- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.T.
senior tag
Lehet kapni 3080at 6800as áráért? Max árlistában látni out of stock mondjuk ez igaz mindkettőre.
A Cyberpunk pont Nvidia sponsored durva lenne ha ott gyorsabb lenne az AMD, amúgy 6800al WQHD ban játszható max settings el városban 53 fps városon kívül 87 fideliry fx 75% al városban 93 városon kívül 112 ami lehet lassabb mint az Nvidia de sztem játszható.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz thomasvold #4096 üzenetére
Ha valaki Cyberpunkhoz akar kártyát venni RTX-hez, nem nagyon fog foglalkozni AMD vassal...
AMD nem hogy sugárkövetés nincs, de még lassabb is alapon, ott úgy látszik hiányzik az erő a kártyából...Mellesleg jó kártya lenne, ha nem annyi lenne az ára amennyi, de hát amennyibe kerül egy 6800 sima annyiért kapsz már RTX3080 ami *ketté hugyozza.
Mindenhól a készlettel van probléma... nem tudni mikor fog ez rendeződni.
Jó lenne minél hamarabb, mert jön a 3080Ti is... abból se ártana ha lenne pár darab a polcon.
Bár, úgy látom mind a két oldalon vadszáni kell a jó árusitott termékekre...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
thomasvold
őstag
válasz Sontir Fel #4094 üzenetére
Csak igazat tudok adni, a dlss engem is teljesen hidegen hagy, inkább erő legyen a kártyában, ne mindenféle trükkökkel, meg ide-oda skálázgatásokkal próbáljon valamit elérni.
Én biztos, hogy nem cserélném el, a 6800XT-t, pláne úgy, hogy te elég jó áron jutottál hozzá, úgy rémlik.
-
M.T.
senior tag
válasz Sontir Fel #4094 üzenetére
Hát nem tudom kinek hiányzik annyira a dlss, mert cyberpunkban az amd fele Fiedelity Fx el 75% os fix beállítás mellet (3440x1440 be) nagyítóval kell keresni a különbséget
+ (50% image sharpening), valamint az fps 40-50%al több lett. Előző karim 2070 super volt a 2.0 dlss ér valamit az előző verziók egyenlőek a 0 val kb.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Ipon készletek.
ASUS TUF-RX6800-O16G-GAMING RX 6800 16GB GDDR6 TUF Gaming PCIE 356890.ft
ASROCK Radeon RX 6900 XT 16GB GDDR6 PCIE 488989.ft
Hát nem olcsók de hátha valakit érdekel.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
őstag
Türelem kártyát terem, szerintem február közepén-végén polcokon marad a sok készlet
https://hu.pcpartpicker.com/b/hH68TW
-
imi123
őstag
ASRock Radeon RX 6800 XT Taichi X Review
Nem gyenge.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
thomasvold
őstag
válasz AsakuraDave #4070 üzenetére
357 ezer??? Hajnal fél 4-kor voltam ott, 286 ezerért volt! Arra mondtam, hogy elfogadható ár. 357 ezerért 3800-at sem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz Sontir Fel #4077 üzenetére
Most jelenleg annyiban lennék előrébb, hogy lehet kapni... A REF-et meg megkapná a párom, bár neki ez elég overkill lenne. De lehet megvárom a 6700-at...
A terv az volt, hogy megtartom a 3080-at magamnak, övé meg legyen az RX, de ILYEN villódzó textúrával nem kérem. Aztán a DLSS sem volt húzó feature számomra, amikor ITT vagy ITT is pl már a Quality módban is zavaró minőségromlások vannak.Ez így ebben a formában lutri, pláne úgy, hogy még +100W-al többet is kért.
A másik játék, amivel még játszok néha az a Valhalla, ahol meg alapból jobban megy az RX, pláne most a 5800X-el meg SAM-el. -
Zorel
senior tag
-
MODERÁTOR
-
HoaryFox
őstag
MSI Radeon RX 6900 XT Alzán
Szerk: És volt nincs 2 db volt összesen
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Danex
addikt
Az, hogy neked megérte az más kérdés, az egyéni preferencia és rendben is van az, szempontodból ez az egyetlen ami számít.
De általánosságban meg rossz vétel, mert fél éven belül amint normalizálódik a helyzet akkor instant bukott az ember "néhány" ezrest.
De amúgy igen, ha úgy nézzük, hogy ha kell a kártya mert kell akkor nem vészesen magas a felár, de már kivárnám a januárt, azért 320 körül már érezhetően erősebb 3080-akat lehet beszerezni + RTX, DLSS miatt talán a piaci ára is jobb lehet a jövőben -
imi123
őstag
Nekem megérte.
1 hétig ült a polcon egy MSI 3070 gaming trio.
Utána rászántam magam az eladására(nulla haszonnal 275000) és rendeltem egy MSI 3060Ti gaming trio-t.Közben este csak úgy ránéztem az Iponra és megláttam a kicsikét.
Most kb 2 évig nem szeretnék a géphez nyúlni. Max alaplap csere X470>X570.
Nem tudtam magam meggyőzni hogy egy 8.Gb-os kártya megért 275 ezret.Még a 200 ezres 3060Ti jó alternatíva lett volna,de adni kell egy esélyt az AMD-nek is.Most is egy R9 290 van a gépemben és szépen megállja ma is a helyét.
Aztán lehet majd megbánom de most jó ötletnek tűnt.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
AsakuraDave
őstag
válasz thomasvold #4067 üzenetére
357.000,- egy TUF 6800 -ért elfogadható ár?!?!? Ez max egy 6800XT -ért lenne húzott szájjal "elfogadható" ár. A TUF meg eddig sose volt jó vétel sem nV sem AMD oldalon csak most a 3080/3090 -el valamit nagyon eltaláltak hűtés terén viszont a legtöbb coil whine probléma velük van.
Elv 3db TUF 6800 kelt el Ipon-on abból 1db van aprón 30.000,- felárral.
A Giga 6800XT meg 470.000,- úgy fest talán nem ment rá senki szerencsére.
Amúgy ez a séma, hogy van XT meg non-XT verzió eléggé megtévesztő a vásárlóknak akik nem értenek hozzá csak egy gyors gépet akarnak.. Nem tudom rémlik-e, hogy az Xbox Series X bejelentés után mennyivel megugrottak az Xbox One X eladások aztán kiderült, hogy csak a szülők benézték az ajándékot karácsonyra azt hitték már a Series X -et rendelik a gyerkőcnek.
Ipon -on meg ha rá szűrsz, hogy RTX 3080 kidob pár RTX 3070-et is és ugyebár azoknak is majdnem RTX 3080 ára van így könnyen benézheti valaki. Én is meglepődtem, hogy azta végre "jó" áron RTX 3080 azt látom, hogy jah, hogy ezek RTX 3070 -esek.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
-
hadogabi1
senior tag
Nitro+ 6800 ipon 308k. Ennyit nekem az xt erne meg max.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
thomasvold
őstag
TUF 6800-as már van fenn Ipon-on elfogadható áron. Azért ez is érdekes, valahogy AMD vonalon AIB kártyák hűtései sose brillíroztak annyira, mint Nvidia oldalon. Nem tudom mi a különbség fejlesztés terén, ami miatt pl. az általad említett TUF hűtések piros oldalon gyengébbek, mint zöld oldalon. Meglátjuk milyen lesz most a piros TUF.
Sapphire-nál azért durva lenne, ha a referencia kártya hűtése jobb lenne, mint a Pulse. Akár még ez is megtörténhet, tesztek alapján elég jó lett a ref. hűtése.
-
nagyúr
válasz thomasvold #4065 üzenetére
Valami fixen lesz, mert ha a nyakára engedik a zászlóshajónak akkor a kutya se venné a Nitro+ -t.
Az 5700-es szériánál is volt azért különbség. A nagy kérdés inkább a TUF, hogy hozza e a 3080 sikerét vagy sem. Mert AMD oldalon amúgy Asus korábban csetlett-botlott, akár TUF akár ROG vonalat nézzük, most kíváncsi leszek mit gurítanak.
Amúgy hozzáteszem, 3080 esetén sem volt korábban ennyire jó a TUF, most a 3070/3080-al betaláltak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz thomasvold #4063 üzenetére
Nitro+ van fent, nem pedig Pulse.
Pulse-ról még nem volt teszt sehol, és minőségben pedig mindig a Nitro+ alatt marad.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
imi123
őstag
SAPPHIRE 11305-02-20G RX 6800 16GB GDDR6 PULSE PCIE 286000.Ft az Iponon.
Ez elég jó kis ár.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Villanelle
újonc
válasz Sontir Fel #4059 üzenetére
Ma nem volt fenn szerintem, a múlt héten lőttem, mikor volt fenn pár darab. Az 5 darabos tételről lemaradtam, aztán kb. fél óra múlva ráfrissítettem és ott volt még 1 db. készleten, vagy akkor jelent meg abban a pillanatban, nem tudom. Szerintem iszonyú mázlim volt. Ahogy azt megrendeltem, olyan gyorsan még semmit nem rendeltem meg. Azt se tudtam mit nyomok, csak nyomtam és mikor láttam, hogy sikerült, utána módosítgattam a rendelést, hogy miként és hova
-
Sontir Fel
őstag
válasz Villanelle #4056 üzenetére
Gratulálok, ma sikerült kifogni?
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
nagyúr
-
Villanelle
újonc
Jön a Sapphire 6800-am, most kaptam Alza-tól az email-t, szerdán kapom kézhez
-
Pahli
tag
válasz Sontir Fel #4053 üzenetére
pl microsoft flight simulátorhoz már 16gb kevés 1440p-be.
-
Sontir Fel
őstag
válasz david_97 #4050 üzenetére
Én is hasonló dilemmában vagyok.
Kéne egy 3600x, kicsit előrébb lennék... de amennyibe kerül, lassan ott van az 5600x mellett a cpu ára próbálok nyugton ülni a valagamon és kivárni, hol fogok dolgozni jövőre, attól teszem függővé a továbbiakatBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
david_97
senior tag
válasz Sontir Fel #4046 üzenetére
Mivel a 6800 kicsivel 2080ti feletti azt még kihajtaná a 3600-am videók alapján. Proci csere már nem fér bele nekem, igazából nem is nagyon szeretnék, így meg van ahol ugyanannyi fps-em van mint 1080ti-val annó, mert a kártya csak malmozik.
-
thomasvold
őstag
válasz ScomComputer #4048 üzenetére
Ha Asus TUF XT lenne, az ott lévő 471 ezer ft-os Gigabyte-ból kiindulva, alsó hangon fél milla
-
ScomComputer
veterán
válasz thomasvold #4047 üzenetére
Még ha XT lenne be is húznám..
-
thomasvold
őstag
Ipon-nál sima 6800-as Asus TUF-ban elérhető ebben a pillanatban, az ár viszont... 357 ezer Még ha az XT lenne....
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz Malibutomi #4042 üzenetére
2080ti szint volt az elképzelés 200K körüli áron. Annyiért nem volt eladó, de a 3080 segített a cél elérésében
Végül anyagilag jól jött ki a lépés és belefér, hogy megtartsam az XT-t.
david_97: miből gondolod, hogy a 6800nál jobb lesz a helyzet?
-
david_97
senior tag
válasz Malibutomi #4042 üzenetére
3700x kihajtja rendesen a kártyát? Én megszívtam. Szerettem volna egy 6800 - at, de sehol nem kapni persze, vagy pofátlanul drágán, 330-ért sikerült behúznom egy rtx 3080 - at, de szinte minden játékban 90%alatt a kártya, a 3600-am 4,3ghz-en nem bírja és kész. Ezért gondolkodtam "downgraden", csak nem találtam még olyan embert aki adna egy 6800-at + kp-t a 3080 - ért . Amúgy ez az egész bootleneck dolog fura nekem, 1440p-n játszom, a kártya malmozik 70-90% között, de a proci sem megy 50% fölé. Ha igazi a bottleneck akkor nem 70-80% kellene legyen a processzor?! Bocsi az offért.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sontir Fel #4041 üzenetére
-
Sontir Fel
őstag
válasz Malibutomi #4040 üzenetére
Az esélytelenek nyugalmával rendeltem egy 3080asat, mondván úgyse lesz. A gomb is amire rányomtam rendelhető volt és nem konkrét vásárlás. Aztán egyszer csak jött az e-mail, hogy át is vehetem. Végül elcseréltem egy 2080ti-re, amivel nagyon elégedett voltam és boldogan éltem volna vele, amikor kijöttek az eredmények a 3070ről... és amikor láttam, hogy napokon belül komoly összeget fogok veszíteni emiatt megváltam attól is és sorban kezdtem állni 3070 és 6800 után. A feltételezett rajtnál (fél3-3) próbáltam ott lenni, de épp dolgoznom kellett, így dühömben frissítgettem az alzát 4 körül, amikor hirtelen megjelentek a kártyát. Nem is láttam mire nyomok, csak nyomta, hogy kell. Így lett meg
Amúgy elégedett vagyok a kártyával, nagyon kellemes csalódás ez a ref hűtés. Felmerült a külföldre költözés esélye egy munka miatt, jó eséllyel csak őt viszem magammal a mostani konfigomból (vagy elcserélem egy olcsóbb 3080asra, ezen még gondolkodnom kell kicsit )
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sontir Fel #4018 üzenetére
Amugy nalad hogy jott hogy volt 3080 aztan csere lett 6800-ra?
-
tusi_
addikt
válasz Villanelle #4038 üzenetére
Ha egy allasinterjun ugyanazt a tesztfeladatot fele annyi ido alatt elvegzed, mint a masik jelentkezo, vagy egysegnyi ido alatt ketszer annyi munkat, akkor te nem kerned meg az arat? Vagy ugyanannyiert elvallalnad a melot, mint amennyit a masik ker?
A pofatlansag az, hogy SEMMIT nem lehet mar kapni!! Itt a karacsony es nem tudunk penzt kolteni, ami pedig a multik celja lenne.
Mar belementem, hogy veszek egy 6900Xt-t, vagy egy 3090-t, de mar az sincs
Remelem egyszer rohadasig lesznek a polcok es majd senki nem veszi meg a szarjaikat
(utopia)eat, sleep, play, replay
-
Villanelle
újonc
válasz amstorm #4024 üzenetére
Én egy 5800X-re pályázom a 6800-as mellé Aki még most is szörnyülködik, nem látja, hogy 2 éve az Intel csak kínlódik szerencsétlen? Majd ha asztali szegmensben 7 nm-en fogja tolni, visszatérünk rá. Bár AMD is még csak most nőtt fel az Intelhez egy szálas teljesítményben, de meg is kérik az árát, nem szégyenlős ez a Lisa Su
-
nyul105
senior tag
"Minden pénz inflálódik"
Ez igaz, de ha az euro és a ft egyenlő mértékben inflálódna, akkor az árfolyam maradna.
Az a baj, hogy nem, ezért lett 360 az euro.
Maga az infláció ott mutatkozna meg, hogy euroban/dollárban drágább a kártya. Ez viszont nem igaz.
Lehet erre utaltál, csak nem értettelek pontosan.
-
Pahli
tag
Hát szerintem itt a valuta értéke nem is annyira számít, inkább a pénz inflálódott általánosságban véve. 2 éve mondjuk 300ft volt közép árfolyamon az €. Akkor 2 éves viszonylatban 20%os (300-360) különbség adott kártyán (240kft) lenne csak 50k FT többlet. (És most a kerekítésekkel nagyon kedvező voltam FT-t tekintve). Mivel miden pénz inflálódik így 300kFTot +/- még indokoltnak is érezném, de nem ilyen 3080 félmilla könyörgöm, meg 6800xt 470k. Valamelyik spanyol oldalon 850€ körül volt kártya hát konkréten kivezetek, megveszem visszajövök és még talán olcsóbban is kijövök. Várjunk csak, így átgondolva ezek az iPonos árak kezdenek érthetővé válni. hm....
-
amstorm
aktív tag
a lényegen nem változtat 470k-ért vicc a kártya nem tudom elképzelni azt az eshetőséget, hogy valaki azt megvegye ennyiért.
Efficiency is clever laziness.
-
Pahli
tag
válasz abridabri #4027 üzenetére
hát kérlek szépen nekem legalább is úgy jött ki hogy majdnem 2 éve vettem asusoc 2080-at 240kFT-ért release idején ami elméletileg 700$ + a többi tax, szállítás, vám stb amit nexwo is írt.
Na most a 650$+ os kártya amire ugyan úgy jön az oc verzió tax szállítás stb az 470kFT. Ja 10k-t tévedtem sorry.
a német árhoz képest nem kétszeres. a kártya értékéhez képest pedig igen. -
veterán
[GIGABYTE 6800XT] Ipon 470k .Ha valakit erdekel
-
amstorm
aktív tag
válasz Villanelle #4023 üzenetére
jó csak tudod a többségre gondolok. Van akinek most is megemlítem hogy vegyen AMD processzort és szörnyűlködik hogy hogy ajánlhattam ilyet.
-
Villanelle
újonc
válasz amstorm #4022 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem alapvetően AMD kártyáim voltak, HD 4850-től kezdve egészen R9 290-ig. Sosem volt velük bajom. Volt Nvidia is, azt hiszem 6600 GT, 8800 GT és legutóbb RTX 2070, azokkal sem volt bajom. Egyiket sem állítgattam, csak betettem és kész.
Most egy sima 6800-ra fáj a fogam, FHD-re kellene. 220 ezerért venném, ha lenne
[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
Azért nem megy el az AMD kártya mert az egy más világ, köztudatban az van, hogy problémás. Itt persze bevállalják a fórumlakók mert ez a hobbijuk hogy állítgatják ide oda a kártyát, de egy átlag felhasználó be akarja rakni és menjen. Erre az nvidia a jobb. Szerintem nem lesz nagy scalperkedés ezekkel kártyákkal pont ezek miatt az okok miatt.
Csodálkoztam is, hogy milyen merészek felrakni +50k-s felárral.
-
Laja333
őstag
válasz Sontir Fel #4018 üzenetére
Nálam Vega 64 > RTX 3080 > 6800 XT
Az Ampere az utolsó CP2077 tesztje után perceken belül kerül új gazdájához. -
Sontir Fel
őstag
válasz #09256960 #4013 üzenetére
Azért ezt nem mondanám biztosra. Az itteni big navi tulajok egy része kb 3070 árban vette a kártyát és akinek nem szempont az RT, az nem biztos, hogy rá fog dobni a mostani kártyájára még egy 100ast, hogy majd 3080ti-t vegyen (én biztosan nem).
Az hogy NV tulajok voltak, nem tudom. Nekem az elmúlt 6 hónapom kb így néz ki: 1070, 5700xt, 2080ti, 6800xt. Ár/értékben az 5700xt-t éreztem bajnoknak, a 2080ti-t pedig azért adtam el gyorsan, mert féltem az elértéktelenedésétől
Más: GTA 5 teljesítménnyel elégedett mindeni 6800(xt) alatt? Úgy érzem jobban karcolt a 2080ti alatt
-
tusi_
addikt
válasz Villanelle #4015 üzenetére
En nem tudom ki inditotta ezt a baromsagot, hogy ezek a kartyak nem 1080-p re valok Miert ne lennenek? Aki ilyet mond inditsa el a cb 2077-t full grafon es orul, ha 100fps-k kap ezen a felbontason!
Es akkor meg nincs RT!
Most egy 2070S el tolom es ugy kapok 100 fps-t, hogy mid/low mixben jatszom es igy is beesik NC belvarosaban akar 50 fps-re is nehol.eat, sleep, play, replay
-
hadogabi1
senior tag
válasz Villanelle #4012 üzenetére
Ez azert nem igaz teljesen. RT miatt nem osszeegyeztetheto a 2 kartya. Ha fontos AMD felejtos.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Villanelle
újonc
METE0, p87, köszönöm a válaszokat. Igen, igazad van, tényleg gyengébb RT-ben, bár ezt nem is vettem figyelembe, mert engem nem zavar. Nem fogom nagyítóval keresni a különbségeket az RT és nem RT megjelenítés között, inkább játszom De persze, értem én, akinek ez fontos. DLSS pedig szintén haszontalan számomra, sok játékban észrevehetően csúnyább a skálázás.
Akkor lehet nem jó teszteket néztem, mert én 15-20%-os különbségeket is láttam a 6800-as javára a 3070-el szemben.
Na mindegy, ahogy METE0 is mondta, 220 körül már megvenném én is, FHD-n tolom, arra elég ez a "kis" 6800-as is. Tudom-tudom, overkill...
[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Pl. A RT gyenge teljesítménye és DLSS hiánya, illetve VR ben szintén jobb az Nv.
De itt én is leírtam: [link]
Azt a néhol 5-10% pluszt nem nevezném jóval erősebbnek... Akinek meg fontos az Rt és Vr annak meg csak visszalépes...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Alapvetően akik most itt vannak mint Big Navi tulajok azok előzőleg NV tulajok voltak. AMD-sek ennyit már nem adnak egy kártyáért.
Nagy részük majd visszamegy saját oldalára amikor kijönnek a 3080TI-k 16-20 GB (future proof) kártyák, egyrészt ez tehermentesíteni fogja ezt az oldalt.
Az AMD árképzése eddig 550-650 Dollár volt a két kártyára.
Furit 180ért vettem Vega 56-ot 145-ben a startnál. Most is 180 ért várnám... Jó tudom drágább a 7nm meg ugyanannyi a 6800-ra felrakott 16GB mint amit a 6900XTre is pakolnak. Emiatt a nagyon megéri kategória. Na és a forint árfolyam az az átkozott...
Ezért elmennék 220-ig. Nagyon maxosan. De ha nem tudja elfogadni valaki sem a bányászok tevékenységét sem a scalperekét, akkor jelenleg vár.
Csak jelzem az a bányászmondás hogy támogatjuk a monetizációt az pontosan azt jelenti most az ellopott kamionyi 3090 MSi kártyát el tudják adni úgy hogy nem buknak le rajta ez a a bányászat nagy előnye ugyanis...[ Szerkesztve ]
-
Villanelle
újonc
Egyébként mi baj van a sima 6800-al, azon kívül, hogy nem lehet kapni? Jóval erősebb egy 3070-nél, e közt és a 3080 között van. Skalperek sincsenek elszállva vele az aprón, még 275-ért is van fenn. Lenne rá most ennyim, simán megvenném még az apróról is. Már napok óta ott csücsülnek, senkinek nem kell...
Eközben egy jobb 3070-est 300 fölött adnak az aprón, amit a 6800-as körberöhög. -
Pahli
tag
csekkolom a gpu trackert és 6800xt-ből volt valahol spanyolban. Érdemes e onnan rendelni vagy inkább max csak a szomszédos országokból?
amúgy ez a 3090 nem nagyon kell a népnek, kicsit túltolták az árat szerintem
*6900xt-nél is ezt látom nem nagyon éri meg ár/érték arányban[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsirfecske #4004 üzenetére
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
zsirfecske
addikt
válasz ScomComputer #4001 üzenetére
5500 xt max vram órajelen pörög vele idle-ben is. ez utoljára 20.11.1-en volt jó. egészen hihetetlen, hogy még mindig ez van
ez a hiba a 6000-es sorozatnál is előjön tán?
[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
nagyúr
válasz ScomComputer #4001 üzenetére
Nem tudom, de ez még driverből nem elérhető, nem hozza letölthetőnek így inkább várok
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest