- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Viktoár #60544 üzenetére
Én is ilyen gyűjtögető vagyok, aztán 5-6 évente tartok egy takarítást de ha valamit kidobok 2 hét múlva tui az kellet volna véletlenül szóval mindig csak módjával ritkítom a készletet xD.
Amúgy én sem vetem meg a barkácsot szóval fogunk még ott is találkozni szerintem
No de én sem offolok tovább mert még a végén ki tiltanak a topikból -
válasz
Viktoár #60465 üzenetére
Én két műanyag kábelkötegelővel gányoltam fel a gyári AMD FX ventit a VRM-ek fölé a lapra.
Fordulatot nem árt szabályozni, mivel a max 7000rpm körül van
Fél éve megy így, úgy vagyok vele, hogy nem szívesen vennék már lapot FX alá, Zen-ig kihúzhatná ezzel.Extreme 3 és 4 lap között sok eltérést nem látok, tán a tiedben van SLI támogatás, amúgy ugyan annak a hulladéknak tűnik
Múltkoriban újrapasztáztam az egészet, mert azok a ragasztott hőelvezető lapok kiporladtak belőle az idők során. Nemsokára 4 éves lesz, 2011 novemberi a deszka. -
Habugi
addikt
válasz
Viktoár #60443 üzenetére
Nehéz kérdés, ha csak egy 6+2es lapod lenne és abba tennéd a 6300ast amit húznál is, egy régebbi nonK i5 a kanyarban sem lenne, pláne nem egy 2400as.
970 Extreme 4.., hááát, bevállalós, volt itt aki VRM-re gányolt extra hűtéssel cibálta benne a 6300ast mint az állat. Tegyük fel nem lenne annyi problémád az Extreme 4 + 6300as kombóval, még húzni is tudnád, a táp esélyesen kevéssé válna amint VGA-t is cserélnél..
Nem írtál semmit mire használod a géped.
Harmadik variációt javaslok, géped mehet a fiadnak, magadnak pedig lőj apróról i5-öt mindenestül, viszont ha olcsón szeretnéd megúszni és ennek okán egészen a Sandykig visszamennél, akkor is K-sat vegyél, a 2500K egy híresen jó proci a mai napig.Btw, mint a szőrnyűséges lemaradástól napi szinten szenvedő AMD/FX tulajok, ez a vs témát viszonylag hamar kidobja az immunrendszerünk, szóval nagyon mélyen itt ne menjünk bele.
Nemrég lett nyitva AMD vs Intel topic [link], a mantra hasonló lesz mint a CPU ajánlóban annyi difivel, hogy ebbe még bejárnak olvasni/írni AMD/FX tulajok is, a CPU ajánlót ködbeborulása óta a legtöbbünk nagyívben kerüli..
-
-
törölt tag
válasz
Viktoár #52960 üzenetére
Gigabyte 970A-UD3P a teljes neve, ezen tudtommal van optikai kimenet ([link]). De jó lenne a 990XA-UD3 is. Vagy Asusból az M5A97 evo r2.0 (ennek sajnos feljebb ment utóbbi időben az ára).
Az általad említett DS3P amúgy sem lett volna igazi előrelépés a tápellátás területén.
(#52963) vakond5:
P nélkülit már nem kap, azaz UD3 már nincs újonnan.
-
lsc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest