- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
frescho #60946 üzenetére
VHS digitalizálásból tudom, hogy ami gagyi, arra nem érdemes költeni, annál egy jó monitor és közepes kamera is jobb...
a Sony HDD-s felvevő valószínűleg korrekt lehet.
Ebay link javítvaDe szerintem ekörül HDMI only Avermedia kártyát is ki lehet fogni néha.
-
quailstorm
félisten
válasz
frescho #60944 üzenetére
Ezt használják a streamerek.
Olcsónak mondjuk nem mondanám.
Esetleg nézz használtan, meg Avermedianak voltak még capture cardjai meg boxai.RGB compozit, D-SUB, na az nem fog megállni 100k HUF alatt, hacsak nem fogsz ki egy régebbit használtan, mikor még azt használtak a streamerek.
A legolcsóbbak a HDMI onlyk. -
flymi
addikt
válasz
frescho #60903 üzenetére
Ez így van, bár annyira régi lapom nincs, amin elemfolyás valaha is lett volna. De ha kapok/szerzek dzsuvás alaplapot, akkor irány a zuhany és utána 24 óra szárítás.
+ egy kérdés: Az alábbi állításod még mindig áll? A 9 évvel ezelőtti peltier-es cikkedből való:
"a peltier-levegő páros maximum P3 tuninghoz használható"(Titan Amanda, Cooler Master V10, Phononic Hex 2.0) Ezekkel akkor mi a helyzet?
-
alvaro
senior tag
válasz
frescho #60828 üzenetére
Ez az egyik dolog, ami eléggé hiányzik. Szerintem vevő leszek Bacsisnál egy ilyenre. Vagy kettőre
Jól sejtem, hogy ezzel lehet 512M+ vinyót is kezelni régebbi gépeken? Ami azt illeti, jó lenne pár egyszerű EPROM is, amiben a BIOS kiegészítés van, valószínűleg meg tudnám etetni pl. 386-os gépekkel, amik mennek normál ISA kontrollerekkel, de vinyóméretben erős korlátozást szenvednek. Nagyon sokat segítene az integrálásukban, ha kezelnék a gondosan összerakott DOS-os LBA vinyó(i)mat.A másik egy videokonverter, amivel 8 bites dolgokat nézhetnék modern monitoron.
-
r0b3r
senior tag
válasz
frescho #60828 üzenetére
Nem titok, mivel összerakni nem tudtam, én 15-ért vettem a facebook csoportban egy sráctól. Még így is jóval olcsóbb volt, mint akkoriban ebay-ről rendelni készen. Neki akkor a 10db-ot simán elkapkodták és ha jól emlékszem még egy következő szállítmányra is volt igény. Azt már nem kísértem figyelemmel. Az utóbbi hetekben még valaki összerakott egyet és gondolkodik a sorozatgyártáson és mintha 10ezer körüli előállítási költséget írt volna.
Szóval sztem 10db alatti mennyiségre lenne igény, ha nem túl drága. -
válasz
frescho #60651 üzenetére
Két 1M-ás S-nek én is örülnék
Ezt hogy érted ?, van belőle 1M cache- s is ?
All : az 1.4- es Tua- kat, de még a kisebb órajelűeket is bespájzolták a gyűjtők sztem, a többi meg elkallódott, kidobták, beolvasztották.
szerk : CpuWorld szerint nincs 1M- ás, meg nem is tudtam róla hogy lenne.
-
-
-
arn
félisten
válasz
frescho #60570 üzenetére
mivel engem a pcs hw kezdetektol fogva nagyon erdekelt, es 93tol aktivan fejlesztgettem a gepet, es folyamatosan bugaztam emiatt a sajtot - igy volt alkalmam "ott lenni". a sulibol nyaranta ingyen elmentem egy szamitogepszervizbe dolgozni, hogy olyan hweket is tesztelhessek, amire nem volt penzem. cyrix m1et, es penyat is csak akkor lattam kezbol.
benchmarkokat a legelejen a zdbench jelentette kb (95 elott), 95 kornyeken jott mar tobb fps bench, de nagyon kevesen teszteltek ilyesmivel, celom volt, hogy csinalok egy netes adatbazist erre (96ot irunk), meg az egyik havert is megkertem, hogy irjon az egyik introjukba benchmark opciot (97), aztan egy listan es a haverok gepeinek mericskelesenel elobbre nem jutottam, utana meg mar jott a final reality, 3dmarkok, megjelent az anandtech, a firingsquad, tomshardware az fps tesztekkel, igy okafogyotta valt az egesz, mert az erdeklodesem ki volt elegitve
de ez a dosos gyujtemenyem azota is megvan, es most is azt hasznaltam a retro gepek tesztelesehez.
a hazai hwscene kb 99ben kezdett ebredezni, a hwswvel, es a forumnak eleg aktiv tagja voltam a kezdetektol - nagyon jo kis kozosseg formalodott ott. a phs regisztraciom csak azert regi, mert vmiert bereggeltem, de 10 evvel ezelottig max hirdetni fordultam meg erre. aztan a hwswt is sikeresen legyilkoltak, most meg a ph sem az igazi.
szerintem a mi generacionkra jellemzo ez a fajta hwerdeklodes, es az uj emberek vhol termeszetesnek veszik azt, hogy hwek veszik korbe oket, es az ujabbak sem annyira erdeklik (meg a tempo sem ua). lehet vhol ezert sem porognek annyira ezek az oldalak mar szakmailag.
-
jokeph
nagyúr
válasz
frescho #60485 üzenetére
Bizony, így van ez, kinek-kinek más az érdekes. De jól is van ez így.
Én pl. PII alá nem megyek PC-ben, mert se időm, se energiám, se tudományom PII előtti cuccokkal foglakozni.
Nagyon réginek ott a 8 bites Videoton TVC, dual 5"25-ös floppy meghajtóval.
Anno sokat legóztam, mire összehoztam a PII-es gépem úgy, hogy működjön benne minden belerakott bővítő kártya, el kellett játszani a BIOS-ban az IRQ kiosztással kicsit (erre se rögtön jöttem rá, utána kellett a dolgoknak menni).
Imádtam azt az Acorp 6BX81-es lapot, volt benne lehetőség bőven, 320 MB rammal meg a Pentium II 450-es Klamath CPU-val szépen hasított.
Anno sikerült belevarrnom még egy Adaptec AHA 2940UW SCSI vezérlőt, erre volt kötve egy Panasonic-Matshusita X4-es CD-író, volt benne még egy PCI-os SB 128, egy PCI-os 100 Mbit-es Realtek LAN, meg egy ISA-s Crystal valamilyen hangkártya is.
Később még ki kellett tanulmányoznom a SCSI lánc rejtelmeit is, mikor hozzájutottam 2 db IBM DNES 9 GB-os HDD-hez, nagyon tetszett, mikor ezen volt az OS (Win 2000/XP), nagyon hasított.
-
válasz
frescho #60425 üzenetére
F1-re semmi. Azt hittem én is, hogy akkor továbbmegy, mint az újjab alaplapok.
Újrakiírja a hibaüzit, és a press F1-et.Na majd estére még lövök képet, mert dolgozom sajnos.
Vezérlő alatt vezérlőkártáyra gondolsz? Mert ilyesmi nincs rajta, a HDD is, és a floppyk is az alaplapra csatlakoznak. -
válasz
frescho #60406 üzenetére
Jó estét!
Ehhez kérném akkor a segítségeteket, hogy merre induljak el.
Ha jól értem a gép öntesztje rendben van. leszámolja a ramot, vga, stb okés.Amit próbáltam:
Ha lehúzom a HDD-t, hogy csak floppyról bebootoljak egy 98 indítót, nem megy.
Ha fel van csatlakoztatva az eredeti floppy, vagy sajátjával próbálkoztam, akkor ez van.Egyáltalán van értelme win98 bootfloppyval próbálkozni?
A HDD a kábel alapján SCSI, gondolom akkor kéne a floppyn vmi scsi cuccnak is lenni, hogy hozzátudjon férni, és létrehozza a maga virtuális D:-jét amire szokott dolgozni alapból az MS bootfloppy...
-
Ranagol_5
őstag
válasz
frescho #60373 üzenetére
Az ilyen igazi budget p3-as deszka.
Azert nem talaltad, mert a 6-os az nem 6-os, hanem egy / jel akar lenni, csak elgepeltem. -
-
válasz
frescho #60272 üzenetére
Kössz, ez príma. Kollégának kell az XT lapom BIOS tartalma fileben, mert az övéből hiányzik a komplett chip (ugyanaz a lap természetesen). Ha valamikor lesz időm kiemelni a piramisból (már csak jövőre talán), akkor nem kell kiszerelni a lapot, kiemelni a chipet - kiszerelés nélkül, nem férni hozzá biztonságosan -, várni az eprom író-olvasóra (napközben gyakorlatilag lehetetlen elérni, vagy melózok, vagy mélyen alszok
) . Lényeg hogy így el tudom küldeni fileben.
-
válasz
frescho #60207 üzenetére
Köszönöm.
Túl hevesen kérdeztem azt az XT-t, hisz valóban PCI-os.
"Nem fog menni a szoftverek miatt."
Ezt melyik termékre érted?"V20-at kell beleraknod"
Ez nem tudom mi. Googleval nem jutottam eredményre."debugerrel megkeresheted a 280 specifikus utasításokat és átírhatod"
Van erre egy eszköz, ami debug-ban segít? Mi ez a művelet, assemblyzni kell?(#60208) DarthSun
Köszi, hogy írtál. Jó lett volna, ha sima IDE felület is lett volna rajta(2IN1).
Nekem is így néz ki, most hoztam a piacról. Nemtom megy-e, de nem volt 20 éves por rajta, inkább tiszta volt. Te mire használnád vagy mire használtad egy 586-ban? Mekkora vinyó, milyen üzem...
-
Alpi.
addikt
-
r0b3r
senior tag
válasz
frescho #59985 üzenetére
Ez a DOM nekem is új...mondjuk az nem olyan meglepő.
Arra viszont tudtok magyarázatot adni, hogy miért nem bootol minden CF kártya? Nekem itthon a 3db-ból csak egyről indul a DOS.Van valami funkciója a kártyának amit figyelni kell a vásárláskor és a bootoláshoz szükséges?
-
válasz
frescho #59940 üzenetére
Amit feltettem képeket, az már a tisztított akar lenni. vagy ez még kevés?
Tegnap meg ma voltam pihenős, holnaptól hajtás, nem lesz már időm csomagozni.
A VIC-et nem értem nálam utoljara (igaz, annak van pár éve), bekapcsolható volt, de össze vissza karakterekkel volt tele a képernyő. (mint mikor vmi crackelt játék kitömörít).
Ha POKE parancssal színt váltottam azt lereagálta. Innen gondoltam, hogy nincs talán nagy baj.
Namost volt egy körön a kontár szomszédomnál, de nem mondta egy mukkal sem, hogy hozzá nyúlt-e egyáltalán. A 600-as írásod után gondoltam, hogy akkor visszaveszek tőle mindent, köztük ezt is, és inkább Téged preferállak, még ha macerásabb is.Akkor ez a VIC20 kampec? Ez az egy volt.
-
válasz
frescho #59920 üzenetére
Hello!
Ma vettem etilalkoholt (remélem jó), és lefülpucolóztam.
Közben rápróbálgattam, hogy mennyire mozognak, az egyik, mint egy mozgós fog,ki is esett. Nagyszerű, már 4 alkatrész mínusz.. Ahogy nézem a középső képen, ott a többi kondi is gyanús lesz.
Remélem eléggé tiszta, hogy véleményt tudj mondani. Csináltam képet a frissiben lejött kondiról, meg a teljes nyákról.
Hátha kiszúrsz még valamit rajta.A Vampire ráérös (majd Fölén ideadod), én most az alaplara, meg a többire gondoltam, hogy tudtál-e valamit kezdeni, használható ajándék lett-e?
-
válasz
frescho #59916 üzenetére
csak van egy szálloda, oda meg tudunk rendelni. Neked is mi öröm lenne, ha a kedves (később már nem) recepciós ott várna, hogy Mr.Frescho, a csomagjai. Mi persze megengedjük neked, hogy kibontsd, megtapizd, összerakd (lesz ott annyi cucc). Neked is kell a feltöltődés a fárasztó munkanap után, távol a kedvenc gépeidtől, amiket persze megveszünk addigra vaterán fillérekért, mert a család nagytakarít otthon
amikor utoljára voltam tenger túlon, akkor 2x 20kg csomagot lehetett hozni. Ruhát ne hozd haza, azt itt is kapni.
-
-
RexMaximus
senior tag
válasz
frescho #59905 üzenetére
No, ugyanilyen procim volt '97-ben es alaplapom is hasonlo. Egy Baby at toronyba van egy hasonlo konfigom, ugyanolyan hazban mint amilyenem volt akkoriban
Tavaly raktam ossze es amikor beleptem a biosba datumot allitgatni, akkor jott a felismeres, hogy pont 20 eve ultem akkor egy ugyanilyen konfig elott. Erdekes elmeny volt
Ugy latom az oldaladon se folytatodott, egyaltalan nem folytatodott ezek szerint? Vagy mashol?
-
RexMaximus
senior tag
válasz
frescho #59899 üzenetére
Ezzel belenyultal a tutiba mint tema, igy nem is allt ossze a fejembe, pedig ez nekem is egyfajta golden era volt. Es gyakorlatilag pont 20 eve volt. Ha a netet is hozzacsapom, valahol a 90-es evek lezarasa is lenne egyben.
Szereplok "sima" atlag desktop konfigok lesznek "csak". Amiket otthon nyustoltunk akkoriban vagy szerettunk volna
(#59900) nakos1212
Az sem rossz - az akkoriban futo jatekok miatt sem (DOTT, Alone int Th Dark, Another world es tarsaik
)
Hangkartyak viszont passz - nemigazan vannak a gyujtemenyemben es hogy oszinte legyek annyira nem is kenem vagom oket
-
válasz
frescho #59890 üzenetére
Ja és majd elfelejtettem: A 8 bites kártya elvitte magával az egyszem ST412-met. mondjuk az is lehet, hogy a vinyó ütötte ki a kártyát, de végülis mindegy, a lényeg, hogy nem működik. Az Imprimis-em is csak kattog.
Ha láttok valahol dupla magas MFM vinyót, akkor szóljatok, kell a PC-be.
-
-
válasz
frescho #59883 üzenetére
Teszek fel estére róla képet. Ilyenkor mit tegyek, ecettel átmossam a nyákot, hogy a további bajokat megelőzzem? Kéne ennek is egy recap? Pedig úgy örültem, hogy egy ilyen cucc akad a horogra..
Visszaolvastam, és láttam a PET-eddel milyen tragédia történt..
Hát én biztos eret vágtam volna magamon...
-
válasz
frescho #59745 üzenetére
nekem már a közismert hálózatról bootolok megvalósítása is macera (pláne az eprom írása meg a host konfigurálása), de ha soros port megoldható különösebb HW elemek nélkül, akkor az érdekes lehet régi gépek élesztésére. (bár direkt erre van egy 64Mb-os CF kártya ide csatin)
-
arn
félisten
válasz
frescho #59704 üzenetére
munka utan visszaraktam a dobozaba... akkor sikerult rekonstrualni, hogy mi tortent. az elado kooperacioja kellett a dologhoz. megprobaltam ugy visszarakni, ahogy kaptam - eleve a szetrobbant muanyagra osszeducktapezve sem igazan volt konnyu rarakni a szivacsot. plane, hogy nem igy terveztek.
az aljara es a tetejere kellett volna, es akkor nem a muanyag tartja meg a vagy 15 kilos haz sulyat. szerintem az elso nagyobb utestol szethullott a muanyag. ezert sem volt kulonosebb nagy serules a papirdobozon (egyket sarka meg volt nyomva, de az altalanos).
ha igy rakja be, most egy szep p180 tulajdonosa lennek
innen nezve, mintha ep lenne.
oszinten szolva azon is gondolkoztam, hogy majd csak otthon bontom ki (munkahelyre szallitottak)... meg idegesebb lettem volna, ha par napi doboznezegetes utan derul ki, hogy egy romot kaptam.
-
r0b3r
senior tag
válasz
frescho #59619 üzenetére
Gratula!
Akkor innentől kártya keresési projekt lesz...
Csak egy univerzális 16 bites Vibra 16-osom van hozzá, ott én is sima csavarás mentes floppy kábellel próbáltam, de eddig az XT-be nem tudtam kipróbálni a Sony driveot. Pedig a slcd.sys még el is indult xt-n, de ugye a Nec driveot nem látta.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
frescho #59452 üzenetére
elcappal nekem instabil szar volt. Yosemite dettó.
Mac Plus 1MB ram miatt amúgy nem lenne rossz gép, ext. scsi to int. scsi adapterek rohadt olcsók. HDD-t meg valahogy odagányolod a gép hátamögé és tessék, amit nem látsz az nem fáj. Btw C64C-t cserél valaki ADB klavira?
Classic használat szempontjából sokkal jobb gép. bővíthető ram, internal scsi, HDFDD támogatás (márha találsz SuperDrive-ot hozzá... Btw kéne az is... K*rva életbe semmi sem lesz ebből a IIcx-ből
Edit: Ram bővítést lehet visszavonom Classicon...pff de rég volt, nem emlékszem semmire
majd utánalesek.
-
válasz
frescho #59442 üzenetére
Csak ilyen futó ötlet volt, meg nem valószínű hogy mostanában lesz időm/energiám kódolni. A rezidens hangerőszabályzómat is csak újrafordítottam, patchelt Borlanddal, meg a felugró copyright ablakot módosítottam.
A 1366 nyilván nem is annyira retro még, ha megépítem simán alkalmas mai használatra, persze arra még a Phenom-II is tökéletes. A 115X...nemtom, az valahogy nem tetszik
, a 775- ös cuccokat bírom, de ha lesz 1366, akkor már lehet nem kell...
, esetleg ha valamikor lejjebb megy az ára.
-
válasz
frescho #59426 üzenetére
Amiga programozásához nem értek, de X86- on a csipogóra/hangkártyára is tudnék hangot küldeni a vinyóhozzáféréskor. A csipogónál valszeg lassítaná a vinyóműveleteket mert polifonikus hangot csak sorozatos delay utasításokkal tudok kreálni, hangkártyánál viszont a DMA- n keresztül csak start-stop- hoz kell az IRQ, az meg elég kevés prociciklust vesz igénybe.
(#59427) arn : szép darab, jól példázza az időrendhez való ragaszkodásodat. Mondjuk nálam is az egyik gép, az egyetlen Socket5- ösöm, ami időrendileg is rendben van, vagyis rendben kell hogy legyen, mivel brand Olivetti [link], bár az Opti hangkártyát már én pattintottam bele, melyről megnem mondom melyik évben gyártották.
(#59428) laskr99 : erre én is kíváncsi lennék, azt láttam hogy a 4 sőt 6 magos AMD- k ára is csökkent mostanában, az Intelt nem figyeltem, bár lehet hogy a 775- öt kihagyom, inkább egy 1366- ra hajtok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
frescho #59406 üzenetére
Utóbbi az általam preferált megoldás (instabilabb net csatlakozással csak a baj van vele)
Eredeti kommentre válasz: Van egy se kép se hang SD-ramos macem is, annak szokott lenni típushibája?Van egy számítógépem, van benne egy AGP-s videókártya, annak mi szokott lenni a típushibája?
(bocsi ezt nem tudtam kihagyni
)
PowerMac-ek G3 B&W-től egészen G4 MDD-ig SDR-t hsználtak, onnan DDR. iMac G3 mind SDR, iMac G4-esek Early 2003-masokból a 800MHz-es SDR-t evett, de az 1GHz-s már DDR. Mac Minik Mind DDR-esek voltak, így az ki van zárva. PowerBook G4-ből a Titanium kér SDR-t, iBookokból az összes G4 DDR, G3-masok pedig mind SDR.
forrás: wikipedia
Én értek retró macekhez, bár nem vagyok semmiképpen sem profi. csak annyit tudok amennyit VWestife, BBISHOPPCM's World, Jason's Macintosh Museum-ról, The iBook Guy (mostmár The 8-Bit Guy), itsmynaturalcolour, The PowerPC Hub-ról, és egy rakás másik csatornáról tudok. vagy fél évig ezeken a videókon éltem, megszállott retró maces voltam.. Ha bárkinek (főképp retró) maces kérdése van, nyugodtan forduljon hozzám
Ha kiderítesz egy pontosabb típust, privátban jelezz, és segítek (retró fórumot nem szoktam nagyon olvasni sajnos)
Más:
LGA2011-es alaplapom van, és csak szívok vele retró tekintetben. Se floppy drive, se IDE csatlakozási lehetőség, CF kártyám meg elveszett, az egyetlen CD RW-m szintén... csak ne lennék ennyire fillérb*ßó hogy vegyek egy Drivelink-et vagy valami hasonlót. Előveszek egy HDD-t a fiókból, és 60%-a minimum halott. Elegem van a retró háttértár megoldásokból, akármennyire is feelinges, számomra csak frusztráló. Legyen egy jó klavi (Mondjuk egy Model M), Genius soros egér, egy Gravis és egy SB Awe32 kártya benne. ennyi. többi nem érdekelKét konfigom van, egy 486 és egy P1-es Win9x-nek, AWE64-ggyel.
Szereztem egy amiga 500-at (Hi-Tek 725 mecha billencsel
), az is szinte használhatatlan egy második ext. fdd és 1MB Sram bővítő nélkül. Csináltam hozzá floppy kábelt párhuzamos porthoz, ami elég jól működik. csak ne lenne ennyi hulladék floppym. Igazán sajnálom.
Gotek elég húzós árban van, és a Ram bővítés is. 20k-t rá lehetne áldozni így. Nem baj, A500-at nem eszik meg a megdeglő Alu SMD kondik (igaz ez retró macekre is, pl. IIx, IIci, meg rengeteg másik modellre)
Akármennyire is szeretném, mintha kiöregedtem volna a Retróból. Csak a bajom van vele újonnan. amikor csak azt akarom hogy leülök, és játszok egy Monkey Island-et (Iday kollégával pont most beszéltem róla, és megkívántam) a Vesas 486-omon, akkor valami fél napos bütykölnivaló mindig van rajta.
Érdekes C128-asommal nincs ilyen baj, XEP1541 tökéletesen végzi a dolgát, az 1541-II-vel, és ha mégse, 64HDD megment. az tényleg olyan hogy leülök és játszok ha akarok.
Storage probléma régi Mac-eknél még égetőbb probléma, mert SCSI-t használ, na az viszont tényleg méregdrága hogy emuláljunk egyet, vagy valami hasonló. SD-SCSI adapterek halálosan drágák. SyQuest drive gány megoldás, de működik valamilyen szinten, external eszközöm nincs. Ha lenne is, rohadt drága.
-
válasz
frescho #59398 üzenetére
Azon gondolkoztam hogy meg lehetne próbálni : valamilyen overkill Maxtor vinyót ráakasztani az XT IDE csatolójára. Nyilván az XT BIOS nem fogja felismerni, de floppyról rá lehet engedni a 96- os Maxtor diskmanagert, lehet felismeri és elindítja az IDE BIOS kiegészítést. Abban pedig talán van Atapi kód is és így elindulna az IDE CD drive is a HDD mellett
-
válasz
frescho #59355 üzenetére
Sima kompozit jel ? Akkor azt kétféleképpen tudnám LCD- re csatizni a meglévő eszközeimmel is.
1 : közvetlen rádugom a TV- mre. A főállomáson TV- t használok monitornak, azon a HDMI bemenetek mellett van még komponens bemenet is, kompozit+audio.
2 : AverMedia TV box külső. Számítógép nélkül is képes TV jelet küldeni VGA- ra, kompozit és SVideo bemenet is van rajta és a bemeneteket DSubon kiküldi. Kiváló minőségű a VGA- ra fordítása, konzolokhoz is ajánlott, díjat is nyert ebben a kategóriában.(#59356) r0b3r : a brand gépeket leggyakrabban direkt úgy készítik hogy ne is tudd (vagy csak nehezen, vagy vedd meg a drága hozzá készült bővítményeket) bővíteni, nem szabványos alaplap, nem szabványos tápkiosztás...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest