- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
[lAyCsI] #63247 üzenetére
Támogatja a 8 magot, 140 tpd-ig, de sokan mondták, hogy a vrm hűtés nélküli ami rossz pont, meg valami olyasmit hogy a tápellátása nem jó (?) ezt nem értettem.. Mindegy, ezért is gondolkodtam inkább egy 95 w-os erősebb prociban mint egy hasonló erős 125-ösben..
Viszont egy Xilence hűtőm van, az jó lesz ebben biztos vagyok, az athlon 6000+-omat ami konkrétan melegebb volt mint a nap (rengeteget szo.tam vele), le tudta hűteni, akkor a 8320E-t is.
Igazából azért sem akarok most alaplapba is invesztálni, mert az am3nak már nem sok jövője van, mivel jön majd a Zen ami elvileg am4et kap, Intelbe fektetni az meg durva összeg lenne.
Így nekem egy jó darabig elég lesz a gép(most ugye cpu limitem van a 6100 miatt, ezért is kellene erősebb), mire elavul már elérhető árban lesznek az új modellek, és addigra talán már a ddr4 is teret hódít, szóval majd akkor egy komplett gépet kell összerakni..(#63248) .zSoLTi. : amit a kolega linkelt fentebb, kompatibilitási lista, ott ott van a 8320E, megcsillagozva, hogy érdemes egy normális hűtőt beszerezni. Bár a 6100hoz is oda van írva, de simán bírta a gép a gyári hűtőjével is, nyáron is mikor 30-32 fok volt a szobámba.
Én nehezebben bírtam mint a gép, ott is hagytam sokszor
-
csiribi
csendes tag
válasz
[lAyCsI] #57450 üzenetére
Akkor megpróbálok majd egy kis feszt adni neki
Az, hogy a +300 MHz-t levettem, megérezte a játék
Mondjuk, ha nem sikerül + fesszel, akkor GTA V beállításokat veszem vissza kissé
GPU max 80-82re megy fel.. sok? cpu úgy 60-65 emlékezetem szeirnt. Ezt nem igen nézegettem mostanában. Majd este reNem játék alatti lefagyások picit fura
Utoljára tápot vettem a VGA mellé, karácsonyra, használt garis.
-
rambustibi
őstag
válasz
[lAyCsI] #53269 üzenetére
Cm nepton 240l vagy 280l. Azt ne felejtsd el, hogy ez később jó lesz még az FX procihoz is. Lehet, hogy most drágább lesz, de ha lecseréled a 6X-t is akkor már olcsóbb, mert nem kell újra hűtőt venned egy FX-re. Én is léghűtést vettem Schyte Ninja 3 rev b.-t és sajnos csirke volt a procihoz
és vennem kellett vizes hűtőt. Feleslegesen tettem egy 12e forintos kitérőt a léghűtéssel...
Ha előre szeretnél gondolni, akkor kompakt vizet javaslom. -
-
Habugi
addikt
válasz
[lAyCsI] #53263 üzenetére
A D14es egy komoly hűtő!
(#53265) newwave0507:
+1 mindkettőhöz, az Ashurát speciel nagyon kedvelem.
A Macho sem véletlenül népszerű gondolom..Egyébként hamár hűtő.., amit lovas001 említett nemrég [link], ránézésre/tesztek alapján valóban nagyon rendben van!
12k huf körül van újonnan, ehhez képest két tornyos szemben a drágább Ashurával, réz hőcsövek, abból is 6db, szóval eléggé költséghatékony teljesítmény hűtőnek néz ki!
Bő 10-12K-val a D14/SilverArrow ára alatt!
Hátránya.., böszme egy monstrum!
-
LLKobe
veterán
válasz
[lAyCsI] #52578 üzenetére
Na szeva Ecsém,
látod mondtam hogy nézz utána a dolognak mielőtt betolod a lapba
Ha a honlapon sincs fenn a támogatott procik között szerintem bele se tedd, mer esélyes hogy elfüstöl a lap.Két dolgot tudsz csinálni: eladod a procit és marad a jelenlegi, vagy veszel egy normálisabb 970-es lapot, és abban megtéped a procit amennyire lehet, hogy tényleg érezhetően jobb legyen mint az előző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest