Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
nem tudom amúgy miért anyira gigabyte ellenes mindenki
én nem bántam meg, hogy gigát vettem.. sőtt állítom jobb is a hűtése mint az asusnak.. egy ismerősöm inkább hangosnak találta az asus kártáyját mint sem halknak.. úgy vélem, hogy az asus kártyák körül túl nagy a Hype 
de hát nyugodtan vegyétek drágábban az asust!

-
Trevi
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Nálam 23˙C a windowsban játék alatt 43˙C gyári beállítások alatt!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Szerintem ezeknek a véleményeknek jó része alaptalan, olyan személyektől akiknek mondjuk életében nem volt Giga kártyájuk vagy csak pont kifogtak egy rossz példányt, ami akármelyik gyártónál előfordult volna.
Nekem elég sok féle fajta vga-m volt már, de ebből összesen 2db volt hibás, speciel mindkettő Asus volt ami itt agyon van istenítve

Ettől függetlenül ugyanúgy vettem továbbra is Asus karit, mert tudom h ez bármelyik másikkal előfordult volna.
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Valami olyasmi.. nem felvàgni akartam vele
csak véleményeket olvastam volna.. módosítani még tudnám.. csalódás nem hiszem hogy erne 
-
R3laX
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Itt van egy teszt a kártyáról, nézd meg. Hűvös kis szerkezet, meg tényleg elég vad ez az új külső. Amennyivel hangosabb az Asus DC2 Top-nál, annyival hidegebb is, de ez orvosolható manuális ventifordulat beállítással.Gigabyte R9 270X
-
Cseneles
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Szerintem igen eltalált kártya! Volt már több Gigabyte WF3-am 7950,7970 és most R9 270X
Soha semmi gondom nem volt velük és most is olvasgatom itt a csikozódást meg hasonlókat de én nem tapasztaltam semmi ilyesmit 
-
diegho
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Azon kívül, hogy rengeteg a hibás gigabyte termék más rosszat nem lehet róla mondani.
-
juve600
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
elvileg az uj amd driverrel már jól működnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Adventi kalendáriumok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én nem bántam meg, hogy gigát vettem.. sőtt állítom jobb is a hűtése mint az asusnak.. egy ismerősöm inkább hangosnak találta az asus kártáyját mint sem halknak.. úgy vélem, hogy az asus kártyák körül túl nagy a Hype 

Soha semmi gondom nem volt velük és most is olvasgatom itt a csikozódást meg hasonlókat de én nem tapasztaltam semmi ilyesmit