Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Tomix24 #5968 üzenetére
De az, mert pl az Anandtech tesztben 6 játékot teszteltek, 4-ben teljesen jó volt a teljesítménye az X6-nak, míg kettőben csak kullogott a mezőny után. Én nem vagyok egy nagy matematikus de ez nem 50%
, arról már nem is beszélve, hogy mi volt az a kettő. Ez egyik -a saját tapasztalatból mondom, hogy videókártyatesztre alkalmatlan, hektikus teljesítményt mutató- a DA, a másik pedig a DoW2, ami egyrészt stratégia, másrészt ha jól tudom, akkor senki nem használja rajtuk kívül azt a motort.
Ami viszont látszik a teszből az az, hogy valóban előállhat olyan helyzet (és nyilván elő is áll) amikor az X6 1-2 szálon nyújtott számítási teljesítménye kevés. Példa erre a Wot a tapasztalatom szerint, de még ki kell tesztelni rendesen. Ellenpélda a Serious Sam 3, ami még az 1050MHz-re húzott magot is kihasználja átlag 90% körül, de még itt is csak egy gyors teszt volt tegnap este.
Nyilván jobb lenne egy sandy vagy ivi, de ezeket a motyókat nem mérik mostanában emberi árakon, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy lapot is cserélnem kellene mellé..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest