Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kempingmozi zsebben
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeronimoTama
tag
válasz
Habugi #50163 üzenetére
Egyébként majd téli hideg hónapokban amikor nem lesz sok munka és lesz időm, szépen leülök átnyálazok valami féle oc guide-ot hogy én pontosan miket is állítgatok a biosban azzal a sok %-os értékkel meg az extreme-very high opciókkal aztán majd ha eztet megtettem, szépen kinyitom az ablakot, berakom elé a gépet és mehet az oc
-
Misiviktor
csendes tag
-
GeronimoTama
tag
válasz
Habugi #50163 üzenetére
Hát hogy sikeres, azt még nem merném 100%-ban kijelenteni de működőképes.
Misiviktor egyébként egyik barátom és én mondtam neki hogy írjon ide mert itt élnek Fx bűvölők
Ramokat ma állítottam be manuálisan 9-9-9-24-be, semmi mást nem állítottam félve hogy nem tetszene nekik mivel most 2 féle ramot használok és a Corsair-el mernék babrálni de a kingmaxokkal nem.Na nem tehetek róla hogy tele lett az a bizonyom csizma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest