-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
válasz Picturemaker #61943 üzenetére
Köszönöm a tippet, a bios frissítés működött. Volt frissebb csak az msi bigyója nem kínálta fel én meg nem néztem utána. Egy j90 ről k5-re (?!) frissítettem és azóta jól működik.
Az erő legyen veletek! Meg hosszú és hasznos életet!Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
kisbalázs
tag
válasz Lacielvtárs #61946 üzenetére
Rendben, este megpróbálom. Addig is köszi a tippet.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
kisbalázs
tag
válasz Picturemaker #61943 üzenetére
Igen, a leguccsó bios van rajta, esetleg egy régebbit tudnák visszatenni. Én is gondoltam rá de nincs újjabb és mivel a neten nem találtam hasonló hibát úgy gondoltam nem bios hiba.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
kisbalázs
tag
Sziasztok, azokhoz intézném a kérdéseimet akiknek van tapasztalata az fx-kel ezen belül is a 8350-sel. A gond a következő: Van egy MSI 990FXA-GD65 lap hozzá, kb 1, másfél évvel ezelőtt elkezdett olyat csinálni hogy első indításkor csak 1400 mhz-n indul el vagyis mintha a dinamikus órajel állítás beakadna az első szinten miután újraindítom viszont csodálatosan megy ahogy elő van neki írva. Nem emlékszem pontosan de egyszer elkezdtem játszani a PS-checkkel és talán azóta, de lehet hogy utánna vagy előtte is volt ilyen. Ha elsőre belépek a biosba azt írja hogy 20*200 és a kilépés után 50% hogy jól megy.
Amiket azóta próbáltam hogy megoldás legyen: bios-reset, teljesen friss windows 7/10, google különböző keresőszavakkal (in english as well) de lehet hogy nem jó kérdést tettem fel.
Valakinek esetleg volt hasonló problémája? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Garanciális Intel Core i5-10400F
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest