- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Aida-ra nem lesz szükséged. Prime95 illetve ibt (intel burn tesz) ami kelleni fog. HW64 et használj monitorozni a hőfokokat, terhelést stb. Mindent a bios-ban állíts ne pedig tuning programokban. Hőfok kérdésében én azt vallom hogy ezen tesztek alatt 70 fok (kupaknál) ami felett már nem tartanám. Általában ez játékoknál akkor max 60 vagy annyi sem.
-
Omli85
őstag
Azt se felejtsük el jelen esetben hogy a Fallout 4 eléggé bughalmaz NV-s vga-val alapból jobban teljesít de az első teszteken simán kibukott, hogy egy i7 4790 + GTX Titan kombó alig tudta tartani a 60 fps-t 1080p-ben max grafikai beállítások mellet. Na most ilyen bughalmazra gépet építeni kérdéses, hogy megéri e
-
lovas001
aktív tag
Minden processzor más és más. Előre nem lehet megmondani mennyit fog bírni. Lépésről lépésre ki kell tesztelni. Van fent egy összefoglaló fül próbáld átnézni és ha nem világos valami kérdezz bátran.
De igaz hogyha az ember nem tud/akar vele vesződni hogy beállítgassa akkor venni kell egy inteles konfigot és csókolom.
-
MK VII
veterán
"unokatesómnak 960-nal maxon megy, nekem kb fele annyi fps-sel ugyanolyan beállításokon. csak neki egy i5 van"
Na látod ezért igaz, hogy drágább ( de nem feltétlenül ) az Intel, de a bajaidra gyógyír..Feleslegesen vennéd meg a 8320E-t.. Inkább vegyél egy jó lapot a 6100 alá meg dobj rá egy normális hűtőt és húzd fel ameddig tudod.. Sokkal többre mész.. Ha az sem elég akkor meg váltsál a sötét oldalra..
-
lovas001
aktív tag
Csak tájékoztató jelleggel:
Azért nem ajánlott beletenni abba a lapba mert a vrm hűtetlen<--- ez az alkatrész felelős a processzor tápellátásáért<--- ez annyit tesz hogy stabilan próbálja tartani a processzornak szügséges feszültséget.
Amennyiben ez az alkatrész melegszik (mivel nincs hűtve így TÚL melegszik) egy bizonyos pont után leveszi magáról a terhelést ezzel nem adva meg a kellő feszültséget a processzornak aki így leveszi az órajelet minimumra. Ezért is ajánl a gyártó olyan hűtést amely fentről az alaplap felé fújja a levegőt. Remélem értelmesen fogalmaztam.
Túl nagy előrelépést nem érnél el a 8320 E-vel hogyha úgyszint alapon járatnád , csak azon programok esetében amik több mint 6 szálat használnak. Igazi teljesítmény növekedést abban az esetben érhetnél el, hogyha "jó" alaplapban hajtanád a processzorod némiképp magasabb órajelen. 6100-at meghúzva nagyobb lenne az előrelépés mint egy 8320e-t alapon használva. -
paleinho
senior tag
a gyártó szerint is csak top-down hűtővel
szerintem 4+1 fázis csupaszon borda nélkül, nem kecsegtet sok jóval -
Joe-Soft
tag
Szia!
Nos az alaplapod ismerem. Nekem mondjuk az Extreme 4 változata volt, de az is csak 4+1 fázissal rendelkezett. Ráadásul a vrm-nek még hűtőbordája sincs. Nekem egy megváltás volt, hogy megszabadultam tőle. Pedig csak egy Phenom II X6 volt benne. De még az is megizzasztotta..
Inkább akkor már egy Gigabyte GA970 UD3P alaplap. Az már legalább 8+2 fázissal rendelkezik.
Az FX8320 szerintem jó választásCsak ha marad az alaplap, akkor az már necces.....
-
Minden kocka más és más nem láttuk az adatlapodon a géped föbb alkatrészeit így ezt nehéz meg mondani mivel a teszt eredményeket sem linkelted be de egyet most meg mondok hogy 2 egyforma cpu nincs a világon mind1ik más és más
Alaplap+cpu+ram+cpu hűtés tápegység ezeket nem ártana le írnod.A tuninghoz egy jó deszka kell ami 8+2 power pashe desingel bír de ha le írod ide van itt nagyon sok szaki aki tanácsot tud adni én is itt kaptam segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Hobby elektronika
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest