- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz ViZion #70251 üzenetére
Itt az érdekes az az egészben, hogy csak és kizárólag fsb növeléssel lehet belőle valamit kihozni. Érts jól ha fsb-vel hozom ki belőle a 2133 at akkor közel tudná az elvárt 30e Mb/s-ot, viszont ha csak felpöccintem 2133 ra, ugyanazon az időzítésen csak 27e Mb/s. Szóval ez itt a nagy kérdés, hogy vajon Miért??? Amúgy csak emiatt a kis fsb szórakozás miatt a Fire Strike 500 pöttyel többet hoz. Tudom játék alatt shemmi, de szeretek maximalista lenni, ami benne van ki kéne facsarni, még akkor is ha csak placebo.
2133-on bepróbáltam a 9-10-11-30-at, viszont ott meg az ibt dobál ki. Szóval nem stabil a rendszer. Ha hazaérek lehet elszórakozom még egy kicsit az fsb-vel, 220x22-es szorzóval. Ott viszont most nem számolgatom, de lehet a ht, meg az nb lesz túl magas/alacsony, attól függően, hogy mit állítok be.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest