- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
R̲e̲m̲ #42600 üzenetére
Abból kiindulva, hogy alacsony fogyaszást keresel ÉS Core2Duo lapban gondolkodol arra gondolok, napi szintű használatra szeretnéd használni.
Akkor viszont inkább vegyél egy ilyet.
Gyorsabb mint a két magos C2D procik (LOL), garanciás, és egy dinamóról is elmegy vészhelyzet esetén -
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
R̲e̲m̲ #42594 üzenetére
az e3300 cerka is 45nm, mégis sípolt vele a kis itx-en a vrm,
a 2140essel meg semi, ráadásul nem is nagyon melegedettApropó!
manuálisan hogy tudom úgy meghegeszteni a boot.ini-t xp alatt, hogy jó is legyen?
abit av8 lapon:
ide-n van 1 40es vinyó a winme-nek, és egy pci sata kártyán a win xp
xp simán bootol, ha lehúzom a csatiját, akkor meg a win_me
az a bajom vele, hogy a boot ordert nem lehet úgy beállítani, hogy az ide-ről bootoljon, ha bennvan a pci kártya
Az integrált sata meg nem eszi meg a vinyóimat. -
törölt tag
-
gerlaip
addikt
válasz
R̲e̲m̲ #42586 üzenetére
Itt a keresőbe írd be, hogy Audigy, és kiad pár lehetőséget, aminél csak annyit ír, hogy Windows. Azok között lehet olyan, ami jó 98-on is.
Win98-nál én is szívok Audigy LS (SE) kártyával. Ha találsz valamit, akkor szólj, mert egyelőre én meguntam és egy Realtek chipes Genius hangkártyát használok Win98-cal...
-
válasz
R̲e̲m̲ #42548 üzenetére
Formazd meg valahogy a merevlemezt DOS-al, hogy bootolhato legyen (p4-en amin van PATA pl.)
masold fel a telepitot egy konyvtarba.
boot
aztan a konyvtarbol mehet a win95advanced:
config.sys-be rakj himem.sys-t
autoexecbe egy smartdrv -tsokkal gyorsabb lesz a telepites, de ehhez 8MB memoria ajanlott.
-
-
MMIX
addikt
válasz
R̲e̲m̲ #42377 üzenetére
Úgy látom, ha péntek akkor PIII.
Nem Tualatin Ready VIA 694, a felirat vagy a márkája, vagy csak reklám, már nem emlékszem. (most nem üzemképes). A kép 800Mhz Coppermine Celeronnal készült.
A két 1000-es SandokanA PIII SL52R, nem Tualatin lapba, Tualatin pótló
szerényebb PIII felirattal, mint (#42367) gerlaip fotóján.
-
válasz
R̲e̲m̲ #42167 üzenetére
FX5700- asból egy Gigabyte van működőben, egy Inno3D pedig halott de valszeg a biosa jó
#42165 : attól föggetlenül jó ez a VRM, jól bírja, ha fűt hát fűt, retro gép, úgyis alkalomszerűen használt, nem 24/7- es. A procit meg simán lehűti ez a nagy borda+venti. Tényleg milyen hűtő is ez?, még a típusát sem tudom, pedig már megírtam a blogot
-
unclefucka
senior tag
válasz
R̲e̲m̲ #42030 üzenetére
Nem, az nForce 2 64 biten kommunikál mindhárom RAM modullal, de a "2-es csatornán" lévő modullal a második 64 bites csatornán keresztül is kapcsolatot tart, így kvázi dual-channel jön létre, de mégsem.
A második csatorna 64 bites busza dedikáltan az IGP számára van fenntartva, ha ez nincs, akkor a lap nem tudja kihasználni az extra 64 bitet, csak nagyon korlátozottan.
Elvileg az nForce 2 Ultra 400 esetében már "orvosolták" ezt a hiányosságot, de akkorra már eljárt felette az idő.
Továbbá az Athlon XP procik EV6 rendszer busza sem képes kihasználni a második csatorna előnyeit.Anno a PH! is foglalkozott a témával.
Összehasonlítás a VIA KT880-al. -
-
válasz
R̲e̲m̲ #42030 üzenetére
Tudja valaki, hogy a win98se mit kezd 2 maggal?
semmit
DBob! és minden audio b*zi! Volt egy hosszabb beszélgetésetek, hogy mennyire fontos egy játéknál a jó z7enei aláfestés, és votl egy kijelentésed hogy a mai játékoknál már nincs értékelhető Zene!
Kérlek engedd meg, hogy javasoljak egyet neked! Ori and the Blind Forest Soundtrack Én szerintem ez k*baszottul ott van a szeren, igaz nem FPS, de attól még nagyon jópofa játék...
vélemény? -
-
-
-
válasz
R̲e̲m̲ #11649 üzenetére
állítólag egy szerverben van és pont 2 van neki
Mondtam hogy várom szeretettelViszont! Igaz a S370-es 3Dmark2001 versenyre készítettem a következő eredményt, de bedobom ide is.. Nézzétek a CPU-Z-ben hogy a proci milyen FSB-n megy:
Egész jól bírja az ST6 a magas FSB-t.. majd megnézem bírja e 4X szorzó mellett a maximálisan beálíltható 250-es FSB-t is
-
-
törölt tag
-
-
-
Badman 4ever
őstag
válasz
R̲e̲m̲ #11562 üzenetére
Az én leszek, aki az 1,55-re húzott Tualatinnal támad, meg 4 darab Celeronnal 700-850 MHz közötti darabokkal és egy 850 MHz-es Coppermine-al (meg van még a családban két 1 GHz-es Coppermine, amit tuning nélkül tudok tesztelni). A Celeronok közül a 733-asat nem teszteltem le, hogy mennyit megy tuninggal, a másik 3 megy jóval 1 GHz felett, a 800-as 1,2 GHz-et is simán visz.
-
-
válasz
R̲e̲m̲ #11342 üzenetére
ebben a témában akosf az illetékes, nézz még körbe a cpu-world.com-on, de amúgy 1100-as P3-ast még néha itt a PH-n is lehet kapni
-
válasz
R̲e̲m̲ #11331 üzenetére
Peti_s-nek válaszoltam, szal jahh.. 233MMX.ből akad pár
Davidof!a 3Dmark99 elindul bármiylen VGA kártyán ami már tud 3D-t és van rajta 4MB Vram... Pl Riva128, S3 Virge bár azon elég xar a textúra, Matrox mistiqe és társai.. a 3Dmark2000 is elfut egy combosabb 4 megás karin pl Riva128, De kiírja hoyg kevés a Vram, mert 8MB kéne neki, de zért elmegy.. deee egy TNT-n már a 2000 is szépen fut... a 2001-nek is kb egy TNT a minimumja, TNT2-n már szépen fut...
ezeknek még nem volt nagy gépigényük... a 3Dmark2003 ami már jobban megkérte a VGA-t, pl egy Geforce2(MX)-en, eldöcög, de ilyen 20pont körüli pontszámot ad -
törölt tag
-
snake1977
őstag
válasz
R̲e̲m̲ #11307 üzenetére
Gyakorlatban én nem tapasztaltam kirívó különbséget. Ebben a tesztben egy x800xt szerepel, szinte mindenhol veri az FX5950Ultrát, x850xt pedig ugye jobb nála, tehát az én véleményem szerint van értelme a cserének, jobban fog teljesíteni valamivel, illetve kevesebbet is fogyaszt az aTi kártyája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest