- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bossp
addikt
válasz spleenszuru #24971 üzenetére
jobb a hőátadás a gpu-nál. Ezért nő a Mem temp szerintem. Nekem is hasonló értékeket hozott az újrapasztázásom.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
-
stoon
addikt
battlefingal játszik valaki 6900xt-n ? amióta kicseréltem a 2080-at erre a kartyára azóta kifagy . van valami beállitás amit meg kellene csinálnom? (friss win , legujabb driwerek)
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Raggie
őstag
válasz szabesz0524 #25177 üzenetére
Nekem ugyan ez volt egy minőségi Corsair 850 wattos táppal és RX 6950 kártyával.
Ha az egész gép indul újra és nem csak a VGA driver, akkor neked is a táp lesz az szerintem.
Cseréltem 1200W-ra azóta minden okés.[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
Szpisti
addikt
válasz DroiDMester #25163 üzenetére
Az nVidia raytracing terén mindig is egy generációval az AMD előtt járt és jár most is, szóval én úgy gondolom ez a különbség mindig is meglesz, vagy legalábbis sokáig...
-
szabesz0524
csendes tag
Amit még írtam, hogy ha újra telepítem ugyan azt a verzió számú drivert és ezután valameddig ismét jó lesz, nem indul újra ez nem zárja ki a tápot?
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
HSM
félisten
válasz szabesz0524 #25179 üzenetére
MPT-ben kellene egy próbát tenni, hogy 1.0V-ra fixálod, minden mást gyárin hagysz. Ez szépen lesimítja a fogyasztási tüskéket. Ha így is újraindul, akkor szerintem más lesz a baj.
Nálam egyébként 750W-os táp van a 6800XT alatt és elég alaposan húzva is elég volt pár teszt erejéig...[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz szabesz0524 #25183 üzenetére
Hmm...hallottam már ilyet, hogy a teljesítmény limit nem oldja meg a gondot. Feszeld alul (is) mellé, ahogy HSM írja. Ryzen Master alkalmazásba ezen felül a CPU-t is átállíthatod Eco (65W) módba.
[ Szerkesztve ]
-
szabesz0524
csendes tag
Táp hibára utaló lehet még az is, hogy van amikor leállítást nyomok a windowsban majd képernyő kikapcs, de maga a gép nem áll le?
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
bartos96
tag
Néztem teszt videót rx 6700 xt vs nv 3070 vagy 3060 ti volt és red dead 2 be az AMD 11gb vramot évet az nv 6-7 körül meg állt. A többi játékban is sokszor volt. 0.5-1.5 GB eltérés, egyenlő alig volt. Ennek mi az oka? Mert így kB hiába a +4gb vram.
-
szabesz0524
csendes tag
-
PuMbA
titán
válasz szabesz0524 #25181 üzenetére
Olyat csinálhatsz, hogy a VGA-t lefolytod az AMD driverében Beállítasz 70%-os teljesítmény limitet és akkor kevesebbet fog fogyasztani. Így kiderül a helyzet. Ugyanígy a CPU-t is lefolythatod a BIOS-ban 65W-ra PBO beállítással.
[ Szerkesztve ]
-
szabesz0524
csendes tag
Ennyit ír még hibának : Az előző rendszerleállítás (2023. 05. 31. - 19:12:52) váratlan volt.
-
PuMbA
titán
válasz szabesz0524 #25179 üzenetére
Ezen kívül más nincs hibaként jelölve az eseménynaplóba? Ha nincs, akkor valószínűleg táp. Az AMD 6000-res kártyák fogyasztása csak a GPU-t tartalmazza az NVIDIA-val szemben, tehát a 288W-hoz még hozzá kell adnod 50-100W között valamennyit És ez még csak a tartós, a pillanatnyi 600-700W között van, amikor 0-ról 100%-os sebességre katapultál a kártya. Ezt szoftverek nem jelzik, de az interneten a megfelelő eszközökkel kimérik. TechPowerUp például.
Próbáld megkeresni a legtöbb ilyen hibát. Ha egyik sem említ CPU-t vagy GPU-t, akkor valószínűleg a táp, mert egyszerűen teljesítmény hiány miatt összeomlik a gép.
[ Szerkesztve ]
-
szabesz0524
csendes tag
Van egy ilyen kritikus: "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása"
Azt mondod, hogy ez a tápegység alkalmatlan a feladatra? Amikor tudok vele játszani akkor overlay szerint 288w a max fogyasztása a kártyának. Valamint még arra nem jövök rá, hogy miért megy valameddig ha újrarakom a drivert.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz szabesz0524 #25177 üzenetére
Eseménynapló -> Rendszer. Meg kell keresned a hibát az időpontja alapján Elsőként tápnak néz ki, mert igaz, hogy 850W, de 2016-ban még nem voltak olyan energiazabáló VGA-k, mint a 6950XT, amik pillanatnyilag akár a fogyasztásuk kétszeresét is felvehetik. A VGA kártyád honlapján például 900W-os tápegység van említve, szóval már ez itt nem néz ki jól. "Stressz tesztek" nem valók a stabilitás megállapítására. Az igazi stressz teszt az, amikor 0-ról 100%-ra kapcsol fel a CPU és a VGA, mert ilyenkor szippantják be a legtöbb energiát.
[ Szerkesztve ]
-
szabesz0524
csendes tag
Sziasztok,
Kérném a segítségeteket. Adatlapomon szereplő gépem random időközönként ahogy elindítok egy játékot mindenféle hibaüzenet nélkül újraindul. Lövésem sincs miért. Tippem meg már pláne nincs. Ha stressz tesztet csinálok minden oké, de ahogy a játékot indítom máris gubanc van. Nem mindig. Az utóbbi két napban egyszer sem csinálta. Hőfokok rendben vannak. Ötletből kifogytam.SSD-ket teszteltem,ramokat is, proci és a videókártya nincs piszkálva.Azt viszont észrevettem ha törlöm a radeon drivert és ujrahuzom ismét jó lesz.
-
XanD3R
senior tag
Játszik valaki közületek DayZ-vel? Nem igazán tetszik a teljesítménye 6800xt-vel. Kiprobaltam már jó pár dolgot de nem igazán segítettek. 30-40%os kihasznaltsaggal megy maximum a GPU a játék alatt. Nem egyedi eset, neten sokan panaszkodnak rá, driverszintu probléma valószínűleg csak kíváncsi vagyok találkozott-e valamelyikőtök a hibával és tudtok-e valami gyógyírt rá amit még nem próbáltam ki
-
Raggie
őstag
válasz spleenszuru #25167 üzenetére
Mivel az nem terheli annyira a GPU-t ki lehet hagyni.
Clint Eastwood FTW
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spleenszuru #25171 üzenetére
Stabteszt, FS Extreme, TS extreme, utána max 1-1 kör TS, és FS bench (demo persze kihagyható), és ennyi, ha lefut, akkor stabilnak mondható, persze ettől még lehet, hogy lesz olyan játék aminél elhasal, így lehet, hogy kell neki 1 vagy 2 lépcső fesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spleenszuru #25167 üzenetére
Ha stabilitás fontos, akkor stabtest, és nem bench kell.
Véleményem szubjektív...
-
Pug
veterán
válasz DroiDMester #25166 üzenetére
Dobsz melle egy HWinfot is?
-
Ribi
nagyúr
Az hogy van, hogy a hot spot 50 de a gpu temp 58?
Persze lehet abban a pillanatban lentebb ment. Mind1, akkor is faja. -
spleenszuru
őstag
Amúgy, timespy demot ki lehet hagyni, ha csak stabilitásról szeretnék megbizonyosodni, vagy érdemes abban az esetben bent hagyni?
Malaka!
-
nagyúr
-
KAMELOT
titán
Ez nem semmi
Köszönjük a tesztet, mint mindig!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ribi
nagyúr
Csak az egész abból indult, hogy a 450W fogyasztás mellett hogy 50 hotspotot, amit ezen teszt nem igazol. 350W-al is szép, csak nem innnen indult az egész
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
4090.et nem igen izgatja ez az RT teszt, elég volt neki hozzá a 350W.
6900XT-t nem tudom mennyi FPS-t hoz 350W ból(valaki tegyen már be egy mérést ), tippre olyan 35-38.lehet, mivel a 4090.előtt 7900XTX-em volt, és az 400W al hozott 52.FPS-t
amint látod a 4090 meg 350W ból tud 142FPS-t
De kíváncsiságból levettem a TDP keretét 150W-ra és még így is 71FPS-t tudott összekapirgálni
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz DroiDMester #25158 üzenetére
Érdekes, hogy 350W mellett megy 100%on a kari.
Amúgy fentebb a 6900 is kb ennyit eszik valójában. -
air76
tag
Sziasztok!Dilemma előtt állok.Egy Rx 580 4Gb-os Sappbire nitro-t szeretnék lecserélni.Rx 6700xt vagy 6750xt-re.A kiszemelt példányok:SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6700 XT 12GB. 147ezer vagy
ASRock Radeon Phantom Gaming D RX 6700 XT 12GB OC 148ezer.
Vagy ASRock AMD Radeon RX 6750 XT Challenger Pro 12GB OC 164ezer
ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL 12GB GDDR6 192bit
165ezer.
A rendszer egy GIGABYTE Z590 AORUS ULTRA lap,I5 11600kf,Cooler Master 750W MWE Gold V2 80+ Gold
Thermaltake Versa H26 ház.Kingston FURY Beast RGB 32Gb.
Megéri -e a plusz pénzt a 6750?Csak új bolti kártyát vennék,a használt nem opció.Előre is köszi,nem baj ha meg indokoljátok,hogy mit,miért...köszi..air.. -
nagyúr
-
atesz.tilla
tag
Megoldodott minden srácok úgy néz ki!
Megkapta az ój pasztát! hozzá teszem az előzőt le se kellet takaritani nagyon mert mint a sivatagban a homok úgy jött le szépen meghuztam a csavarokat, mert azok is szerintem lazák voltak. Megkapta a 1000mV és egy játék óra után ez az érték már tetszik nekem. Lehet emelni fogok a mV-on a teljesitmeny miatt, de ha annyira nem számot tevő akkor lehet hogy felesleges.
Nagyon szépen köszönöm fiuk a segitséget ![ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
válasz atesz.tilla #25153 üzenetére
1óra játék után is, le vett oldallappal is ugyaez volt a helyzet.
-
Kvg
senior tag
válasz atesz.tilla #25151 üzenetére
A minimum GPU temp 50 fok, ez a kártya már szét volt szedve, az szinte biztos.
-
Kvg
senior tag
válasz atesz.tilla #25149 üzenetére
Nem tudom ki szerelte össze a gépet, de van egy két fura érték nálad. Legjobb a saját összerakott PC, nem kell hozzá semmilyen szaktudás.
A VGA paszta csere már érdekesebb vrm ram pad ek miatt, már ha van rajta.[ Szerkesztve ]
-
-
Kvg
senior tag
válasz atesz.tilla #25125 üzenetére
A furmark ot hanyagold jóval nagyobb hőt termel mint a BF vagy a COD. Ezek a programok TDP +10/15% nak a 70%- án futnak. 6800 tól a 6900XT ig a TDP+10%on alatt kell maradni még E pöcs méregetésben is. Ez csak az én véleményem, 24/7 nincs Gyári TDP +10% keret fölötti fogyasztás ez tény.
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
válasz atesz.tilla #25140 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz bobalazs #25142 üzenetére
"Egyébként meg aztán 50% venti az most ördögtől való?"
Igen. Ezeken az XFX-eken az 2100rpm, és úgy már van hangja rendesen. Szvsz sokkal jobb beállítani kis alulfesszel 200-220W környékére, amit még rendkívül halkan elbír 1200-1400rpm között.
Nézd úgy, hogy hagytak tartalékot a ventilátor motorerejében."Na és ha hallja az ember a szélzajt"
Szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy csendes környezetben sokkal kellemesebb játszani. A játék hangját is jobban szeretem hallani, mint az üvöltő VGA-ét.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz DroiDMester #25138 üzenetére
Ha vizzel hűtöd akkor ne probálj ezzel vicceskedni.
Máskülönben léggel hűtsél le 1000 rpmel meg 50 fokos hotspot, kiváncsi vagyok arra nagyon.Egyébként meg aztán 50% venti az most ördögtől való? Na és ha hallja az ember a szélzajt mi lesz, megbolondul?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz bobalazs #25137 üzenetére
Én 1200-1300 rpm-re lőttem be a 6800XT Merc-em. Ott kezdene szélzaja lenni, így pedig csendes. Szerencsére 100 fok alatti HS-el meghűti így az 1V-1.05V körüli profilommal, 2.3-2.4Ghz magasságában játékok alatt.
Lásd innen a méréseim pl., mit lehet belőle halkan kihozni [link] . Igaz, még hűvösben, nem nyári hőségben készültek.[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
válasz atesz.tilla #25136 üzenetére
Bocsesz, hogy belekoty, de oldallap vagy front panel nélkül próbáltad méricskélni? Az a 2 peremszéli beömlő elég lehet 250+Wattot jól megfújatni? Csak mert a 19-25°C delta nem egy tragédia, az egész kártya melegszik, nem csak a die, hogy a paszta egyedül segítsen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz atesz.tilla #25131 üzenetére
37% venti!! helo? senki nem lát csak az egy hotspotot nézi?
Azzal kellene kezdeni valamit johogy nem ott tartunk hogy 10% venti mellett 100 fok alatti hotspotot akarunk látni.[ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
válasz ScomComputer #25134 üzenetére
Csináltam már ilyet szerencsére, csak ugye az mx-4 még anno CPU -ról maradt meg és nem vettem még Kryonaut pasztát, de akkor ki cserélem rajta a pasztát.
-
nagyúr
válasz atesz.tilla #25133 üzenetére
teljesen jó az MX4 most egy drága Thermal Grizzly Kryonaut hoz képest rosszabb lesz 2-3.fokkal az nem oszt-szoroz! mert kb annyival gyengébb az MX4.
de ha szétszeded óvatosan kell, mert ha elszakadnak a Thermal padok a VRM-en vagy a RAM-on akkor nehéz lesz összerakni utána!
Azzal tudsz segíteni ezen hogy könnyebb legyen szétszedni, ha előtte 15.percig járatod a kártyák mondjuk TimeSpy extrémmel a game 2.es tesztjét loop-ba, akkor jól át melegedik a kártya és könnyeben szét tudod szedni úgy hogy nem sérülnek meg a padok, ha még forró állapotba gyorsan szétszeded!
-
ScomComputer
veterán
válasz DroiDMester #25132 üzenetére
Nálam volt ilyen vga nagyon jó hűtése van...6900 és 6950 is...
Ezen is 100% takony a paszta...ha nem meri magának megcsinálni/megoldani akkor javaslom a HardverŐrültel felvenni a kapcsolatot..
...
#25133atesz.tilla ha van hozzá bátorság és tehetség..tökéletes lesz az MX-4,csak jól takarítsd le a felületeket ![ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
válasz DroiDMester #25132 üzenetére
Artic MX-4-em van itthon csak sajnos jelenleg, megprobáljam szerinted azzal ?
-
nagyúr
válasz atesz.tilla #25131 üzenetére
Hát ez így elég szar!
most azt kéne tudni hogy maga az XFX hűtés ennyire gagyi, vagy csak a pasztázással van gond!
280W nál közel 100fok a HS az tényleg sok!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atesz.tilla #25129 üzenetére
Menj lentebb, de ne furmarkold, hanem valami más, 3dmark, FS, TS, extreme, sima stab tesztek pl. ill bench-ek.. Furmark alapból befűt, valszeg ha koppra lemész fesszel még akkor is.
Véleményem szubjektív...
-
atesz.tilla
tag
válasz atesz.tilla #25127 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
válasz atesz.tilla #25127 üzenetére
Akkor legyen 1000 mV
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atesz.tilla #25125 üzenetére
Hát, MPT írja mennyi a gyári, arra számolódik a kitolt %.
Én sok éve nem használok furmarkot, így fogalmam sincs, h ott mennyit eszik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atesz.tilla #25102 üzenetére
Ha XTXH akkor 1100-1118mV körül tud 2590/2690-et, vagy többet, vagy épp kevesebbet.. Nekem a Toxic ennyit tud. De ez függ attól is, hogy hány W a gyári TDP. Ezzel még nekem belefér a gyári 332+15%-ba.
De most épp, 1019mV-n használom, 2450/2550-en.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyöször
senior tag
Június 1.
Játszik valaki DCS bármivel 6700xt vel? Steames dcs worldom van, mert ingyenes. Feltologattam mindent max köré, viszi is úgy 75-88 fpsel, szép minden, de percenként megakad vagy 2 másodpercre.
5700G proci, asrock 550 riptide deszka 32Gb ram(fury renegade), SN570 1Tb ssd. Mit próbáljak?ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
veterán
válasz tibcsi0407 #25118 üzenetére
Az Én kártyámnál anno ez volt a hivatalos AMD álláspont: [link] . 110 celsius az normális.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
atesz.tilla
tag
válasz spleenszuru #25119 üzenetére
Rendben, haza érek munkából, és mindent megnézek amit írtatok eddig és jövök a képekkel is.
-
spleenszuru
őstag
válasz atesz.tilla #25117 üzenetére
Légyszi előbb nézd meg az AB-ben, játék közben mennyi a HS.
Beállítod a gpu temp 2-t, és látni fogod, utána tovább tudunk menni.
Jó delta esetén, neked nem lesz olyan nagy a különbség a HS és GPU tempek között.HS 80 C-vel sincs gond amúgy.
Malaka!
-
tibcsi0407
félisten
válasz atesz.tilla #25116 üzenetére
A Hs még 95-nél sem para. Nem kell ezt túlaggódni.
utdetailing.hu
-
atesz.tilla
tag
válasz tibcsi0407 #25112 üzenetére
A 80 körüli be nem szeretnek bele szaladni, mert gondolom ott a HS már jóval több a 70 körüli ha jól gondolom még egészséges lehet
-
Kvg
senior tag
válasz atesz.tilla #25111 üzenetére
"Ezt is MTP- Ben állítsam be ? A venti beállításnál találtam olyat hogy PWM 15% ha ezt le vettem 10%-ra akkor melegebb volt, gondolom ha felfelé veszem jobb lehet akkor."
Te most szívatsz minket? Trollkodsz? 10% nem fog elindulni a ventilátor. tuti troll vagy. A táp VGA profi itt elfogyott a tudomány. Holnapután Máj 1 lesz nem Ápilis 1.
[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz atesz.tilla #25111 üzenetére
Adneralin ban csinálj hőmérséklet / venti göbét! pl max 55 fok/ 50% ventilátor sebesség. A gyári a gyári ventilátor profil szalonna sütésre jó másra nem.
MTP nálam nincs nem értek hozzá, erről a kollégák többet tudnak.[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz atesz.tilla #25110 üzenetére
MSI AB/RTSS is tudja a HS-t mutatni, GPU TEMP 2 a neve.
Így már értelek viszont. Biztos, hogy a Bossp által javasolt 1000 mV-n ennyi a hőmérsékleted?Ill. pl enyémen 1800 RPM az kb. 50% PWM, és még az is teljesen tűrhető, 55%-ra van pl. lőve a max jelenleg.
Malaka!
-
tibcsi0407
félisten
válasz atesz.tilla #25110 üzenetére
Miért pont 70? Léggel kicsi az esélye, hogy valódi terhelés alatt annyinál megállj.
utdetailing.hu
-
atesz.tilla
tag
válasz spleenszuru #25107 üzenetére
Én is az vagyok De ez a baj hogy nem a HS 70 fok délután haza érek csinálok egy furmark vagy spytime hw infoval, játék alatt MSI AB-t használok és az ugye nem a HS-t mutatja
-
Kvg
senior tag
válasz atesz.tilla #25106 üzenetére
Erős platina táp alap egy 6900XT hez. Gyárilag a ventilátorok alul működnek a kártyán (marketing fogás+ hamarabb megdöglik a kártya és vehetsz újat). Tekered meg 1500 rpm -re és ott 55 60 fok, akkor jó a hűtés, a zaj másodlagos szempont.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz spleenszuru #25107 üzenetére
Nem is a HS 70 fokos gyanitom...
-
spleenszuru
őstag
válasz atesz.tilla #25106 üzenetére
Fuh
Én nagyon hőmérséklet érzékeny vagyok, de labdába sem rúgok melletted.
70 fokos HS kb. "hidegnek" számít, azon tényleg felesleges aggódnod.Malaka!
-
atesz.tilla
tag
válasz spleenszuru #25105 üzenetére
Be ugrik simán 70fok fölé a kártya 1000mv -on
Seasonic PRIME 1200W Platinum Táp egységem van ha ennek van némi jelentősége
1440p-ben 144h -en játszok[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz atesz.tilla #25104 üzenetére
Láttam, Bossp társunk is javasolt már neked. Az nem vált be?
Malaka!
-
atesz.tilla
tag
válasz spleenszuru #25103 üzenetére
Igazából elég lenne nekem az is ha 65-70 fok közt tartaná magát Bf2042 alatt
-
spleenszuru
őstag
válasz atesz.tilla #25102 üzenetére
Szerintem a vga UV/OC-t nem lehet "standardizálni".
Amennyiben 1200 mV az alap feszültsége az XFX-nek is, kipróbálhatsz egy 1100 mV-t kezdésnek, hagyod alap órajelen, teszteled, terheled, jó-e, utána lehetne tovább menni.
Én pl. észrevettem az enyémmel, hogy hiába fut le 3-4x egy timespy egy bizonyos beállítással, játékok bizony hajlamosak crashelni, ha nem tetszik nekik.
Malaka!
-
atesz.tilla
tag
válasz atesz.tilla #25099 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.