- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Pakmara #28843 üzenetére
Semmi trollkodás csak adtam egy tanácsot egy felhasználónak aki kérdezett és leírtam a véleményem.
Nincs szándékomban erről többet beszélni ,lényeget leírtam.Ha meg ez itt a nagy IT fórum ,akkor foglalkozzatok azzal akinek valóban szüksége van tanácsra.
Okoskodásra és személyeskedésre azonnal ugrik mindenki ,ahova meg kéne nulla hozzászólás.További jó tekergetést ,csavargatást ,és instabil mentes működést kívánok minden nem annyira és nagyon kedves fórumozónak.
KAMELOT
Ftf?[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Micsurin #28835 üzenetére
Bármit állítasz ezeken a kártyákon ami nem a gyári érték instabil lesz egy idő után.
Olyan mint a ram oc ,több a hátránya mint a haszna.Hiei555
Nyilván sokkal gyorsabb nem lesz egy másik azonos típustól ami gyári értékeken van használva ,max. instabilabb hosszútávon a gyárival ellentétben. -
TechN7ne
nagyúr
válasz Hiei555 #28831 üzenetére
Dehogy van rá szükség ,meg hogy lenne jobb…
Sok átlagos felhaszbáló azt hiszi ,hogy okosabb mint maga a gyártó aki tervezte és kiadta az adott vga-t.Soha nem halt meg nálam vga ,soha nem piszkáltam és soha nem volt semmi teljesítmény csökkenés / instabilitás ez által.
Sokat fogyaszt ?
- Gyengébbet kellett volna venni ,
Gyenge?
- Erősebbet kellett vol a venni ,
és még sorolhatnám.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz raziel01 #28621 üzenetére
Nem egy hatalmas nagy tétel 95k ért ,aki meg drágábban adja az vagy el van tévedve vagy ott van egy megbizható garancia a terméken.
Nitro + 6700xt karikat dobáltak hónapokig 99k ért (alig vitték) ,simán 95k ban is ,sztem van itt olyan tag is aki vett belőlük.
Ennyi az áruk ,max. 100k egy full os használtan gari nélkül.Én nem vennék ekkora összegért garancia nélkül kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz spleenszuru #28604 üzenetére
Megszoktam ,ez a Windows ,maga a rendszer hibája nem az alkatrészeké.
Inetrenet nélkül korlátozott telepítéssel rakjuk fel a rendszert egy formázott tiszta partícióra + előre leszedett driver ek manuális telepítése ,majd csak akkor mehet rá az internet ,gondolom ez meg van.Én már be sem jelenkezek nagyon jó ideje Windows rendszeren szinte semmibe ,egyedül egy két weboldal + sajnos a játékok amiket nem tudok kikerülni - utóbbiból volt is már bajom (GTAV fiokomat ellopták online külföldi játékosok).
iMac/Macbook/iPad/iPhone eszközök amiken bejelentkezek mindenhol ,intézem az email és egyéb biztonsági dolgaim ,Windows-ra ezeket már sajnos rég nem merem rábízni.
Durva maga a Wind 11 is amiket néha leművel ,állandó gördülékeny apple eszközök mellett nevetséges az egész és szomorú is sajnos.PC csak játék ,de arra viszont a legjobb.
Szerk.
Összeomlás nagyon nincs rendben ,próbálj másik driver-t mert ilyet azért nem kéne csinálnia.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #28373 üzenetére
Természetesen mindenhol jelen van ,csak nem mind1 mekkora mértékben.
Vlmelyik vga 500fps-nél halkan kreálja ,míg a másik már 30fps alatt is nyöszörög hangosan a gépházból.Minőségellenőrzés gyengesége ,régebben azért szigorúbb szabályok vonatkoztak erre mint manapság.
Tudnak csinálni természetesen olyan hardver-t aminél nem hallani (nyilván jelen van ,csak a nem hallható mértékben). -
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #28366 üzenetére
Annyit hozzátennék ha már írta ,hogy fapad….
Fapados vga-n kevesebb az esély a ciripelésre mint egy csúcs kártyán ,csúcs kártya több alkatrészt tartalmaz.
Több csúcskártya duruzsólt nálam mint “fapad” ,semmi köze a minőséghez ,itt inkább a napjainkban gyártott tömeggyártás az oka (2015/2016 előtt szinte alig találkoztam olyan vga al ami ciripelt).
Ugyanez a helyzet a tápegységeknél ,lehet venni 100k+ ert semmit nem jelent ,csak a szerencse.Sokat kell még tanulnia a srácnak ,érződik rajta nem sok videokártya járhatott nála az életben - majd bepótolja.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Semmi köze ahhoz ,hogy bármi mennyire fapados vagy sem ,többször is írtam de mintha falnak beszélnék.
Azonos márkán és típuson belül is vannak eltérések ,vlmelyik cicereg és vlmelyik meg nem (szerencse).Mi lehet még?
Tápegység ,pont annyira lehet oka a CW-nek mint a vga ,Szerk.
Látom válaszoltál,
Hozzáállásod alapján még nagyon sok alkatrészt kell probálnod ,tesztelned és ki tapasztalnod.
Nem egy Pluse ,Dual ,Armor és még sorohlatnám a fapados videokártyákat minden ciripelés nélkül üzemel.
Cserélgess ,tesztelgess ,tanulj (van még mit bőven).[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Első blikkre vlmi mindig lesz ,ha csak nem válogatod ki gondosan az alkatrészeket és bevállalod ,hogy egy azonos terméket akár 2x is cserélsz annak érdekében ,hogy minden tökéletes legyen.
Nem minden Sapphire meg Pulse meg Seasonic meg miegymás ciripel ,és korán sem biztos ,hogy a kártya csinálja.Én pl. nem viselem el ,ha bármi olyan működéssel kell szembesülnöm ami nekem nem tetszik ,azonnal lépek vissza.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #28329 üzenetére
Lehet nyomozni ahhoz amit én az első percben kiszúrtam:
Nagyon rosszul optimalizált játék ,addig meg a vga-t sem lehet szépen tekerni vele míg a cpu is dobálja alatta az órajeleket.
Röviden .egy forintot nem ér sem a játék ,sem a grafika ,sem a fejlesztés.További jó időpocsékolást
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Motion_Blur #27712 üzenetére
Ha meglesed a bolti árakat különböző szériákkal ,kb. ugyanott vannak teljesítmény/ár.
Ez mindig így volt.Csúcs kártyáknál szokott picit nagyobb árkülönbség kialakulni ,de ha azt nézzük egy mostanában kapott 3090 sem lesz sokkal olcsóbb mint egy 4090 ,100/150k-t ki lehet csikarni különbözetre.
Középkategóriás kártyáknál azonos teljesítménnyel meg szinte nulla különbözet.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Motion_Blur #27702 üzenetére
Szériák megjelenése tekintetében mindig három kategória van.
Alsó ,közép és felső.Egy felső vagy közép kategórás ára soha nem lesz közép vagy alsó áron.
Új kártyák vásárlására értendő ,nem a használt piacra.Jó példa a mára már öreg sima RTX 2060 amit még ha kapni vlhol ,ugyanannyi mint 2019-ben ,100+k.
Ha lehetne kapni új RX 5700xt-t sem lenne olcsóbb ,mint a mostani 6700xt ,sőt lehet még drágább lenne mert bizonyos esetekben jobban megy vele a "csákány".Egy régebbi közép vagy felső kategóriás kártyán még az is előfordul ,hogy minőségben és felszereltségben (nem teljesítményben) jobb és ez által drágább volt előállítani mint amiket mostanság készítenek (vágott kártyák ,alig van már rajtuk alkatrész ,stb.) ,nem fogják olcsóbban adni semmi esetben sem a raktáron ragadt még új kártyákat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #27498 üzenetére
Vannak itt saját story k a híres Asus alaplapokról:
2013
2015Aztán volt az említett hibátlan Prime z390 a ami hibátlan volt nálam végig és az új tulajdonosnál is.
Most meg van a ROG B660.Ha ezt mondom ,hogy alaplapok terén ipari hulladékok -akkor remélem senkit nem sértettem meg és nem túlzás.
Vannak hibátlan darabok hatalmas szerencsével.Egy Asus vga-val sem volt soha bajom ,csak alaplapokkal.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz KAMELOT #27494 üzenetére
MSI alaplapok amikbe vakon megbízom ,az utóbbi 5 évben magasan ők csinálják a legmegbízhatóbb alaplapot ,ha sima sötét szinű kéne akkor ismét MSI lenne -de sajnos fehér alaplapot szeretnék.
Most is egy sima ddr4-es lapért 70K+-t fizettem csak mert fehér -ha most választanom kell mást nagy gondba vagyok ,MSI MPG Z790 EDGE a következő kemény 130k-ért vagy veszek egy olcsó Asrock-ot ami inkább ezüst mint fehér. -
TechN7ne
nagyúr
válasz Sundesz #27492 üzenetére
Nagyon sok Asus alaplap halt meg nálam ,az egyik rekord ami 8 hónapig tartott és az egyetlen amit 2 évesen továbbadtam hibátlanul (összesen kb. 11 Asus lapom volt) egy Asus z390 A volt - vele nem volt gond.
Elég megbízhatatlanok ezen a téren.Videokártyákban soha nem volt velük gondom ,sőt kimondottan szeretem az Asus vga-kat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz sh4d0w #27489 üzenetére
Vga-ban nincs gond az Asus-al ,inkább az alaplapok amik kicsesztek velem állandóan ,ROG szériákat még megcsinálják meg van egy pár Prime széria ami jó - de már rég ezen a részen az egyik leggyengébbek megbízhatóság szempontjából.
Nálam most a ROG alaplap is csinál egy-két furcsaságot ,pedig ha jelenleg lga 1700 as fehér lapot akarok csak ők maradtak.
Szerdáig még van időm rajta gondolkodni ,de az sem kizárt ,hogy dobom őket ,veszek egy Asrock lapot és átmegyek ddr5-re.Aham, a szamok es velemenyek nem ezt mutatjak.
Mindig ott van a legtöbb meghibásodás amiből sokat vesznek.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Asus dual 6750xt-el van tapasztalat ?
Elég jó vétel játékkal együtt 150k.
Vaskosabb és masszívabb kártyának tűnik a két venti ellenére is mint egy XFX Speedster QICK 319 RX 6750XT.Láttam már ilyet élőben kiállítva (Alza) ,backplate fehér/fekete az tetszik ,de valószínűleg hangosabb is lehet az átlagnál mert csak két ventis.
Sapphire pluse- nál biztosan jobb.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27471 üzenetére
Miért ne lenne jó (ilyen hülye kérdést).
Szegény nVidia kezdem őket sajnálni ,konzolokhoz sem kellenek (apple is rég száműzte őket) ,lassan lehúzhatják a redőnyt.
Evga vlmit tudott mikor kilépett.AxBattler
Egy db piacuk maradt már ,ahol nem csak ők a főszereplők.
Vlhol úgy érzem ,hogy az apple szilikon chip ben is az AMD keze volt/van.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz belaazallat #27268 üzenetére
Nekem ilyenkor monitor ki-be kapcs segített.
Nem rég cseréltem alaplap/cpu párost és azóta teljesen eltűnt ez a jelenség ,mindig vissza kapcsol a monitor amikor kell…
Nem tudom hogyan függ össze ez az egész ,úgy látszik számít az alaplap energiagazdálkodása is.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Esetleg ha vlki szeretne egy Sapphire 6750xt nitro-t 21 hónap garanciával az ufós boltból 156k-ért ,annak szívesen leadom a rendelési számot privát üzenetben.
Holnap este 8-ig lehet átvenni személyesen a Bp i bemutatóteremben. -
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #27183 üzenetére
életemben nem raktam újra op. rendszert azért, mert kártyát cseréltem egy gépben.
Azért ez elég súlyos beszólás ,gondolom milyen stabil és gördülékeny rendszered lehet.
Lassu az interneted esetleg ,vagy ehhez neked külön képzettség szükséges ,ennyire nem vagy tisztában az általános / alap dolgokkal?
DDU az első próbálkozás ,majd ha az sem segít jön a tuti fix szabály: tiszta (formázott) partícióra való friss o. rendszer telepítése.
Tudod hányszor omlott össze a rendszer nálam nvidia kártya után egy Radeon ,és csinálhattam volna 100 DDU-t is - nem tudhatod mert elég valoszinű a hozzászólásaid alapján életedben nem volt annyi kártyával dolgod mint nekem.Folyamatosan szórod a baromságokat meg az okos dumát ,aztán meg szaladsz a modikhoz töröltetni ,más meg ne lássa ha csúnyán le lettél oltva.
Hajrá!Próbállak ignorálni ,de nagyon nehéz.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27162 üzenetére
Igen ,mostani driver el már nem max on jár a memória hanem 200mhz an ,viszont a játékok többségében sok a microlag.
Imádom az AMD t- soha nem változnak.
Átlagos felhasználóknak nem is ajánlott ,csak a kiképzett öreg motorosoknak. -
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27151 üzenetére
Idegesít ,hogy majdnem középen megy bele a 2x 8 pin:
Meg sztem szebb is az 5700xt ,nagyobb és kidolgozottabb az rgb logo k is rajta:Szerk.
Ilyen szép kártyát már nehezen találok ,sajnos nem minden Nitro így néz ki.
De ha lenne egy hatalmas nagy fehér kiadás már annak is jobban örülnék.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz F.B.I. #27147 üzenetére
Nagyon szép hőfokok ,milyen lenne ha nem korlátozol semmit és gyári állapotban hajtod?
3060ti -rol mentem 5700xt-re ,nekem az AMD megoldása jobban fekszik játékok alatt 2560x1080 60/75Hz freesync moncsin.
Vlki ha esetleg dob egy gyári 6700xt benchmark értéket megköszönöm ,én is teszek egy ilyet az 5700xt nitro val - lehet nem is akkora az ugrás mint amit elvárok.
Úgy látom csak egy pici ugrás van a két kártya között ,nem jelentősen erősebb a 6700xt az 5700xt-től....[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #27128 üzenetére
Ismerős ,nekem anno ilyen volt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #27088 üzenetére
Én már lassan búcsúzom a z490-től úgy érzem ,még teszek egy próbát ,hogy lecserélem a 10700 at 11700/11900 -ra kiváncsi vagyok valóban kezelni fogja így a lapom a pci 4.0 et és érezni fogok e némi teljesítmény ugrást ,ha nem akkor Intel 13. gen amihez egy normális alaplap nem kevés ,de már lassan 3 éves lesz a lap/cpu/ram trió és ilyenkor már általában váltottam.
Ezek a z490 es MSI pro alaplapok anno nagyon jó ár/érték aránnyal bírtak ,z790 en nem találok ennyire jó vételt csak aranyáron ,lehet megteszi majd egy jobb b760 is.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz spleenszuru #27019 üzenetére
Mi történik azzal ,aki nem nyúl hozzá pont garancia vesztés miatt ,3 év alatt leolvad a vga?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz spleenszuru #27011 üzenetére
Szép ,
Nagyon sokat használod ,hogy ilyen gyakran kell pasztázni?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ScomComputer #26942 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok mennyivel jobb egy 5700xt nitro nál ,mert ugye ő is 3 hete van nálam és még simán elállhatok tőle ,de ahhoz nagyon jol kell teljesíteni a 6750xt-nek ,nem beszélve arról ,hogy a mostani 5700xt nagyon halk ,nincs semmi CW és nagyon szép.
-
TechN7ne
nagyúr
Én már rendeltem egyet (azt hittem csak egy db van) a Nitro 6750xt -ből ,de úgy látszik van még belőle.
Újszerű 21 hónap garival és 60 napos elállással ,azért csak minőségibb egy XFX-nél…
Am el is fogytak az ajándékos 6750 XFX-ek ,felbontott van már csak 17xk-ért ,érdekes ez a bolt árazás szempontjából.
Mind1 is a lényeg a megbízhatóság amit 100%osan teljesítenek minden esetben. -
TechN7ne
nagyúr
válasz Gabady #26836 üzenetére
Nem tudsz vele semmit csinálni ,AMD betegség Navi megjelenés óta.
Sok embernek max on pörög ,sok észre sem veszi ,sok meg lesz@rja (én az utóbbihoz tartozom).Nagy valószínűséggel ezért is gyorsabbak az AMD gpu k mostanság asztali használat mellett mint a zöldek ,mert magas órajelen jár alapból a memória is.
Élvezd ,használd ,ott a garancia - Ez mindenkinek szól.
Ha meg számít az alapjárati fogyasztás zöld kártyát kell használni mert a Radeon emberei még mindig nem tudnak tökéletes driver t írni.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Kleroo #26726 üzenetére
A jelenlegi tápoddal volt használva másik vga aminél nem hallottál ciripelést?
Ha igen ,ebben az esetben kizárható a tápegységed.Elsőkörben sokkal egyszerűbb ha teszel egy sima cserét a jelenlegi kártyáddal ,rögtön és azonnal ne cserélj tápot mert nem biztos ,hogy ő a ludas.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz spleenszuru #26637 üzenetére
Mondhatni havonta pasztázol újra egy "újfajta" videokártyát ami feltételezhetően garanciális volt bontás előtt?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tobias88888 #26621 üzenetére
Nem szép látvány
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tobias88888 #26547 üzenetére
Lesz az még 200k alatt is.
Am nekem fontos a kinézet is nem csak a teljesítmény ,igazán szép fehér kártya nincs is a listán ,elég gyenge a választék.
Sapphire Nitro is változott ,régi nagy három ventis sokkal-sokkal szebb volt.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Hwinfo telepít majd érzékelők inditása.
Egy benchmark ,mondjuk superposition 4k opti run....
Majd szúrd ide be a hwinfo képet.Lendova
Soha nem találkoztam eddig cpu limittel 10700 cpu -al.
Sőt ,anno még egy sime i5 10400-al sem.KAMELOT
Nyilván ,de hidd el már az nvidia sem a világ teteje ,azonos teljesítményen ugyanannyit fogyasztanak kb. ugyanolyan hőfokokkal.
Valószínűleg közrejátszik ,hogy a jelenlegi konzolok miatt jobban optimalizálnak Navi-ra.
Fordul a kockaBocsánat a dupláért ,fogalmam nincs hogyan sikerült.
Lehet törölni a felső hozzászólásom.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kolopele #26481 üzenetére
Na h h ,eddig nem a zöld volt a favorit?
Érdekes dolgok ezek ,nálam is reccenés mentes és jobban megy pl. egy GTA V Radeon kártyán mint nVidia-n ,pedig ez a game kimondottan zöld volt még anno....
Ilyen ez ,mindenesetre örülök minden új felhasználónak aki régen nem feltétlen állt ezen az oldalon. -
-
TechN7ne
nagyúr
válasz R0GERIUS #26174 üzenetére
Értem ,hogy nvidia-d volt ,de próbáltad Intel/nvidia val is?
Nyilván nincs semmi probléma ,de azért más világ a Win11 Intel/Nvidia gépen.nem húztam újra a 3070-ről történt váltásom után, csak DDU-ztam.
Elég baj az ,sztem ez ne legyen követendő példa másoknak.
Neked jó (nem próbáltad friss rendszerrel így viszonyítás alapod sincs) ,az a lényeg.
Amiről nem tudsz ,nem fáj.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #26161 üzenetére
Internet sebesség függő ,nálam 100+gb játék pl. 10 perc alatt lent van.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Anaren91 #26155 üzenetére
Nvidia után berakod a Radeon kártyát ez van.
Ilyen állapotban egy megbízhatatlan instabil rendszer lesz alatta és mindig lesz vlmi nyűgje….. ,ilyenkor jön pár átlagos felhasználó ordítva: sz@r az AMD…..
Nem szar csak a Win t kéne újra rakni vele együtt ,de sok embernek ez nehezére esik pedig usb-ről ssd-re 7 perc alatt fent van a rendszer ,majd manuálisan a vga/chipset driver +3 perc ,összesen 10 perc. -
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bartos96 #26132 üzenetére
Úgy értem ,ha használtan vesz az ember vagy kap egy kártyát amire nincs garancia ,arra érdemes vigyázni.
A mostani kártyák amik sokat fogyasztanak és melegednek bírják rendesen ,így vannak megcsinálva.
Manapság már egy m2 es ssd is olyan hőmérsékleteket produkál mint egy 100%-on hajtott gpu és 5 év garanciát lazán odavág rá a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
A gyártó megadja a garanciát ezekre a túlvezérelt vagy éppen csonkított termékekre ,innentől kezdve nem az én feladatom aggódni értük hiszen fedezve vagyok ,használom úgy ahogyan kaptam.
Fogyasztás a mi döntésünk (engem pl. nem érdekel).Használt termék esetében amire nincs garancia más tészta ,ott már nincs ki vállalja a felelőséget és neked kell rá vigyázni ,lehet lejjebb venni az értékeket és kicserélni a thermal pad/paszta párost.
Új kártya esetében ami garanciális 3 évig ,2 évnél tovább nem sok esetben használja a felhasználó mert cserél.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz R0GERIUS #26127 üzenetére
Nem lehetne megoldani ,hogy driver fel és kész ,használja az ember?
Még mindig buherálni kell ,5700xt óta akkor mondhatjuk semmi nem változott….Új kártya esetén van garancia ha nincs megbontva mindenre ,soha nem értettem miért kell bütykőpni.
Magas a hotspot - nyár van ez a normális. 70-80 között a gpu tökéletes és szintén a vrm is ,ezekután nincs további tehendője a felhasználónak csak ha unatkozik.
Magas a fogyasztás csökkenését sem értem ,tudtatos vásarlás esetén tisztába van vele a kedves vevő ,hogy milyen kaliberü kártyát választ.
Állandóan visszahúzni ,vagy ha túl gyenge akkor húzni ,más program nincs?
Véleményem szerint egy gyártó sem javasolja ,hogy az ő általuk beállított müködést befolyásolják ,ezért is van mindig több hiba lehetőség piszkálás után.Nvidia se különb ,
Jó példa az 5700xt ami elismert kazán ,egy 3060ti sem fogyaszt kevesebbet és nem is hűvösebb.Szerk.
Ez az egész a rendeltetésszerű használatot is kizárja.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz KAMELOT #26080 üzenetére
Titkos ,de a végén mindig kiderül az igazság.
Én nem fűzök hozzá sok jó reményt csak mert az XFX az utóbbi négy évben nagyon csúnyán viselkednek.
Volt időszak mikor a nyák és forrasztási minősége német színvonal volt (ők voltak a kedvenc márkám) ,de mostanra csak alsópocos gagyi kínai cuxcokat gyártanak.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
XFX Speedster QICK 319 RX 6750 XT vagy Asus dual 6700xt-ről van tapasztalat ,mennyire vállalható szériák?
Régi xfx el nincsenek jó tapasztalataim ,[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik