Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Egy ti200 utani meglendulest en sem ertem - tobb ment kozuluk ti500 orajelen, es egyaltalan nem is ritka kartya. Az elso gf3 vagy a gf3 ti500 ritkabb joval.
-
válasz
üzenetére
En XFDisk-et hasznalok/hasznaltam. Meg kis programot is irtam hozza (xfboot.bin/xfboot.exe/xfboot32.exe), amivel Linux/DOS/Win98/WinXP alol ki tudom valasztani, hogy mi induljon a kovetkezo rebootkor. A 0.9.3-as verzioban el lett rontva az utoljara bootolt verzio megjegyzese, ezert en a 0.9.2-es verziot hasznalom/hasznaltam. Itt megtalalod azt is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Ne haragudj, csak kicsit kifakadtam, mert egy csomó ajánlat érkezik a GeF3-asomra, amit nem is akarok eladni.
Fura, hogy nem csak innen PM-ben, de emailben is kaptam már. (olyan mintha valahol hirdetve lenne csak ne mtudnék róla)
Tényleg mégegegyszer ne haragudjatok.Egyébként a retro árak is csúnyán elszálltak, magam is csodálkozom mit megkérnek 1-1 alkatrészért.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ha ilyen multiboot csodát akarsz csinálni, inkább az airboot-ot ajánlom, felrakja magát az mbr-be szinte akármilyen rendszer alól, akármilyen rendszert nagyjából el is indít, és el tudja rejteni a particiókat bizonyos rendszerek elől (DOS alatt csak a sajátját hagyom meg, win98 alatt rejtem a DOS-ét és az XP-ét, XP alatt látható minden.)
-
törölt tag
Újabb elakadás...
MasterBooter-t szerettem volna feltenni, de az mrbooter.exe nem csinál semmit.
Így nem tudom az MBR-be telepíteni. -
Az MSconfigos beállítás teljesen hatástalan, mintha ott sem lenne, hatalmas errorokat okoz akkor is a sok memória, szét is vághatja a telepített rendszert.
Fétis
, inkább a gyógyíthatatlan retro mánia része, úgy mondanám, mivel a Win98SE a kedvenc retro oprendszerem. A Covid vakcina sem múlasztotta el, asszem reklamálni is fogok... 
-
válasz
üzenetére
Akkor visszaterve a kerdesre, neked nem a telepitovel volt bajod, hanem a feltelepitett rendszer nem indult be (ugye a telepito addig tart, amig elindul a setup exe, atmasolja a fileokat es nem rebootol, azutan, hogy "preapre for starting up first time" az mar a telepitett rendszer).
Tehat, ez igy nalad, akar kezzel is patchelheto (nem engeded az elso bootot lefutni, hanem felpatcheled, majd reboot). Amire mindenkeppen figyelned kell, ha telepitessz updateket, az updatek felulirhatjak a patchet, amit ezek utan mindig ujra fel kell rakni.
-
válasz
üzenetére
Csak a Loew patchról tudok, ami rendesen lekezeli a Win98 512MB feletti RAM- ot. Telepítés idejére ki kell venni a több memóriát, telepítés után patch, majd vissza lehet tenni. Én csak így telepítettem, a telepítés előtti csomag-moddoláshoz nem értek. Ez az egy ami működik, a többi módszer zsákutca. Viszont a Loew driver tuti 100%- osan. Még egy Német dll van, ami állítólag működik, azt nem próbáltam, mivel a sok kísérlet után ez vált be, ezt alkalmazom.
-
válasz
üzenetére
Itt van a CAB es egy BAT is, amivel ez eloallithato lenne, ha megvannak az ehhez szukseges EXE-k. Mivel a BAT-ban latszik, hogy mi kellene hozza, igy ez googleval gondolom osszeszedheto. Ha USA angol az SE-d, akkor az itt levo CAB jo is lehet. Ha brit angol, akkor nem.
-
törölt tag
Nem próbáltam ki, mert most kivettem a ramokat, 1db 512MB van csah a VH6T lapban.
Átsiklottam akkor a cab fájlon. Angol Win98SE telepítőhöz lenne.
Magyart azért nem használok, mert sok dolog csak angolul van és angol-magyar lesz a végére a win98
vmm32.vxd, vmm.vxd és enable.vxd fájlokat akartam belepakolni a telepítőbe, lecserélve az eredetieket.
-
válasz
üzenetére
Melyik lepesnel doglik meg nalad a dolog? Mert Rudolph leirta, hogy hogyan kell a telepitoben a cabot patchelni (a weboldalon fenn is van, az angol win98 megfelelo cabja patchelve), tehat lehet, hogy az eleg. Nekem az Epox lapon gond nelkul telepul 768 mbyte memoriaval, a patchet raerek utana felrakni.
-
törölt tag
Fenyő, Czo: Valami olyan megoldás volna jó, amivel a telelpítő is megy több rammal. Például 2x1GB laptop ram mellett jól jönne.
Most nem gond kivenni a ramot (Tualatin, 3x512MB) csak a későbbiekre gondolva szeretnék megfelelő telepítőt csinálni.A CAB telepítő fájlokban hogyan tudok cserélni tartalmat?
-
válasz
üzenetére
Rudolph Leow irt anno patchet erre, viszont az csak a telepitett rendszert tudja patchelni. Vagy beleteszed az allomanyait a megfelelo drivers.cab-ba, vagy az elso boot elott, gyorsan megpatcheled vele a rendszert. Ha viszont a telepito onmaga se mukodik, akkor hirtelen arra nincs otletem a RAM kivetelen tul.
-
Fenyő
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Egy német csóka nálam is érdeklődött priviben egy-két éve tán, hogy mennyiért eladó az Asus P5A-B, valószínűleg ilyen nepperek vagy nagyon elszánt retró gyűjtők lehetnek, akik látva a retró árak elszabadulását, olcsó alternatív forrásként tekintenek Kelet Európára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
envagyok Ti200-ért a 10K-val szerintem jól jártál, 5k körül láttam őket utoljára elmenni (bár az nem Asus volt), ha tudtam volna 10 éve, hogy így el fognak ezek a retró árak szállni...
PeachMan Szerintem telepíteni nem lehet úgy (esetleg himemx.exevellehet próbálkozni a config.sysben), 512-vel telepíted utána pedig msconfiggal beállítod, hogy max 512 megát használjon bármennyi is van a gépben ez a legbiztosabb vagy vannak 3rd party patchek hozzá, de ezeket sosem használtam, kérdezd Darthsunt, neki van 98 fétise
-
törölt tag
Kis segítség kellene.
Elfelejtettem milyen megoldással csináltam meg, hogy 1.5GB ram mellett is telepíteni tudjam a Win98-at.
Most reinstall lenne, de nem ugrik be a megoldás.
Úgy emlékszem valami spéci fájl volt a trükk, nem cache méret növelés.
Ti hogyan oldjátok meg?Update: Talán a himemx volt a megoldás?
-
-
válasz
KROK640
üzenetére
Érdekes hsz. Nem teljesen idevaló, piaci jellegű, bár lényegében nem hirdetés (esetleg burkolt, ha mindenképp bele akarnék kötni
). Ez amúgy hogy...privátban mentek innen a topikból az ajánlatok, amiatt írtad ki ide ? Az sem semmi, hogy jól elszálltak a retro árak is, 54k- t is ajánlottak érte 
-
KROK640
nagyúr
Szeretném felhívni a figyelmét minden kedves érdeklődőnek a GeForce 3 Ti 200@500 Inno 3D összes tartozékával és dobozával meglévő kártyámnak !!
NEM ELADÓ. NEM ELADÓ!, 75,80,90 EUR-ért sem. 150 Eur sem érdekel (legutóbbi licitáló)
Ez azért mert egy korhű gépben fog részt venni a maga szerepében. Azért ez, mert erről tudom, hogy jó. Ha te megvennéd én is vennék másikat arról nem tudnám hogy jó ...
Szóval kedves vevők, NE NE NE és NE ... NEM ELADÓ!0236 számú GeForce addig nem eladó még nem teszi meg amit kell neki. (A 0239-es sem!!! Az pedig magángyűjtemény része, ne is rajtam keresd, hiába volt nálam)
-
-
válasz
Fred23
üzenetére
A cpu labai mondjak meg. Az 1-es pinnel atellenes sarkon vannak pl 775-nel a voltage szintet jelzo labak. Ezeknek a moddolasaval tudsz a feszen allitgatni. Az Intelnel talalhatsz doksit is ami ezeket dokumentacio es jelzes szinten leirja.
A microcodenak ehhez semmi koze, abbol a cpu-ban van egy beegetett peldany, amit az adott futas idejere (cpu resetig), lehet frissiteni. Mivel resetnel torlodik, ezert szoktak a BIOS-ba tenni, de pl a Windows es a Linux is megprobalja az altala ismert frisebbet betolteni. (A kod intel eseteben nem downgradelheto).
-
P4-eknél a cpu vagy a lap (proci mikrokódja) mondja meg, hogy mennyi feszt igényel adott proci?
-
Olyan elofordulhat, hogy az ilyen haz hatlapi lemezek kompatibilisek egymassal? A hazak mar nincsenek meg, nem tudom, hogy kidobjam-e vagy van akinek kell es elvinne.
Ugyonez a kerdes igaz ezekre a billzetekre, ebbol talan megtartom itt debrecenben a fekete, media menteset, kitudja, mikor es mire lesz ez jo a jovoben (ez van kozepen). A masik fekete, medias keyboarddal volt olyan param, hogy Macbe dugva ment, akkor eppen az ott levo windows pc-ben nem. Tobbet nem foglalkoztam vele, es most itt nekem megint csak macek vannak.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincsen sajnos. Leginkabb Microsoft egereim voltak, illetve 1-2 Genius.
mas: Nem emlekszem mar, hogy kinek adtam oda a BH6 vagy BE6 user manualt, de megtalaltam az Abit eredeti driverlemezt
"BX-1.61E" felirat van rajta. Elviszem ezt is Budapestre, aztan majd ertejon aki ugyerzi, hogy szuksege van ra
Hasonloan nez ki mint ez. -
-
No, megint egy jo sok kepet tartalmazo hozzaszolas jon
Talaltam egy komplett Suse 7.2 telepitokeszletet
Node, a lenyeg. Talaltam valamilyen P1 MMX Notebookot, aminek emlekeim szerint annyi baja volt, hogy nem mukodik az alaplapi IDE controller. Anno Live Linuxot siman bootolt a CD-rol, de a HDD-vel nem tudott mit kezdeni. Ittmaradt nalam, nem vitte el senki. LCD megy, optika megy, adapteret nem talaltam meg, ram van benne. Ha kell barkinek, el lehet vinni, de kizart, hogy en ezt felcipeljem Budapestre, tehat ez csak Debrecenben veheto at: [kep1], [kep2], [kep3]
Van egy marek "korhu" regi egerem. A Microsoftokat megtartom, de a Geniusok ingyen elvihetoek, ha barkit erdekel. Ha ma 11-ig valamelyikre van jelentkezo, akkor azt el tudom vinni Budapestre.
Talaltam egy marek hatlapi kifezetest, ezt szerintem elviszem pestre, aki jelentkezik erte szinten ingyen elviheti.
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Ha beraktad a diamond stealth 3d biost egy noname s3 virge kartyaba, elofordult, hogy csikozta a kepet. Nekem pl volt olyan noname virgeom, ami igy csikozott. Egy edoset 60 futtatasa megoldotta a gondot. Amire viszont nem emlekszem, hogy ez az alaplapot patkolta-e meg vagy az s3 vga-t
-
Az internet semmit sem talal nekem egy bizonyos edoset.exe -rol (illetve csak azt, amit en irtam
). Honnan kellene ezt beszerezni? Nekem a whereisit mentesem alapjan 2db kiirt cdlemezemen is rajta van, de a lemezt nem talalom 
Amit tudok rola, hogy nekem "edoset.exe" -kent volt meg, 28925 byte, 1994-08-29 15:12:38 a datestamp.
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
Akkor már minden ok, mehetnek a retro címek. Nem valószínű hogy leesik az öntapadós hűtő. A R9800Pro- ra tettem öntapadós sünöket, elég stabilnak tűnnek. Ha le akarnám venni, lehet hogy leszedné a RAM IC- t is
. -
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Megpróbáltam valamire jutni.
Valamit benéztem, mert nem olyan kártya volt a gépben, mint a képen, csak hasonló.
Tudtam, hogy olyan Winbondosom is van, mert van külön mappája, leírással, képpel.
Szóval a GoldStart lecseréltem a Winbondra.
... És nem fagy le a POST-nál. Minden tök jó. Pedig ugye a Vogonson azt állították, hogy "nem ATAPI kompatible".Ha már eddig eljutottam, gondoltam kipróbálom a hangkártyáról vezérelni. így jumpereltem, P:170, I:11, IO CH Ready enabled:
Ez is működik:
A procira is applikáltam bordát, mert volt pár elszállás demókban, 90 fokot mértem, erre vezethető vissza, mert ventilátorral hűtve stabil lett. Eddig egy makulátlan CPU volt benne, az sajnos nem megy borda nélkül, hűtővel meg nem akarom amortizálni a felületét + nem szeretem a 4cm-es kis zörgős izéket.Szóval kicseréltem a procit erre az enyhén hűtő karcos darabra, ez stabil volt 90 fokon is. Nembaj, ha már megérkezett a Farnelltől az öntapadós passzív borda, rátettem. így 49 fokon megáll, így jobb érzés hajtani. Jól rajta van, de vajon nem fog leesni?
-
Akkor csak böngészgetek, köszi.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
En itt lottem a hazat a PH hirdetesek kozott. Az allapota makulatlan volt.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hegyekben hirdetnek házakat, szerintem elég olcsón, érdemes körbenézni.
Ahogy nézem, nem annyira viszik ezeket, én ezért nem is szántam még rá magam hogy feltegyem ami van, szóval amit találsz azokért tuti nem kell sokat adni. -
Kezd alakot ölteni a retros gépem, én is vettem egy TUSL2-C-t.
Hangkarik megvannak (kivéve még az Aureal, de az majd kövi hónapban), Tua CPU megvan, Gef2, Voodo2 megvan, HDD megvan (egy mezei 80-as Maxtort kap), de a kérdés, hol lehet normálisan kinéző, de régi ATX házat venni?
Fehér /bézs kellene, legalább 4, de az se baj, ha 5 nagymeghajtó-hellyel.... egyszerű, vonalzóval rajzolt cuccra gondoltam, nem ezekre az íves buci előlapokra amik sajnos divatban voltak annak idején
Az se nagy baj, ha rendelős történet, csak ne legyen nagyon drága.
Van tippetek típusra, vagy hogy hol érdemes válogatni? -
arn
félisten
Hasznaltok meg ossct? mi a hosszutavu tapasztalat? A fura dosos modokat sikerul neki lekezelni?
Jo lenne vmi modernebb capture kartya, de ahhoz fuggetlenednem kellene a datapathtol, a vrrt gyanitom kezelik az ujabb kartyak vhogy.
-
FF23
őstag
Biosban van aki profi? Pontosabban, aki cpu mikrokódot tud frissíteni.
Van egy ilyen gépem: HP Compaq dc5750, alapban egy 4600+(89W) van benne. Beszereztem hozzá a legnagyobb 65W TDP-jű 5600+-t, de kiderült, hogy a nyomorult nem ismeri (nem indul, újraindul...stb).
-
snake1977
őstag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Kell nekem ph-t olvasni lefekvés előtt...neki is estem.
Ezeregy hála és köszönet, felraktam a jumpereket és van hang!

Azért furcsa hogy xp alatt müködött. Viszont így akkor a másik epia lapot is előveszem, az érdekesebb darab, a hátoldalán gyárilag van egy CF kártya bemenet
Majd dobok fel róla képet, ha azt is meggyógyítja a jumper, akkor az lesz az etalon. -
Ilyet hasznalt anno valaki? Nekem ezzel kezdodott a kezi-kutyu orulet
Sajna, a gepet nem talalom
A lemezek olvashatoak.
-
Mik elo nem ugranak az 5 ezer eves SS-DD/DS-DD es DS-HD lemezekrol
Pl:
Mielott innen barmit elinditok, falami f-prottal/clamavval vegig kell szaladni a cuccokon

-
snake1977
őstag
válasz
zotyesz66
üzenetére
Köszönöm de én is innen töltöttem le 7.0b drivert ez települt csak fel, a többi egyből visit hogy nincs ac97' a gépben, kézzel hozzáadva sem tudtam szóra bírni.

Pedig parádés lenne egy mini itx házban win98-al ez a kis méregzsák, gondoltam külső hangkártyára is végső esetbe, de low profilosból (ez fér bele) csak sb live24bit van, ehhez meg nincs win98 driver.
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
És tényleg, nincs 40 pin, elszámozták, hihetetlen...
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
Látom jumperes a CT2840. Lődd be az IDE portot Base170H/IRQ11- re, aztán engedd rá a HXCD drivert. Sokadik porton is keres, fel fogja ismerni az optikát.
-
snake1977
őstag
Srácok erre nincs semmi ötletetek? #74999
Felhuztam egy xp-t ott van hang.
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
Akkor nem olyan a kártya ezek szerint mint a képen.
-
Bile Demon
őstag
A kártyán egy HDD csatorna van. A másik ami a rövid oldalon van a szélén az FDD.
A BIOS 2 csatornát is támogat, de ahhoz 2 csatornás kártya kellene.Illetve van a gépben egy SB16 CT2840, IDE interfésszel. Arra kötve is működhet (gondolom meg kell adni az egyedi címet, irq-t a drivernek)?
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
De nem 2 csatorna van? Tedd a másikra.
A kép alapján mindkettő csati ide, nem hdd + fdd kártya az, 40 pines mindkét csati.
Már a képen, nem tudom a tied pont ilyen-e. -
Bile Demon
őstag
Nem próbáltam még mással, de az lesz a továbblépés iránya, mert:
Alaplap fix
IDE kártya nincs más
SD2IDE, jó lenne meghagyni
Cyberdrive... ez a ház része volt 20+ éve, de találok mást.gban:
Igen, a Cyberdrive elég gagyin hangzott már a 90-es években is, de ettől még megtartottam volna ebben a gépben... ha menne. -
válasz
Bile Demon
üzenetére
Alaplapi idénél is tapasztaltam nem egyszer hogy egy adott típusú hdd master mellé ha feltettem egy adott típusú slave cd-t akkor fagyott, külön-külön és másik hdd / cd-vel egyik se.
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
Probaltad mar barmi massal mint a Cyberdrive? Nekem csak rossz emlekeim vannak ezzel a drivevval, nem veletlenul volt kb a legolcsobb.
-
törölt tag
Van külsőben 25pin is. Gyakorlatilag olyan, mintha parallel lenne. Ilyet használ a külső scsi zip drive például.
A külső cd írómhoz viszont a mini 50pin kellene. Na olyan kábelem nincs sajnos, még soha nem láttam szegényt működés közben. Szóval a kártya jó lenne hozzá, de kábelem nincs.
Teljesen véletlen nincs 50pin külső kábeled? -
Bile Demon
őstag
Én sem értem. Persze ettől még tapasztalhatott eltérést a szerző a két kártya között, de gondolom nem a chip miatt.
Nem autodetekt probléma van.
C: fixen felismerve elmentve
D: fixen NONEA C: inicializálásakor áll le a POST, de csak akkor ha van mellette slave. Persze majd próbálkozok, cuccokat cserélni. Egyelőre a Cyberdrive lehúzása volt a megoldás...
-
válasz
Bile Demon
üzenetére
Nekem pont ilyen kinezetu Winbond volt a 486-ban anno. Siman mukodott az ATAPI driveokkal. Ezt a vogonsos linket nem ertem. Egy 93-as kontroller nem, egy 94-es meg kompatibilis az ATAPI-val?! Azzal az ATAPI-val, ami 97-98 korul lett valamikor szabvany?! Raadasul egy vezerlonek ehhez mikoze? kb ra lehetne vezetekelni az IDE kabel ereit kozvetlen az ISA busra, akkor is mukodne.
Amire viszont emlekszem regrol, hogy az Integralt IDE-k megjeleneseig, elegge hektikusan mukodott az autodetect. A legjobb megoldas volt, egyszer detektalni es nem minden bootnal.
-
Bile Demon
őstag
Van egy ilyen FDD + HDD + Multi I/O kártyám (PTI-227B):
Pont a 486-ban (Asus VL/I-486SV2GX4) szeretném használni egy SD2IDE + egy ATAPI CD-ROM vezérlésére.
Nagyjából működik, (Sokadik driverrel végre detektálható a meghajtó és olvasható lett a lemez.) ... Reboot után viszont a HDD detektálásnál mindig lemerevedik a post. Áramtalanítás után az első alkalommal, amikor bekapcsolom a gépet akkor bebootol. Ha lehúzom a Cyberdriveot, akkor bootol hidegen melegen, mindig.A Vogonsos linken azt írják róla, hogy nem támogatja az ATAPI-t:
[link]Találkozott valaki ezzel a problémával?
Tényleg van különbség ilyen szempontból a kártyák között? Az IDE vezérlő az nem csak egy buffer az ISA buszon? (Szerintem a Winbond vagy Goldstar chipnek csak az FDD és port vezérlésben van szerepe.) Vagy bizonyos régebbi kártyákon valamelyik HDD vezérlőjel nem jól van bekötve? -
envagyok
veterán
Na összeállt driverekkel mindennel a 2000 kb nyári cuccos.
Nálam már a csapból is Nvidia és Creative folyik, ezért mivel az AMD Slot1 is valamennyire különlegesnek számít, ezért megfűszereztem kicsit:
Athlon 800
Radeon DDR all in wonder
DMX Soundsystem ESSCanyon3D (Gondolkodtam a Diamond MX400-on, de inkább ez maradt) [link]
2*256MB SD133 kingmax -
-
Ez a kartyakeszlet is vegleg szanalasra kerul. Akinek kell valami jelentkezzen
Volt itt valaki, aki elkerte volna az IDE/Floppy vezerlot. de nem emlekszem, hogy ki volt az. A SCSI kartyakhoz jar SCSI kabel is, tehat csak merevlemez/cdiro kell hozza. Valahol kellene lennie egy Philips SCSI CD ironak is (1x iro!), ami olvasni nem tud (ujkoraban sem tudott
) es a talcat is kezzel tologatja az ember (az sem volt motoros soha). 74 perces lemezt meg lehet vele irni, a 80 perces lemezt mar nem, 77-78. perc kornyeken elkezd kattogni
.Ezenfelul talaltam egy alaplapi 5tus PS/2 kivezetest, ehhez adok egy PS/2 hosszabbito kaeblt is
Tovabba elokerult egy Philips PocketLoox 720 manual (ehhez van komplett doboz, cdvel, mindennel) es egy Leadtek Winfast TV 2000 XP manual. Tovabba ez a ketto doboz is. -
zotyesz66
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Ezzel kapcsolatos bugja nem volt szerintem, az nagyon durva lett volna. Van nekem egy Slot A gépem Soltek SL77KV alaplappal, arra simán fölröppent a Millennium és még SB Live is van benne. Sőt, az elvileg a KX lapok által állítólag nem kedvelt Thunderbird proci is. Ha jól tudom a KX lapokra a 686A déli hidat tették.
Mindenféle AGP bugokról is hallottam, ezzel együtt ebben simán megy 4x AGP-vel a Radeon 7200.
Ha jól emlékszem, nekem fölment a WinMe simán is, nem kellett setupcor. -
envagyok
veterán
HDD-ről futtatva is eldobta magát resetbe.
Viszont megvan a megoldás!!!
Köszönöm @ityam !!
setupcor.exe indításával tökéletesen indul a telepítés minden cd-ről, hdd-ről!
Az összes, ami eddig újraindult, mind elindul.
Szóval mindenképp pc indítása cd rom támogatással, majd a win9x könyvtárba lépve setupcor.exeÉn 12 órát csesztem az életemből emiatt, szóval jegyezzétek meg.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, inkább a gyógyíthatatlan retro mánia része, úgy mondanám, mivel a Win98SE a kedvenc retro oprendszerem. A Covid vakcina sem múlasztotta el, asszem reklamálni is fogok... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)