- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
tatabike #11359 üzenetére
Ja, és csak egy BIOS-om van a két laphoz, azzal próbálgattam mindkettőt. Gondoltam, egy frissítés nem árt, de az Asus Update nem tudta frissíteni, ezért most egy BIOS-om sincs
Ez is érdekes, a CUV4X-en gond nélkül tudtam frissíteni BIOS-t, ezeken meg valamiért nem ment. Vagy 10x letörölte, újraírta, aztán bedobott egy Verify errort... -
tatabike
őstag
válasz
tatabike #11314 üzenetére
Az lehetséges, hogy a TUV4X nem kezeli a cerka tualatinokat, csak a pentiumokat? Nekem a leírásából ez derült ki. Küzdöttem vele egy 1.4-es cerkával, és nem indult el, egy coppermine cerkával meg egy 800EB pentiummal meg igen. Viszont két ilyen lapom van, a másik elindult az 1.4-es cerkával. Érdekesek ezek a TUV4X lapok. Mindegyik rev 1.01, az egyiken nincs integrált hang, a másikon van, meg egyéb különbségeket is találtam. (Más típusú integrált áramkörök, kondikészlet is teljesen különbözik, a FET-ek is, stb.) Az integrált audiós lap indult el az 1.4 cerkával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest