- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
válasz ScomComputer #29340 üzenetére
Áhhh...király vagy. Köszi. be is rántottam.
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
bobalazs
nagyúr
válasz ScomComputer #28981 üzenetére
November 9th -
What’s New?
Improvements to driver stability during task switching. Improvements to resolve cases of AMD Software: Adrenalin Edition™ intermittently crashing, or failing to display metrics.
Újításokl
Az illesztőprogram stabilitásának javítása feladatváltás közben. Az AMD szoftverrel kapcsolatos esetek megoldásának javítása: Adrenalin Edition™ időnkénti összeomlása vagy a mérési adatok megjelenítésének elmaradása esetén. -
Henker2
addikt
-
raziel01
veterán
válasz ScomComputer #28868 üzenetére
Ez most mire is jó tulajdonképp?
-
Pakmara
őstag
válasz ScomComputer #28868 üzenetére
Mi az a "kiharapás" a backplate-ből? (gondolom táp csati, de akkor is fura)
-
KAMELOT
titán
válasz ScomComputer #28844 üzenetére
Komoly a gyerek meg a játék is!
Pakmara: Majd jön a modi aztán őt is kirakja pár napra innen.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Micsurin
nagyúr
válasz ScomComputer #28792 üzenetére
Jöhetne... Starfieldnél is hiányolom, hogy az FMF pont ott nem segít ahol kéne. (50FPS alatt kikapcsol... )
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ScomComputer #28790 üzenetére
Szép ez a Far Cry Primal.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz ScomComputer #28665 üzenetére
Azaz ezekbe a játékokba beépítik a framegent?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
bobalazs
nagyúr
válasz ScomComputer #28665 üzenetére
Bugthesda vajon miért nem erőlteti a Starfieldhez?
-
Gebriel
veterán
-
Szpisti
addikt
válasz ScomComputer #28424 üzenetére
A Starfiled-et próbáltam gyorsba, és kb 80%-al több fps hoz az FMF, látható minőségromlás nélkül. De majd holnap jobban kitesztelem... Eddig tetszik.
-
Szpisti
addikt
-
bobalazs
nagyúr
Thank you brother!
Végre nálunk is mehet a tesztelgetés, és a hiteles információ megosztás, hwinfókkal és mindenféle hiteles kiiratásokkal!
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz ScomComputer #28415 üzenetére
Hát....kb 15 évvel ezelőtti textura minőség, animációkról nem is beszélve. Tipkusan az a játék ahol a fejlesztőknek fogalma sincs hogy kellene működnie a grafikus motornak de cserébe hogy elfogadhatóan fusson minden sz@rt belelegóznak ami elérhető.
Szerintem nem éri meg kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #28278 üzenetére
Halihó
jaja, pont tegnap töröltem le róla vagy fél centi port
Váltottam volna szívesen 7000-es szériára de sajnos nem lett annyira jó mint vártam.. -
bozont
veterán
válasz ScomComputer #28262 üzenetére
Anti-lag is be volt kapcsolva? Ha nem egy próbát megér, hátha segít.
-
kolopele
nagyúr
válasz ScomComputer #28262 üzenetére
Sorry, hogy én is feltettem, de nem figyeltem közben hogy te már profi módon megcsináltad. Ellenben megnéztem amit írtál, és valóban olyan natív aa+fg - ben mintha droppolna, pedig az fps meg sem mozdul onnan ahová lefixáltam, quality módban ez nincs. Most ez vagy még csiszolásra vár szoftveres oldalról, vagy a játék miatt van, fene tudja. Mindenesetre a quality mód sem néz ki rosszul, így aki FHD - ban játszik egy gyengébb kártyával sem lesz gondja amennyiben ott lesz az fsr3 a játékban, 1440p - től kezdve meg pláne.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz ScomComputer #28260 üzenetére
Jó a natív meg a N+FG. A Quality nem tetszik nekem.
-
ETOM
addikt
válasz ScomComputer #28258 üzenetére
Starfieldben szívesebben próbálnám ki
-
tobias88888
őstag
válasz ScomComputer #28245 üzenetére
Ez csak 7xxx-eseknek van/lesz, nem?
-
KAMELOT
titán
-
Szpisti
addikt
válasz ScomComputer #28154 üzenetére
Közzéteszed majd az eredményeket?
Főleg a minőség érdekel... -
simo9555
tag
válasz ScomComputer #28150 üzenetére
Köszi a tippet, közben erre én is rájöttem hogy enélkül működik a böngésző. Azt nem értem hogy kb szinte nekem sosem volt jó a chrome böngésző AMD videókártya alatt, mert az előző driverekkel is elindításkor volt amikor random villant egyet a kép, mondjuk legalább nem fagyott.
-
bobalazs
nagyúr
válasz ScomComputer #28062 üzenetére
Majd. Nincs értelme 1080pn tesztelnem, túl erős a 6700 XT rá.
Ennek örömére nyomtam egy kis MPT - MCTs tuning tesztet, finom, 2633 Mhz átlag órajel Cyberpunkban az 1.09V mellett..Nagyon előnyös egyébként az MPT, Radeon szofttal nem tudtam volna a referencián 1.00V, - 1.02V mellé 2500 Mhz-et belőni.
Ez a nitro+ ez meg hasít nagyon, a hőfokok nagyon jók.LOOOL és már TDR-ezett is! Erről ennyit!
És már tudom is miért. Mert MCTben nem állítottam feljebb a feszt, ugyanannyin volt mint előtte![ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #27984 üzenetére
Akkor a lányom Sapphire RX6800-asa is meg fog táltosodni!!!
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Kipróbáltad? Ez mennyire az amit majd az amd kiad?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erről a régi SM 2.0 hack jutott az eszembe.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bobalazs
nagyúr
can use hyperRX feature on older generation cards. Az faja.
-
veterán
válasz ScomComputer #27913 üzenetére
Szép munka!
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Szpisti
addikt
Az miért lehet, hogy játék alatt felmegy kis hijján 2700Mhz-re a GPU, de 3DMark-nál megáll 2450-2500 körül?
Starfield alatt:
3DMark:
-
Raggie
őstag
válasz ScomComputer #27927 üzenetére
Király!
Érdekes, hogy nálad FSR-rel kevesebbet fogyaszt a kártya és hűvösebb is.Clint Eastwood FTW
-
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #27932 üzenetére
Rákeresek, túl drága volt anno, nem is néztem őket még akkor….most, hogy már kezd baráti ára lenni a használt piacon, gondolkodóba ejtett.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
KAMELOT
titán
Adjál neki 3000mhz. Mi ez a talicska sebesség?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
F.B.I.
veterán
És mennyi lenne a hotspot ha mazochistában rámégy a néma csendre?
Nem néztem még 6900 órajeleket de gondolom ennek a 2700 MHz, már elég komoly sebesség.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Vigneau
félisten
Látom, szépen alakul a finomhangolás. Némi RPM csökkenés mellett csupán minimális (1-3°C) emelkedés történt az egyes mérési pontoknál.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
bobalazs
nagyúr
Ez a memória tuning nem veszélyes egyébként? Úgy értem ebbe nem döglenek bele a kártyák?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Raggie
őstag
Néha csinálhatnál hasonlót FSR nélkül is. Engem (és még pár kollégát) sokkal inkább érdekelné mint az FSR-rel csinált tesztek.
Clint Eastwood FTW
-
KAMELOT
titán
Szokásos minőségi teszt!
OC megy többet is?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
R3laX
addikt
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #27915 üzenetére
1500RPM-en már biztosan jó lesz - szvsz.
-
F.B.I.
veterán
Nagyon jó a hőfok, gondolom ezzel a venti sebességgel hangja sincs?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gebriel
veterán
válasz ScomComputer #27610 üzenetére
Hwinfon belül ezt a adat táblázatot hogy lehet elő hívni?
-
Vigneau
félisten
Nagyon impozáns a HS értéke. Kellett valamit mókolni a venti karakterisztikán?
-
fanti
addikt
Nagyon szépen hasít! És a hőfokok is igen kellemesek!
Amúgy igen, szóval na, az ilyen hozzászólásokkal lehet VALÓDI adatokhoz jutni, éppen ezért tisztelettel kérem a kedves fórumozókat, hogy hasonlóan beszédes és informatív képeket tegyenek be a hozzászólásaikba, mert az ilyennel vagyunk előrébb.
Hazug világunkban szinte az összes tesztoldal ferdít, ki kicsit, ki meg nagyot, de ferdítenek, a Jútyubos kamugyárakról nem is beszélve...Ezért KELLENEK az ilyen hozzászólások, hogy OBJEKTÍV képet kaphassunk, pláne az aki vásárlás előtt áll és tanácstalan!
Köszönjük szépen Mester
-
Raggie
őstag
FSR nélkül is ilyen jók a hőfokok? Csak kíváncsiságból kérdezem.
(FSR sok konfignál eléggé átteszi a bottleneck-et a CPU-ra és a GPU kevésbé van terhelve)Clint Eastwood FTW
-
F.B.I.
veterán
Elég jó az FPS szám és igen jó értékeket mutat, szerencsére megjött a jó idő is egy kis tuninghoz.
-
s.bala31
őstag
Úgy látszik már megint egy igen jó vga került a kezeid közé Nem gondoltam volna hogy ilyen jó hőfokokkal és fogyasztással szaladgál egy 6750XT ilyen paraméterekkel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez a 171W fogyasztás elég jónak néz ki, ahhoz képest, hogy AMD.
Mostanában ránéztem erre a 4070-re és a teljesítmény/fogyasztás aránya nagyon jó neki. Kb., mint az RX 6800. Remélem az AMD is elkezdi az energiahatékony kártyákat gyártani, mert klímával még mindig jobb fűteni, mint AMD kártyával...Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Devid_81
félisten
Annyi GPU-val ami a gepedben van nem csoda, hogy jol megy...2 VGA 3 hofok, meg minden is
Az integralt a masodik amugy?...
-
Zamma
őstag
Jég, dupla whiskey-vel...
Ez a kártya kész hideglelés!Mehetek-e hozzád OC kurzusra jóféle cseh sörrel?
-
KAMELOT
titán
Na ez nagyon szépen megy. Jól beállítottad.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
upsz nem ide akartam, bocsi
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bobalazs
nagyúr
Durva az OC! Meg nagyon hűs! Pontosan melyik típus ez?
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
-
t.imi
addikt
válasz ScomComputer #27390 üzenetére
Megérkezett a QICK 6750XT. 1.15V-ot nem bírja, ha csak a magot veszem le. Adrenalin omlik. ---- 1165mV-ra lőttem be hirtelen.
-Ventilátorok ~350-el forognak többet, mint a Sapphire Pulse-n gyári beállítások mellett. 1814rpm Pulse, 2162rpm QICK.
-Igaz, mínusz 15-20 fok meg van. 73/96 fok vs 59/74 GPU és hot spot. 08.16 23.20-kor készült az előbbi, utóbbi 1 órája. 25.6°C van bent. Akkori időjárásra nem emlékszem.
0 rpm-el 39-41 fok GPU / hot spot perpill.
-Kis könyvecske szerint BIOS kapcsoló egyik irányban teljesítmény mód, driver újratelepítése után másik állásban halk/bányász üzemmód - ezt nem értem, melyik a kettőből? - egyelőre kimaradt.
-CPU maradt 5 5500, kapott egy M.2-öt a játékokhoz, klónozásra elment kb 5 óra > Szöszölés később következik. -
Szpisti
addikt
válasz ScomComputer #27471 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire fog ez látszani a grafikán, mert pl eddig nekem mindenféle FSR zavaróan homályosabb lett, hiába csak a quality módban próbálkoztam...
De legyen igazuk és minden szupi szuper legyen! -
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27471 üzenetére
Miért ne lenne jó (ilyen hülye kérdést).
Szegény nVidia kezdem őket sajnálni ,konzolokhoz sem kellenek (apple is rég száműzte őket) ,lassan lehúzhatják a redőnyt.
Evga vlmit tudott mikor kilépett.AxBattler
Egy db piacuk maradt már ,ahol nem csak ők a főszereplők.
Vlhol úgy érzem ,hogy az apple szilikon chip ben is az AMD keze volt/van.[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz ScomComputer #27213 üzenetére
Starfieldes promohoz legalább a release datet módosították szeptember 1-re, kód még nincs.
-
Hiei555
tag
válasz ScomComputer #27390 üzenetére
Olvastam èn már mindent de konkrèt Mpt-s képet erről nem láttam (lehet elkerülte a figyelmem) csak Mct-s ahol láttam a 2900at na mondom megpóbálom èn is aztán koppanas , azt láttam írtad hogy a ramoknak a feszt levetted... de a kepet nem láttam ami alapján megpróbáltam volna viszont a ram sem annyira meleg talan szal rendbe van igy is lehet. Szoval csak kíváncsi voltam hogy az miatt megy-e 2900 at vagy az enyem gyengusz. De így akkor rendbe nem is kell egyenlőre h többet menjen így kis undervolt+oc a ventit se hallom a fülesben meg talan a hőfok is jó.
-
t.imi
addikt
válasz ScomComputer #27387 üzenetére
Wow!
Sokan írták, hogy jól össze van rakva. Ebay, Amazon, stb is nagyon magas értékeléseket kap -
Hiei555
tag
válasz ScomComputer #27387 üzenetére
6750XT Próbálkoztam én is ezt sikerült eddig és lehet ez a max.MCT-vel csináltam elöször de adrenalinban is megcsináltam szóval ott állítom be. Sajnos 2900-at úgy tűnik hogy nem bírja már a GPU mert Remnant 2 ben ilyen
pirosmeg zöld gömbök repkedtek nah mondom ez nem oda való , a memóriát ameddig engedi kitoltam. MPT-vel nem piszkáltam semmit az bonyolultabbnak tűnt. Ezzel a beállítással kicsit undervolt, ment a Remnant2 nemvolt semmi gond a játék optimalizálatlanságán kívül mert azért megakad de nemhiszem hogy a kártya a hibás. Nyomtam Superpozit meg eddig 9000 körül volt gyárival kb , ezzel sikerült 10k fölé menni+a timespy is 13800.Elfogadható ez így? Az effektív órajel pl csak 2700 körül ezzel a beállítással? 2k ban használom. Látom neked megy a 2900 is azért mert MPT-vel állítottad? Köszi ha segítetek. [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ScomComputer #27350 üzenetére
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Tikakukac
titán
válasz ScomComputer #27292 üzenetére
DDU és ennyi. Jelen esetben meg leginkább semmi.
Van bennem ezer laptop minimum. Nem kevés meghajtót raktunk át régen sem ide-oda és a nonstop rendszer újrarakás ami itt mindig feljön az nekem totál agybaj
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
tobias88888
őstag
válasz ScomComputer #27213 üzenetére
Az azért gáz mert ezt a verziót már szeptember 1-től lehetne játszani
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #27169 üzenetére
Az tuti, bár csak az expertek képesek beállítani vele a pontos magasságot.
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #27128 üzenetére
Azért a "rózsaszín hálószobai kétfejű sárkánynál" ízlésesebb megoldás.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27162 üzenetére
Igen ,mostani driver el már nem max on jár a memória hanem 200mhz an ,viszont a játékok többségében sok a microlag.
Imádom az AMD t- soha nem változnak.
Átlagos felhasználóknak nem is ajánlott ,csak a kiképzett öreg motorosoknak. -
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #27162 üzenetére
Megnézem mindenképpen.
-
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #27151 üzenetére
Köszönöm megnézem majd azzal is, jóféle PS5 port.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27151 üzenetére
Idegesít ,hogy majdnem középen megy bele a 2x 8 pin:
Meg sztem szebb is az 5700xt ,nagyobb és kidolgozottabb az rgb logo k is rajta:Szerk.
Ilyen szép kártyát már nehezen találok ,sajnos nem minden Nitro így néz ki.
De ha lenne egy hatalmas nagy fehér kiadás már annak is jobban örülnék.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nagyon jó.
-
F.B.I.
veterán
Több száz óvodás hangosan felsír! Elloptad a játékukat!
-
TechN7ne
nagyúr
Ismerős ,nekem anno ilyen volt.
-
cyber86
őstag
válasz ScomComputer #27096 üzenetére
Be quiet dark base 900 pro házba befér. max 160 amit most rá tudok fordítani új kártyára. 7700-7800 meg gondolom min 200-ról indul. Akkor 6700XT helyett inkább 6750XT-t érdemes venni?
-
trek81
senior tag
válasz ScomComputer #26991 üzenetére
erre én is ,olvastam én is róla idén március környékén
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #26981 üzenetére
Az hiányozna még, hogy valami fizikai baja is legyen a chipnek.
Egyébként, szépen megette az MX-2-t is:
Szóval utolsó versenyzőnek megkapta a Honeywell PTM7950 padot:
Ma hazaér, aztán mehet a tesztelés.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #25647 üzenetére
Malaka!
-
Attix82
addikt
válasz ScomComputer #26920 üzenetére
Nekem olyan bugot kreált ez a SAM dolog, hogy Diablo 4 et játszottam....utána elindítottam a COD WZ2 és valamiért benne maradt hogy 9 GB a dedicalt VGA vram max . (annyi amennyit a D4 használt). A Cod meg a vram scale 50 es értéke miatt 4.5 GBot használt csak, rohadtul akadozott. Kikapcsoltam ezt a resizable BAR funckiót és helyreállt a rend.
-
fanti
addikt
Barátom, ez a valami!
Nagyon szép mérések, és informatív dokumentálás, szemléltetés!
Ahogy Tőled megszoktuk! -
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #26947 üzenetére
Tiszta haszon, hogy ennyi VGA megfordul a kezeid között. Már csak egy kék kell.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #26942 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok mennyivel jobb egy 5700xt nitro nál ,mert ugye ő is 3 hete van nálam és még simán elállhatok tőle ,de ahhoz nagyon jol kell teljesíteni a 6750xt-nek ,nem beszélve arról ,hogy a mostani 5700xt nagyon halk ,nincs semmi CW és nagyon szép.
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #26931 üzenetére
Niceee Titokban az amd-nek tesztel....Csak szóóóólok
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #26935 üzenetére
SOSE
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
F.B.I.
veterán
Nagyon adja, főleg ezt a 20 C fokot szereti, amint látom.
-
KAMELOT
titán
Szokásos minőségi érthető teszt!
Vigneau: Majd jön a setét oldara 4090-el.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #26933 üzenetére
Majd lesz helyette másik. Csak azt akkor már valószínűleg egy másik topikba fogod írni. Mondjuk, legyen RX 7xxx.
-
Vigneau
félisten
Szép eredmény!
No, majd amikor kiteszed a gépet az erkélyre télen. Akkor lesz csak ám az igazi móka.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem ez erősen játékfüggő, hasonlóan mint a Rebar az intel oldalán.. De jah itt sokat hoz.
Véleményem szubjektív...
-
KAMELOT
titán
-
Hiei555
tag
Ez a 6750xt vel ugye? Milyen a graf beallitas a Remnantba letudod fotózni? Felbontás meg a többi...Fsr be van nyomva?
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Aham! Tök jó! Köszi az infot.
(Egyáltalán nem kötözködésnek szántam amúgy amit írtam )Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz ScomComputer #26917 üzenetére
És a plusz OC hoz annyit amennyit a SAM kikapcsolása elvisz?
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #26902 üzenetére
Esélyem sem lesz tesztelni, olyan alkatrészeket rendelt hozzá a tulaj körítésnek, hogy soha nem jönnek meg.
KAMELOT : ezért az árért, már a doboznak is lehet örülni. Most építsen mindenki PC-t, aki akar, mert ettől olcsóbb már nem nagyon lesz mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
őstag
válasz ScomComputer #26861 üzenetére
Köszönöm szépen, biztos hogy ez lesz a baj!
-
KAMELOT
titán
válasz ScomComputer #26820 üzenetére
Ismét szépen megy a vga!
Köszönjük a tesztetV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #26825 üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #26822 üzenetére
Az a fránya kísértés, ugye?
Meg is értelek, ne aggódj. Ilyen ez a mókuskerék.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest