- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Félreértés nem essék...volt AMD-m, majd 2 évig (életem legdrágább konfigja már ami a lapot és procit illeti)...a procik mindig is tetszettek...a többi egy köpedék hányás már elnézést...
Trónfosztás? Ha az lett volna se érdekelne...Én tudom mit veszek más mit vesz azt meg lesz.rom...
Nem értem mit szenvedtek az FC2 és Crysis tesztekkel...annyira idióta motorjuk, hogy az vmi elképesztő...
Mondjuk ennyi erővel nézhetnék azt is pl, hogy a fele annyiba kerülő 2 magos meg büntet mindent majdnem...kár ezen szenvedni...ahogy azonos órajel melletti procik árbeli összehasonlításán...szánalmas...
-
Oliverda
titán
Elég csak megnyitni az oldalt és máris eléd tárul bal oldalon ez. Ők elsőkézből kapnak meg mindent ami Intel. Erre jó példa hogy ők voltak az elsők akik hivatalosan tesztelheték a napelemet, és ha elolvasod az Intel-lel kapcsolatos írásaikat akkor látható hogy mennyi infó ál rendelkezésükre (sok). Na meg volt pár gyanús húzásuk is már. pl.: [link], [link], [link], [link]
Ügyesen csinálják amúgy. Aki egy kicsit kevésbé ért hozzá azt simán megvezetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest