Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Nem az i7-re gondoltam, hanem arra, hogy kisebb felbontáson a P2 rosszabb mint bármelyik intel, aztán 1680*1050-ben meg hirtelen veri őket...
Ez nekem sehogy sem jön ki...
g@bo:
Tegnap is írtam, hogy hiába fikázod az MSI-t, mert bizony jók ezek az új lapjai. A Giga hype meg látom megy, csak az meg nagyon alaptalan AMD fronton, Phenom mellett.Tényleg utána kellene nézned ennek.
Az az MSI (személyesen is volt hozzá szerencsém) egy nagyon korrekt és olcsó lap. De a Biostar és a J&W is 30K alatt méri a 790GX+SB750-es lapjait.
-
Bluegene
addikt
igazából ezt nem lehet tudni biztosan, mondjuk szerintem reális, ettől függetlenül lehet hogy Intel által csinált kamu, ami tök eredetinek tűnik
se azt hogy igaz, se azt hogy hamis nincs bizonyíték
egyébként van egy amerikai zászlócska az oldalon, arra rámész angolul lefordítja
(van német is ha az szimpibb)
-
Raymond
titán
-
bnss
veterán
Az is megeshet, hogy az 50W-os fogyasztás egy idle-ben mért érték, és sikerült felcserélni a load értékkel.
Bár ennek a tippelgetésnek sincs sok értelme, már csak pár nap az NDA lejártáig.
szerk.: mondjuk azt sem értem, hogy 2,6GHz-hez miért kell 1,35V, no de ez csak másodlagos kérdés.
-
AtHoS
nagyúr
Én éppen tegnap futtattam a 3Dmark06-ot (v110), hogy gyorsba megmérjem a rendszer fogyasztását VGA-val együtt és mit vettem észre futás közben: a CPU tesztek kivételével az X2-esnek csak 1 magját használja. Hát én ezt nem nevezném "valós" teljesítménynek
Mod: ejj. elmúlt éjfél, szal tegnapelőtt
-
TomBoy1986
veterán
Én két MSI lapot (790X és 790GX) használtam a Phenom alatt, mindkettőnél hasonló volt az eredmény.
A 2.2GHz-esnél 1.8GHz volt mind a HT, mind az NB (felfelé nem módosítható ebben a lapban), míg 2.75GHz-nél 2GHz volt mindkettő. A RAM időzítése nincs hatással az eredményre jelen esetben, ezt már korábban megnéztem CL4 és CL5 között.
Egyébként elég nagy szórása van a tesztnek, s a egymás után kétszer futtatja le az ember, akkor bizony általában javul a teljesítmény
Környezet nálam: Vista64, 4. alaplapot nyúzza már ugyan az, rengeteg cucc van telepítve.
-
Oliverda
titán
-
Oliverda
titán
Alap, de úgy látom hogy annyira alap hogy már te sem tudod elmagyarázni.
Az hogy nem tudsz normálisan magyarul fogalmazni valóban a te hibád. Elszoktál a nyelvtől, ez teljesen érthető.
"100% terhelés mellett olyan 160W körül ehet"
A "körül" szó az nem azt jelenti hogy pontosan. Sőt. Majd legközelebb inkább angolul is leírom.
-
Oliverda
titán
Btw, erre "A fogyasztas a feszultseg novekedesnek negyzetevel novekszik." tudnál mutatni valami magyarázatot hogy ez pontosan miért van így?
"De egyebkent nem ertem hogy gondolhattad hogy a 4Ghz@1.35V-rol lenne szo, az fel sem merult egesz #490-ig amikor gyiku-nak valaszoltal."
Azt mondtad alappal. Az alapfeszültség az 1.35V. Így remélem már érted. Amúgy előtte Gorneck-nek írtam hogy alapfesszel kevesebb lenne.
mod: Ha félreérthetően fogalmazol akkor ne csodálkozz hogy ide lyukadunk ki.
-
Oliverda
titán
"Az hogy az AM3-as valtozatok milyenek lesznek majd nem tudom hogy jon az itteni AM2+ valtozatokrol szolo diskurahoz."
Gondoltam még időben tájékoztatlak.
Akkor szerinted 1.35V-os alapfeszültség mellett mennyit fogyasztana a 3.0GHz-es Phenom II 4GHz-en, ha tegyük fel hogy az alap órajelen 110W-ot fogyaszt?
-
Oliverda
titán
Tegyük fel hogy véletlenül igazad van.
"Persze 95W nem lesz a 3Ghz ha a 2.8-as mar oda tartozik"
A 2.8-as 920-as is a 125W-ba tartozik, de az AM3as 925 és 945 már a 95W-os kategóriába fog tartozni az előzetes infók alapján.
Na és ez?
"Foleg hogy 110W-al alappal sem jon ki a 160W"
-
Oliverda
titán
Ne magadból indulj ki megint.
A 940 a 125W-os TDP osztályban van, tehát valahol 95W és 125W között fogyaszt a gyári értékein. Az eddigi infók alapján szerintem valahol félúton, 110W környékén fogyaszt. Akkor innen már gondolom ki tudod számolni a többit. De ha gondolod szólok dezz-nek és majd ő segít neked ha nem megy.
-
Raymond
titán
Most olvasom hogy ez egy regi/fake hir? Akkor bocs.
[I]"1. alt
2. Fakes
Die standen nie auf expreview. Zudem verwendet expreview ganz andere Grafiken. Der Ursprungsaccount hat nur diese 2 posts und zeitgleicht hat sich einer mit einem neuen nick in diversen deutschen hardewareforen angemeldet um diese "News" zu pushen.
Hat sich einer einen persönlichen Scherz erlaubt bzw. Experiment wie einfach man moderne Medien beeinflußen kann"[/I]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest