- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
Komplikato #3104 üzenetére
LOL...
-
Mikádó
senior tag
válasz
Komplikato #3100 üzenetére
Jah, hogy egyáltalán nem megy a cf?
-
válasz
Komplikato #2833 üzenetére
Valahányszor ilyen szomorú történeteket olvasok, mindíg felmerül bennem, hogy nekem vajh miért NEM jöttek elő ilyen bugok az elmúlt 5 évben, mióta ATI kártyáim vannak?
Nekem speciálisat adnak az eladók, vagy mi?
A Radeon szériát tapostam a 32Mbyte DDR-től a 9800XT-ig. Szerettem a kártyákat, mert nagyon jó volt a képminősége. De azt nem mondanám, hogy driver fronton erős lett volna az ATi. Kezdve ott, hogy a driverek telepítése sokszor okozott fejfájást, az előző drivert úgy kellett lekaparni a gépről, vagy érdekes jelenségeket tapasztalhattam. Aztán lehet ott folytatni, hogy hány meg hány játékban találkoztam villogó árnyékokkal, textúrákkal, amiket 3rd party finomhangoló programokkal, vagy optimalizált driverekkel lehetett csak megoldani szokszor. 4 féle Radeon kártyám volt (32Mbyte DDR, 8500, 9800Pro és 9800XT), és noha akkor tényleg semmi pénzért nem vettem volna GeForce-ot, azt mégsem mondtam volna abban az időben sem, hogy az ATI drivereivel nincsenek gondok. Voltak. Sok.
Mostmár javul a helyzet, de az tény, hogy még mindig van hova fejlődniük sajnos...
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
válasz
Érdekes, nekem is folyamatosan ATI kártyáim voltak legutóbb, és semmi bajom nem volt velük.
Az tény hogy az ATI VGA-khoz kicsit ''jobban kell érteni'', mert az NVidia-k sokkal hibatűrőbbek driver + hűtés + egyéb szempontjából. Leegyszerűsítve így fogalmaznék:
NVidia: univerzálisabb, hibatűrőbb, kompatibilitási foka ezért nagyobb -> nem kell annyira érteni hozzá, drivereket lehet jobbra-balra pakolgatni, így is úgy is menni fognak a játékok... a legtöbb felhasználónak meg ez kell, valljuk be
ATI: kicsit érzékenyebb, több odafigyelést igényel mint egy NVidia -> cserébe szebb a képe + Extra dolgok
Nekem az egyszerű dolgok gyanúsak, szeretem a kihívásokat...
szerk: OFF
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Ez így van. Nekem pl volt sokak által szidott sapphire x1950xtx-em azzal sem volt az égegyadta világon semmi gond. 9600xt is volt azzal se volt gond. 9800XT is (ezt a kártyát nagyon szerettem, még mindig megvan egyik isminél
) Habár most 8800gts-em van mert ez érte meg a legjobban perpill.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #2793 üzenetére
Én meg már azt hittem időközben tényleg Faud Fantopikba mentünk át.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2793 üzenetére
irnak bele egy utasitást
if ....... score -50% -
FireGL
aktív tag
válasz
Komplikato #2789 üzenetére
nVidia demo hír az R600 topikban ?
-
Zoli329
addikt
válasz
Komplikato #2787 üzenetére
- ASUS M2N32-SLI Premium
- Intel Core 2 Duo E6700
- OCZ Platinum XTC PC2-8500 (2x1GB)
- AMD Radeon HD2900XT
- OCZ and EVGA 8800GTX
- ASUS 8800GTS 640MB
- OCZ GameXstream PSU (new revision, rewired for 8-pin PCI-E connector)
- OCZ Vindicator coolers
- WD RaptorX's 150GB
- Pioneer DVR-110BK's
Lol... M2N32 + C2D? -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2784 üzenetére
sztem meg nem annyira vészes.Sokkal nagyobb szívás,hogy DX9-re is meg kell irniuk..vagy DX10-s motorban olyat használni amit elvisz egy DX9-s kari is.
Ugye DX10 nem hoz semmi minőségbeli javulást...csak gyorsabb futtatást tesz lehetővé... -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #2782 üzenetére
Nemcsodálom!
Olyan feje van mint egy beszívott, jóllakott óvodásnak! -
eXodus
őstag
válasz
Komplikato #2749 üzenetére
Mindenesetre érdekesen alakulnak itt is a sm2.0/3.0 eredmények a gtx-el szemben....
-
Yushchenko
őstag
válasz
Komplikato #2739 üzenetére
Hmmm másik kérdés...
Ez tényleg 270W-ot hogy fogyasztani?
Mert akkor lehet hogy az emberek meg fogják gondolni, hogy egy erőművet vegyenek-e -
Djuree
félisten
válasz
Komplikato #2739 üzenetére
hát érdekes...
hány méter hosszú ez a keri?(majd a ház elején a floppy helyére kilógatom a végét, ott mehet a falig, van vagy 4 méter hely
)
mi az a fogantyú a végén?
8+6 pin....hát ööööö....
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2738 üzenetére
FudZilla elmezavarban keletkezett hirebol szuletett topic ez
En nem latok semmi ilyesmire utalo dolgot a hozzaszolasban, ott egy maybe meg egy nagy smile -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2735 üzenetére
Ehez egy kicsit keso van mar ha valoban ma jott ki, akik a teszteket keszitik mar javaban tesztelnek, vagy mar be is fejeztek, van aki mar a kartyakat is tovabb kuldte, minden tesztben mas driverekkel fognak tesztelni? az lenne a totalis kaosz
-
haky
senior tag
válasz
Komplikato #2730 üzenetére
Jah a Juarez-re én is kív vagyok
Lehet a Halo 2 lesz az első. de az meg nem érdekel mint játék -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2716 üzenetére
Dehogy lotte le, csak az tavozott aki eddig a project felelose volt
-
Yushchenko
őstag
válasz
Komplikato #2701 üzenetére
Na jólvan majd meglátjuk... attól függetlenül én többet vártam
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2697 üzenetére
hát számoljunk(pixelek a képernyőn)
felbontás össz pixel
1024x768 786432
1280x1024 1310720
1600x1200 1920000
1440x900 1296000
1680x1050 1764000
1920x1200 2304000
2560x1600 4096000 -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #2694 üzenetére
Az is igaz, hogy aki ilyen kártyát vesz, valószinűleg van alatta egy komoly vas egy komoly monitorral. De szerintem a Userek hatalmas %-nak nincs olyan monitora, ami képest az 1600X1200 feletti felbontást normálisan megjeleniteni. Pl akinek egy normál 19-21'' Tft-je van.Ha lenne egy ilyen karim, lehet én is a fent emlitett felbontásban használnám, mivel annyit még 90hz-n bir a CRT moncsim.
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #2690 üzenetére
De azért kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor miként zajlik egy oldalról egy teszt leszedetése.Odatelefonálnak, hogy dádá lesz kisfiam és van 1 perced hogy leszedd vagy mi?
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2686 üzenetére
de akkor nem stimmelne a 2900 2-4% 512bit és 5% 128 bit ala 2600
47%-t hoz a R690G-s chipset is -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2684 üzenetére
a 2600 -nál kb 5%-t irtak...
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2634 üzenetére
Szarkasztikus formaban szuletett az a teszt, ugyis mondhatnam kifiguraztak az NDA-val nem torodo weboldalakat
-
Muton
addikt
válasz
asszem nekem még megvan a cache-ben
mod: Drizzt : az nekem sem jött be, csak valami pici függőleges csíkok
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Attól függetlenül lehet kamu... Én a Quake 4 eredményeket láttam, azok eléggé érdekesek voltak... 1024*768: 73 fps, 1280*8aa:72 fps, 1600*8aa:60 fps... A 3dmarkok már akkor sem jöttek be ábrán.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #2622 üzenetére
Heh, még se kamu volt, mire lapoztam volna benne, addigra törölték. Lol.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Már törölték is tesztet.
Az AMD szerintem folyamatosan pásztázza a netet, valamit tényleg nagyon titkolnak.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
-
eXodus
őstag
válasz
Komplikato #2606 üzenetére
x3nál? bug. Túl sokat esik vissza a többihez képest.
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2606 üzenetére
Driver bug, vagy osszekevertek a x1950xt-t az hd2900xt-vel, vagy fake az egesz teszt
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2571 üzenetére
Total ellentmond az eddigieknek, eddig arrol pletykaltak, hogy csak OEM verzioban lesz 1gb-os.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Hát mivel az 512-es 380 usd körül kezd, ezért a +512 mega, illetve a ddr4 típus nem tudom megdobja-e ennyire, de lehet.
-
7600GT
senior tag
válasz
Sztem reális lévén hogy egy csúcskártyáról van szó.
Mondjuk anno a 8800gtx asszem 650dolcsiról indult. -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2555 üzenetére
mennyi a pletyi szerint? 200 dodo az a 2600 sorozat 270 dodo?
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2553 üzenetére
én inkább GTS és GTX közé raknám a kártyát....de ha igaz a 85K induló rá akkor a kisebb juniusban debütáló cuccok 50K altt lesznek...
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2525 üzenetére
98%,hogy az.....
4xAA és 8xAA közti eltérés 0 holott Gef8-nál elég jelentősen esett.... -
venember83
nagyúr
válasz
Erdekes eredmenyek, lenyegeben eleg kiegyensulyozott a GTS es XT kozti harc, majd jo lesz majd egyszer, valaha valos teszteket latni megbecsult es objektiv oldalaktol, addig tenyleg csak mellebeszeles az egesz.
Csunya fekete pont AMD-ATinak az idohuzasertDe azert ha lehet kov karim is ATi lesz, vagy 7900GS
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
válasz
Hát ha ez igaz, akkor elég gyengén muzsikál!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
elég halovány
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Remélem kamu.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2489 üzenetére
bazz a végén még nem veszek egy x1950-t.....
-
venember83
nagyúr
válasz
Komplikato #2495 üzenetére
Ne gondoljatok, h olyan egyszeru barmit is lenyulni ezekbol a gyarakbol, mar reg tobb giga memom lenne ha lehetne, de kb ugy atnezik az embert mint a penznyomdaban, vagy meg alaposabban.
hoppa ez off...
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #2495 üzenetére
Na hát igen. ilyen szempontból jó ott élni. Többit hagyjuk, de legalább hozzájuk jut el minden a leghamarabb, illetve tőlük indul.
-
Armando_19
őstag
válasz
Aszta paszta cipőpaszta!
Nekem is elmondhatná, honnan szerzi így megjelenés előtt a karikat!Lehet valami gyári munkás megbuggantott egyet? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
(Meg tán az 1GB is megdobja?)
meg hátviszont sztem még így is látszik, mennyire jó vétel lesz ez a kari..
-
rolko
őstag
válasz
Csak annyit nem érték hogy honnan szedik a karit mikor még megse jelent, a gyárból lopják?
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2484 üzenetére
már gyártják....opteronok formájában...nyáron piacot akarnak teriteni
-
venember83
nagyúr
válasz
Komplikato #2467 üzenetére
Meglassuk, de jo vege nem lesz, az biztos...
Erdekes, h vidkarikkal kenyszeritik az embereket uj alkatreszek vasarlasara, pl tapok, de voltak mar ugye RAM-ok is, CF- illetve SLI-kompatibilisek.
En biztos nem cserelnem le a jo kis tapom (pl elozo hsz-emben emlitettek), valahogy csakazertis mukodesre birnam a vidkarit, inkabb tokolok atalakitokkal, nem 1-2 evre szoktam tapot (se) venni.
430as Seasonic S12 15k Hammonnal illetve z0tynal, az mar elegge megfizetheto. -
venember83
nagyúr
válasz
Komplikato #2462 üzenetére
Nyomorult csatimanias elmebetegek!!! Tenyleg van rajta 8pines PCI-e csati (meg ugye 6os is persze)... Meg szerencse, h tapokon ilyesmi (8pines) nincs. Majd johetnek az uj tapok az uj vidkarihoz, biztos sok ember csereli le majd jokedvvel az Enermax Libertyjet, Seasonicjat, Zalmanjat, Epsilonjat stb stb, mert ugye minek vacakolni atalakitokkal. Bolond mernokok
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2462 üzenetére
én tovább megyek
[link]
elvileg 8800 a másik képen...
a többi képhez regelni kell -
Ribi
nagyúr
válasz
Komplikato #2428 üzenetére
Ezek mekkora g**ik
-
HERR Z
veterán
válasz
mi lesz az az unreal overclocking....ez érdekel
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2429 üzenetére
az melyik teszt is volt?
ahol XT veri SLI-ba kötött 8800GTS-t? -
Komplikato
veterán
válasz
Viszont a hírek a HD2900XT 1GB-os verziójáról eléggé alátámasztják, hogy az Xtremsystemes teszt nem kamu volt ...
-
siriq
őstag
válasz
Komplikato #2333 üzenetére
Hali
A srac azert megjegyezte hogy regi driver-el nyomta. A masik hogy valaki felhivta a figyelmet hogy 05 ben az egyik tesztnel keves az fps ami szinten driver miatt lehetseges. Spec en csak azt irom amit irtak szoval ....
szerk: mindenesetre mar varom az eredmenyeket
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
8800gts mennyit visz 2k6-ban? összehasonlítás végett.
forza ATI-AMD
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
''Hi guess2098, How you fix the problem with can't run 3D03,05,06 ,until it can run ?
Thanks for sharing''
Berosálok, hány embernek van a fórumon Hd2900XT még ...? -
EQMontoya
veterán
válasz
Komplikato #2323 üzenetére
árban a 2 között van, a 640es vmivel drágább (10k durván), a 320as olcsóbb (15k)
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #2262 üzenetére
z0tynál már van előrendelésre sapphire hd2900xt 85k-ért.Lehet megkéne kérdezni honnan van az info!
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #2260 üzenetére
Sapphire Radeon HD2900XT, 512MB GDDR3, 2xDVI, ViVo, PCIe-365€ - [link]
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
válasz
Komplikato #2260 üzenetére
geizhalson fent van az már vmit jelent szvsz, németek nem szoktak csak a reklám miatt fake cuccokat feltenni....
elég jó az ára.....sőt kicsit gyanús is......mostmár k kíváncsi vagyok a teljesítményére -
#gab_
őstag
válasz
Komplikato #2165 üzenetére
nekem nagyon gyanus az ultra..
612/1500/2160..
ilyen értelmetlen órajeleket.... -
7600GT
senior tag
válasz
Komplikato #2145 üzenetére
Azért lassab mert a GDDR4-es memókat a 2900xtx-en elég rendesen eltiplizték.
Sajna kezdem egyre inkább elhinni h ezt az r600-at elrontották.
Eddig bevettem h taktikai várás stb...
De több oldalon és írták h probléma van a 65nm-re való átálással az rv630-asoknál meg szaron a szilicium lapkák meg baj van a progikkal.
Szal az az április 1-ji tréfa kedz igaznak bizonyulni...
Kár... Én már csak annak szurkolok h ne menjen csődbe az AMD/ATI. -
dezz
nagyúr
válasz
Komplikato #2109 üzenetére
Az R600-ba van integrálva az audiovezérlő, gyakorlatilag nem hozzáférhető az audio jel, sem analóg, sem tartalomvédelem nélküli digitális formában. Épp ez a lényege, így felel meg a HDCP (és a Vistás DRM) előírásoknak (ellentétben a G8x családdal, ahol kívülről kell átvezetni a hangot). Csak HDCP-s HDMI/DVI jelként jön ki a chipből.
(#2112) Komplikato: A Musicnál nincs HW-s 3D gyorsítás, de egyébként jó a kártya. -
Raymond
titán
válasz
Hmm..hangkartya temat inkabb hanyagold. Kevesebb esely leegesre
Ad #2112: Ahogy az elobb ajanlottam
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ha meg tudnék fizetni egy ilyen kártyát, komolyan még örülnék is egy ilyen Audiofil Editionnek.
dezz: Az X-Fi szép dolog (viszont A Musicot leszámítva drága, azt meg nem is tudom gyártják-e még), csak lenne hozzá normális meghajtóprogram, mert azok az x00MB-os sz@rok, amiket kiadnak az vicc. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #2097 üzenetére
Én a Texture Addressről olvastam a vr-zone-on 16 darab-ot. Átvertek
.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2085 üzenetére
orange box az érdekesebbik 60 dodó és kapsz lényegében 5 gamet
mig a másikban 40 dodó 3 gamet
már csak attól függ,hogy ez mennyire dobja mjad meg az árát... -
dezz
nagyúr
válasz
Komplikato #2016 üzenetére
Ez egy vicc. Ha lesz is 256 bites cucc, az nem a G84-en fog alapulni, mert az alapvetően 128 bites (és talán ez erős összefüggésben van a stream procik számával is). És ha már teljesen más chip, miért csak végződésben térne el? Esetleg 8700-valami lenne. De ez csak találgatás, mint a VR-Zone, és társai (akik sokszor egymástól veszik át a hülyeségeket) utóbbi fél(?) éves ténykedése. Rosszabb, mint a Blikk.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
azon már a 256 bit sem segít.....még jön ám 8400 ,8300 is...oda mit rak az AMD?
ugye
2400 sztem 8500 ellenfele
2600 sztem 8600 ellenfele
felfele meg nem tudom(r600-ból lesz minimum 8 fajta...)
-
EQMontoya
veterán
válasz
nehezen tudnám elképzelni, hogy addig összedobnak egy 256bites gpu-t...
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2012 üzenetére
nézd ha már legyőzik NV-t középkategóriában nagy előrre lépés lenne.....
-
EQMontoya
veterán
válasz
Komplikato #2012 üzenetére
sztem egyenlőre semennyire, ha máshol is irni fogják, akkor gyanús. AMúgy nem a13nál v 14nél járunk?!
-
dezz
nagyúr
válasz
Komplikato #1997 üzenetére
Mint a slide-on is látható, itt már nem a 4+1-es felépítés van (mint az X-es sorozatnál, legalábbis az újabbaknál), hanem 5x-ös superscalar (5 scalar művelet egy időben/blokk). Bár talán működhet 4+1-ként is.
Elvileg nem egy időben szokták használni a PS és VS egységeket, így itt az univerzális egységek ilyen felváltott használata 24+24-nek felel meg. Plusz, a kihasználtság is jobb lehet, ha szét lehet úgy osztani a dolgokat, hogy minden kis egységnek jusson feladat. Szerinted, Rajmond? -
EQMontoya
veterán
válasz
Komplikato #1971 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, hogy nem állnak közel az igazsághoz... ezt a 2 napot már kibirhatnák igazán a seggükön
-
Integra
titán
válasz
Komplikato #1972 üzenetére
én megvárok egy igazi xbitlabs tesztet, de szívesen olvasom majd a ph tesztet is, ezekkel meg nem foglalkozom
-
Raymond
titán
válasz
Komplikato #1978 üzenetére
Legalabb a B3D-t akkor ha az eredeti forrast nem tudod
Egyebkent itt van:
[link] -
Raymond
titán
válasz
Utalom ha valaki idez valahonnan es nem linkel forrast....
[link] -
ftc
nagyúr
válasz
én már erre nem mondok semmit sem.... majd a játékok döntenek....több mit valószinű,hogy daily a 3.-t célozta meg...május 2 azaz szerdán tesztek tömkelege a nete....
-
Komplikato
veterán
válasz
I'm gonna spit out a very last detail ( before they get me behind the bars for disclosing information )
The 2900XTX is 4fps in front of the 8800GTX ( in average ) in Crysis ( information directly from a developer of the game )
The 2900XTX won't be the G80 killer that everybody was expecting, but it'll be in front in most cases, with little to good margins depending on the game and settings.
nVIDIA did a great job with the G80 this time, and the performance leap over the previous generation is huge and only compared to the R300 launch in the past -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #1970 üzenetére
1) These benchies from DailyTech are quite off the reality, that's all I can say.
2)The 2900XTX & the 8800GTX are performing on par in Crysis at the moment ( direct info from a developer of the game )
3) Is it a deja-vu ? Remember the Mr Sanders case ? The...non invited to the press event at Ibiza editor of Hardware Analysis who wanted to ''punish'' ATi by publishing his...numbers of desire for the R580 ? He he, Deja-Vu
http://i12.tinypic.com/2py29hz.png
''Do I really have to express myself here ?
If these guys are so called my colleagues ( as of being reviewers like me ) then I should feel ashamed, really Evil or Very Mad
What are we looking at here ?
a) They used a better test system today, better drivers ( supposed to be ) and they managed to get the 2900XT to perform worse than their previews bench session with a worse test system & worse drivers ?
How come ?
On April 24 they got 84FPS on F.E.A.R. with the 2900XT with a QX6700 and pre-release drivers, and they got 79FPS today with a QX6800 and retail drivers ? Oh really ? Very Happy
b) Where's the result for the 2900XT in Company Of Heroes today ? Why N/A ?
c) On Half-Life 2:E1 today they got the 2900XT to score 1FPS more than the 2900XTX.
What could've caused this ? A typo ? Quite angelic.
Something else ? Using a CPU limited resolution which would cause both cards to behave like they're the same.And then there's the GTX surpassing the R600s by ~40 FPS. Quite the real leap over the Radeon X1950XTX at that game. Evil ? heh
d) Now, the best part...they scored ~48FPS in Oblivion on the 24th, and now they present us a 54FPS gain by a move from the QX6700 to the QX6800 and the small gain from running the RAM at 1T Command Rate ?
e) A reviewer in order to conduct comparable and a valuable & trustworthy review must use the same testbed, quite they opposite is what they did ( if they really went through a performance testing process )
f) And for what reason would somebody present unclear results in combination with unclear drivers & filters ( AF & AA ) settings ?
***** right boy Very Happy
My two cents ( oh wait, I have another one ) [ I'll save it for later ]
P.S. The stock core clock for the 2900XTX as of current is 800MHz and not 745MHz as they state.
P.S.2. That's pretty much all I can say at the moment.
P.S.3. Now I have to finish a memory roundup and then pack my stuff for a trip. -
Brae
őstag
válasz
Komplikato #1966 üzenetére
hát ebbe nincs semmi wasistdas
-
#gab_
őstag
válasz
Komplikato #1854 üzenetére
''Másrészt ha igazak a hírek, akkor az 512MB-os X2900XT a 320-as GTS-el jön egy árban ...''
USAba ja...
itthon kb 97k -100k lesz
#1856 az Nv nem fog szarakodni válogatott GPUkkal...
kicsit emeli a GPU feszt és máris megy ultra orajelein a gpu...
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
Komplikato #1803 üzenetére
hm.
ha nem lenne GTXem tuti beneveznék egy HIS X2900 IceQba
vhol azt olvastam, hogy lejátszás alatt kevesebb mint 5% lesz a proci terhelés
sajnos elöször mindig csak a csucskat. vgak jönnek...
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
válasz
Komplikato #1726 üzenetére
Ez igaz.
viszont most eléggé fura az a DailyTeches teszt. -
#gab_
őstag
válasz
Komplikato #1723 üzenetére
a G80 megjelenése elött is volt 1-2 fura hír pl a 88GTXröl
szeretnek tippelgetni
azt vagy bejön vagy nem -
SzlobiG
félisten
válasz
Komplikato #1710 üzenetére
Én nem vagyok csalódott csak ha most kijön ez a kártya lesz vagy 150K és ha azt fogja tudni mint a GTX akkor nem fog meg gazdagodni belőle az amd.
Persze ez közelse biztos mivel semmit nem tudni a kártyáról majd ha lejár az nda.
-
Shodan
őstag
válasz
Komplikato #1673 üzenetére
akkor mégis csak megjelenik az xtx , ez jó hír.
-
ftc
nagyúr
válasz
ha az Anand nem aar gondot akkor és akar kapni a későbbi kártyákbók is akkor nem meri kitenni.....megmerném kockáztatni,hogy az itteni szerkesztőségnek van egy R600-a vagy lesz a köv napokban.....
-
mcmike
őstag
válasz
Hmmm... nem csak számozást hanem nevet is váltottak? Radeon -> Radoen
-
Oliverda
titán
válasz
Baromi jól néz ki ez a kártya!
Nekem a régi Gravis hangkártyákat juttatja az eszembe. Azok voltak ilyan nagy batár pirosak. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Én inkább a 2600-asokra várok, azok fogják átrendezni a piacot, a 2900-asok max. a 640MB-os GTS és a GTX árát nyomják le.
-
RI/OS
addikt
válasz
Komplikato #1604 üzenetére
Jah igen. Meg az nvidiának van egy dx10 trainere
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #1293 üzenetére
és minőségileg és egész jó kis cuccos....
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #1221 üzenetére
ez mind ok,de kiszivárgott hírekből arra lehet következtetni,hogy nagyon is megvannak az AIB-k elégedve a GPU-al...
nem tudom mire vár az AMD...lehet a közép kategóriát megpróbálják 8600GTS fölé... -
keIdor
titán
válasz
Komplikato #1177 üzenetére
Sokan mondták, hogy ha nem jön időben a 8600, akkor 8800GTS 320MB-ot vesznek helyette... nembaj így mindenki jobban jár, igaz több pénzt kell majd érte fizetni.
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #1177 üzenetére
sztem tudják,hogy mi tudjuk,hogy ők tudják azt amit mi nem.De mi tudjuk,hogy kisöprik a raktárakat a GF7-s sorozattól megszabadulnak....konkorálna egymással....
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #1174 üzenetére
AMD bekene regisztralja a delay szot ATi trademarknak
Valami nem stimmel naluk, lehetnek elore nem lathato hibak amik esetleg kesest okoznak, de az elmult lassan 2 evben par esetet leszamitva csak kesesek vannak, szemelyi felelosok meg meg mindig nincsenek, a kerdes csak az vajon meddig lehet ezt meg csinalni komolyabb kovetkezmenyek nelkul.
Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest