- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #36798 üzenetére
9000Prom nekem is akad, ha csak kölcsönbe kell, tényleg csak ilyen párszázas tétel, annyiért nem éri meg eladni, bár az inkább az MX460-ok ellenfele volt, az ilyen butított MX440/MX4000-ek ellen inkább a szintén 64bitre redukált 9200/9250SE-ek mérhetők inkább, most csak egy sima 9200-at látok az aprón, ami valószínű 128bites.
-
-
snake1977
őstag
válasz
frescho #36589 üzenetére
Annyit tudtam a programról hogy a mérnök infós egyetemista ismerősömnek nem jutott belőle, pedig nem élnek túl jól. Gondolom akkor ott is akadt némi mutyizás "jó" magyar módra. Mondjuk az valóban sokat dobna a dolgon, ha mondjuk kifizettetnék az emberekkel a gép árát, valamilyen formában meghatározva hogy ne érje meg lepasszolni nekik. Amíg "jogsi" nélkül ülnek a volán mögött addig nem is számíthatunk ilyesmire, pedig nagy tételben biztosan jelentős kedvezményt is kapnánk. Nem ragozom, nagy változások kellenének, de semmi kilátás effélére.
-
snake1977
őstag
válasz
frescho #36585 üzenetére
Jó kérdés, mivel az én környezetemben, meg amerre járok néha (fejér m. egyes területei), szinte mindenhol van már valamiféle gépezet, laptop, vagy netbook, a nagyon videkieknél tudtommal meg egyenlőre maga az internet hozzáférés is sokszor nem megoldott vagy mobilnet szinten van jelen, és tudjuk mire elég manapság a néhány gbyte adatforgalmával az oldalméretekhez képest ez a félmegoldás... Egyébként ha jól emlékszem Miskolcon volt nemrég egy ilyen EU-s laptop pályázat, bár nem tudom milyen siker rátával zárt.
Akárhogy nézzük hatalmas léptekkel fejlődött a telekommunikáció és számítástechnikai ipar az elmúlt pár évben, kiváncsi vagyok hogy az elkövetkező 5 évben mennyit és milyen irányban fog fejlődni mindez, alapul véve az egyre olcsóbb és "okosabb" telefonokat, amivel főképp kína árasztja el a nemzetközi piacokat. -
válasz
frescho #36585 üzenetére
Persze, a robbanásszerű terjedés váratott magára, a visszafogott elterjedtség azonban megvolt a 90- es években is, 93- tól melóztam másodállásban számtechben és a cégek mellett kezdett gyakoribbá válni hogy magánszemélyekhez is kellett menni - eladás, belövés, hardver/szofver megbízások.
-
válasz
frescho #36385 üzenetére
Erősen szubjektív mérlegelés volt, említettem is. Érdekes mert régebben kerestem egy darabig sima 486DX- et és csak 4000+ HUF- ekért láttam, aztán hirtelen jött egy ajándékba, majd mégegy, végén meg olyan +2kg még. Mostanában nem néztem utána - ha mondjuk nem lenne egy darabom sem, mennyiért tudnám felhajtani
. K6- ból meg már volt a nagy gyűjtemény előtt is, 266- os és néhány magasabb órajelű is. A 266- os Cerkát nem linkeltem vissza, gondolom a kess nélküliről van szó, először a 300- as kapott L2- őt. 266- os kultúrtörténeti darab, teljesítménye felejthető de lehet hogy már ritkul. A beolvasztási láz is csalóssá teszi mostanában a beszerezhetőséget.
SAS téma : különösebben nem zavar ha egy vinyó kicsit hangos, a régebbi SAS/SCSI széria viszont nagyon hangos, az újjabbak és főleg a 2.5"- osak már halkabbak.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
frescho #36266 üzenetére
Elég lesz oda 32MB SD-RAM is... én 2000 nyarán vettem 85 rongy (körül)
366-os S370-es celó
Acorp AT lap
S3 Savage4 16MB VGA
32MB SD RAM... akkor égett le, előtte a taiwani memóriagyár és felment a ramok ára, így akkor felment az ára, 16 rongy volt... Igaz piszok szűk volt a 32MB RAM így 2000 nyarán, de az akkori játékoknak még elég volt... Fifa2000, NFS Porsche, GTA2, ezek mind 32MB-ot kértek...
csabyka666! Manapság már minden 386-ops lapnak van értéke ha működikde ez nem olyan nagy szám sajna... Mondjuk legalább itt a Cache-t 256K-ig is fel lehet nyomni...
olyan 2,5rongy -
válasz
frescho #36253 üzenetére
Olvastam, jó az úgy. Tág határok között lehet ingadozni, én most az abszolút procilimitet építem, bár ez még nemigen jött össze.
A többível is egyetértek. Csak a 2.4G P4 lepett meg nemrég a gyengeségével de lehet csak a SIS- es lap miatt van.3800X2 ütős a HD3850- el, 775- öm nincs, ott attól függ mikori időszak, elején jobb volt az AMD aztán a Core2 széria lenyomta alaposan.
-
válasz
frescho #36249 üzenetére
Tipikus P4 Celeroncs : bemutatónak jó de én azt tapasztaltam hogy nagyon harmatos, sőt még a rendes P4 is A bemutató egyben elrettentés is lesz
Az én 5900XT példányomnak még jó a ventije és csak tök langyos a kártya, Tiéd mennyire melegszik ?
Holnap megyek a 6800GT- ért, az jó lesz a P4EE- be ?, arányos vele ? -
válasz
frescho #36007 üzenetére
Igen, nehéz megítélni. Én inkább csak x86 cuccokkal foglalkozom, ezeken kívül egy Enterprise- om van amit még nem üzemeltem be. Neked sok más rendszered is van.
Az örökösöm nekem is kikupálódott, már maga alakítgatja a gépeit és..... Linuxozik is már
Cuccokat jó áron vetted.
A feltöltést majd kipróbálom ha lesz időm hogy az új motorral felmegy-e, ha hibázik majd egyeztetünk.
-
válasz
frescho #35969 üzenetére
Nem tudtam kiszámolni a sorozatot de egy 6-os ugrás után másodszorra is 6 jön, gondolom. Akkor a bacsislevel 21. Ez olyan mint a fénysebesség, megközelíteni lehet de elérni nem. 18 lehetek akkor kb. Te meg nagyobb volumenben, feleségdimenzióval is számolva eléred a 20- at is, itt már nagyon erősek a relativisztikus hatások. De ha alábecsültelek, bocs.
A500+ dual kickstarttal es +1M-as RTC-es bovitokartyaval , nagyérték
ZX-81 magnoval , sok
IBM convertible 5140
Junost
C-128 gyari allapotban , 30K ?
Quickshot joystick
Cyrix 5x86 , olyan 2K-7K
Magno
Amiga 600 kb 5 kilo lemezzel, merevlemezzel..., ez meg nagyon drága lehet..... -
Ranagol_5
őstag
válasz
frescho #35805 üzenetére
Tudom, hasonló a helyzet itt is. Ezért kezdek úgy minden napot, hogy elolvasom, hogy van-e új biztonsági rés valamelyik szoftveren, amit használunk, és ha van, igyekszem addig befoltozni, amíg nem jön ki rá a frissítés..
sanchezsa: Attól még, hogy kiírja, nem biztos, hogy meg is véd..
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
frescho #35379 üzenetére
ha van win95, akkor mehet a Duke3d, qrva jó... de kell lennie TCP\IP-nek és IPX\SPX protokollnak is...
ezzel a game-el le lehet menni 80-as 486-osig is, az alatt azért multiba már elég cink, de ha van pentium, nincs akadály
Még javaslom a GTA1-et is, az is remek móka multiba, az is tud kommunikálni IPX\SPX-el, és akkor nem kell router-el meg IP címmel szopni... viszont még 3 játékossal ok, 4-el már elég döcögős lesz a játékmenet...
sajna nem a legjobban írták meg a játék motorját, és a multiba bármiylen géppel próbálkozol, 3-4 fő fölött katasztrófális
Lehet még a Settlers2-vel is multizni, esetleg a Settlers3-al is, de utóbbival csak ésszel, mert ha sok az egység, szintén tud akadni... mi már olyan profin toljuk haverokkal, hogy egy 3,4-es Prescottot két vállra fektetünk a játékkal, és a proci 100%-on teker
Autósból javaslom még a Need For Speed3-at,
jahh és ne felejtsük el az 1nsane-t se, bár oda már nagyon kell hogy mindenkinek 200-as MMX-e legyen egy TNT kaliberű VGA-val... -
Sanchez638
addikt
válasz
frescho #35379 üzenetére
Igen a p3-as korszak az amin sok minden elfut. Flatout-CoD-MoHAA-NFS egy egy része, rts-t itt nem nagyon ismerek. Vagy akár Ghos Recon+2 nagy mod. Swat 3 stb... Titan Quest/Loki
csabyka666 Sokáig volt p3-as gépem, mivel nem volt pénzem másra és ez 2006-08 környékén volt. Elég sok mindennel tudtam csak azon játszani.
-
-
válasz
frescho #35296 üzenetére
Akkor lehet hogy a video driver+chipset+proci hármas üti a mutatványt. Milyen a lap chipsetje?, próbáld esetleg másik lappal
. Via lap+FX video kombóval nekem megy szépen.
Valamint bizonyos esetekben a Win98 a video-driver felrakása után 100Hz képfrissítést állít be ( oprendszer betöltődik de nincs kép ha nem bírja a monitor ), a más proci is lehet hogy ezt eredményezi, másik set fut le a videohoz tartozó sorokból, minden logikának ellentmond de a Win98 képes erre. Csökkentett módban fixálni kell a 16 színű módot, rákérdez hogy valóban alaphelyzetet akarok- e? Újraindítás után már engedi állítgatni a felbontást/színmélységet - feltéve ha berántotta a drivert. -
gban
veterán
válasz
frescho #35270 üzenetére
Nem lehet hogy hibás a proci?
Vagy a biosban kellene valamit mókolni esetleg.
Én ezt csinálnám:
1. 6x86-tal prime95-tel ellenőrizni, stabil-e a gép
Ha igen, bios nyaggatás.
Ha ez után se jó, de prime szerint igen, akkor passz.Plusz opció: állítasz a jumpereken procicserekor?
Nem lehet hogy akkor többre állítod az fsb-t és a pci nem 33-at kap? -
-
Fenyő
őstag
-
Tim82
félisten
válasz
frescho #34965 üzenetére
Exian kollégánál van egy Voodoo Banshee, amit még én adtam neki, ha jól tudom, már volt róla szó, hogy téged érdekelnének a nála lévő dolgok.
A hozzávaló driver CD meg nálam van, mert háromnegyed éve válaszol a privátban feltett kérdésemre, hogy leküldjem-e neki.
-
gban
veterán
válasz
frescho #34783 üzenetére
Egy dolog amit nem értek tervezésileg, 462 mellé 4 ramslot jár, majd a fejlettebb 754 mellé már csak 2.
Egy esetben lehet mindegy, ha max. 2 giga ramot kezel a lap, de ez 4 gigát kezel. Vagyis az felejtős 754-es procival.
Bár az is igaz, a 754-es lapok is 2 vagy 3 ramslotosak voltak leginkább, így cserével sem nagyon volt felhasználható a pl. 4x256 vagy 4x512 a lap 462-es idejéből. -
Exian
addikt
válasz
frescho #34393 üzenetére
Akkor majd ha lesz lista, elküldöm és az alapján el lehet dönteni, hogy üzemanyagot megér e
Teljesen más: szenvedek egy winyóval. Látszólag semmi baja, mármint működésben semmi problémát nem tapasztalok. Ugyanakkor a SMART-ja tele van hibával és ami érdekes, hogy a működési időnél az óra nem éppen óránként növekszik, hanem kb. 15 percenként... emiatt van is benne majd' 60.000 óra, de ez nem valós, szerintem.
Badsectort is jelez a HD Sentinel, meg hogy voltak áthelyezett szektorok, ezzel szemben teljes felület teszt egyetlen hibát sem érzékel.
Mivel, hogyan tudnám rendberakni? Szerintem csak tele van szemetelve a SMART-ja valamitől (talán rossz vezérlő vagy kábel?!). Adatkapcsolatban 50.000 körüli a hibaszám HDS szerint.
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #33712 üzenetére
Ja nekem is van egy 12 Mhz-es Nec-es (talán V20-as aminek bővített utasításkészlete okán néhány olyan dolog is elindul amihez amúgy 286-os kéne) Turbo XT minden földi jóval, kb egy 6 Mhz-es 286-os szintjét hozza, de wiki szerint 16 Mhz-ig léteztek ilyen 8086/8088 kompatibilis Neces procik.
-
válasz
frescho #33703 üzenetére
Nem könnyű, úgy láttam hogy a GUS- nak nemcsak a felhasználói szintű belövése, a programozása is macerásabb. Én az SB- re vetettem rá magamat, annál is inkább mivel a 9x években csak SB és Awe kártyáim voltak. A kártya vezérlése nem is volt túl nehéz, inkább a rezidens rész okozott gondot nekem, jó pár rendszerösszeomlás után tudtam csak belőni
-
válasz
frescho #33690 üzenetére
Az Alaplap volt a második foyóirat a HiFi magazin után melyet rendszeresen megvásároltam. Emlékszem az egyik lemezmellékleten volt egy Pascal progi forrásállománnyal együtt. Akkoriban már megrögzött Pascalos voltam. A program egy gyémánt-alakzatot forgatott 3D- ben. Nekiugrottam, hónapokba telt mire bele tudtam módosítani. Fateromnak volt egy marha vastag matematika-geometria könyve, azt is segítségül hívtam. Mindenesetre nagy élmény volt hogy a vektorgeometria, tömbök, differenciál, mátrix, melyeket a suliban inkább csak felületesen súroltam, 30 éves koromra megértettem
. Szívesen átmásolnám John Carmack fejéből a matektudás szektort az enyémbe
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
frescho #33570 üzenetére
Sajna azok nagyon eltűntek
de a szokásos: HArdverapró, Vatera, OLX kombót érdemes böngészni, többnyire konfiggal együtt de fel szokott néha tűnni egy... múltkor egy 20MHz-es 386-ossal árulták... kár hogy 10 rongy volt
Fenyő! +Mindenki!
Mégutóbb igazad lesz! nem is olyan fostalicskák ez az ALI csippes SS7-es alaplpalpok...
sikerült picivel 5 perc alá menni Super PI 1M-el, 110MHz-es FSB-vel, úgy a K6-III+ 605MHz-en ketyeget... hasonló eredményt az 1M Cache-es VIA csippes lappal futottam meg 124-es FSB-vel... -
válasz
frescho #33218 üzenetére
Igen, a Mandrake 7.0- át próbálgattam akkoriban, megvan máig a telepítőlemez, egész jó, a TV kártyát nem sikerült alatta beizzítani. Valamint akkoriban egy SB16 és egy Awe32 is volt a gépemben egyszerre, Mandrake alatt külön-külön működtek csak, 2 kernelt fordítottam és felváltva másolgattam a loader partícióra. Valamint a kernelforrásban nem volt 640- es báziscím a hullámtáblához csak 620, ha 640- en akartam használni az Awe- t akkor át kellett írnom a forrásban fordítás előtt
. Modulparaméterezéssel sem ment.
Ez az egész Win98 alatt gond nélkül működött, mindhárom kártya párhuzamban.
(#33222) Ádyka : jól jött, le is mértem mindjárt az MII rendszeremet : 36.62 mp lett, resettől az ikonok megjelenéséig, asszem így szokták mérni ?
A biospost olyan gyors a lapon hogy reset után kb 1 secre már pittyen hogy kész.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
frescho #33218 üzenetére
Ez sajnos nem igaz...
DarthSun-al értek én is egyet.. bizony nagyon sok olyan játék van, ami XP-n már elmegy, de Win 2k alatt nyűgje van, és/vagy hekkel lehet életre kelteni...
pl Need For Speed 3.... de a Settlers3 sem megy Win2k alatt míg XP alatt pöccröcc...
Tény és való, hogy kellett idő az XP-hez hogy használható legyen, de az SP1 már elgé sokat javított a stabilitáson, kompatibilitáson -
quailstorm
félisten
-
Ranagol_5
őstag
válasz
frescho #33151 üzenetére
Igen, azért választottam én is ezt a tárgyalóba, mert full passzív, így semmi zaj nem jön ki a gépből. Milyen deszkában találok ilyen 1037U-s procit? Nem fontos az ITX méret, szerencsére szereztem olyan házat, amibe matx és itx is megy. Egyedül az a lényeg, hogy max 30W körül fogyasszon.
SSD-vel bitang gyors a gép, ahogy már mondtam. Én mikor megláttam, hogy gyorsabban tölt be, mint a saját itthoni 6 magos gépem, akkor elhültem azért egy picit..
-
Ranagol_5
őstag
válasz
frescho #33145 üzenetére
Melóba most vettünk két tárgyalóba való gépnek ilyen Asrock lapokat, meg vagyok velük elégedve. Bár tesztelni nem volt időm, talán majd szakítok rá valamikor a jövőhéten. De így egy egyszerü V300-as Kingston SSD-vel 15sec bootidő windows 8.1-el elég jó egy ilyen kis géptől. + Amit tapasztaltam, hogy az office, böngészés, skype video chat, etc. nagyon jól szalad rajta. Ja és mindössze 15k volt a deszka nagykeráron. A fogyasztására azért még kiváncsi lennék, mert 90W-os paneltáppal vannak hajtva.
Szerk.: Ivy celeronra tudnál mondani egy példát?
-
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #32938 üzenetére
Redhat nem ingyenes bár a működését CentOs alatt is meg lehet ismerni, az nem kifejezetten destkopra való, arra ott van a Fedora, bár régi vasra megfelelhet a CentOs is.
Nudlee: kezdésnek egy Linux Mint a legegyszerűbb (de amiket fentebb felsoroltam egyiket sem ördöngösség telepíteni/használni kezdőnek sem), az gyakorlatilag out of box használható, kérdés akkor mennyit tanulsz, de azért lehet azzal is. Előnye lehet még az Uborkával szemben, hogy Ubunutu LTS-re (aktuálisan a 14.04-re) épül, ill. az LMDE verziók 2-es verziótól Debian vonalon is stable repóra állnak.
Arch alapú disztróknak pedig a nagyon friss csomagok és a rolling release az előnye.
Mondjuk egyszerre többet is felpakolhatsz Win mellé, mondjuk egy Ubuntu/Debian és egy Redhat alapút is, igazából bármelyik bőven elvan 15-20Gb-os partíción is. -
Tim82
félisten
válasz
frescho #32938 üzenetére
Fedora-topikban múltkor linkelte valaki, hogy a Red Hat ráadásul nemrég egészen sok állást hirdetett meg kifejezetten a közép-európai régióra. Igaz, ez jelen pillanatban helyileg prágai munkavégzést jelentene. "Akarja látni arany Prágát?"
-
-
bacsis
Közösségépítő
-
Ranagol_5
őstag
válasz
frescho #32712 üzenetére
Én 386-ossal kezdtem 98-99 környékén. Utána kezdtem el rákoncentrálni a dolgokra. Az első normális gépem 2003 környékén lett meg, amikor szétdolgoztam magam a nyáron érte.
Akkoriban 120k-ból vettem egy 2ghz-es celeront egy Asus P4S800-as deszkában, 256 400mhz-es DDR1 ramot (ddr333-at akartam venni, mert az olcsóbb volt, de nem volt, így oda adták a 333 árában a 400-at), 120Gb-os Samsung vinyó (amit 2x kicseréltek és végül egy seagate-et kaptam, mert mindegyikről tünedeztek el az adatok, végül a seagate tavalyig bírta), egy egyszerü ház + codagen táp (amit később lecseréltem chieftec-re) és ami már meg volt akkor egy Geforce 2 MX 64Mb. -
Fenyő
őstag
válasz
frescho #32712 üzenetére
Sosem volt igazán csúcsgépem, de ami talán a legközelebb volt hozzá, az 2004 környékén egy IC7-es 2.8@3.5 Prescott HT P4, 2x512 Hynix D43 400@500, Ati 9550XT (9600Pro és XT között volt félúton), 200 GB Samsung Sata2 vinyóval, később kapott egy X800GTO@XL karit.
Sajnos nekem sem maradt egy ilyen újságom sem, pedig annó tele volt velük a posta láda minden héten. -
Sanchez638
addikt
válasz
frescho #32712 üzenetére
Valami Asus rendszer(nevét még mindig nem tudom) Asus TUV4-X,1,2ghz cerka, 512mb ram, Abit ti 4200(128mb agp 8x) kb minden asus márka. Ja meg ALS 4000 hangkari. Kb 40k-50k volt amikort megvették nekem a gépestől.
Második gépem volt, az előző amd duron-os volt, az megadta magát. Még megvan belőle a Als eredeti driver cd-je, meg a tornado mx200+cd
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #32708 üzenetére
Hát UV-C törlő lámpa és Eprom égető nem hiszem, hogy sok szervízben volt, ami még csak dolog egyik része, mert egy újabb revíziós 495slc lap sem ártott amiből ki lehettet olvasni az újabb biost, akkoriban ezek nem voltak egykönnyen hozzáférhetőek.
Mondjuk az iDX2-50 az esetek 99%-ban ment 66-on, sőt elég sok akár 80-on is, de a 100 az már reménytelen lett volna, oda ahogy írod is a magas fsb okán válogatott alkatrészek sem ártottak.
Első hangkari egy Adlib volt, az még csak midit tudott, de pc-speaker után az is nagyon szupernek hatott, az első digitális szintén vmi SB Pro klón volt, talán vmi Avance Logic.
Ádyka: Akkor legalább 3 évig 4 ezer Ft volt 1mb simm ram (de lehet tovább is), mondjuk akkor az infáció is elég durva volt.
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #32705 üzenetére
Erre már erre abszolút nem emlékszem, hogy 8-ra is felugrott, csak, hogy elég sokáig beton stabil 4 ezer volt, a 386-osban egy WD Caviár 170mb-os vinyó volt, ami akkor nagyobbnak számított, de mégis elég hamar megtelt és fel lett doublespace-elve, utána a memóriabeállításokkal kellett ügyeskedni, mert elég sokat bekajált a konvencionálisból.
Az Opti 495-üsnk még első revíziós volt, nem ment benne a Cyrix DX2 proci (csak a DLC-t támogatta, az meg nem lett volna nagy előre lépés a 386DX-ről), ezért kellett cserélni az Intel DX2-re, bár lehet egy bios update is megoldotta volna, de az akkoriban nagyon macerás meg drága volt, egyszerűbb volt a csere, pláne, hogy 1-1ben megoldható volt. -
Fenyő
őstag
válasz
frescho #32699 üzenetére
Én 4 ezer környékére emlékszem, hogy annyira ment fel 1mb ram ára (mondjuk az is durva volt), mi egy Opti495SLC 3/486 hibrid lappal kezdtünk 386DX40-el vmikor '92 végén, ami kb 94-5 körül kapott egy iDX2-66-ost (eredetileg egy 5v-os Cyrix DX2-80 lett véve bele, mert már csak olyan volt újonnan az lett 1-1-ben elcserélve egy használt iDX2-re), meg 8mb ramra lett bővítve, azzal '96 végéig el voltunk, majd 5x86-133-ra váltottunk, mert viszonylag kis ráfordítással meg lehetett úszni (simm ram drágább volt mint az Edo nem is kicsit és az iDX2-66 is kb az Am5x86-ossal volt egyárban, szóval gyak csak a nagyobb vinyót meg pci vgat kellett kifizetni), ami már csak kb 2 évig volt meg, amit egy K6-2 követett, ami szintén nem volt meg túl sokáig, ill. még 2. gépként elment a 2000-es évek első feléig, még XP SP1 is elég jól ment vele 256 mb rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus rog g751y elkelt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest