- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HermannG
csendes tag
válasz
Lacpac #77262 üzenetére
Fel tudom húzni ebben a lapban is 4,65re a procit elmegy stabilan de így hogy nincs egy normális hűtő a piacon így nem hagyom úgy alapon is elviszi akármelyik játékot még értelmetlen a VRM a gond csak "egyenlőre" M5A97 lap nem szimpi a hátlapi bemenetek miatt nincs rajta a hangfalamnak elég dugasz
-
BlindMind
tag
válasz
Lacpac #77262 üzenetére
Ez nem is kérdés (a magam részéről) hogy jobbak az ASUS-ok mint az ASrock lapok hiszen akkor még az Asus árnyékában éltek nem volt koncepciójuk a piacra. Én is egy ideig gondolkodtam Extreme 9-ben, de kis utána járás után elvetettem az 5letet , és maradtam a tutinál, cseppet sem bántam meg!
Normál felhasználás mellett nem rossz a Fatality, havernak volt nem OC-olt, szellős házban vidáman el volt 8350-el bár igaz,hogy kb. 3 hetesen már gariztatni kellett és zsír újat kapott.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Lacpac #76647 üzenetére
Igen észre vettem, hogy sokszor nagyobbat zuhan az fps de akkor teszek még rá egy kicsit hátha az segít de már így is rengeteget javult a játék élményem... eddig azt hittem, hogy csak szimplán már ócska a gépem.
Most felrakom a Crysis 3-at mert az meg van eredetiben.
Mert sajnos a Metro Exodus-t csak leszedtem és hát 1.0.0.0-ás verzió volt feltörve de azóta kismillió javítás érkezett már rá. -
Rinocerosz
őstag
-
Ashenvale86
tag
válasz
Lacpac #53899 üzenetére
Akkor másfélét szokott dobni. Meg a prime95 sem fut le, ha auto-ról x értékre teszem a feszt.
Valaki írta, hogy a bus clock 201en vanm,és hogy annak 200-on kellene lennie. Sajnos ahhoz a részéhez sem értek. Hol tudnám lecsökkenteni eggyel? Okozhatok vele bajt, mert akkor inkább nem piszkálom? Lehet tényleg ez a probléma forrása?
-
Habugi
addikt
válasz
Lacpac #50820 üzenetére
Loreál!!
Jómagam mindhárom szenvedéllyel élek, igaz inni ritkán iszom.
(#50819) RVR400:
"Az alig nyertem valamit dologról meg annyit, hogy mutasson valaki egy hasonló eredményt.
"
Izé..: [link]
eldiablo is nemrég mért: [link]
Nézd meg a 3000es NB eredményt!Egyébként csatlakozom a Macskához, csak segíteni akartam!
-
ViZion
félisten
válasz
Lacpac #49363 üzenetére
Rákeresek a kedvedért...
Parancsolj. Ezeket fújni kell, szal ne az első listát nézd. Himalaya jó cucc, főleg ha olcsón van aprón. Érdemes nézelődni, ha nem sürgős, akkor pár héten belül feltűnnek nagyobb vasak biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest