- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #13580 üzenetére
Egy óra hosszás alaplap állítgatással sikerült ezt kihoznom a CPU-ból
i5-3330 3,6ghz(mind a 4 mag) 3,8ghz 1 szálon. Felesleges opciók kikapcsolásával született ez az eredmény. Eneregiatakarékos módokat kisem kapcsoltam. Így is van 50 másik felesleges cucc a biosban ami csak a cpura vonatkozik. Elég volt megtalálni , hogy melyik fogja vissza a ateljesítményt. Egyessével tiltottam le a funkciókat , utána mentem AIDA zlib tesztre.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Stonerice #13426 üzenetére
Szerintem kár ezen a témán tovább rágódni. Jobban tetszik neki az XFX, ennyi. Gyorsabb semmiképp nem lesz mint a másik, fura lenne. Nekem a Sapphire jött be mint gyártó, én azt szoktam ajánlgatni.
WP14: tessék a fenti eredmény már bizonyította is a minimum fps teóriámat
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #13419 üzenetére
A két kártya közt /MSI-XFX/ fényévnyi különbség van minőség és hűtés szempontjából is. Kb. ez mellett az MSI úgy festett,mint egy kínai piaci hamisítvány.
Az első lefutottat tesztem,én is tudnám húzogatni az óra jeleket,közben meg egymás után 6x ismét lefuttatni,többet is elérnék. Így a hiteles,profisher. legalább 3 napja már ezt csinálja.
-
bozont
veterán
válasz
Stonerice #13270 üzenetére
Azért mondom, hogy a graphic score inkább a mérvadó, mivel a fizikai tesztek miatt a cpu is beleszól a végeredménybe, de a 2500 pont reálisnak tűnik azzal a procival. Nekem 2945 pontot dobott.
-
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Stonerice #12723 üzenetére
nem tudom miből gondolod, hogy a virtu miatt újítok
egy nagyon erős procit akarok, vicces lesz benne a mostani vgam, de pár hónapig jó lesz ez még, aztán majd 7870, csak menjen minden jól..előre elköltöm már a lét
de még megsem dolgoztam érte :S
, nem baj, szeptemberre eldől lesz e belőle valami.
-
feloman
aktív tag
válasz
Stonerice #12727 üzenetére
Öt féle drivert - gyári, 13.4, két béta, és a 7790-es verziót- próbáltam eddig, de sajna mindig jött a fekete képernyő... Amúgy attól tartok, hogy visszaküldöm, s ők meg passzolják a dolgot azzal, hogy náluk jó... Megpróbálok szerválni egy másik gépet kipróbálni... Vagy te próbáltad másik gépben a kártyát? Ott is előjött?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Stonerice #12685 üzenetére
Hogy hol a ph-s teszt? El ne olvassam neked?
[link]
Én nem szeretem egyik gyártót sem, mindig azt veszem, ami az adott pénzecskémből a legtöbbet nyújtja.Ezért lett most a komplett gép amd. De ha legközelebb egy intel féle megoldás jobb ár/érték arányt nyújt számomra akkor az lesz.
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
Stonerice #9490 üzenetére
Legnagyobb hülyeséget csinálod vele.
Ha nagyon ugy gondolod akkor már inkább az AMD saját programja.@dragonfx
12.11 az már tartalmazta a gyorsulást a 12.10 hez képest, igazából ott ugrott meg a teljesítmény, de már az újabbak ettől i feljebb tornászták azt.
Egyébként felesleges WHQL-re várni akinek HD7-es e van mindig rakja fel a lehető legújabb beta-t is, persze lehet várni picit hogy milyen véleménnyel vannka róla azok akik kipróbálják (én speciel mindig felrakom, van hogy nem hivatalos beta-t is, eddig nagyon ritkán volt gond, ha meg mégis megesik akkor töröl és vissza az utolsó működőképes)
Telepíteni meg elég ha csak rátolod az előzőre.
-
Chp
őstag
válasz
Stonerice #9417 üzenetére
Ha a monitort kapcsolod ki, akkor a VGA nem kapcsol le, mert ő attól még küldi a jelet. Abban az esetben áll le pihenni, amikor Windows-ból éri el a beállított monitor kikapcsolási időt, ami standard esetben 10 perc.
Szerk.: Nekem leáll a hűtő, lekapcsol a VGA, azonban 3-4 perc után magától el kezd pörögni újra. Egy kolléga mondta itt a fórumon, hogy driver hiba.
-
-
Darko_addict
őstag
válasz
Stonerice #8814 üzenetére
Impresszív eredmény.
A 2-1-223-26219-es (2.1.223) verzióját töltöttem le. Ez a legfrissebb, még nem fizetős verzió. Ezzel használod esetleg te is?
Köszönöm szépen a tesztet, és hogy szántál rá időt!Ismét csináltam egy Windows-élményindexet (noha semmire nem jó), és a frissítések után nőtt az IGP teljesítménye (5.9 - 5.0 - 6.1-ről 5.9 - 5.6 és 6.2-re), de el lehet vele érni játékokban komolyabb teljesítmény, mint ahogy írtad is vagy az csak arra vonatkozik, ha dVGA van mellette?
-
-
bozont
veterán
válasz
Stonerice #7864 üzenetére
Na ez a baj, nem fut a Trixx sem induláskor, de majd letörlöm. Most visszavettem 1400MHz-re a ramokat, majd meglátjuk ehhez mit szól. Ha itt is csinálja, tovább tesztelem alapórajelen.
De ahogy írtam, nálam órajelváltás sincs mert idle sem vesz vissza a ramok órajelét:
Na mindegy, majd meglátjuk, de egy biztos ezt a sz** flasht jó lenne már elfelejteni, mert mindig csak a bajom van vele, de sajnos ez nem fog egy hamar bekövetkezni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Stonerice #7854 üzenetére
Én 6850-ről váltottam 7770-re. Egyrészt mert a 6850-nek lejárt a garanciája, másrészt meg a driverek mindig az új vga-knak kedveznek. A teljesítményük kb egyforma. van olyan játék aminek kell a nagy mem sávszél, ott a 6850-es jobb, van ahol a 7770 újabb architektúrája jön ki győztesként.
Ha lecseréled semmiképp nem fogod megbánni, én a Sapphire OC-t ajánlom. Nem ezt a kis, butított verziót, hanem a rendes hőcsövest.Dirt3-ban és F1 2012-ben konkrétan agyonveri a 6850-est.
-
bozont
veterán
válasz
Stonerice #7855 üzenetére
Én a CCC-ben húzom a kártyát, az Afterburner-t csak kipróbáltam és arra az időre kilőttem az overdrive-ot is, már nincs is a gépen. Vagy hagyhatott valamit maga után? Most még a trixx van telepítve, de azt sem használom, az autoindítás sincs bekapcsolva.
Meg nekem nem is veszi vissza annyira az órajeleket a két kijelző miatt (amiből valójában az egyik az erősítőm és csak hangot küldök rá HDMI-n, képet nem akarok, de csak együtt megy a dolog), pontosabban csak a gpu-t 400MHz-re, a ramok végig fullon mennek, szóval elvileg órajelváltás sincs.
(#7858) Stonerice
Ott felbontástól függően 1-3%-kal gyengébb a 6850-től, ami nem sok, viszont itt a legtöbbünknek OC verziós kártyája van, ami sokszor alig drágább mint a sima és 1100-1150MHz-es gpu órajellel meg 1250-1300MHZ-es vrammal (de ezeket az órajeleket a legtöbb OC nélküli kártya is tudja) már simán hozza a 6850 szintet, talán kicsit többet ami megint 1-2% csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest