- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Cole86 #17290 üzenetére
Azt az oldalt hagyjuk már, mindenhol más eredmények vannak /többek közt amit előzőleg linkeltél/. Azért 700Mhz-nek látszania kellene ha igazad lenne
. Ez a gyorsítótár meg többi meg már a rizsa kategória.
Mod : Utoljára, minden oldal hülye csak az a bizonyos nem téved ?
-
Motaba78
addikt
válasz
Cole86 #17268 üzenetére
én is nagyon várom a bullok megjelenését, de olyan sok minden kering már a neten a bullokról, hogy hiszem ha látom őket, remélem nem egy továbbfejlesztett x6 lett a dologból, mert akkor inkább a kékeknél nézelődök.
i5-2500k a másik oldal kiszemeltje, illetve ha jók lesznek a bullok, akkor egy 6 magosra fogok váltani, abban az esetben, ha a 2500k teljesítményét hozza.
Remélem jók lesznek a bullok, és érdemes cserélni az x4 965 cpumat.
Ha nem, akkor sajna other side a választás.ez az oldal remélem csak kacsa , ha igaz akkor sajna elég elkeserítő lesz.
-
-
apollo12
veterán
válasz
Cole86 #17109 üzenetére
gyorsabb nem lesz a játék, ha nincs elég fps ed 1333mhz, akkor 1600mhz se lesz tőbb, ez nagy tév hitt, inkább a procidat húzd meg 4ghz re és az nb min 2.6 ghz re
Kunsztler
mindegyik lapban jól lehet tuningolni a procidnak 1.4voltig adhatod kb akkor 3.8-4ghz környékére tudod húzni és nézd meg, hogy nem e droppol a lapod, asrock lapok képesek rá a régebbiek bios hwmonitor vcore az a pontos érték,
a legtöbb asrock lap 2tizedet téved, azaz 1.425volton 1.4voltot kap a proci62Cfok főlé ne meny tesztelés során
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Cole86 #17106 üzenetére
Igen, 2T mehet nyugodtan neki.
Játékokban kb nulla különbséget fogsz észre venni...Ganged: 128bit-re címezi a memóriabuszt, és egy csatornán keresztül történik az olvasás és az írás ( singe task-os alkalmazásoknál ez a legjobb, manapság ilyen már nem nagyon van, kivéve AIDA-t pl. )
Unganged: 2x64bit-re címezi a memóriabuszt, két csatornán történik a folyamatos kommunikáció a procival, tehát ha az egyik csatorna ír, addig a másik olvashat, sokkal szabadabb, ezáltal gyorsabb adatáramlás valósul meg.
Több magos procik-hoz ez az ajánlott. ( multi task-os alkalmazások: játékok, renderelés...stb.: ) -
Silentfrog
veterán
válasz
Cole86 #17052 üzenetére
Nekem volt két 1gb Kingstone 1600mhz memoriám.Amig azok voltak a gépben addig a gyári 2.8 ghz-rol 2.9ghz-re sem tudtam emelni az orajelet,mint utolag kiderült a memoriák miatt.
Elég sokat forumoztam,megprobáltam mindent de nem ment a tuning.
Lecseréltem őket,itt van a fiokban.
Máig sem tudom mi a baj velük... -
-
Crossfit007
senior tag
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Cole86 #17063 üzenetére
Érdekes, screen-en, amit küldtél slot#1-nél 667mhz-et ír, tehát 2x667mhz = 1333mhz...
Azért ír CPU-Z annyit a Memory részlegben, mert szerencsétlenek, amik gyárilag 1333-masak most 1600MHz-en ( 2x800MHz ) járnak...
Mindig az SPD a mérvadó, és ez SPD szerint 1333-mas memó. -
Gyufaaa
veterán
válasz
Cole86 #16590 üzenetére
Ahogy mondod.
(#16591) Crossfit007: Ennyi. Én ezt megvenném a helyedben!
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Cole86 #15400 üzenetére
Na látod, ezen lepődtem meg én is.
Bár azt nem néztem még, hogy vajon lecsíptek-e a 3 éves garanciából, avagy nem...
smiti:
A lehetőségekhez mérten Te pedig jó áron vetted meg ezek szerint.Lord Vader:
Pontosan, de akkor már egyszerűbb az olcsóbbat megvenni. Jelen esetünkben meg aki nem tuningol (bár az nem én vagyok), annak még kecsegtetőbb ez az alternatíva. Viszont mivel négy magosított B55-öm van, nekem már nem téma ez a lehetőség. Max. a hőmérséklet kijelzés hiánya bosszant néha, de egye kánya. Úgyis "hamarosan" itt a Bull és lehet váasztani, hova tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- LED világítás a lakásban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest