- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz Bandit21 #32414 üzenetére
Valami regedit megoldás volt rá, de időről időre annak ellenére is visszajön (valami amd crash service-t kellett kikapcsolni)
Azt csak simán leállítod, majd letiltod a szolgáltatásokban:
AMD Crash Defender Service.Illetve gyors rendszerindítás legyen kikapcsolva.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Némileg off lesz. Néha a szép 55" TV-n szeretnék játszani, amihez szükségem lenne egy legalább 5m hosszú 2.1 HDMI kábelre.
Nektek melyik márka vált be, amely biztosan átviszi a "megfelelő" jelet a TV-be, stabilan?
Red Devil 6900 XTXH és LG C4 lenne a kombó.
Köszi előre is.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz kolopele #31530 üzenetére
Nálam telepítés után konkrétan nem volt hálózati kártyám egy pár percig, majd villant a kép, és lett. Egyéb jelenséget még nem észleltem. Szokásos MPO, TDR, HAGS fixeket belőttem, ill. az ULPS-t ki.
AMD Cleanupot használok már, nem DDU-t.Játékokban néhány mikro akadásom van, AFMF-et valszeg kikapcsolom majd, nekem szemmel látható a "darabos", vagy nem is tudom milyen mozgás, ha ez be van kapcsolva.
Bár lehet azért, mert az antilag és boost offon vannak, amiket az AFMF javasol magával együtt.Malaka!
-
-
spleenszuru
őstag
Valaki nyomja az SW Outlawst?
24.8.1 driverrel jött hozzá támogatás, de én megint kb. fél éves drivert használok, mert nem szeretek folyton tippelgetni, az új driverek vajon épp miért nem jók.Van probléma ezzel az új kiadással?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Motion_Blur #30689 üzenetére
Wow, ez alatt is gyönyörűen nézett ki a paszta.
Érdekes, hogy 90-ig felmegy a HS-ed még honeywellel is, szerencsére nálam 83 fölé nem, defaulton.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Le vagyok most maradva driver ügyben, asszem 23.5.X van még fent.
Vannak komoly bajok az újakkal? Valami új tech/feature is jött be ahogy olvaslak titeket, bár én csak 1 új játékkal tolom, a Palworld, ami ugyan főzi a hotspotot, de biztos nem ez lesz az új km. teljesítmény terén.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
A kis indie Palworld es a 6900 XT kalandjai. Ki gondolta volna:
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Motion_Blur #30145 üzenetére
Legalább jogosan voltál felkészülve a magas HS-re..
No nem baj, kibírja az míg megápoltatod, használd egészséggel.Esetemben 80C a hotspot peak manapság, igaz 1100 mV-n tolom a gyári 1200 helyett, de TDP piszkálás nélkül még úgy is tartotta a 80 C-t.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz AxBattler #30057 üzenetére
Akkor sajnos kifogytam.
Itteni Prok szerint magát a drivert amúgy net nélkül kellene telepíteni egy teljes wipe után, talán az még segíthet. Mivel már ki van kapcsolva a Windows általi ninja, működhet.#30046kolopele
Na, erre nem tudok választ adni. Nekem is Devil van.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz dudu5130 #29664 üzenetére
Ahogy a kollégák közben megírták, annyit adok még hozzá, hogy némi FPS korlátozás is segíthet.
Az utolsó lenne nálam pl., hogy új tápot veszek emiatt, mert az sem garantálja 100%-ban, hogy megszűnik a jelenség.
Van, akinél bevált.Fontos, hogy minden opció csak segítHET, de nem garantált. Sajnos ez ilyen.
Sikítanak a tekercseid.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Sajnos ez mindig is mumus marad AMD-nél.
Amiket szoktam tenni ez ellen:
-1. Fast Boot kikapcsolása Windowsban
0. Hardveres gyorsítás kikapcsolása böngészőben
1. Lentebb veszem a GPU órajelet attól, ami MPT után magától beáll
2. Végleg letiltottam a Windows általi driver telepítést a Group Policy Managementben, és a Windows beállításokban is, mivel hajlamos megelőzni a manuális telepítést
3. DDU-val törlöm a drivert, majd újratelepítés, de itt a fórumtársak szerint net nélkül érdemes, én még azt nem próbáltam
4. MPO fix, ULPS OFF: [link]Mindezek előtt persze a #29654RetepNyaraB lenne a fontos.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Ali. Van nevetségesen olcsón is, 2 napja rendeltem második kört, mert szerintem a vizes blokkok alá is az fog kerülni nálam.
Augusztus 8 óta változatlanul tartja magát a szintén pump outos kártyámon.#29420mvkly
Fizikai tulajdonságai miatt nem kellene. A te "lenyomatod" amúgy még tán az enyémnél is durvább.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz RetepNyaraB #29198 üzenetére
Amikor MPT+Adrenalin kombónál valami nem oké, akkor ugye egy fekete képernyő után jön egy AMD default wattman visszaállt, vagy egy driver időtúllépéses error, majd resetel gyárira.
Ez MCT esetén hogy történik? Mármint az összeomlás. Az is vissza tudja állítani magát a kártya gyári értékeire?Illetve nálam továbba is kérdőjel, hogy ha next time csak drivert telepítek adrenalin nélkül, akkor a Freesync működni fog-e vajon, ha csak a monitoron van bekapcsolva.
FPS korlátozóm sem lenne. RTSS-t már nem használok, pár játék nem indul vele, ill. vannak még olyan játékok, amibe ez nincs beépítve alapból.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Henker2 #28926 üzenetére
No, nekem most ilyen, ami sokaknak már túl agresszív lehet, mert van, aki csak 50%-ig engedi a PWM-et, vagy addig sem.
A zero RPM kilövés ill. a minimum PWM állítás pedig itt van pl., de mint látod, mást is lehet itt variálni.
(A zero RPM a features fülön is kikapcsolható).Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Henker2 #28924 üzenetére
Úgy gondolom, az jó gyárilag is.
Viszont személy szerint nem támogatom, nem lenne jobb egy minimum RPM-en futó venti, míg el nem ér egy magasabb hőmérsékletet a HS-ed?
MPT-ben gyökerestől kilőhető a zero RPM, illetve a minimum PWM% is állítható, a Fan menüben.
Nekem pl. az most 30%, és 60 fokig úgy is tartom a görbém.
100 C fokon 65%-ra van állítva, ezek között pedig kb. egyenletesen emelkedik a görbém.
Nem tudok képet küldeni, nem vagyok otthon.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz forguet #28914 üzenetére
A Red Devillel ezen ne lepődj meg.
Azon a feszültségen amúgy a 86 fokos - gondolom hotspot értéked? - még belefér.
Igaz nem -10% TDP-vel szerintem..
A 2100 RPM sem kevés. Azért én tolnék egy default 0% verziót is, könnyen lehet, hogy már felszalad majd a hotspotod. :/
Mennyi a deltád?Javaslom a GPU-Z-t is megnyitni mellé, ott a max, MPT-ben belőtt értéked fog megjelenni majd.
Pasztázáshoz: sajnos meglehet, hogy de, de kívánom, hogy ne kelljen.
Esetemben már 3x volt szétkapva, 1 év alatt.[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz bobalazs #28747 üzenetére
Én is ezt a módszert alkalmazom, ill. még itt az 1. pont szerint.
Bár akkor tiltottam le, miután már nettel felraktam a drivert, és volt vagy 3-4 szokásos adrenalin crashem.
Mindegy, már megvárom a következő WHQL-t, és ott majd jól járok el, már DDU előtt kihúzom a netet is.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Honeywell teszt 3. felvonás. Lassan 3 hónapja van rajta.
Teljesen default beállításon:
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz Askformore #28645 üzenetére
Doom Eternal miatt volt fent a 22.11.2? Követtem én is azt a sztorit.
Illetve, miután feltetted az újakat, fast startupot kilőtted? Nekem az maradt ki most clean windows install után, elfelejtettem kikapcsolni.
#28647PuMbA
Mikor ez az adrenalin reset gyakori eset volt nálam korábban (is), ezt akkor is eljátszotta, amikor teljesen gyárin hagytam mindent, és az egyetlen opció, amit módosítottam, az a venti görbe volt.
Tehát semmi MPT, semmi UV vagy OC, hogy teszteljem, összeomlik-e, és igen, megtette párszor.23.5.2 volt fent amúgy pár hónapig, a windows installig, az minden hiba nélkül ment, még az is lehet ,visszateszem majd azt.
Illetve, a Crew Motorfest béta csak azzal volt hajlandó normálisan működni.Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Tegnap toltam egy clean windows installt.
Legújabb AMD driver fel, WHQL.
Természetesen amint beléptem edge-be, azonnali összeomlás, radeon wattman reset.
Nevetséges, hogy még mindig itt tartunk, hogy a hw gyorsítást offolni kell, különben összeomlik.MPO fix nélkül sem hajlandó jól működni, random nincs képernyő, mikor bekapcsolom a gépet.
ULPS kikapcsolva.OC nincs, mindössze egy MPT-s UV 1100 mV-ra.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Összességében, milyen lehetőségeink is vannak a coil whine ellen?
1. FPS korlátozás - nem jó, 3 hete egy játékmotorban 60 FPS-re korlátozott játékkal tolom, és még akkor is cicereg. Mivel alig terhelődik maga a gép, a ventik némák, ezáltal csak a cw-t hallom, és már az agyamra megy, rendesen idegesítő. (Nem akarok mindig fülesen játszani).
A monitor 144 Hz, adrenalinban be van lőve a fix 143 FPS, de nyilván ha 60-on cicereg, képzelhetitek 143-on.2. Undervolt - 1100-on megyek most 1200 helyett, azért ennyin illene használnom, ha már 6900 XT.
3. Táp csere?! - Ez nálam csak lottónak tűnik, illetve amúgy is cicergett a kártyám Crazyhardwernél is, szóval nálam nem is igen lenne megoldás.
Készülök ugye vizet adni a gépemnek, ami baromi drága lesz, épp a héten vennék pl. 100k+ házat, 100k a radik, stb. Viszont elgondolkodtam, hogy vizezzem le, legyen jó csendes maga a gép, de hiába, mert a CW meg kiakaszt?
(Van szerintetek értelme eladni a kártyám, és venni valami mást? Hol is van ilyen alkatrész beárazós topik?)
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz spleenszuru #27011 üzenetére
Sziasztok!
Eltelt 1 hónap a Honeywell felhelyezés óta. A helyzet változatlan, a HS nem megy 82C fölé még, pedig voltak 28-29 fokos szoba helyzetek is 1-2 héttel ezelőtt.
Csak gondoltam jelzem, nem mintha az 1 hónap olyan sok lenne, de az én kártyámmal az.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz Gebriel #27335 üzenetére
Szia!
Jelen. Az enyém Ultimate. Röviden, ha tehetném, már más lenne.
Amúgy erős kártya, csak szerencsésen kell kifogni a jó hűtéssel rendelkezőt. Ha rám keresel, én nagyon sokat szenvedek vele, már 3. újrapasztázáson van túl, stb.
Szóval, mivel végleges megoldás erre nincs, újabb több 100k fog elmenni a gépemre a vga miatt, hogy vizet tegyek rá.
1440p-re több, mint elég, és amúgy gyári állapotban is túlteljesíti a hivatalos paramétereit órajelekben, csak közben megfő, legalábbis nálam.
Pontosabban nem fő meg, mert nem éri el a konstans 110 C plafont a hotspot, de közel van hozzá, még durva UV-val is. Ha téged ez nem zavar, barátok lesztek, meg mint ismétlem, nem mindenki olyan szerencsétlen, mint én.Újat nézegettél, vagy valahonnan használt?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz LoLarim #27176 üzenetére
Szia!
Köszönjük a teszteket.
Én lennék, akinek most pad került fel paszta helyett a chipre.
Időnként teszek majd fel képeket, hogyan tartja magát. Szerintem itthon nem annyira menő ez a pad téma, mint külföldön, szóval lehet érdemes lehet "várni rám" pár hónapot, hogyan is bírja.
Ha az én vga-mon megmarad, akkor bizonyára másén is..
(Kryonautot 2 hónap, MX2-t 1 hónap alatt kinyomta magából).Másik kérdésedre válaszolva, nekem most így van beállítva:
GPU 2300-2500 MHz (szóval semmi OC)
Mem 2014 MHz, normal timing
+15% TDP
1100 mV, MPT-benMalaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz F.B.I. #27055 üzenetére
Nálam is pont 24 C volt a szobában mindkét esetben, szerencse.
Miután kiderült, szépen megtolja a számlát a klíma [2-en vagyunk a lakásban, 1 db klíma, és 220 kWh lett a vége a hónapnak...], nem igazán megy, csak ha már cseppfolyósodom.. ).
A hűtésem pedig így néz ki:
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
A chipen látszólag nincs gond ( [link] ), szóval remélem maga a borda púpos, ez ugye már a 3. paszta volt, amit kitolt.
#27023Pug:
Red Devil Ultimate RX 6900 XT Best Thermal Paste? : Amd (reddit.com)Fenti linken kérdezősködtem Redditen, és ugyan nincs valami sok komment, de tény, a Honeywell kapta a legtöbb voksot.
#27025Rowon
De igen, róla van szó, és onnan is rendeltem, 2 db 40x40-est, ami már úgy fest, nincs ott. Ebből amúgy kb. a fele kellett a GPU-ra. Mármint a 40x40 méretnek.CrazyHardwer rakta fel amúgy, kicsit meggyűlt vele a baja elmondása szerint, mert hát, a 0,2 mm elég vékonyka.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz TechN7ne #27018 üzenetére
Dehogy, ráadásul mai címekkel sem játszom még (sorry #27017KAMELOT ).
Azért kell ilyen gyakran újra kenni, mert ezt műveli az éppen benne lévővel:
(horrorisztikus a hasonlóság a DroidMester által korábban posztolt 7900 XTX hűtő felfekvésével amúgy, lenyomatot tekintve..)Tök mindegy, mennyire van UV-n, rendszerint 1050 mV, és alatta van, de nem érdekli, akkor is kitolja a pasztákat.
Na ez most nem igazán paszta, meglátjuk.
Ha pár hónapig elvan vele örülök, mert háttérben már zajlik a "blokkot rá" projekt.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz spleenszuru #26954 üzenetére
Visszatért a kártya, ugyanazon körülményekkel teszteltem, mint az eredeti postban, tehát full gyári (1200 mV, 0% TDP), oldallap lent.
Új paszta előtt:
Honeywell felhelyezés után:
Az annyi, mint 24 C különbség a HS-en, előtte-utána állapot, kemény.
Ill. sokkal halkabb venti profilt lőtt be magának ehhez.Lássuk meddig bírja ez a híres pad.
Játékok alatt nyilván később lesz hwinfó kép.
[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Ugyanez a kérdés foglalkoztat engem is.
Laikusként azt gondolnám, hogy az alatt eleve nem tud ilyen forró lenni majd a chip... ?!Vagy ha szerencsém van, akkor a vga-m hűtőbordája miatt van, hogy annyira egyenetlen azon a ponton, hogy képtelen normálisan felfeküdni.
Mindenesetre a blokk már megvan, fórumtárstól vettem, akinél 500+ W alatt is "hűvös" volt a kártya, szóval bizakodó vagyok.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #26981 üzenetére
Az hiányozna még, hogy valami fizikai baja is legyen a chipnek.
Egyébként, szépen megette az MX-2-t is:
Szóval utolsó versenyzőnek megkapta a Honeywell PTM7950 padot:
Ma hazaér, aztán mehet a tesztelés.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #25647 üzenetére
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Tegnap még nyomtam egy full gyári állapotos timespyt a Devil 6900 XT-nek, mielőtt elküldtem CrazyHardwernek, az utolsó újrakenésre.
Mi lett volna, ha a 15% TDP-t is rátolom.Ez most MX2 paszta eredmény, levett oldallap, süvítő első és alsó házventik.
Ezek után már csak addig kell kibírnia, míg összevásárlom a következő jó pár hónapban a vízhez a cuccokat.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tobias88888 #26812 üzenetére
Nekem alulról tolja 2x120, elöl 2 erős 140es van, pár centire a kártyától, de az sem elég.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
-
spleenszuru
őstag
válasz Vigneau #26715 üzenetére
Ez szerintem egyéni dolog is. Engem pl. a devil ventije 50%-on sem zavar még, ami jóval több, mint 1000 rpm.
65% felett kezd zavarni, ami már 2000+ rpm.Természetesen aki szigetelt házzal rendelkezik, teljesen más érzékkel figyel ezekre a dolgokra.
(Ettől még maga a hűtés csalódás nálam is )
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tobias88888 #26633 üzenetére
Azért nem kevés, újonnan.
Persze ha téged nem zavar, teljesen oké. Meg hát alapból agyon van feszelve az 1200 mV-tal.
Elvileg nem sok a 20 fok delta, nehéz is max 15 fokon tartani.
Nálam pár hétig tartott, első körös újra pasztázás után, jövő héten megy újabb körre.
Gyárilag nálam pl. 73% a max venti PWM, én 65-re tettem a maxot, ha 100C a HS, de amúgy már az is elég hangos.
(~2100 RPM)Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tobias88888 #26621 üzenetére
Tegyetek majd kérlek fel hwinfo képeket valami nagy terheléssel, timespy, stb. nagyon érdekelne nektek milyen hotspot értékek lesznek a Devilen.
Sok szerencsét kívánok hozzá!Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tobias88888 #26565 üzenetére
Úton van a külföldön híres Honeywell PTM7950 pad is, igen. Előszeretettel teszik procira és GPU-ra is.
Ha a Gelid GC Extreme is behal rajta, ami szintén elvileg jó, akkor még talán kap egy ilyet, ha meg az is, kivágom.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tobias88888 #26560 üzenetére
Sajnos a csavarmatrica olyan rajtuk, hogy nem tudod levenni értelmesen, tehát pl. esetünkben kuka.
Ráadásul nem magunknak kentük újra.Az ultisok (AXRX 6900 XTU 16GBD6-3DHE/OC) lennének papíron a válogatott, jobb chipek.
Szerintem a "simával" is teljesen jók lesztek.
Nálam a weboldalon említett game órajelet még 1000 mV-n is tudja, a gyári 1200 mV helyett.
A boostolt 2425-öt ott már nem.#26562tobias88888
Nekem héten/ jövő héten megy 2. újrapasztázásra, azaz a 3. típusra, mindez 3 hónapon belül.[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #26298 üzenetére
A memória fesz. értékeket kb. mennyivel lövöd alá/fölé? Azt még nem mertem piszkálni.
Honnan lehet tudni, hogy pl. túl van feszelve?
Pl. gyárihoz képest, mennyivel kevesebb/több, amiket belőttél?Ill., MCT-ben állított órajelek stabilabbak, mint adrenalinban?
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Amúgy, 6900 XT-sek, ki mennyi max voltagen használja, a gyári 1200 helyett?
(Akinél 1200 a default ugye).Malaka!
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz myckey #26109 üzenetére
Ma miután megláttam, hogy a 60 FPS-re korlátozott, 4k-ra virtuálisan felskálázott The Crew 2 közben 82 fokos a HS-em, na mondom zsír, gondoltam ez a pasztázás sem lesz hosszú életű.
Timespy után:
[link]Azóta levettem az oldallapot, 5-6 C-t estek a tempek, 27,5 C van a szobában.
Valaki pls árulja el, miért nem működik a közvetlen képfeltöltés, mint mindenki másnak?
[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz -FreaK- #25874 üzenetére
Szia!
Tegnap erről sok infó ment-jött, kicsit visszaolvasol találsz párat.
Kryonautot nem ajánlom én pl., ha tartósan 80 C felett vagy tempben, 2 hónap alatt kiszáradt az enyémben.Nyitottam tegnap egy redditet is, mit javasol a nagyvilág (a legjobbak persze itt nem elérhetők, vagy arany áron szállítják):
Red Devil Ultimate RX 6900 XT Best Thermal Paste? : Amd (reddit.com)Viszont amik elvileg királyak, és elérhetők:
Gelid GC Extreme
Alphacool SubZeroNem olcsók, de szerintem ez nem az a játék.
MX szériáról túl megoszlók a vélemények, következőnek kihagyom azokat is, most MX2 van az enyém alatt.
Kérdőjellel a "javított" MX5, és az MX6, elvileg jók.Padokban nem tudok segíteni.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
MorePowerTool.
GFX Vmax feszt kicsit lentebb veszed, és mehet a teszt.
Ha a gyárid pl. 1150 mV, egy 1125-1100 mV szerintem jó első lépcső.
Az AB és az Adrenalin is csak toszigálja a feszt, de nem állítja be fixen a maximumot.Van itt jobb felül tutorial, de van sok más helyen is a neten. Itt is tudsz keresni, pl. "MPT" kifejezésre.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Mostani esetem után, és itteni tanácsok miatt, utánaolvastam máshol is, és a Kryonaut úgy fest, nem jó GPU-ra, ha tartósan 80 fok felett tartod, ami elég gyakori pl. az én esetemben.
(Igazából az fölött elvileg CPU-ra sem).
Azért mégiscsak "vicces", hogy egy top paszta 2 hónap után megadta magát, olyan személy által kenve, aki már több 100 kártyát újrakent.Találtam most 2 típust, amivel kevés a pump-out tapasztalat:
Thermalright TFX, Gelid GC Extreme#25801AxBattler
Próbálom bújni redditet és társait, ha Arctic, elvileg MX2, és MX5, az 5 többet van említve.[ Szerkesztve ]
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #25732 üzenetére
"Így nem kell az alsó frekit feltolni 100mhz-es különbségre"
Amúgy, ez miért fontos? Nekem minimumon van hagyva az alsó freki.
Próbáltam korábban a 100-as különbséggel is, de in-game akkoris leesett az órajel a minimum alá, ha épp nem volt szükség a videókártya 100%-os kihasználtságára.#25766szacsee
Keress rám, nem jók a Kryonautos élményeim.#25784DroiDMester
Akkor tehát miket javasolnál nekünk, ha az MX-4, MX-6 nem kellően jók?Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest