Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Itt a baj már nem kicsi!
A feszültség vissza volt téve autora, semmit nem piszkáltam rajta, és mégis elkezdett fagyni huzamosabb terhelés közben. pl éjszakára itt hagytam dolgozni ,raktam egy 4 órás időzítőt, h kikapcsoljon utána, ezt kb9 kor, s 4kor megébredtem, s már le volt fagyva a gép, tehát abban a 4 órában történhetett.
Ami érdekes, most hogy nézem, a képet kimentette, ami kb 3 óra munka lehetett!, tehát a maradék időben ~1 óra, fagyott le.
ez most megint alaplap hiba lesz... azt már megérteném, ha mégsem terhelés alatt fagyott, akkor az nem a proci hibája ugye? (tegnap egy pár peres terhelésnél 100%) lefagyott, azért gondoltam, hogy éjszaka is így történt. Eddig már jó párszor csinálta, de különös mód, a renderelt képet (kb 2-3h) mindig elkészítette, s csak utána fagyott meg.
-
trialboj
őstag
válasz
Gabrikovics #24312 üzenetére
ha csökkentem a feszültséget, akkor is instabillá válhat a gép? nincs időm 3-4 órás teszteket sem végezni, csak valós munkára fogva, és igen nagy gond lenne, ha 1 váratlan pillanatban esne össze az egész.
Amúgy az 59 fok akkor kritikus?
-
trialboj
őstag
szia, ezt a feszültség ellenőrzést, vagy állítgatás pontosan hol kellene megnézzem? azon kívül h bisoban... Asus M4A785TD-M Evo laplapom van
kösz a segítséget
-
trialboj
őstag
Hali, van egy965 BE-m, a dobozán azt írják, hogy 62 fok a max, jelenleg sok munkát kell adjak neki, és kánikulában is muszáj dolgozzon, ami 58-59 es hőfokokat generál, ez még kb 1,3 hétig így fog menni.
Lehet ebből bármi gond? esetleg drasztikus élettartam veszteség?
u.i. nincs moddolva, 3,4 en megy.
-
trialboj
őstag
Üdv, phenom II 965 el rendelkezem, alap 3,4 ghzes. 3ds maxal való renderelésnél mostanában felkúszik a hőmérséklete 55 fokra is. Speedfanban mi a különbség a CPU 51 max, Core:55 max celsius
Az lenne a kérdés, hogy ez soknak számít-e, az elkövetkezendőkben sok projekthez fog kellenei 3-4 órás render, ami azt jelenti, hogy ezalatt az idő alatt megszakítás nélkül 100% terheltség alatt lesz, és végig 55 fokon fog izzadni. Nem fog ettől csökkeni az élettartama?
18-20 fok van a szobában
Arctic freezer 13 van a procin,
mögötte egy AF 13 as 12cm es cooler(a kép régebbi)Nem szeretnék új házat vásárolni, arra gondoltam, hogy a tetejét kivágnám, és egy másik 12cmes coolert helyeznék el ami csak úgy mint a hátsó kifelé szívná a levegőt. Az elején is van 1 cooler az 9cm es de akkor is igen erősen szívja be ott a levegőt ha ki van kapcsolva ezért az nem működik.
kösz a segítséget
-
trialboj
őstag
Lehet nagy butasagot kerdezek, de azert erdekel, hogy biztos az-e.
Nincs lehetoseg procikat is osszehangolni 1 pc-n belul, ugy mint a cross fire segitsegevel a video kartyat?
Renderelesre kellene, minden mag kulon dolgozhat
-
trialboj
őstag
A következő proci hűtőről van vélemény?
Cooler CPU Scythe Katana 3 - Al + Cu
Következő felső tápos konfigba kerülne :
Asus M4A785TD-M Evo, AMD Phenom II X4 Black Edition 965,DIMM1: Corsair XMS3 CM3X2G1333C9 2x2 GB DDR3-1333, ATI Radeon HD 4200 (384 MB), WDC WD1002FAEX-00Z3A0, PIONEER DVD-RW DVR-115D, Chieftec CTG-500-80p
tx3 és Freezer 7 Pro Rev. 2 lenne a másik két opciót.
A legfontosabb az alacsony zajszint, 0 alapjáraton, második a maximum terhelés alatt való hűtés, 60 fok fölé nem szeretném ha felmenne.
-
trialboj
őstag
Van egy phenom II X4 965 ös procim, gyári hűtővel, minden mod nélkül, mellette 4 gb ddr3 1333 as ramm(már 1 éves a config), s tegnap az első komolyabb megterhelés után (3d renderelés) 71 fokra melegedett fel, viszont az a tetves cooler alig 3400al pörgött, pedig tud majd 6000el is.
Nem szeretném lecserélni a coolert, van más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest