- Apple Watch
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #31416 üzenetére
Annak idején is szuperül megállapította a PH (sajnos már nem találom a cikket) hogy 4850-ből semmi értelme 1GB-osnak, mert nem gyorsabb. Hát nekem pont abban az időben volt olyan kártyám egy 512-es után, és hát igencsak volt különbség.
Nem az FPS-ekben, hanem amit már 1000X leírtam döcögős dolgok, meg elém telportáló dolgok játékokban....
Erről bezzeg nem írt a teszt....
Én továbbra is azt tartom, csak az fogja megtapasztalni a különbséget, akinél legalább 1-2 hetet eltölt mindkét kártya saját gépben, saját használatra, és játszik rajtuk pár játékkal jópár órát.
Amúgy az is hozzátartozik, hogy csak akkor van gond, ha nem elég a játéknak az 1GB, ha a beállítás, vagy a játék, vagy a teszt alatt lévő pályarész (!!!) nem igényel többet, akkor egál lesz a sebesség.....
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31416 üzenetére
Az 1gb vs 2gb vitába korábban én is beszálltam, de a többség úgy érvelt hogy a 2Gb jól fog jönni később...de a tesztek rendre cáfolták ezt a teóriát, jelenleg úgy látom hogy ha 7950-et vennék, akkor már érezhető lenne a sebességnövekedés mindent maxra állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 7
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest