- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyi
aktív tag
válasz
madkiller #9024 üzenetére
Kérlek olvasd el még egyszer, nem a csuszka maximális értékeiről van szó, hanem a fokozatosan emelt stabil max. gpu értékről alap mem mellett és a fokozatosan emelt max. memről alap gpu mellett. Majd ezen stabil max. gpu és max. mem érték teszteléséről, hogy működnek e együtt. Aztán fagyás esetén a csökkentésről. Feszemelés nélkül!
-
Arkennys
addikt
válasz
madkiller #8907 üzenetére
Én is ennyiben szoktam játszani, bár nem 7770-es kártyával. De az volt az alaptervben, meg figyelgetek ide is fejleményeket illetően. Ha lesz úgy keret, lesz összedobva egy másik, mindenes gép, abba tökéletes lenne egy '70-es.
taknyi:Akkor bocsánat, csak a sajátos megfogalmazásod miatt nekem nem jött le, hogy ugyanazon az állásponton vagyunk. Nem tudtam biztosra, hogy "nagyarcú" alatt pontosan kiket értesz ott
-
embe
nagyúr
válasz
madkiller #8761 üzenetére
Esetleg:
Driver sweeper ??? -
Arkennys
addikt
válasz
madkiller #8697 üzenetére
Hát nem egy embertől hallottam burkoltan, vagy kimondva, hogy nagyjából ezért szerezte be "rendesen". Visszajelzéseket hallva úgy vagyok vele, nekem elég szép a crysis 2 imax. edition s, amit olcsón sikerült akcióban megcsípnem originen. Majd ezt is megveszem, ha odáig jut az ára. Hamar megkopik majd a csillogás rajta szerintem
(azért előző HSZ-emben az érdeklődésemre is mondjon valaki valamit, ha ahhoz is van hozzáfűzni valója
)
-
Eagle16
addikt
válasz
madkiller #8414 üzenetére
Van egy külön hangkártyám, integráltat már évek óta nem használok.
Azért kösz a tippet, régen pont emiatt szereztem be ezt az Audigy 4-est
Sosem volt erős procim és valamennyit ez is dob rajta, hogy nem kell a hangot is számolnia.
tankal: kezdetnek tedd fel a 13.2 beta 6-os drivert, tanúsíthatom hogy semmi baj nincs vele mert ezt használom tegnap óta.
-
Eagle16
addikt
válasz
madkiller #8278 üzenetére
Teljesen ugyanaz a két kártya, csak az egyiken OC-s BIOS van. Manuálisan is fel lehet tuningolni arra a szintre, elég nagy valószínűséggel.
Ott tényleg CUDA van írva...hát ez legyen a legnagyobb baj, inkább a képeket javítanák ki.
Igen, talán majd rakok be teszteket is, a PH!-s elég jó, az maradhat, mellé meg valami újabbat talán ahol friss driverekkel teszteltek. A benchmark-ot már a tesztek tartalmazzák általában.
Olyan infókra gondoltam amúgy, amit sokszor megkérdeznek, vagy gyakran felmerülő problémák megoldásai.
-
Eagle16
addikt
válasz
madkiller #8274 üzenetére
Akkor a Sapphire honlapján is elszúrták
[link]
Szerintem ez csak szimplán az alapórajeles verzió. A PCX-en sajnos eléggé keverik a képeket, az Asus-nál is rossz kép van.
A leírás az oké, CUDA / Stream van odaírva. Értelemszerűen nvidiára az egyik, amd-re meg a másik vonatkozik.
Na nagy nehezen találtam egy jó Radeon-os képet a tudnivalóhoz
Az előzőnek fekete volt a háttere, de javítottam.
Akkor továbbra is várom az ötleteket hogy mit tegyünk az összefoglalóba illetve a téma tudnivalókhoz, addig is ha lesz időm elkezdem majd csinálgatni, mert most elég puritán az egész. -
törölt tag
válasz
madkiller #8274 üzenetére
Jó kis kari lenne ennyiért 11.5 GHz-en. Gheci nem panaszkodnék, csak hát lenne 800W.
Képnek nem szabad hinni nem véletlenül van ott sok helyen, hogy illusztráció. Ha kételkedel a leírásban akkor a termékszám alapján írni kell nekik egy levelet hogy pontosan melyik mert nem egyértelmű.
-
Eagle16
addikt
válasz
madkiller #8269 üzenetére
Próbáltam a multit, nagyon nem ment jól...sokszor lement 20 FPS-re (1680x1050, minden közepes, blur és AA off). Ez még egyszemélyes játékhoz elmegy, de multihoz használhatatlan, legalábbis nekem.
A proci 100%-on ment amúgy, a VGA meg 50-70% között...na vajon mi fogta vissza.
Azért annál jobban ment mint a videóban, nem akadt egyáltalán (ott is csak a felvétel miatt akadozik biztos).
dragonfx: az azért látszik hogy kb. FX-4300-tól kezdve elég masszív a javulás, na de ne menjünk át CPU topikba
Meg kell várni hogy én is kipróbálhassam, anélkül nem lehet biztosra menni.
Kösz a javaslatokat. A driver téren szerintem lehet ajánlani a legújabb bétát mindig, kivéve ha kiderül hogy nagy gond van vele, akkor a legutolsó stabil verziót. A 12.11 már jó régi azért.
-
Eagle16
addikt
válasz
madkiller #8263 üzenetére
Akkor egy jó 4 magos procit tegyél mellé minimum, mert a C3 szereti ha sok magon futhat. [link]
Vagy minimum egy i3 szerintem.
Olyan kis felbontáson meg főleg proci limited lesz.
Én már előre látom milyen borzalmasan fog ez menni G860-as Pentiummal amúgy (2 szál)...de 5-6 óra single játék miatt én nem veszek i5-öst. (nem mintha tudnék amúgy is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest