- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
zserbox
őstag
-
Raggie
őstag
válasz
Gaboman #17166 üzenetére
Honnan lehet jelenleg itthon ilyen 7870 XT-t szerezni? (Tahiti LE-s változat)
Csak mert közeljövőben szeretnék vga-ra beruházni, és legalább utána szeretnék érdeklődni ennek a típusnak is, hogy el tudjam dönteni, hogy a simát vagy ezt az XT-s változatot vegyem.szerk.: i5-3570K mellé lesz, kicsit húzogatnám is a gépet, de nem túlzottan. (VGA-t is)
-
kovsol
titán
válasz
Gaboman #17164 üzenetére
Jóval melegebb mint a 7850 volt és hangosabb is nála. Mondjuk én csináltam hozzá halk venti profilt. Amúgy szerintem amint kijön a trixx 4.6 meg majd később más programok amivel lehet alulfeszelni akkor lesz érdemes visszatérni a kérdésre. Szerintem ez a kártya boost nélkül sokkal jobb lenne.
-
daveoff
veterán
válasz
Gaboman #17128 üzenetére
Itt van még egy elég részletes teszt a kártyáról, és az értékek is reálisnak tűnnek.
VTX3D HD 7870 Black Edition 2 GB
59k-ért tényleg jó vétel, ha tényleg erről a kártyáról van szó, és meg is kapod. -
kovsol
titán
-
Savanya
addikt
-
csuszi
aktív tag
válasz
Gaboman #13478 üzenetére
terhelés alatt hűs. de a halk az relatív dolog, ebben nem mondok véleményt, kinek mi a halk és a hangos.
simán, játék nélkül, netezés, akár full hd filmezés stb tulajdonképpen hangtalan. kajak mintha passzív lenne.
de játékban azért hallatszik. mármint ha leveszem a fülest -
csuszi
aktív tag
válasz
Gaboman #13475 üzenetére
nagyon halk. jelenleg a tápom hangosabb nála - ami pedig nem egy hangos darab (vx450), csak szarul van belőve a fan controlja alapból, ezt át kell rajzolni.
jelenleg 22 fokos...no comment.
játékban fel szokott menni 50 fok körülre. tyűűű. akkor már hangosabb természetesen.
ahogy látom mások eredményeihez mérten, nem jól tuningolható.
most éppen 1225/1370 en pörög, 1380-1400 körül már fagy. az 1225 talán menne fentebb, mivel alap órajelen is teljesen elégedett vagyok azokkal a játékokkal amikkel játszok (sc2, cod2), ezért leszarom.
cod2 természetesen nem mérvadó, 800-1000fps lenne max felbontáson dx7bendx9-ben olyan 350 körül ingadozna.
de sc2 az régen nagyon akadt, fps lagg stb, most minden extremen, max felbontáson (1920x1080) is 70-80fps alá nem megy.
csak olyan techdemo jelleggel mennyire szép a játék kipróbáltam a crysis 2-öt, minden max-on, olyan 80 körül tötyörészik.
far cry-ra még nem néztem rá, majd megsasolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged