Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
files32
tag
Az 52.10.0 a jó.
[link] -
törölt tag
Nem tudom nálatok mi van, de nálam a németből rendelt stickre már hónapokkal ezelőtt fel tudtam tenni, áruházban is látom most is és az app is elindul.
-
kzkz
őstag
Ezt (bit.ly/hbomax-apk) a downloaderben letöltve és telepítve megy rendesen a távirányítóval, és a Dune is átvált Dolby Vision-re.
-
files32
tag
Ez a MAX talán működik a sticken és a Kodi-é is jó.
-
spiky03
veterán
Azért ha valaki stick közelben van az próbálja ki, hogy gyárilag tölthető e rá a Max? Vagy ezt is hekkelni kell mint a Got.
Esetleg akkor ossze meg az apkt.
Xboxra már kijött.
Köszönöm

-
hadam98
senior tag
Tudnál adni apk-t?
-
hadam98
senior tag
Az amerikai Fire tv sticket használom. Kijött az HBO Max és nem látom az alkalmazások között. Rá lehet valahogy tenni a magyar alkalmazást?
-
spiky03
veterán
Én még csak telefonra töltöttem le de ott jól működik.
Remélem délutánra lesz a stickre is.
-
kmarci25
veterán
Elférnek ezek itt, nem azért, de van ám több kifejezetten Kodi topik is.
-
synar
őstag
Itt található telepítési útmutató HBO Max addonhoz KODI alá. Már reggel kipróbáltam, engedett bejelentkezni az HBO Go fiókkal és működik is a Max mától a KODI felületén. A stick-hez apk-t még nem kerestem, nekem egyelőre ez már megfelel, a Netflix-et is így nézem.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok! Kodiba hogyan tudok feliratszolgaltatast telepiteni?
Megvan
Melyik ajanlott? Opensubtitles ismer sok magyar feliratot? -
törölt tag
Le a Grammer natzizmussal
-
spiky03
veterán
Igen van ebben is vmi.
A Box nekem is LANon van.Nah mindegy még kitalálom, mert ugye ez a "szenvedés" olcsóbb lenne mint egy új router vásárlás, és gondolom akkor ott mennének REmuxok is, mint a Boxon.
@#3059kokokka
Én is így vagyok ezzel.
Sima LAN-osat vagy olyat amin vannak USB bemenetek is?
Legyen benne kölön tápegység lehetőség?
Gondolom USB2.0-as nem érdemes venni csak 3.0-t? -
spiky03
veterán
De olvasom én.
Csak erre a kábelre nem emlézetem, hogy ilyen is lett linkelve csak a HUBra.
Akkor itt a C megy a Strickbe a HUB meg az USB részbe, a töltő kábel meg az anya C-be ugye jól gondolom?
Mert lehetésges, hogy most csak HUBot veszek és nem 50-ért routert mert közbejött egy nem tervezett nagyobb kiadás sajnos.
-
spiky03
veterán
Amúgy az ilyen HUB-bal, hogy leht összekötni a Sticket?
Egy OTG kábel a Stickbe és az a HUB véére az USB majd a HUB másik végén a LAN kábel.
De hogy teszem a Stick töltőjét?
Vagy az menne az egyik oldalsó USB portba egy USB-USB kábellel, aminek egyik fel a HUB-ban a msáik meg a töltő fejben van (vagy a TVben ki, hogy használja?
Nálam töltőfejben van, mert az erősítőn nincs USB portom. -
Sanyi.mTs
addikt
Digi online-t használja valaki FTV4K (max)-n? Működik egyáltalán?
-
blakey
titán
válasz
Yahhher
üzenetére
Már írtam, az a kép amit betettél nem bizonyítja, hogy a Stick-re telepítve van, semmi közé a Stick-nek a Google Play-hez. Figyelmesen olvasd el, hogy a Stick-re milyen telepítési lehetőségek vannak, a jelek szerint nem olvastad el, mert akkor tudhatnád a telepítés pontos menetét.
-
-
törölt tag
Ne felejtsétek el, hogy pár nap múlva HBO Max lesz belőle és arra van rendes app, nem kell mókolni vele.
-
spiky03
veterán
Nálatok megy az HBO GO?
Nálam kiírja, hogy van újabb verzió és frissitsem és ennyi.
Nem tudok a frissítés gombra kattintani, nem csinál semmit sem.
Csak a Házi gombbal tudok kilépni.
-
blakey
titán
válasz
Yahhher
üzenetére
Amit mutatsz az az Amazon áruház, ott nem is fogod látni. Honnan, hogyan telepítetted? a GPlay és az Amazon Store nem "kommunikálnak", nincs közük egymáshoz,
"Sideload launcher"-rel minden telepített app megjelenik. Ha sehogy sem látod akkor a Beállítások/Alkalmazások alól tudod indítani. -
Csabi1984
addikt
Én is gondolkodom egy ilyen Amazon Fire 4K sticken, hogy tudjak kodit használni mivel a Philips 7855/12 Saphi rendszerű.
-
vicces
addikt
válasz
kokokka
üzenetére
nálam pl egy idő után meghülyül az egyik samsung tvm. ilyenkor mindent le kell áramtalanítani és a következő 24, nagyon esetleg talán 48 órában nem jelentkezik megint a hiba. szóval annyira nem minden esetben jó. a sony tv-mel is már egy ideje össze vannak veszve. vagy megy a tv távval a teljes irányítás vagy nem. de inkább nem. viszont ezt a "csapatot" nem kell legalább áramtalanítani.
-
kokokka
addikt
-
jolti
senior tag
Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy kikapcsoljon az a sz@r?
Már össze vissza állítgatom, de nem találom.
Vagy nem látsz, hogy kikapcsol e, vagy a tévét is ki kapcsolja egyből...
Megorulok -
Yahhher
aktív tag
Sziasztok!
De jó, hogy előkerült ez a téma: direct one+downloader.
Eléggé koca felhasználó vagyok. youtube, netflix meg fire stick-en. Szerettem volna a direct one-t is használni, ezért a downloaderrel leszedtem rá. Írja is, hogy telepítve.. de hova? :-D
Nem találom...Üdv B.
-
spiky03
veterán
De ha jól rémlik akkor mikor ideiglenesen anyosekal laktunk és ott az emeleten nem volt nagyon net akkor az ő routerukre wifin csatlakoztam a 18asal csak át kellett állítani ha jól emlékszem bridge módba.
Gondolom ez itt is működne az 55el ez ha kell.
De nem gondolnám, hogy egy falon nem megy át majd a jel, vagy annyit gyengülne. 30as tégla fal.De majd kiderül
-
gabo01
őstag
válasz
spiky03
üzenetére
Összességében sokkal jobb az 55-ös. Szerintem nem akarod majd visszaküldeni. Már csak az 5g és a wifi6 miatt is.
Ezt a jeltovábbítás dolgot szerintem az N18-al csak úgy tudod megoldani, hogy utp-n adsz neki netet és egy másik wifi-t fog szórni 2,4g-n.Én ma rendeltem egy ethernet adaptert a hálószobai stick-hez mert abban a sarokban ahová a stick került a tv hátuljába dugva nem nagyon van wifi!

Remélem így már ok lesz és olcsóbb mint egy wifi jelerősítő. -
gabo01
őstag
válasz
spiky03
üzenetére
Most sikerült beüzemelni a 2 Asus-t!
Az aimesh nem volt olyan egyszerű de összejött. Szerintem 2,4-en nagyjából hozza amit a régi. Az 5g más tészta sokkal érzékenyebb a falakra. Így mesh-ben a ház egyik fele ok a másikban csak 2,4g van olyan 40-60%-os erősséggel. Ha kell még 1 mesh eszköz majd egyszer és minden megoldva.
-
blakey
titán
válasz
spiky03
üzenetére
Maga az AX55 jó router, de az N18U lefedettségét, értsd Wifi hatótávot, sajnos a drágább routerek tudják, elég sok AX-es routert próbáltam az elmúlt 1,5 évben, AX58U, AX68U, AX82U, AX86S, AX92U, ezek közül a legjobb az AX86S, viszont mindegyik AX-es router jobb az N18U-nál, a 2,4GHz-es sáv teljesítményét az AX86S közelíti meg vagy épp éri el, a többiek gyengébbek, természetesen 2,4GHz-en és nem AX-en. Ha megveszed az AX55-t akkor mindenképp jobb routered lesz, de azt ne várd, hogy azzal is lesz ott Wifi elérésed, ahol az N18U-val jelenleg is van. A Wifit meg csak az adott helyszínen való kipróbálással tudod tesztelni. Szerintem nyugodtan próbáld ki és a megfelel akkor örülsz, ha nem akkor a további lépéseken gondolkodsz.
-
spiky03
veterán
Óó ezt nem jó hallani.
Azt hittem azért hozzák azt a szintet mint a régebbiek.
Mondjuk a legtöbbet a router kb 3-4 méteres környezetében tartózkodunk, oda csak elég az AX55 is akkor? 1 fal van csak közte ha a szobában vagyunk.
A ház elején meg a kert végében csak ritkán kell a net.
A teraszra meg az 55 is kiér szerintem mert az is a routertől kb 4-5 méterre van és ott is csak 1 fal lesz, amin van a nagy teraszajtó is.
.60 ezret nem terveztem routerre szánni.

-
spiky03
veterán
Köszi szépen!
Még agyalok, ohgy mi legyen.
Vegyek egy ilyet vagy tényleg cseréljem le a router pl egy ASUS RT-AX55-re, mert akkor már a hálózat is kapna egy kis updatet.
Mert a NASon is van gigabit LANon, azon kívűl még a mobilok meg a Stick tudná kihasználni a nagyobb routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Crimson Desert
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Melyik ajanlott? Opensubtitles ismer sok magyar feliratot?
ezaz

gyűrű