- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz Crabface #26994 üzenetére
Mivel garis úgyis adnak másikat helyette amennyiben hibás, Murphy törénye a legszuperebb dolgokra is vonatkozik. Látod, van akinek a Red Devillel is gondja van, nálam meg tápból is mind a 3 Corsair (RMx) meg kártyából is van 3 Red Devil, és semmi bajuk nem volt még pár év leforgása alatt. Nem véletlen adnak 7-10 év gyártói garanciát ezekre tápokra.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz spleenszuru #26987 üzenetére
Faxa. Teszteket nyomjad ide.
Chillert is vettél?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
palfitom
félisten
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Tegnap összeraktam az új gépet, benne 6900xt red devillel. (32 gb 3600 ram, 5700x, msi b550 a-pro)
League of legends 1 óra játék alatt 2-szer kifagyott a kép, elment a hang és semmire nem reagált a gép (reset kellett)
Annyira volt még időm tegnap, hogy lefuttattam egy time spy-t háromszor és azalatt semmi probléma nem volt, a gpu max 60 fokig ment fel alatta (silent bios).
A LoL amúgy ugye halál igénytelen játék egy kenyérpirítón is elfut...a jó irány inkább játékon belüli beállításokkal variálni (pl olvastam h vkinek dx9 mód oldott meg fagyást) illetve régebbi amd driverekkel próbálkozni, vagy érdemes tovább stretchelni a kártyát és esetleg vmi agresszívebb stressz tesztnek alávetni?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
trek81
senior tag
válasz ScomComputer #26991 üzenetére
erre én is ,olvastam én is róla idén március környékén
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
ScomComputer
veterán
Na erre a pad-ra kíváncsi leszek,...tesztet tegyél majd be ha megjött a vga....
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Ugyanez a kérdés foglalkoztat engem is.
Laikusként azt gondolnám, hogy az alatt eleve nem tud ilyen forró lenni majd a chip... ?!Vagy ha szerencsém van, akkor a vga-m hűtőbordája miatt van, hogy annyira egyenetlen azon a ponton, hogy képtelen normálisan felfeküdni.
Mindenesetre a blokk már megvan, fórumtárstól vettem, akinél 500+ W alatt is "hűvös" volt a kártya, szóval bizakodó vagyok.
Malaka!
-
mvkly
senior tag
Ha ezzel is gond lenne, mi a garancia arra, hogy a vizes blokk pasztáját nem rágja meg?
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #26981 üzenetére
Az hiányozna még, hogy valami fizikai baja is legyen a chipnek.
Egyébként, szépen megette az MX-2-t is:
Szóval utolsó versenyzőnek megkapta a Honeywell PTM7950 padot:
Ma hazaér, aztán mehet a tesztelés.
Malaka!
-
veterán
-
ScomComputer
veterán
válasz spleenszuru #26979 üzenetére
Köszi szépen...nálam volt egy olyan 6900XT amiben látszott egy vékony repedés a gpu-n, viszont működött jól...vagy valami belső csikarás volt,mert a felületen nem látszott csak ha szemből erős fénnyel rá/bele világítottál..
-
steewcv65
őstag
válasz bobalazs #26976 üzenetére
Azert egy cpu tesztet futtathatnal meg, hogy ott minden okes vagy sem
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #25647 üzenetére
Malaka!
-
Lendova
őstag
UV+fast timings+Vram OC van beállítva Wattmanben. Ha youtube és játék is megy egy időben, kifagyhat a driver. Más esetben nem sikerült még fagyit összehozni.
Valami sok, vagy épp kevés.
Bármi okozhatja az állítgatásaim közül vagy van, ami érzékenyebb erre?All fiat goes to zero.
-
Attix82
addikt
válasz ScomComputer #26920 üzenetére
Nekem olyan bugot kreált ez a SAM dolog, hogy Diablo 4 et játszottam....utána elindítottam a COD WZ2 és valamiért benne maradt hogy 9 GB a dedicalt VGA vram max . (annyi amennyit a D4 használt). A Cod meg a vram scale 50 es értéke miatt 4.5 GBot használt csak, rohadtul akadozott. Kikapcsoltam ezt a resizable BAR funckiót és helyreállt a rend.
-
kolopele
nagyúr
válasz Crabface #26961 üzenetére
Furmarkkal nem kellene kínozni a kártyát, akár tönkre is teheti. Annyi normális program van tesztre, amelyek nem gyilkolják szét a VGA - t, pl. Time Spy, Firestrike, Heaven, Superposition (persze ha eleve nem problémás maga a kártya hűtése, mert akkor ezek is oda vágnak).
[ Szerkesztve ]
-
Crabface
senior tag
válasz bozont #26960 üzenetére
Furmark egy óráig ment teljes boost órajelen. Akármilyen indie játék is max 25fps... Másik gépben normálisan megy a kártya. Próbálok egy csere tápot szerezni...de előtte Windows reinstall.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Crabface
senior tag
válasz tibcsi0407 #26956 üzenetére
Sajnos nem az én gépem, és nem volt lehetőség kivenni a tápot a házból.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
fanti
addikt
Barátom, ez a valami!
Nagyon szép mérések, és informatív dokumentálás, szemléltetés!
Ahogy Tőled megszoktuk! -
KAMELOT
titán
válasz spleenszuru #26954 üzenetére
TS alatt 103C süvítő ventikkel...atya gatya
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
spleenszuru
őstag
Tegnap még nyomtam egy full gyári állapotos timespyt a Devil 6900 XT-nek, mielőtt elküldtem CrazyHardwernek, az utolsó újrakenésre.
Mi lett volna, ha a 15% TDP-t is rátolom.Ez most MX2 paszta eredmény, levett oldallap, süvítő első és alsó házventik.
Ezek után már csak addig kell kibírnia, míg összevásárlom a következő jó pár hónapban a vízhez a cuccokat.
Malaka!
-
Crabface
senior tag
Sziasztok. Van egy referencia rx6800-am. Tegnapi napig hibátlanul üzemelt. Azt a jelenséget produkálja, hogy ha elindítok valamilyen játékot csak max 70-85w áramot vesz fel (afterburner szerint), marad 2d órajelen és 10-30fps közötti produkciót tud felmutatni. Előtte napig ugyanabban a játékban megvolt a 300+.
Szoftveres környezet nem változott. Driver reinstall megvolt.
Heaven, Furmark, 3dmark, Aida stressz teszt alatt továbbra is normálisan működik a kártya hosszú távon is.
Z490i Aorus Ultra lap
SF750 platinum tápTáp hátulja érintésre elég meleg és a venti sem kapcsol be rajta (300W alatti terhelés)
Másik gépben tökéletesen működik a kártya.
Van valami ötlet, mi lehet a probléma forrása? Táp?
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #26947 üzenetére
Tiszta haszon, hogy ennyi VGA megfordul a kezeid között. Már csak egy kék kell.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
boeing
őstag
Üdv,van itt valakinek Msi radeon rx 6800 gaming z trio 16gb.Köszi.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #26942 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok mennyivel jobb egy 5700xt nitro nál ,mert ugye ő is 3 hete van nálam és még simán elállhatok tőle ,de ahhoz nagyon jol kell teljesíteni a 6750xt-nek ,nem beszélve arról ,hogy a mostani 5700xt nagyon halk ,nincs semmi CW és nagyon szép.
-
TechN7ne
nagyúr
Én már rendeltem egyet (azt hittem csak egy db van) a Nitro 6750xt -ből ,de úgy látszik van még belőle.
Újszerű 21 hónap garival és 60 napos elállással ,azért csak minőségibb egy XFX-nél…
Am el is fogytak az ajándékos 6750 XFX-ek ,felbontott van már csak 17xk-ért ,érdekes ez a bolt árazás szempontjából.
Mind1 is a lényeg a megbízhatóság amit 100%osan teljesítenek minden esetben. -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #26931 üzenetére
Niceee Titokban az amd-nek tesztel....Csak szóóóólok
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #26935 üzenetére
SOSE
-
F.B.I.
veterán
Nagyon adja, főleg ezt a 20 C fokot szereti, amint látom.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
KAMELOT
titán
Szokásos minőségi érthető teszt!
Vigneau: Majd jön a setét oldara 4090-el.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #26933 üzenetére
Majd lesz helyette másik. Csak azt akkor már valószínűleg egy másik topikba fogod írni. Mondjuk, legyen RX 7xxx.
-
Vigneau
félisten
Szép eredmény!
No, majd amikor kiteszed a gépet az erkélyre télen. Akkor lesz csak ám az igazi móka.
-
ScomComputer
veterán
Nagyon jól mennek ezek a 6750XT-t..ez egy másik egy 13600K-s gépben volt...próbáltam...közel másfél óra "lasztofasz"...1440P*High*FSR2-Balanced....
A cput belőttem 5500/4400/4800...ram a 3600-os ddr4..+420Aio....125W-ot is becsíp játék a cpuból...(ps emu is ON)...de itt is egykis MPT-s buhera..optimalizálás...és szépen 2920-in elment...na igaz most jóval hűvösebb is van mint pár napja...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem ez erősen játékfüggő, hasonlóan mint a Rebar az intel oldalán.. De jah itt sokat hoz.
Véleményem szubjektív...
-
KAMELOT
titán
-
bobalazs
nagyúr
Kajak nem oké valami, azon kívül hogy átírtam ma MPTben a hőfokot 80ról 70re. (temp target, tökmindegy)
és 900ról 1.0v-ra emeltem a feszt rajta, most azt látom hogy a monitorom max felbontása nincsen meg. A windowsban az a maximum amit egyedileg hoztam létre a radeon driverban (100 Hz., és 165 Hz.-es a monitorom)
Mehet a hibajelentés? Mit írjak bele, tiszta hülyének néz aki ezt olvassa. -
Hiei555
tag
Ez a 6750xt vel ugye? Milyen a graf beallitas a Remnantba letudod fotózni? Felbontás meg a többi...Fsr be van nyomva?
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Aham! Tök jó! Köszi az infot.
(Egyáltalán nem kötözködésnek szántam amúgy amit írtam )Hodor. Hodor? Hodooor!
-
F.B.I.
veterán
válasz Gigi01 #26919 üzenetére
Imádom a konzolt (van itthon mindkettő, szerelem is őket) de most pár barátomnak, PC építést javasoltam PS5 helyett, mert csak monitoron akarnak nyomulni és sok mást is csinálnak játék helyett de tolnának pár PS5 címet….azok meg megjelennek, mint látható PC-re is.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Kleroo
veterán
válasz ScomComputer #26917 üzenetére
És a plusz OC hoz annyit amennyit a SAM kikapcsolása elvisz?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
KAMELOT
titán
-
Kleroo
veterán
válasz spleenszuru #26903 üzenetére
Kiforgatva a sarka alá téve a MB oldalrol kellően sokat tart, láthatatlan, és nem fogja a levegőt
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #26902 üzenetére
Esélyem sem lesz tesztelni, olyan alkatrészeket rendelt hozzá a tulaj körítésnek, hogy soha nem jönnek meg.
KAMELOT : ezért az árért, már a doboznak is lehet örülni. Most építsen mindenki PC-t, aki akar, mert ettől olcsóbb már nem nagyon lesz mostanában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest