- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
A 13.6 beta-val én is szívtam... nekem W8 alatt néhány windows képi elem is rosszul működött vele, arrébbhúztam egy ikont, és félúton ottmaradt, majd megjelent ott, ahol elengedtem az egérgombot
13.4 eddig jó... 1100/1250 megy vele hibátlanul, én már annak is örülök a legolcsóbb asus-al. -
kriszpontaz
veterán
Nem kiáltottam ki a mostaniakat sz@rnak, nincs tapasztalatom, mert mint mondtam, csak ASUS-t használok. Volt régebben Asrock lapom is, de azok nem voltak minőségi kondikkal ellátva, és hamar haláloztak. Mostanában (1-2 kivétellel) már teljesen korrekt alaplapokat gyártanak, de gondolom az MSI is. Sajnos az MSI-nél még mindig többre tartom az Asrock-ot mint márkát, akármennyi is tuningbajnok matricát aggatnak is az MSI dobozára. Nem vitát indítok, csak nem általánosítottam. Legközelebb egy szarkazmusos szmájlit szúrok a végére
.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam akkor csapta ki a biztosítékot (Athlon XP korszak) amikor a WinXP telepítő az istennek se akart bebootolni CD-ről, és kb. 1 nap kellett mire nagy nehezen rábírtam. Legszívesebben a kukába vágtam volna idegből, és szidtam magam amiért megvettem. Azóta egyszer sem vettem MSI-t. Maradtam az ASUS-nál.
-
Jim76
aktív tag
Igen, az ASUS volt a legolcsóbb sokáig, pedig ahhoz volt never settle reloaded (fc3, fc3 bd) + cry3 is...
Én is néztem, hogy az alapokon minden ugyanaz a borda van, és mégis az asus meg az msi 1000/1125-el árulja, néhány kisebb nevű gyártó meg 1100/1250-el. Szerintem ezek a 30 alatti árkategóriában egyformák, mint a nyúlx@r, azt kell venni, amin több a gari, ha még 2 év múlva eladnád, elviszik gyorsan, mert van még rá 1 év gari... Ha most kéne boltból újat vegyek, csak a 24k-s misit venném -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest