- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
mitya98 #40016 üzenetére
Az égadta világon semmi. Full HD-ben maxi grafikával (AA+AF is) legtöbb használt VRAM-om 1940MB volt, de átlagban 1,3GB körül mozog még az igényesebb játékoknál is.
kungzi: CF-nél dupla a RAM is, megosztva számolnak a GPU-k. Ha viszont a CF mellé nagy felbontás is társul (Full HD feletti), akkor már hasznos.
PLackó16: Vagy kevés a táp (kevés A-t ad le 12V-on), vagy rossz helyről kapja a naftát. Célszerű a kiegészítő tápkábelt másik körről adni, mint pl. a vinyók és egyebek, de olyan tápok is vannak, amelyek egyszerűen nem támogatják ezt a megoldást (nem véletlenül vannak másokon duplán a VGA-csatolók). Tuning is szépen ellophatja a naftát.
-
crogenrs
tag
válasz
mitya98 #39377 üzenetére
új interfész legjobba úgy tudom elmagyarázni mint sata 2-3 különbséget gyorsabban áramlik az adatmennyiség, méghozzá dupla olyan gyorsan... bár árában is dupla annyi ez töled függ hogy akarsz-e rá kicsivel többet költeni
de pl ha nem akarsz húzni a procidon nem kell az a hűtő elég a gyárija..[link]
házikóból 10 ezer környékén mindenképp innen választanék jó minőségű szerelhető házak szerintem még pofásak is.ram megint annak a függvénye hogy belenyulsz e a procidba..
-
Apollo_21
addikt
válasz
mitya98 #39377 üzenetére
Tegyünk már tisztavizet a pohárba..oké h 3.0..de semmi mégegyx semmi nemhasználja ki azt..akármi lehet a kártyára írva..én aztmondom erre kár + ezreket kidobni..hidd el a 2.0ás pci-e sincs 101%ba kihasználva..semmivel sem lesz jobb a 3.0ás lap..csak elmondhatod h 3.0ás pci-e sín van rajta.
Én ezt így látom inkább...
Az a konf amit "összedobálgattál" csodásan fog szolgálni téged évekig. -
diegho
nagyúr
válasz
mitya98 #39348 üzenetére
Szerintem a Gaming, mert olcsóbb, de ha 2-3k a különbség, akkor Hawk is lehet. A lényeg, hogy majd neked is frissíteni kell a bios-t, de abban tudunk segíteni, csak egy üres pendrive kell hozzá.
7950 pont 3dmark11-ben mennyire számít jónak i5 2500k@4ghz és 270x párostól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest