- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azokban az időkben még az ''nVidiások'' is OmegaDrivert használtak, azokkal ezeket gondokat többnyire ki lehetett küszöbölni.
A következő driver telepítésének meg az az egészséges módja, hogy uninstallálod az előzőt, nem tudom ez miért negatívum.
nVidia esetében én meg nem csak villódzó árnyékokkal találkoztam, meg fűrészes élekkel Nature tesztben, hanem a szivárvány minden színében villódzó textúrákkal... (aki ilyen szépeket akar látni, az tegye fel pl. GeForce 2-re a 66.93-as meghajtót...) -
donsergiooo
senior tag
Igazat beszélsz! De az NV már a 6xxx series karikkal jött vissza a topra! és igaziból a 7xxx series majdnem ugyanez volt, kicsit fejlettebb architechturával!
Ekkor váltottam 6xxx -re majd 7xxx-re! Most a 8800gts-t tervezem be!
Ami bizonyos, hogy valmi nagyon csúnyán sűlhet el az ATi- Amd párosból! Külön külön jók voltak, de szerintem ez egy rossz bussines volt az AMD-től! Nem szeretném ha az AMD magával rántaná az ATI-t! AMúgy semmi bajom az AMD-vel 4generáción keresztűl AMDm vóót!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest