- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Badman 4ever #15207 üzenetére
Ezeknek 3.0-ás PCI foglalat kell már az adatáteresztőképeség miatt, szóval erősen kétlem, hogy a régi 2.1-es meg 2.2-es PCI vezérlővel rendelkező lapokban adnának képet.
Én a Dual P2-es szerverbe akartam egyet, és kipróbáláskor szembesültem vele, hogy a 9400-es PCI nem akar menni vele.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Badman 4ever #15211 üzenetére
Csak nemtudom mire használnám effektíve?
P2 már emlékeim szerint jól ment a Quake3. -
válasz
Badman 4ever #15211 üzenetére
Akkor viszont tényleg mehet P1-ben a kártya DX11-et használva
-
válasz
Badman 4ever #15209 üzenetére
Pont erre gondoltam, hogy minimum Vista kell neki, annak meg ez.
Az 1 GHz az P1 esetén ugye gáz, de a proci cserélhető, és ha valaki össze is hozza az 1 gigás sebességet valami tuninggal (pl. K6 procival, ha megy szorzóilag, FSB-ileg valahogy), akkor még ott a gond, hogy 512 legyen a ram miniumum.
Mondjuk ha K6 proci az alap, akkor a lap valószínű SD-s, ekkor könnyebb a helyzet, de ha nincs SD, na erre írtam, hogy EDO-ból nem tudom ki hoz össze 512-t
De még SD-ből sem annyira egyszerű szerintem, de erre már nem annyira emlékszem, hogy mekkorákat kezeltek a P1-ek SD-ből, akkor még a 128 mega is "húúúúú de sok" katregória volt. -
válasz
Badman 4ever #15207 üzenetére
Hozd össze egy P1-en (pláne ha nincs SD) a DX11 rendszerkövetelményeit
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Badman 4ever #13227 üzenetére
A Radír HD4650 (DDR3) és a HD4670 -esek jó kártyák nagyon.
Hol kapsz HD5570 -et DDR5 -el?
-
laci1128
tag
válasz
Badman 4ever #13227 üzenetére
Huh, ez hasznos olvasnivaló lesz számomra...
de sajna csak a vizsgák után.
Egyébként meglep a 4670 és az 5670 között az ekkora különbség (pedig úgy emlékeztem, hogy nem volt jelentős architektúrabeli változás HD 4000 és 5000 között). -
törölt tag
válasz
Badman 4ever #13086 üzenetére
Attól tartok, hogy az AGP -> PCI-E átalakító valamiféle nyögve-nyelős, mindennel inkompatibilis megoldás lenne. Elég csak arra gondolni, hogy miféle öszvér flow-control megoldás kell ahhoz, hogy egy kisebb sávszélességű eszköz nagyobb sávszélességűnek mutogassa magát. Ráadásul mindezt egy nagysebességű, állandóan jelenlévű soros <-> párhuzamos átalakítás közbeiktatásával. ( AGP 2.0 4x: 1066MB/s, PCI-E 2.0 4x: 2000 MB/s )
szerk.: Szóval csak annyit akarok mondani, hogy merész vállalkozás lenne.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Meg elösztót, azt mindjárt kettőt CF way2 módban.
-
peti_s
addikt
válasz
Jaja, de olyanja asszem már van.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #13052 üzenetére
Nekem is pontosan ez rémlik...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #13031 üzenetére
a kigyógyulás meg 2-3 év lenne...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Badman 4ever #13031 üzenetére
Vagy nem, és a utolsó negyedévben már lesz RC verzió.
-
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #13026 üzenetére
Először a gumicsizma.hu-n olvastam, a logout-oshoz nem volt szerencsém
, de úgy tudom készült még egykét rész ezen kívül, a másik nagy kedvenc az egy film sorozat hasonló témában a kockafejek, avagy IT Crowds
"Próbálta már kikapcsolni bekapcsolni?"
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #13019 üzenetére
Nekemis, pont ezek! jeee!
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #13009 üzenetére
igen? nekem az volt a csúcs, amikor egy rendszer visszaállításkor olyan végtelen ciklusba került(boot - rendszer visszaállítási hókuszpók - reboot) , aminek csak egy reinstall tudott véget vetni...
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #13009 üzenetére
Igen, és amikor működött akkor is mindig nyújtott vmi újat.
-
válasz
Badman 4ever #12911 üzenetére
Nekem továbbra is régi, több mint 5 éves egér kéne legalább.
20 éves gép mellett az új egér nem megfelelő számomraEzek az átalakítók meg egértől függően mennek, vagy sem sajnos.
-
válasz
Badman 4ever #12901 üzenetére
Én ilyen szinten nem vizslattam a dolgot, csak azt tapasztaltam hogy a gyakorlatban nagyon lassan ment a VH6T a másik kettőhöz mérten.
-
válasz
Badman 4ever #12895 üzenetére
Nálam hasonló teljesítményt produkál az ST6 és a TUSL2C - minegyik harap rendesen. A VH6T viszont lehangoló, 40% visszaesés ezekhez képest.
-
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #12826 üzenetére
Az Aquamark hardverigényesebb, a Gum Metal nekem egy 300-as celeron A-n futott szintén gef2 mx-el.
Sok 3D-s tesztet nem ismerek, de akár FRAPS-el is lehetne mérni, néhány kiválasztott játékot vagy a demóját, nem tudom mennyire változtatna az eredményen hogy a háttérben futna, mert gondolom a kissebb cpu-kra nagyobb terhet róna ki.Szerk.: Mondjuk egy 3Dmark 2000 szinte mindenen elfut, már egy G200 vagy kissebb kártyával is megy, talán Trio 3D-vel is.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #12820 üzenetére
Oh, ez remek. Köszönöm a választ.
...azt nem is néztem, hogy van Prohardveres toplista.
Ez esetben a 3DMark06 nálam biztosan kimarad.
Valami mást kell keresnem helyette... -
válasz
Badman 4ever #12750 üzenetére
Ha mar oldszkul jatek:
TIE fighterrel van kis gondom. Valamiert vagy kis ablakban megy 640x480-ban, vagy szetesik. A 3D gyorsitas nem erdekel, de legalabb full kepernyos lenne.
Protontorpedoval ellenseges vadaszokra lovoldozni mennyire elvetemult? Ha sikerul eltalani rogton reszeltek az ellennek. Ha sikerul...
-
dfdfdf
őstag
válasz
Badman 4ever #12750 üzenetére
jaja köszi hogy eszembe juttatad anno nekem csak a xenon 2 ment az igazi erős "VGA"m miatt HERCULES... Haver meg már ezzel tolta
Akkor akart VGA monitort és lett is egy monocrome aminek csodaszép képe volt -
dfdfdf
őstag
válasz
Badman 4ever #12720 üzenetére
minek olvastam ezt a HSZed azóta egyfolytában ezzel tolom
haverok sírva röhögnek rajtam hogy itt a "jó" gép és én ezzel a Szerintük szarrral szerintem isteni gmeel tolom -
válasz
Nos, én csalódtam sajnos. Akkor, ha maga a játék zeneszerzője külön közkincsé teszi a játékhoz írt zenéjét, én picit többet várok.
Legjobb példa erre a Dune Spice Opera. Nagyságrendekkel kevesebb valósítható volt meg sima PC-s szinten mint a zeneszerző meglévő eszközein, így az eredeti zene ami a Dune-höz készült megjelent audio cd-n. Másik remek példa a Dark Side of Phobos project. Bár ez nem hivatalos, de vették a fáradtságot egyesek és olyan remek Doom remixet készítettek ami röhögve veri az összes fake "Original Doom OST"-t. Szintén érződik még a munka abban, amikor a saját tömörített pcm formátumot használó játékok zenéit kiadják cd-n, mint pl. régi C&C játékok, vagy StarCraft, ahol is fix 22 kHz mellett szóltak a zenék (így került a lemezre).
Viszont erre a Tyrian zenére azt mondta ismerős is, hogy "ezek megvannak midiben is". Gyakorlatilag ez a zene ami itt van rosszabb esetben softmidin, jobb esetben valami hangmodulon lett felvéve. Ugyanúgy elérhető különböző felvételek a midikből, midiből meg több forrás is. Jobb lett volna ha a szép fancy honlapba ölik az energiát, meg hogy lehessen közölni twitteren, meg lájkolni, stb.
Picit ez csípi a szemem így
-
dfdfdf
őstag
válasz
2 órám elment hogy megemlítetted
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #12352 üzenetére
Milyened van? Nekem Sony HMD-A200.
Szerk: Idén 10 éves.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #12349 üzenetére
Nem rossz.
Nekem most a Sony amim van, az 1024*768-nál tud 85-t.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #12349 üzenetére
A megboldogult Mag810XJ-m is tudta...áááhhh!!!!
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #12159 üzenetére
Oh. Kár.
Holnap, vagyis ma akkor játszok a TUSL2-C-vel.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #12153 üzenetére
Szépen mennek azok a kis P3-k.
P3 1000EB-t próbáltál?
-
válasz
Badman 4ever #12139 üzenetére
azt nem ismerem, de akkó ráguglizok
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Badman 4ever #11986 üzenetére
Bocs, egy darab h betű került hozzá véletlen.
Mindössze azt írtam a Codegen szarabb a Q.tec-nél is. Illetve ezt akartam írni. (Egyébként meg kiég az összes agysejtem amikor száz csrillió watt teljesítményű, aranyárban mért táp lehet csak a jó szöveget hallok. Lehet már ki is égett...
Tudom, Te nem írtál erről, csak kifakadtam.
)
Frescho a Vörös Csillag Mgtsz táp mért is szar?
Működtek vele a gépek akkoriban? Illetve volt másik elérhető (árú) darab?
-
Elrood
őstag
válasz
Badman 4ever #11989 üzenetére
Erről a képről mindig ez jut eszembe: [link]
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Badman 4ever #11983 üzenetére
A Codegány sokkal gányabb mint a Q-tech táp. Nem mintha az az ajánlott kategória lenne.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #11980 üzenetére
Ám a tápod milyen?
Mert azzal a feszültségcsökkentéssel, a fogyasztást is csökkented.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #11966 üzenetére
Szerintem nem a processzorod, hanem valami alaplapi(esetleg videokártyás stb.) cucc melegszik túl...
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #11966 üzenetére
Gondolom a kupak alatti pasztázásnak örül, nem?
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
Badman 4ever #11567 üzenetére
énis 2x1ghz cukorral mennék, de minnyá meglesem mit mennek 1,95ön :p
-
Davidof92
senior tag
válasz
Badman 4ever #11517 üzenetére
Látod, ezért mondtam, hogy ne legyen vga limit, jóval erősebb vga-t tudsz te is beletolni ezáltal, aztán had repüljenek az fps-ek.
Akosf: Most akkor kérdezd meg Bacsistól mennyi volt a K6-+ processzora anno amikor vette
Ezért gondoltam multiplatformra, valahogy p4/462/754 gépet még mindíg használnak hétköznap, ellenben ugye a socket 7-el. Ott szerintem azért voltak kevesen, mert nincs sok embernek ilyen cucca. Én neveznék, csak felénk beszerezhetetlen bármi nemű régi alkatrész. Vagyis az agp-s alaplap, minden más volna hozzá.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #11517 üzenetére
Nem értettél meg. Egymagos processzorból lehet több is egy lapon...
szerk.: Megjegyzem a socket7-es témára se jelentkeztetek túl sokan. Pedig nem egy nyaktörő mutatvány és nem szükséges hozzá méregdrága hardver sem...
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #11514 üzenetére
Esetleg lehet úgy limitálni, hogy csak egy magos processzorok...
-
Davidof92
senior tag
válasz
Badman 4ever #11514 üzenetére
VGA limit szerintem jobban gondolva nem kellene, mert itt inkább a proci a lényeg.
Én nagyon jól tudom, hogy a 479-esek azok sima pentiumok, de a 478 tűs socket p és m viszont már viszi a core architektúrát. Ne forgasd ki légy szíves a szavaimat
.
Akosf: A te ötleted viszont nem rossz. Akkor még jöhetne a 754 is
-
válasz
Badman 4ever #11224 üzenetére
És az AGP csati is bírná? Mármint az Epox SS7 AGP.
-
válasz
Badman 4ever #11223 üzenetére
Nekem is lefut rendesen, csak ha bekapcsolom a spéci nitrót akkor hoz százmilkós eredményt.
A Tua- ban szép eredményt kaptál, nekem is ennyit hoz az 1266Tua+9800SE/256bit kombináció. -
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #11153 üzenetére
Viszont akkor remélem nem vesztek el azok az eredmények.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Badman 4ever #11003 üzenetére
Bizony létezett, ugyan ilyet adtam el 1éve itt PH!-n. Rettenetes erő volt a kártyában, Bacsisnak még mutattam is, ha jól emlékezem.
X1950XTX volt.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #11003 üzenetére
Ez most XT vagy XTX?
Jó lenne róla egy adatlap...
...a gecube-nak nem találom az oldalát. -
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #10905 üzenetére
Köszi Badman 4ever, erre nem gondoltam hogy enyit befolyásol ha több lemezes a hdd.
Van egy tartalék vinyóm, egy ide-s WD szegényke egyszer kapott egy koccanást, azóta 558bad sector van rajta, de nem gyűlik tovább már fél éve stagnál, tárolónak használom, de a rackben nem birja, ott simán felmegy 50-55 fokra ha használom alapból sem kevesebb 47-48 nál, ugyis ma szándékoztam átépiteni a gépem, kaptam egy szebb server házikót, ebbe már lesznek szélkavarók is akkor.BACSIS Ha a télen a gépeddel fűtesz, tutira sokat sporolsz
Egy 80-as (72-es) raptorom nekem is volt, de én nem voltam oda érte, meg állitólag ami nekem volt az nem is pörögte meg a 10K-t, 160-as samuval hasonlitottuk össze SOL4R barátommal, és nem sok különbség volt a kettő közt, bár lehet rendszer vinyóként jobban kijön a teljesítménye, nekem piszok hangosnak tünt, és forrónak is. -
14adam
addikt
válasz
Badman 4ever #10896 üzenetére
most is ezen a vinyón van a rendszer
-
14adam
addikt
válasz
Badman 4ever #10892 üzenetére
ÉS a 63 fok? [link]
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Badman 4ever #10887 üzenetére
LEhet a dátum zavar meg a KAtmai 2000 jan. a Coppermine 2000. nov.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Badman 4ever #10716 üzenetére
HI!
na a kezembe akadt megint ez a vacak, ha vkinke kell akkor elgyun es elviszi, de egy lepest sem teszek vel sehova
udv
neduddki
p.s. prosi ram van benne meg huto is, nem mitnha ugy tobbet erne:- )))
mod: ja amugy megtalaltam a powerleap dobozt papirral egyutt :- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
ijjen szart en is tanamt a pakoasba amrosan vagom si aki a francba:- )))
udv
neduddki
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10720 üzenetére
Biztos kevered. Ugyanis az 5Ali61 SS7-es alaplap volt, amibe baromira nehezen kalapálhatnál egy Celeront. Nekem még mindig itt dekkol az asztalomon egy K6/2-500-assal egyben. Velem fogják temetni. Ebből találd ki hogy mennyire imádtam én is. Rigolyás a drága, de a tempóban...
Ha van még alaplapi szavazás akkor még egy strigula a 5Ali61-nek
-
Penyus
senior tag
válasz
Celeronnal kezdett gyanus lenni.
Erre a csodara meg sokan azt hittek dual. De a p2es erabol a tomato lapok is ilyen szutyadekok voltak mint ez.5ALI61 nekem is van itthon 5db. Egyik meg dobozos 0km-es mindenevel
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #10686 üzenetére
Ja bocs, nekem az az uj. Most fedeztem fel hogy van uj.
Az viszont nagy hogy a hercules mar tud zoldet meg sargat is -
törölt tag
válasz
Badman 4ever #10642 üzenetére
Igen, sajnos ez így van. Sajna az iiyama nem tudta felvenni a fordulatszámot az LCD korszak beköszöntével. Monitorokat gyártanak most is, de "csak" monitorokat.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #10631 üzenetére
-
válasz
Badman 4ever #10627 üzenetére
Ez? Pehelysúly. Ez a nehézsúly, bár sajnos hivatalos adatot (kép) adni nem tudok. De sárga felkiáltójellel és háromszögben a 40kg ott figyelt a hátulján.
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #10546 üzenetére
Hat tudom, nem is holnapra akarom
ST-6EArra mar regota fenem a fogam de mindig lecsusztam rola.
-
kovy79
őstag
válasz
Badman 4ever #10475 üzenetére
Nem is rád/rátok értettem, hanem a mondandómban szereplő 10K-s 512MB-s SD-re.
-
kovy79
őstag
válasz
Badman 4ever #10456 üzenetére
Debreceni nagykerben (persze máshol is láttam már) folyamatosan van FX5500 és pár hónappal ezelőttig R7000 és R7500 is volt (amíg volt, addig folyamatosan volt!). Ahogy írod, új SD-t is lehet rengeteg helyen venni. Bár nem tudom, kinek éri meg megvenni...
bacsis: nekem is nagy nehezen sikerölt egy PixelView GeForce FX 5900XT-t venni. Mostanában egyre kevesebbet / egyre drágábban találni az FX-ek "nagyjait". -
válasz
Badman 4ever #10417 üzenetére
Mert nem igazi hardware RAID. [link]
-
válasz
Badman 4ever #10412 üzenetére
Az nem normalis, hanem fake raid.
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #10403 üzenetére
Van egy konkurens oldal, ahol szintén van egy fórum.
Kifejezetten a processzorgyűjtőknek ( hwsw : Processzorgyűjtők, ide! ).szerk.: Az ottaniakat nem láttam még itt felbukkanni.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10348 üzenetére
megtettem, de olybá valahogy lemaradt:
proci: K7 Mobil Barthon 2500+
vga: ATI Radeon 8500 built by ati -
Dyingsoul
veterán
válasz
Badman 4ever #10314 üzenetére
Szerintem a K6 III-at nem szürkiteni, hanem félkövér aláhuzott meg minden ami belefér formázásba kkellett volna tenni!
Mellesleg ma már fáradt vagyok, de holnap előállok egy problémával (ha lesz erőm, mert holnap még huzósabb napom lesz), abban aztán mindenféle szaktudásotokra számítok!
-
válasz
Badman 4ever #10360 üzenetére
Köszi !
Az 1400M > 1400 MHz akart lenni
-
válasz
Badman 4ever #10354 üzenetére
A PIII 1400 szavazatom nem került be a listába
-
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #10356 üzenetére
Nos az aranytól drágább grammja ha úgy nézzük, az már biztos.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #10322 üzenetére
Akkor én a 200 MHz-es 1 MB L2 Cache-el rendelkező Pentium Pro-t tetetném rá a listára.
-
válasz
Bocsi hogy nem voltam ilyen sokáig!
Szóval akkor legyen a TI4800 a VGA fronton -
Oti86
tag
válasz
Ha lehet én is állítanék jelöltet
Proci: MOS 6510 1Mhz
VGA: MOS VIC-IIAzthiszem, hogy ennél a kettőnél változott meg az egész számítástechnika, és került igazából az emberek közelébe. Ezen kívül több mint 10 éven keresztül uralták a piac nagy részét, és máig sem sikerült a Commodore 64 eladási mutatóit überelni.
-
Oti86
tag
válasz
Milyen feltételei vannak a jelöltállításnak? és mi alapján kell szavazni?
-
törölt tag
válasz
Megkérdezhetem, hogy az általam első helyen jelölt Intel C4004 processzor miért nem került fel a listára? Pedig a 2300 tranzisztor és a 0,74MHz-es órajel nagyon ütős.
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #10324 üzenetére
Igen.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Megkönnyítem az életem és szerintem blogot nyitok a szavazásnak. Szerintetek jó ötlet?
-
válasz
Badman 4ever #10314 üzenetére
A vicces az, hogy nálam is ez az első hármas lista. (xp sp2, 98se, 3.11) Windows for workgroup... Itt volt először emberbaráti módon megoldva a hálózatkezelés és a nyomtatómegosztás. Ha a telepítőlemezek tartalmát bemásoltad egy könyvtárba, akkor nem kért lemezeket telepítéskor, hanem feltelepült magától. Ez később cd meghajtóval 1 perc alatt megvolt. Emlékszik még valaki a subst parancsra?
snake1977: Akkor az ali alaplap támogatására rosszul emkékeztem.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Badman 4ever #10305 üzenetére
Ha az Acorp 5ali61 elbírta a k6 III+ procit, akkor arra szavazok, ha nem, akkor a K6 II-re (már ha azt fel lehet húzni az előbb említett deszkán 500Mhz-re, mert csak ennyire emnlékszem, hogy K6 procim volt, de nem tudom hogy pontosan milyen!
A VGA-k terén panaszt tennék! Kérem szépen felvenni a Riva TNT2-t, mivel arra adnám a voksomat! Sok szép élményt köszönhetek neki...
-
kovy79
őstag
válasz
Badman 4ever #10305 üzenetére
Azt iday írta.
Én ezt:
1. K6-III+ az Etalon
2. Athlon 500 - AMD-K7500 az Etalon2
3. Athlon XP 2500+ a Legenda
4. Pentium Pro a korát megelőző
5. 8086 a tiszteletes
Remélem már sörözöl! -
snake1977
őstag
válasz
Badman 4ever #10296 üzenetére
Proci: AMD Thuderbird 1Ghz
Videó: GeF4 MX440
Nehogy már kimaradjak
Ez volt a konfigom alapja úgy kb. 2003-ban. -
peti_s
addikt
válasz
És hun van a PPro?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pentium III-S 1400MHz
Voodoo 2 -
kovy79
őstag
válasz
A szabálymódosítás szerintem tökéletes. Ám a táblázat megint nem jó, mivel én a AMD K7 500MHz Slot A-ra szavaztam.
Szerintem mára hagyd és igyál egy sört!
-
válasz
Badman 4ever #10294 üzenetére
CPU: Sparck IIi
VGA: Trident TVGA8900 -
kovy79
őstag
válasz
Badman 4ever #10294 üzenetére
Öhöm, az Athlon 500 - AMD-K7500 - kovy79 = AMD K7 500MHz Slot A - Yutani.
Bocsi.
Szerintem egyszerűbb lenne, ha valaki már "listás" procira, vga-ra szavaz, az használja a ctrl+c - ctrl+v-t! -
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10213 üzenetére
Badman fórumtárs.
csak egy javaslat, ha nem haragszol: míg számolod a dolgokat pl a PIII is megélt néhány generációt, de egyként van számolva, mint család, mig mondjuk a K7 család két tagja külön van a listán. Kicsit finomítani lehetne, hogy korrekt legyen... -
kovy79
őstag
válasz
Barton az, h nélkül!
(#10214) snake1977, ja, a Banshee nagy ász volt, de párszor hólyagosra égette a kezem a kis forrófejű.
(#10216) bacsis, a Geforce 4 Ti széria is legendás, nem beszélve a valaha volt legszebb 6800as szériáról... Meg tudnék még pár VGA-t jelölni. -
válasz
akkor én szavaznék VGA kártyákra is 1: Geforce 4 TI4600/TI4800, geforce 6800 ultra, geforce 7950gx2, , radeon hd2900XT
-
válasz
''Na igen a Pentium M is egy PPro leszármazott"
Hát figy..ezzel az erővel minden proci p3-ig bezárólag intelnél. Sőt, minden proci 8086 leszármazott.
De igazándiból azt illik mondani Pentium M-re hogy egy foltozott P3. És mint tudjuk P3 eleinte igen keményen odavert p4nek.
-
kovy79
őstag
válasz
Badman 4ever #10188 üzenetére
Ha 1 procit lehet jelölni, akkor az Athlon 500 - AMD-K7500
a SLOT A mindig is a szívem csücske volt
Ha többet:
1. K6-III+ az Etalon
2. Athlon 500 - AMD-K7500 az Etalon2
3. Athlon XP 2500+ a Legenda
4. Pentium Pro a korát megelőző
5. 8086 a tiszteletesVGA-k is szóba kerültek:
1. Voodoo1 + S3 Virge DX
2. Voodoo2 + S3 Trio3D
3. Voodoo5 5500
4. Radeon 256
5. Radeon 8500LEÉn is régen, XT-n kezdtem az ipart, de valahogy a fent felsorolt cuccok hatottak rám a legjobban.
Más: már régóta gondolkozok, hogy csinálni kellene egy "sajátgép" evolóciót/családfát, csak a kivitelezésen van mit csiszolni. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Az lehet, hogy ravaszak, de valljuk be, jól megy nekik a szekér és egy bevált taktikán miért kellene változtatni, ha jelentős teljesítménybeli javulások következnek be.
Persze jó lenne, valami merőben új megoldást látni, de lássuk be, a költsége nagy lenne és inkább a jól kitaposott ösvényen haladnak.
Apropó szavazás: Sajnos csak az AMD K6-ra szavaznék, hisz az volt az első PC-m és mivel utána P4 jött nekem, nem is tudnék másra voksolni!
-
Penyus
senior tag
válasz
Enis voksolok egyet a Pentium !!! -ra
-
válasz
Badman 4ever #10178 üzenetére
Én legszívesebben a K6-2/III családra szavaznék, amellyel az AMD valami újat mutatott (3DNow!), de mivel ebben a topikban az az abszolút első (
), ezért az AMD K7 processzorokra szavazok, amellyel a modern időkben (2000-től számítva) első alkalommal sikerült az Intelt befogni és meg is előzni teljesítmény téren.
Apropó, a K7 előtt melyik volt az a korszak, amikor az AMD előnyt tudott felmutatni az Intellel szemben? (286? 368? 486?)
-
válasz
+1 -> am386dx40
-
válasz
Hé én szavaztam a 939-es Opteronra, azt is írd fel
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Az abszolút első a K6-III ugye.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10141 üzenetére
nekem eddig a mobil barthon. régebben 2,5GHz 1,7V és 21dB-es ventivel, most 2083MHz 1,55V paszívval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest