Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko66
aktív tag
válasz
belinho #48239 üzenetére
Szia.
Az a nemértés,annyiban merül ki,hogy nem csináltam még VGA BIOS flashelést.
Más flashelést már csináltam,azért írtam,hogy a VGA bios flashelés folyamatát írd már le,mert te már csináltál ilyet.Ezt a lehetőséget választom,mivel a VGA-val be se jön a kép:
Egyébként ha mégis belevágsz, akkor le kell tölteni a kártyádhoz tartózó biost, aztán Atiwinflash-el dos alól kéne flash-elni, de csinálni kell egy pendrive-ot is és hasonlók.Atiwinflash-t letöltöttem innen:
[link]Bios-ra több verziót ad ki:
[link]Itt meg írja,hogy melyik BIOS-t mire lehet flashelni:
[link]"
Please note:
You can only update to a VBIOS version of the same series.
If your VBIOS version is:
F1, it can only be updated with VBIOS versions F2-F9.
F10, it can only be updated with VBIOS versions F11-F19.
F20, it can only be updated with VBIOS versions F21-F29.
etc."
A kérdés,hogy melyik BIOS-t töltsem le a kártyához?
Mivel nincs kép így nem tudom,most melyik verziójú bios van rajta...Ha még is sikerült kideríteni melyik BIOS-t tegyem fel,akkor onnantól,hogyan tovább?
Gondolom,hogy a Pendrive-r kell valahogy Bootolható állapotba rárakni a bios filet.
Tudsz ebben segíteni?
Köszi! -
Rocko66
aktív tag
Sziasztok.
Probléma adódott öcsém számítógépével.
Hibakép:
Áramszünet után nincs kép a monitoron.
Hibakeresést követően kiderült,hogy a vga-n a ventilátor sem forog.( gigabyte Ati 7850 2gb)
A saját gépemben is ugyan ezt csinálja,el se indul a vga-n a ventillátor meg nem ad képet...
Annyit még hozzátennék,hogy integrált vga-val van kép meg működik öcsém gépe.
Lehet ezzel vmit kezdeni,vagy küldhetem vissza gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged