- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Fejlemény VGA kari Ipon garanciáztatással kapcsolatban:
Ma 4 hete hogy beadtam a karit. Rájuk írtam, hogy mostmár mondjanak valamit mert ez duplája az ígért 2 hetes határidőnek. Nem bunkóztam meg semmi, csak leírtam kultúráltan.
Erre visszaírtak, hogy sem kicserélni, sem javítani nem tudták ezért visszaadják az árát kp-ban, vagy választhatok másik terméket. A határidőt leszámítva ez így teljesen korrekt.
Viszont szerintem jobban járok ha visszakérem az árát és az AQUA-nál veszek másikat, ha nekik tényleg saját szervizük van és gyorsabb a reakció ha hasonló probléma lesz. Ez igaz akkor az AQUA-nál? -
rooland
senior tag
Sziasztok!
Esetleg arról tud valamit valaki, hogy garanciális szervízzel kapcsolatban milyen hivatalos határidők vannak, mihez van jogom?
A 7850-emet beadtam az Ipon-hoz garanciális javításra/cserére. Azt mondták 1,5-2 hét lesz. Most szerdán lesz 4 hete hogy ott van. És persze mikor rájuk írtam, visszaírtak, hogy ők is várják a kártyát amint lesz hír írnak...
Mikor léphetek valamit?Bocsi az offért.
R.
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Érdemes 7850-ről 7870-re váltani +14e ért? Szervízben van a 7850-em és ha cserélik arra gondoltam 7870-re cserélem. Megéri a +14e az ár/értéket nézve?
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Az én Sapphire HD7850 2GB OC kártyám is Black Screen-ezik folyamatosan. Megelégeltem és visszaviszem az iponhoz, hogy kicseréljem egy másikra. Sapphire-t nem választok megint.
Melyiket érdemesebb választani szerintetek az ASUS vagy az MSI megoldását? Mindkettő hűtéséről jókat írnak.
Illetve van valami tapasztalatotok hogyan tudom a leggyorsabban elérni hogy gariban cseréljék? Mivel véletlenszerűen blackscreene-ezik attól félek vissza adják majd hogy nálunk nem volt hibás a kártya, pedig ahogy olvasgattam elég jellemző "szériahiba". -
rooland
senior tag
Sziasztok!
Most vettem új gépet. i5 3570k, ASRock Z77 Extreme4, 8gb Corsair Vengeance DDR3, Sapphire HD 7850 2Gb OC.
Kipróbáltam a World of Tanks-et és azt vettem észre hogy játék közben vibrál a kép halványan. Leginkább mikor sötétebb/szürkébb a monitor akkor látszik jobban. Ha beállítottam a vertical sync.-et a játékban, akkor 60fps körül tartotta, ekkor enyhült, de volt olyan helyzet hogy így is nagyon vibrált. (főleg talán mikor lejjebb esett az fps mint 60) Vertical sync nélkül meg folyamatosan elég zavaróan vibrál. Windows-ban még nem vettem észre hogy ezt csinálná. Mitől van ez?
Friss windows7-em van, VGA driver az AMD oldaláról való legfrissebb van fent. A táp is új, FSP Raider 550. Semmi nem melegedett a játék során. Szinte hideg volt minden. A monitor maximális 1440x900-as felbontását használom. A monitorom egy jópár éves 19'-os wide Fujitsu-Siemens TFT, ami DVI -> DSUB átalakítóval csatlakozik. (csak DSUB-ja van)
Természetesen ugyanezzel a monitorral a régi gép nem csinált ilyet soha.Miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest