét vettem föl, ami pontosabban egyenes:
40 fokig 0%
40-től 80 fokig egy egyenes az egész, 80 fokon 100% a ventilátor, tehát 40°-on 0%, 50°C-on 25% 60-on 50%, 70-en 75%
80 tól 100%
Általában 64°C-ra áll be terhelés alatt (ez egy unlockolt RX460 azaz majdnem RX560 kicsit meghúzva 1240/1850MHz-re, TDP limit kicsit kitolva)
Viszont hiába állítom 0-ra, nem áll meg, nem tudom mi az oka. -
Az 50 fok még semmi. Hogy megnyugtasd magad a 74 fokos célt lejjebb veheted, te szükségesnek nem szükséges. Engem is irritálnak ezek a nagy számok, nekem is lejjebb van húzva a hőprofil, mert magától képes volt 80 fok fölé is engedni. Viszont ha meg 50 fok alatt van fölöslegesen megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest