- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Nem hagyott nyugodni a dolog, így még egy kis piszkálás után rájöttem, hogy az alaplapom másképp kezeli a procit, mint a többi, ezért 1,325V-nál magasabb értéken már túlmelegedett terhelés közben, amit pedig nem szeretnék! Így 3600MHz-en, 2200-as CPU NB-vel 38 fok körül mozog alapjáraton, terhelés mellett pedig, bár eléri a 60 fokot, tovább nem melegszik. Ez pedig a TX3 EVO bordán lévő venti cseréjének tudható be szerintem, ami kisebb fordulatszámra képes, mint a gyári venti, de az sajnos csapágyas lett és hangossá vált. Köszönöm a segítséget még egyszer, amíg nem lesz cserélve már nem szándékozom tovább húzni/tesztelni!
-
Sarkadi
tag
válasz
Redneck #26208 üzenetére
2400-as CPU NB-vel 3900MHz-en játék alatt 55-57 fok között van a hőfok, ez szerintem teljesen jó. A hűtőt én sem szándékozom cserélni, szerintem nagyon jó a borda amivel ellátták és nekem is van egy Sharkoon 12 cm-es hűtőm, ami nem engedi hogy túlságosan felmelegedjen, tehát van légáramlás a házba. Maga a processzor bordán lévő venti pedig 2000RPM-el hűti, így kaptam a fentebb írt értéket. Szerintem így marad, érezhetően jobban futnak a játékok amikkel most gyorsan megnéztem, úgyhogy köszönöm a segítséget! Remélem bírni fogja még az újabb játékokat!
-
Sarkadi
tag
válasz
Gabrikovics #26202 üzenetére
Köszönöm, nem húzom már ennél jobban, így teljesen stabil és számomra ez legfontosabb. A pár MHz kétlem, hogy sokat dobna a teljesítményén.
-
Sarkadi
tag
válasz
Picturemaker #26200 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat! Akkor nem piszkálom, szerintem elég jó eredményeket értem el vele és mint mondtam stabil, több órányi terhelés mellett is, ami a legfontosabb.
-
Sarkadi
tag
válasz
Picturemaker #26198 üzenetére
Azt hozzá kell tennem, hogy csak a borda a gyári Hyper TX3 EVO, a rajta lévő venti csapágyas lett, így cseréltem egy ARCTIC COOLING F9 Pro-ra, ami szabályozza magát a melegedéstől függően, ill. ezüst tartalmú paszta van alatta. Így esetleg lenne esély a további húzásra, vagy nem lenne értelme?
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
AMD Phenom II X4 965-ös procit 3,6GHz-re húzva 1,325V-ra állítva használom.
FSB érték: 200MHz
PCI-E: 100MHz
Alap helyzetbe 34°C-os, kis böngészés, filmnézés után max. 38°C-osra melegszik. Játék alatt pedig 58-60°C körüli értékre áll be, ennél feljebb nem megy. Cooler Master Hyper TX3 EVO hűtő van rajta, max. 2000RPM-el hűti.
Jó értékek ezek szerintetek? Vagy elérhetnék ennél még jobbat? Stabilitási gondok nincsenek!
Köszönöm!
-
Sarkadi
tag
Szerintetek meddig lesz/elegendő-e még egy 965-ös proci a mai játékokhoz? Tekintve azt, hogy milyen optimalizálatlanok és jóval erősebb CPU-kat is képesek megfogni...
De kíváncsi vagyok a véleményetekre!
-
Sarkadi
tag
3,6GHz-en megy most 1,35V-al, így alapjáraton 35C°-os és terhelve sem megy 50C° fölé! A bordán jelenleg 2 ventilátor van, szép csendben végzik a dolgukat. Úgyhogy most már megnyugodtam és elégedetten fogom még jó pár évig használni a cuccost! Köszönöm a tanácsokat és a segítséget!
-
Sarkadi
tag
1,475V az alapfeszültség, de visszavettem a procit 3,4GHz-re és a gépbe dobtam még kettő ventit, így üresjáraton 38-40 fok körüli értéket értem el, terhelve pedig 60 max. 65 fokot! Szerintem ez már jelentősen jobb érték, de jöhetnek a tippek és tanácsok!
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
AMD Phenom II X4 965 BE procimat alapfesszel BIOS-ba húztam 3,8GHz-ig és teljesen stabil a működése! Egy Cooler Master Hyper TX 3 EVO bordán lévő Arctic Cooling Fan 9 PWM hűtővel alapjáraton 35-40℃ körüli értéken megy, terhelve több óra játszás után 65-70℃ a maximum. Ez jó értéknek számít/mit tudnátok ajánlani, amivel esetleg jobb értékeket érhetek el? A pasztázás a napokban történt, tehát ez kilőve!
Előre is köszönök minden tanácsot/ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest