- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #118246 üzenetére
Ott is komoly aberrációkat tudsz megvalósítani, csak más módon.
A linux integrálva tartalmazza a drivereket, és a régi drivereket nem is igazán szedik ki. Akár megteheted azt is, hogy egy modern géphez csatlakoztatsz egy 30 éves nyomtatót, 25 éves tunerkártyát, meg egy modern fél éves grafikus kártyát... és ezek működnek együtt egyszerre egy kb egy tegnapi linux disztribúcióban is. Nincs az, hogy a hardverek kombinációja túl régi lenne az új oprendszerhez.
És mindegy, hogy mindezt egy 16 magos ryzennel, vagy egy pentium4en 1gb ram mellett akarod használni, egyszerűen átdobod a vinyót az egyik alaplapról a másikra, nincs telepítgetés meg hosszas rendszerdetektálás (indításnál kb 0.5 mp alatt detektál nulláról mindent és betölti a drivereket.)
-
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #118245 üzenetére
Egy linux disztribúció könyvtárszerkezetének felépítése nagyon hasonló, mint egy windows könyvtárszerkezete. Ami windowson a Windows könyvtár, a program files, a program files (x86), az users könyvtár, stb, annak linuxon is kb megvannak a maguk megfelelői (/home, /bin, /boot, stb).
A fő különbség, hogy nincsenek meghajtó betűjelek, hanem ehelyett mountpointok vannak. Ez szokatlan lehet annak, aki mondjuk berak egy pendrájvot, és meghajtóbetüjelet keresne, az linux alatt mondjuk a /media/akármi helyen találja meg a meghajtót.
Egyébként linuxon is pakolhatsz a gyökérbe, és hozhatsz létre a rendszermeghajtó gyökerében olyan könyvtárakat és fájlokat, amilyeneket akarsz, de érdemesebb a fontos adatokat nem a rendszerpartíción tárolni, hogy újratelepítés előtt ne kelljen lementegetni őket.
-
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #118242 üzenetére
Az ilyen gyárilag előretelepített linux kezdemények nem szoktak funkcionálisan használhatóak lenni, csak mutatóban van rajta valami, hogy ne egy boot sector not found üzenettel induljon a gép, hanem csináljon is valamit, pl van benne egy 5+ éves böngésző, és kész. Egy rendes linux disztribúciótól megnyalnád mind a 10 ujjadat.
-
válasz
DarthSun #118234 üzenetére
Régebben mindig azt hittem csak a programozók használnak linuxot, és a neckbeard nerd home userek, de igazából ez se pontos, szóval nem vágom ki napizik hobbistákon kívül ilyet.
Munkám miatt rálátok arra hogy a finance szektor egyik legnagyobb (világszinten) cégénél mikkel mászkálnak a fejlesztők, általában macbook, vagy valami újabb ultrabook Windowson, és cső.
Aztán hogy milyen cloudokba lépegetnek be, más kérdés, de az hogy valaki azért tartson linuxot mert az milyen jó, hát komolyan, a prohardveren ismerek ilyeneket, az életben nem.Szerverre persze más, de ez olyan mint egy szép traktor, király és jó hogy ezen fut az infra, de otthonra nem kéne.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118196 üzenetére
minek a Win 98-nak 4GB RAM?
Szerintem 3GB (a 64 bit miatt) eleve problémamentesebb lenne, valójában meg 1024MB felett értelmetlen, mert aminek ténylegesen kell is annyi RAM az úgyse fog elindulni, mert Win98 ... Talán csak valamelyik Unreal. Persze funnak elmegy ... -
válasz
DarthSun #118201 üzenetére
Xopás, majd megoldás. A Live ebben az AeroCool házban nem fér el a táp és a vinyóöböl között, ugyanakkora a ház, mint a Zen2/Sharkoon- ja, csak itt még nincs elforgatva a vinyóöböl. Megoldottam, végülis a kis kínai nyák akárhova elhelyezhető, az USB átvezető hosszú, majd a végső fotón látszik az extra taknyolás
-
válasz
DarthSun #118206 üzenetére
Sokak fejében még az él, hogy kína az valami koszos, büdös, szmogban úszó városokkal és sweat shopokkal teletűzdelt hely, közben mára az van, a megapoliszaik kristálytiszták, a benzines robogókat és autók nagy részét rég kihajították, és 5 perc alatt töltenek 400km-t a villanyautóikba, és már olyan középosztályuk van, hogy el is tudják adni azokat, saját, kínai brandekkel, saját, kínai vásárlóknak.
És ugyanez mindenben, mobil, számtech, ékszer, stb. -
-
-
válasz
Live(SB0100) a kínai konverterrel pöccre működik. A kínai cuccokban nem csalódok...
Csak fel van dobva a táp tetejére, következik az elhelyezése, rögzítése. Majd mehet be a PCIe1x16- ba az elsődleges videó, a csodaszép EVGA. Aztán XP és Win11 install.
Fotók, tesztképek majd a kész, komplex rendszerről... -
Lord Myn
senior tag
válasz
Nálam az az érdekes, hogy eddig bármire próbáltam felrakni Win98-at, mindig szétesett (volt, hogy telepítés közben, volt, hogy pár naposan, de soha nem volt tartósan stabil). Ez igaz fizikai vasra és emulált cuccra is, bezzeg a sokat szidott WinME, az pikpak felment mindenre és legalább hónapokig működött (azért általában az 1 évet az sem húzta ki
).
Nekem anno a W98 kimaradt, amikor aktuális volt, mert W95OSR2-ről egyből WinME-ra váltottam, lehet, hogy ezt bosszulja meg mindig!
-
válasz
DarthSun #118191 üzenetére
24GB esetén a W98- nak stabil a 4GB hasított RAM. Ezen a lapon az első modul fele adható stabilra - 8/2. 500GB laptopvinyó rendben műkszik, az USB3- as portok is karcolnak a Loew98USB+NUSB kombival.
Jól aggya a fílinget eddig a vas.
Következik a Live beaberrálása a kínai PCIe to PCI konverterrel. Így megoldható, mert a 7800GTX már magában takarja a PCI portokat.
Ha sikerül, ez lesz a negyedik félmodern/modern kategória, melyre feltoltam a 98- at. Darabszámban sztem világrekord
Csak a követés miatt beszélgetek magammal, tudom hogy Magyarban senkit nem érdekel a madness retró.
-
válasz
DarthSun #118133 üzenetére
Nem tudok variálni, a SATA1-3, 5-6 elérhető, a 2-4 nem, a ház olyan hogy a lap enyhe öbölben van, a perem miatt a 2-4 fizikailag nem bedugható. Mindegy, van 500GB- os laptopvinyóm, USB3 csatolással elég lesz Win98 kiegészítő háttértárnak, amúgy is csak az asztalon hentergett. Win98 SATA driver nem látja a RAIDes vezérlőbe dugott 2TB vinyót, ha a RAID disabled, akkorsem. Viszont ha átcsoportosítom, akkor meg a rendszer SSD- vel lesznek gondok.
XP alatt nem lesz probléma, működni fog a bedugható 4 SATA eszköz, bár jelenleg Win8.1 van rajta, ha az látja, akkor az XP is fogja sztem.RAM bővítés 24GB- ra rendben ment, annyival már a W11 is eldöcög.
-
válasz
DarthSun #118133 üzenetére
Hát a madness W98 telepítést sem érdemes dokumentálni. Gépenként változik. Az M5A97 EVO R2.0- án a 6 SATA szét van bontva 2 vezérlőre, és nálam össze-vissza vannak dugdozva a driveok. A 4SATA vezérlős simára kell dugdoznom, a RAID- es meg felejtős, mármint W98 alatt a Loew AHCI- vel. A frontend duplázott vezérlő kiakasztja. Érdekes mert X99- en, a 8 SATA+2NVMe is kap külön drivert, de ez az AM3+ antikompatibilisnek néz ki, gondolom ilyen hülye megoldásra Loew mester sem gondolt, ha tudta volna, biztosan leprogramozza.
Nem csodálom hogy itteni kollégának nem indult a komplett lemezkép a RyZenes Win98 SSD- mről, egyedi seteket igényel, fail boot okoz védelmi hibát/NTkern not found/himem.sys nem található, és még pár eset - sima fagyás, örök loopback körforgás, stb.
Mindegy is, lényeg hogy AM3+ - ban még van SATA->IDE mód, avval jól megy, de persze meg kell oldanom hogy full AHCI- re állítva is tökéletes legyen.
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz
DarthSun #118153 üzenetére
Azt ismerem, arra nem emlékszem már, hogy az AWEUTIL tudja-e az sf2-t az AWE32/64-nél, de akkor ezek szerint nem. Egyébként biztos van valami konvertálási lehetőség visszafelé, de már azt sem tudom pontosan, hogy az SF 1.0 mivel tudott kevesebbet az SF 2.0-nál. (Az SF 2.1-nél meg a 2.4-nél bezzeg tudom pontosan mik a különbségek).
-
FF23
senior tag
válasz
DarthSun #118105 üzenetére
Csak győzzem megtalálni, hogy melyik a tuti
Közben kezdem megtalálni a 990 FX+x2 555 lelkét. -
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118109 üzenetére
Ezen én is nagyon meglepődök, mert kb még az életbe nem láttam olyan brand gépet aminek a Biosa bármilyen volumenű tuningot is engedélyezne. Sokszor ezeknek a hűtése is speciális, határon tácoló. Esetleg Workstation gépekben tudok ilyen Biost elképzelni.
#118108 Pikari : no igen, csak ugye jóval korábbi. Egyszerű C2D-m meg van
(E2140, E7500 stb)
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #118113 üzenetére
Csakis fejszézés lesz, nincs időnk játszogatni vele.
A tavalyi 10m3-t 3 délután alatt elhasogattuk ketten, előtte 2 délután volt a felfűrészelése. "Teknolódzsiával" csináljuk, 16"-os autógumiban csapassuk, a földön.
Eddig ez vált be a legjobban, a leggyorsabb módja.
Ami nagyon makacs lesz, azt tesszük félre, annak megmutatjuk a fűrészt hosszában is.
Tavaly 10 ilyen kugli volt csupán. -
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118104 üzenetére
Hát, mert mint kiderült többeknek van hozzá emlékük. Mint írtam nekem darabos, mert 4GHZ-re húzott D805-ösökat építettem majd eladogattam őket, a végefelé többet is megakartam tartani (nyilván sokkal jövő biztosabbnak tűnt két mag 4GHZ, SSE2, 2×1MB L2 mint 1466@2669MHZ, 1 mag, non SSE2, 256KB L2) de sajnos mindig eléggé kellett ahhoz a pénz hogy végül még az utolsót is eladjam.
De amíg megvoltak, addig persze nyüstöltem őket szigorúan tesztelés célból
(hát persze
)
Nem csodálom, a brand gépek közül még nem is láttam olyat aminek a Biosa engedné a tuningot
-
-
válasz
DarthSun #118029 üzenetére
Mod : x16/x16/x8 lap kell.
x16-1 : RTX 4070 a modernre - kb, de lehet hogy 3070 vagy 5070...ár/teljesítmény javaslat az optimálisra jöhet
x16-2 : RX480, Win3.11 FHD- hez, ebben van a firmwareben VESA FHD mód - Omores hsz Vogonson + a hozzá kapcsolódó YT videó
x16-3 / 8x sáv : ez elegendő a 7900GTX- nek Win98 alá
x16-2 + x16-3 : XP alatt isfutnak dualban elvileg, de ezt már a gyakorlat dönti el. Hát nem, már az RX480- nak sincs drivere XP- hez, ahogy nézem, mindegy, a 7900GTX fut XP alatt.Help miatt írtam, mert első körben itt kérdezgetem, azon kollégáktól, akiknek van tapasztalata modern Intellel. Proci igény a kapcsolódó korábbi hsz- ban.
ONban hagytam mert retró specifikus oprendszer a fő ok, bár a leendő célgép modern. Főleg a Win98, azalatt tartom a 3DM01 világcsúcsot, de nem árt ha még feljebb tornázom.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118030 üzenetére
A Second Encounternél a középkori rész a kedvencem. Elképesztő terek, kastélyok stb.
Jobban belegondolva, lehet, hogymeg kellene nézni modern gépen is(legutóbb szerintem az Athlon Xp-n ment).
A kettő meg az időszak miatt is igen kellemes emlékés tényleg remek játék.
-
-
válasz
DarthSun #118026 üzenetére
Ettől függetlenül a tervezett Intelben persze már valami újabb gen VGA- t szánok. Alaplap kérdéses, utolsó tapasztalat Intel vonalon az X99. Követelmény a PCIe slotok egyenkénti tiltása, engedélyezése - a 7900GTX lesz a másodlagos Win98- hoz. Valamint legalább kettő 16x sávval ellátott foglalat. Proci pedig 5.5GHz- et tudjon stabilan, ez 2 vagy 4 maggal is elég(Win98, XP), de összességében legalább 10C/20T legyen az előrelépés miatt, jelenleg 8C/16T a max meglévők Intel és AMD vonalon is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #118026 üzenetére
Az első SeriousSamHD ... jó kis játék, nekem a kedvencem a Second Encounter volt és a második rész.
A Second Encountert nézegettem anno egy Athlon 950 + GeForce 2Ti gépen, hogy milyen gyönyörűen ment, és emlékszem, hogy akkor erősen vágyni kezdtem egy ilyen gépre. Otthon persze még a 466-os volt, TNT2 M64-el, ami finoman szólva is elmaradt ettől. Ugyan ment rajta a SE, de erősen visszavett grafikával és akkor sem túl szépen.
Ebből a 950-es Athlonból lett 1200-as Duron, majd 1400-as Tualatin fejben, végül gyakorlatban meg 1700-as CeleronA Serious Sam 2-t meg 2008 őszén toltam végig, örök kellemes emlék marad a maga abszurd humorával, az akkori gyönyörű futásával (Athlon XP 1466@2669MHZ, 1.5GB RAM, 7300GT 128MB GDDR3) és úgy unblock a szép korszak emlékével.
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #118024 üzenetére
1650-et nem a VRAM sebessége fogja meg, hanem maga a GPU része. A legcsilivilibb 1650 Ti/Super is messze van teljesítményben az öregebb 1070-hez nézve, ami szigorúan GDDR5, viszont a GPU "bitang", meg persze megvan a 256 bites busz a GPU és a VRAM között, hogy legyen is értelme az erős GPU-nak.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #117948 üzenetére
Azért itt megjegyezném, hogy a Prescottnak 1GHZ órajel előnye van, plusz dupla akkora cache, plusz gondolom HT is, és egy picit még ígyis a Barton előzte meg.
(A presi erre rá tud rakni 4150MHZ körül úgy legoptimálisabb esetben 25%-ot, vagyis tippemre olyan 57600 körül lesz a teljesítmény indexe 46070-ről, míg a Bartonnal 47205)
Ráadásul egy évvel későbbi, és a maga korában kb 2× annyiba került mint a Barton. -
FF23
senior tag
válasz
DarthSun #117980 üzenetére
NB feszre elég jól reagált amikor az FSB-t és az időzítéseket próbálgattam. Pl. 1,6V-on nem indult, 1,7V-on igen. Szóval szerintem északi híd Vmod kellhet a nagyobb fsb-hez és jobb időzítésekhez.
Az egyik mod bios changelog-ban:
"unlocked item Chipset Voltage, this will only work if you solder missing parts on board" -
-
Pikari
veterán
-
válasz
DarthSun #117903 üzenetére
A VAG büszke termékét abból a korból amikor szerintem felértek a csúcsra. Az EGR meg már a leszálló ágas bonyolítás kezdetét jelenti. De majd éjjel megálmodom a tutit.
Ebben az esetben a gondolkozási fázist jelenti, mert el kell tüntetnem onnan ahova most raktam. Méghozzá gyorsan...
vrob: elraktam holnapra.
-
-
-
-
-
-
czundermák
aktív tag
válasz
DarthSun #117646 üzenetére
A magas frekvencia egyáltalán nem okoz gondot a szilíciumban. Elég stabil anyag az ahhoz. Léteznek terahertz környéki frekvenciára képes eszközök is bőven, pl. spektroszkóp ilyen. Ezt alúlrol sem vakargatják a modern PC-k frekvenciái.
A probléma a szükséges feszültség és áram hatása miatt van, de ez már megint csak gyártástechnológia és felhasználás kérdése. Számítástechnikában egy CPU-t 0,1V emeléssel 0-24-ben normális hőfokon tartva 20-30 év alatt sem lehet kinyírni. Drasztikus 0,3 tizeddel talán 10 évet elveszel az élettartamából, normális hűtés mellett, ami még így is átlagosan közel 9000 óra üzemidő 10 évre lebontva. Persze ezek mind nagy általánosságban értendőek. Ész nélkül mindent ki lehet csinálni. -
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #117574 üzenetére
k7s5a nem bootol vele, másodlagos kártyaként olyan a device idje, ami nem létezik semmilyen driver adatbázisban. vagy az alaplap nem tud mit kezdeni vele, vagy videobios bug. a videobiost sem tudom frissíteni, mert az összes ati vagy amd tool fagy vele. úgyhogy mielőtt tovább mennék ilyen irányban, kelleni fog valami pentium4es alaplap agp 8x-el, ami biztosan támogatja, így meg tudom nézni, hogy abban mit csinál.
-
válasz
DarthSun #117544 üzenetére
Tápot sajna még nem tudtam cserélni, de nem hiszem hogy azzal lenne gond (más lapokkal gond nélkül ment, a rengeteg teszt is azon ment le, ezért nem is gondolok erre).
Ennyit a hibátlan alaplapról, hiába vettem Dominator ramokkal együtt, elég szarul jártam vele, de hát ez van.
-
válasz
DarthSun #117518 üzenetére
Default betöltés már meg volt nem is egyszer, illetve az elem is meg lett mérve már beépítés előtt (most az eladó kivételesen nem lemerülttel küldte
). Proci csere van vissza, de nem hiszem hogy ez segíteni fog rajta, itt valami a lappal lesz. Volt már P5Q Deluxom régebben, de az ilyet nem csinált.
#117521 KROK640: Bízok ebben a tápban, meg hát az összes félkonfigom ugyan erről futott gond nélkül, ezért nem is gondoltam azt, hogy ezzel lenne valami.
Most egyet mindenképp vennem kell, mert ezt már nem fogom kiszedni a házból.
-
-
-
válasz
DarthSun #117495 üzenetére
Na majd ha lesz hozzá kedvem, illetve meg lesz hozzá minden akkor neki állok, most egyenlőre "félreb*sztam".
P5Q Deluxe-val szopok jelenleg, Dominator ramokkal nem igen van kibékülve (ahogy olvastam jellemző erre a lapra). Beállítottam a 2.10-20-as mem feszt (ami rá is van írva), ami valamennyit segített de még mindig nem az igazi.
2x2GB 667-es Kingmax rammal gond nélkül megy.
-
válasz
DarthSun #117484 üzenetére
Aha, király köszi a felvilágosítást.
Próbáltam utána olvasni, de nem sok mindent sikerült találnom. Most nem hiszem, hogy ezt erőltetni fogom, sokat kéne ráköltenem meg hát gondolom egy AGP-s 3850 elég szép áron szokott menni (akkor már kimaxolnám a lapot vga téren is
).
-
válasz
DarthSun #117475 üzenetére
Igen, már egy ideje észrevettem és nincs is ezzel semmi gond.
Nekem elég lenne valami jóval gyengébb is, de nem sikerült meggyőzni magamat. Arról ne is beszéljünk, hogy HA-n PCI-os kártya hirdetés szinte nincs is fent (legalábbis olyan, ami engem kiszolgálna).
Kínából lehet rendelni PCI-os FX 5500-at, csak annyit nem szívesen adnék ki érte.
AGP/PCI variánst én is használok 775- ben - AGP Win alá, PCI DOS- hoz.
Win alatt gondolom csak szimplán le lett tiltva a PCI kártya eszközkezelőben aztán kész. -
Pikari
veterán
válasz
DarthSun #117474 üzenetére
Linux alá tökéletes driverek vannak már jó pár éve, mivel az amd és az intel tolja a pénzt az opensource driverekbe elég erősen. Viszont döntési joguk nincs, hogy a fejlesztés hogy zajlik, emiatt a legújabb linuxban is pöcc röff működni fog mondjuk egy Radeon 9550 is, meg egy rx7000 is. Windows alatt a közösség ki van szolgáltatva annak, amit a gyártók/microsoft fejlesztői akarnak.
-
válasz
DarthSun #117470 üzenetére
775i65G-re szeretnék majd 98-at, az eredeti terv az volt, hogy XP alatt HD 3450, 98 alatt az integrált (Intel Extreme Graphics 2), csak hát dedikáltnál ez tiltásra kerül.
Egy 6600 vagy 6800-zal megoldható lenne a dolog, csak kicsit overkill 98 alá, nem ?
Vagy AGP-s kártya XP alá, egy PCI-os meg 98 alá.
-
válasz
DarthSun #117340 üzenetére
Kinek mi a kevés ugye, a 06 illetve a 7900 GTX is ugyanabban az évben jelent meg, pár hónap eltéréssel.
#117342 jokeph: Össze hasonlítgatásokat mondjuk nem nagyon szoktam csinálni, érdekes egy dolog csak nekem valahogy nincs hozzá "energiám".
Full alap teszteket én is szoktam csinálni (már csak hogy lássam tuninggal mennyit javul a helyzet), de azt csak felírni szoktam magamnak, képet nem csinálok róla.
Itt vannak egyébként a tesztek (mindkét cpu azonos órajelen ment).
Core 2 Duo E6600
Core 2 Duo E7600
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #117343 üzenetére
A gf2 ultra szvsz ritkabb kartya, mint a tobbi, volt sima gf3 is (ami szinten nem tul gyakori).
A ti200 es a ti4200 sose volt csucs, sokkal tobb van belole, azert nem ernek annyit - ha vmi kesobbi nem csucsot nezel, az is olcsobb es gyorsabb, de mi ezen a fura?
Mintha azt irnad, hogy egy 90es evekbeli tucat suzuki olcsobb es gyorsabb, mint egy ritka mercedes a 60as evekbol. Sokminden ertelmetlenne valik, ha kiveszed a kontextusbol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Energiaital topic
- Mozilla Thunderbird
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest