- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
Ugy ertem a kodira kapcsolt vinyo egy ethernet stickre, azon a merevlemezen felismeri az ntfs particiot? Vegigolvastam anno mind a 2000 hozzaszolast ugy remlik vki irta h nem szereti csak fatotnes exfatot de uj cucc ki tudja azert kerdezem.
Koszi :)Forum hozzaszolasokat nem biztos, de a privat uzeneteket meg aznap elolvasom ...
-
tomigonzo
aktív tag
erdekes:
https://www.aftvnews.com/your-fire-tv-stick-4k-max-might-be-switching-down-to-1080p-without-you-realizing-it/
bar igazabol mar regebbi modelleknel is elofordult regi os-vel, szoval allitsunk csak mindent IS fixre manualisan, az a tuti (amig a rendszerfelul nem biralja ;P)
-
Joshi
titán
válasz kareszkaresz #2296 üzenetére
USB 2.0 (micro USB) van a Stickeken, szóval a sebesség ennek megfelelő. Az USB 3.0 nem gond, ugyanis az visszafele kompatibilis. Az hogy milyen vinyót tud "meghajtani" megfelelően, az inkább a táptól függ, de 2A-es táp elég szokott lenni. Természetesen OTG kábel közbeiktatása mellett.
[ Szerkesztve ]
-
kareszkaresz
tag
Udv
Ntfs-t kezel usb3ra kapcsolt kulso vinyonal? Gondolom a fat32 nem.opcio sok terras vinyonal gondoltak erre.
Forum hozzaszolasokat nem biztos, de a privat uzeneteket meg aznap elolvasom ...
-
olahdave
tag
Ma én is csatlakozom a Fire stick felhasználókhoz, persze csak akkor ha majd ismét be lehet lépni az amazon oldalára.
-
spiky03
veterán
válasz zoltan6 #2290 üzenetére
Én jelenleg Kodi alatt nem tudtam rendesen beállítani a hangokat, pl DTS nincs.
Igaz nekem sima 4Km van nem a Max.Én az andoidos boxot amin CE megy azt akartam teljesen kiváltani, de így még nem tudom.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
zoltan6
őstag
-
zoltan6
őstag
Rendeltem egy Amazon Fire TV Stick 4K MAX-ot.Azt szeretném kérdezi megfelelő választás ez kodira? Nagyobb előrelépés ez egy Rpi-3-hoz képest?
Androidos dolgok mennek rajta rendesen? ilyeneket használnék hogy kodi,hbo-go,tarrtv,digionline. -
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Láttam, hogy pendrive ráköthető a Fire TV Stickre, de egy külső 2,5"-os HDD-t is meghajt vagy arra már alkalmatlan a dolog?
Köszi előre is!
-
chros
őstag
Ezekkel a beallitasokkal nalam transcode-ol ac3-ba. Es ennel az eszkoznel (RAW) nalam nincs dts lehetoseg, csak ac3.
Allitsd at a masik eszkozre, amit irtam fentebb, kivancsi vagyok lesz e hang.@spiky03: nem tudom, probald ki, de nem kene, hogy mukodjon ott se. En 2 fele custom build-el is probaltam. De mondom, regen mukodott!
Igy nalam hasznalhatatlanna valt a stick4k tobb okbol is, mar regota nem hasznalom, de most rendeltem egy hasznalt shield 2019 pro-t, meglatjuk annak milyen nyugjei lesznek. (mkv 1 retegu DV-hez kell csak)[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Nálam is csak ezek a beállítási lehetőség vannak, amiket te írtál.
Hát sajnálom, hogy nem tudja. jó lett volna ha kitudom vele váltani a boxot.
Nah mindegy az megmaradt így akkor a NASon tárolt filmekhez, a Firestick meg a streamingre.Vagy ha a gyári Kodit rakom fel azzal működne? Vagy azzal is kuka?
-
chros
őstag
Nalam sincs DTS kiminet, de kb 1 eve volt!
Te DTS hangrol beszelsz vagy Dolby-rol?
Az audio menuben "AudioTrack (IEC), Kodi IEC packer (recommeded)" van kivalasztva Passthrough-nel, es nem a masik ("AudioTrack (RAW), Android IEC packer"):
- ekkor nincs DTS(DM-MA) eseteben hang
- ha a masik van kivalsztva (itt mar nincs is DTS lehetoseg), akkor Android (E)AC3-ba transzkodolja alapbolAmennyire emlekszek: valamelyik Fire OS upgrade-nel (talan a 6.0-tol kezdodoen) elszabtak vagy szandekosan kivettek a passthrough tamogatast custom app-okbol!!!
Ez azt jelenti, hogy pl Kodi-bol nincs passzthrough, tok mindegy, hogy AC3 vagy DTS a hang (ha a fenti opcio van kivalsztva).
Es ha a masik opcio, akkor pedig az Android rendszer mindig transzkodol, tok mindegy, hogy AC3 vagy DTS a hang.Fire OS itt: 6.2.8.1 (NS6281/4061)
#2264 kokokka : neked melyik eszkozod van, milyen Fire OS verzioval?
-
spiky03
veterán
-
tomigonzo
aktív tag
válasz vak_bottyan #2270 üzenetére
HBO ra ha jol emlekszem egy moddolt verzio volt (ahhoz meg lentebb kellene gorgetned -hasznald a keresot )
panasonic appot nem ismerem, lehet (mint az hbo) moddolas kellene neki -a szerver ahova bejelentkeznel vele nem tamogatja a kornyezetet ahol az apppot futtatod pl. Ha ez valami nemzetkozi ap akkor erdemes nemzetkozi forumokon futni egy kort az ugyben.
\ -
kokokka
őstag
-
vak_bottyan
tag
válasz tomigonzo #2269 üzenetére
A programot felraktam már az itt olvasottak alapján. A HBOGo azt írja nincsen internet, a Panasonic app-on meg nem tudok a bemutató képernyők után tovább lépni.Az Apps2Fire appal felpakoltam a Cube-ra. Most ezzel szívok, hogy hogyan tudjam a profilom beírni neki! Ja igen, sajnos azt a beírásom nem tudom már szerkeszteni, vagy törölni. Egyébként baromi gyors az eszköz, ez tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
tomigonzo
aktív tag
válasz vak_bottyan #2267 üzenetére
gorgess lejebb egy kicsit ott lesz a megoldas, adb link, mindent fel tudsz pakolni szamitogeprol fire tv-er wifin keresztul
ui: nagyon kellene mar az az tema osszefogalalo poszt :S
-
vak_bottyan
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Frissen vettem egy Fire TV Cube-t. Van egy Panasonic Media Center nevű program amit nem találtam az áruházban. Android apk-t megtaláltam, de azt nem tölti le sem, mert nem ismert formátum. Hogyan lehetséges ezt és esetleg a Magyar HBOGo-t felrakni erre a dologra! Ja és a Cube német régiós és a második kiadás! Köszönöm ha ebben tudtok tippeket vagy leírásokat belinkelni nekem!
-
spiky03
veterán
Köszi ezt kipróbálom majd.
Mert mindenhol be van kapcsolva ezért nem értem, hogy miért nincs hang.@kokokka
Fura nálam ilyennél sem volt hang.
De biztos valami user error lesz, még kérésem, hogy mi lehet a hiba.Hangbeállításnál nektem mennyi lehetőség van?
Mert nekem csak kettő.
CE alatt ott meg több.Erősítő tuti kezeli a HD hangokat, egy Anthem MRX710es.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz spiky03 #2263 üzenetére
Talán tudod, de azért leírom nálam, hogy működik: tehát Kodi főképernyőn felül beállítások, rendszer menü, ott a hang, majd le görgetsz a menüponton belül, hangtovábbítás engedélyezése bekapcsolva és ott jelöld ki alatta az összes látható formátumot, ha alkalmas az erősítőd a HD hangok megjelenítésére, akkor azok is elérhetővé válnak. Ha a lejátszás megkezdésekor ennek ellenére elsőre nincs hang, akkor a film lejátszás ablakában alul a fogaskerék beállításokban keresd meg a hang beállítások menüpontot és ott kapcsold ki a hangtovábbítás engedélyezését, ekkor be fog jönni a hang, de egy butított formátumban, utána kapcsold vissza, nálam ilyenkor mindig megszólalt a HD hang is. Lehet, hogy ez csak az én rendszeremen van így valamiért, de néha előfordul, főleg nagyobb felbontású hangformátumoknál atmos, stb. Nálam eddig akadás nélkül lejátszott 5G Wi Fi-n keresztül minden 4K felbontású, HD hanggal rendelkező formátumot, amit eddig próbáltam van köztük 50 GB méretű is.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomigonzo
aktív tag
az valoban nincs benne (egyebkent azt nem is neztem bocs, nem hasznalom ezt a sok hokuszpokusz hangformatumot)
de a kollega mar a dolbinal elakadt, ahogy jelezte, a dts ezek szerint mar csak hab lenne a tortan ha lenne (valaki mondja mar majd egyszer mi miert jo, jobb meg minek -
tomigonzo
aktív tag
válasz spiky03 #2259 üzenetére
mindent IS tamogat es tud a 4k vs 4k max kozott ilyen teren tulajdnokeppen semmi kulonbseg
https://www.aftvnews.com/comparison-of-specs-for-the-fire-tv-stick-4k-vs-the-new-fire-tv-stick-4k-max-plus-why-they-matter/hogy van osszerakva a rendszer ? (stick az erositobe van dugva?) kodi beallitasokban megtalaltal mindent?
-
spiky03
veterán
Nekem a sima 4Km van csak.
Én nem találtam ilyen beállítást csak Dolby és DTSt viszont nem volt hang? Ha meg volt akkor csak 2.0
Nekem is az lenne a terv ha betudnám rendesen állítani, hogy menjem minden ugyanúgy mint a boxon?
Amúgy így wifin mennek pl a 30-40 gbos remuxok?@kokokka
Kodi alatt akartak lejátszani egy mkv filmet, amiben van 5.1 magyar Dolby Digital hang és angol 5.1 DTS.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz spiky03 #2256 üzenetére
Még a Dolby Atmos-t is támogatja, a Fire tv 4k Max Kodi-ban és Netflixen egyaránt, most próbálgattam a napokban végig mindent. Engedélyezted a hangtovábbítást és kijelölted ezeket a HD hangokat?
El is pakoltam a C boxot mert a fire TV n gyakorlatilag minden megy amit nézni szoktam streaming, Kodi, Plex, Netflix, Amozon prime, Hbo Go, YouTube.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Nah úgy néz ki marad a CE mert a DTS nem támogatja a Fire stick.
Tegnap állíthattam a hangokat és csak 2.0t tudtam kicsikarni DTSnel. Legalábbis az erősítő ezt írta ki.
Dolby Digitalt játszott csak le remdesen meg a DD+.Úgyhogy így marad a box.
Vagy van valakinek valami megoldása rá, hogy menjen rendesen a DTS meg a DTS HD?
-
tomigonzo
aktív tag
válasz spiky03 #2251 üzenetére
ezeket inkabb ak kodis topikba
de: hanghoz van passtrough ami erintes nelkul tovabb engedi a hangot a hozzakapcsolt erosito egyseghez (expert felhasznalokent kezeled a menut? -bal also sarok!)
Universal movie scarper az jo a magyarhoz (magyar sracok csinaltak, btw , de a nyelvet allitsd be rendesen a menuben mindenhol!!! ne csak a menu nyelvet allitsd at magyarra!
-regen hasznaltam mar igy a kodit, csak streamelek, sajat nasrol nem nezek semmit, ha ujra akarod vizsgaltatni akkor lekotod a media forrast es ujra hozzaadod, az a legtisztabb, de mielott hozzaadod csinalj egy mediatar tisztitast
Ha jol emlekszem akkor volt anno Port.hu addon is az csak magyarul adott be infokat, de nem tudom fejlesztik e mostanabn,
Media infonal a film cime/file cim/idtag azonossag, elteres tud galibakat okozni a nyelvek miatt, anno en is probalkozam a magyarral, de amikor a film cimet is atforditotta magyarra azt sem tudtam mit nezek, a lista jo felehez meg nem birta megtalalni magyarul a leirast, ughogy nem varialtam, ment minden angolul. a magyar kodi topikban is rakerdezhetsz ott naprakeszebbek -
spiky03
veterán
válasz spiky03 #2250 üzenetére
Plusz még a hang beálíltásban kérnénk egy kis segítséget.
Mert most mindent DDben játszik le, még a DTS hangokat is.Ahhoz fel kell tenni valami extra kiegészítőt?
Mert a hangbeállításnál nem tudok olyat kiválasztani, mint a CE alatt.
Itt csak 2 opciót ad fel.Köszönöm ezt is!
-
spiky03
veterán
válasz tomigonzo #2249 üzenetére
Zyxel
De most jó lett.
Kiderült, hogy user error volt.
Egyik menüben nem volt bekapcsolva a távoli vezérlés.
Úgyhogy sikerült felcsatolnom a NASt
Épp most csinálja aborítókat.
Egy kérdés ide, ha szabad?
Melyik az a kiegészítő amivel magyarul találja meg a filmeket?
Mert most ahogy nézem angolul csinálja.
Universal Movie Screaper fut jelenleg.Hol tudom majd ezt átállítani, hogy már az újal vizsgálja a filmeket?
Yatest használ valaki hozzá?
Azt még nem sikerült beállítaom, csa a X96ot látja.
-
spiky03
veterán
Felraktam az itt ajánlott Kodit, de valamiért nem tudom megcsinálni az SMB megosztást a NASal.
Valami Software hibát ír ki, amikor megakarom neki adni a NAS IP címét.Más találkozott már ilyennel? Vagy mit kellene beálíltani még?
Az SMB be van állítva v1 és v3ra.A boxon CE alatt simán ment.
Már csak ez hiányzik, hogy kitudjam váltani a boxot.
Jah meg még az, hogy a Yates lássa valahogy azt a KODIt és ne csak a boxon lévőt.Köszönöm!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz tomigonzo #2240 üzenetére
Csak topik gazda (TG) tud összefoglalót csinálni, szerkeszteni. De ennek a topiknak nincs TG-je.
Logout [link]
Bal felül:
- Ezmiez?
- Irány az oldalam!
- Írni szeretnék!Ha megvan a leírás, belinkelheted ide véleményezésre.
Majd moderátort megkérhetsz itt [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomigonzo
aktív tag
tudja valaki, hogyan lehetne egy pin-nelt valaszt csinalni a topik elejere? osszeraknank egy par sort,infokat, hasznos linkeket
amikor nyitottam nem gondoltam, hogy ennyi ideig fogunk futni
rendszereznek par alapveto dolgot, az ujonna erkezoknek is konnyebb lenne -
ttamas
tag
Tippek, trükkök ftvhez.
[link]Egy kis ízelítő:
Restart the Fire TV
Press and hold the SELECT and PLAY buttons simultaneously for about 5-10 seconds and the Fire TV will reboot. This is equivalent to pulling the power cable and plugging it back in but more convenient. This is handy to do if the Fire TV or an app isn’t working quite right.
Reset the Fire TV Remote
If your Fire TV remote is not working or not connecting no matter what you do, the first thing you should do is check the batteries. If you know the batteries are fine and still can’t get the remote to work, you can try resetting the remote itself. This procedure is different depending on the remote you have, so follow the appropriate instructions below:
Non-Voice Remote (Remote has no microphone button): Press and hold the HOME button. While still holding HOME, press the MENU button 3 times. Release HOME and then press the MENU button 9 times.1st-gen Voice Remote (Remote has microphone button but no power, volume, or guide buttons): Press and hold the LEFT and MENU buttons simultaneously for about 12 seconds.All other Fire TV Remotes: Press and hold the LEFT, MENU, and BACK buttons simultaneously for about 12 seconds.
After you’ve reset the remote, wait at least 10 seconds and then remove the batteries from your remote. Your remote is now reset so to connect it to your Fire TV, unplug and replug the Fire TV in, wait about 1 minute, then put the batteries in your remote. Lastly, press and hold the HOME button on your remote for about 10 seconds and it should pair with your Fire TV. If it doesn’t pair, repeat the steps from the start of this paragraph that start by removing the remote batteries. -
tomigonzo
aktív tag
válasz tomigonzo #2231 üzenetére
na ki is derult hogy az uhd prime az 1280x720, merhoyg a tvm szerinte nem tamogatja a hdcp2.2 (de Q60 samsung), es hogy bazi jo wifi kell gyors nettel, (a routertol 30cm re van a stick, 400s nettel)
szoval megy az amitas meg a nep atb.szas ezerrel
ellenben a netflix egesz jo adatokat mutatott -
chros
őstag
En pont ugy latom, ahogy ez a tulaj is irja (azaz docog a 23p video belso appokbol a B8-on), a jo hir, hogy javitottak kesobbiekben
-
spiky03
veterán
Hol találom a telón azt a Download mappát ahova be kell másolni az apk-t, hgy feltudjam telepíteni a Stickre az Apps2Fire progival?
Sehol sem találom.
Pedig egyszer már megvolt, amikor az HBO Got rakta fel.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz tomigonzo #2220 üzenetére
Köszi.
Nálam sajnos nem megy. A 4-ből csak 2 gombot lehetne átrakni, mivel az amazon music és prime video app nem törölhető. Netflixet használunk, így marad a disney+, erre akartam kodit beállítani. De nem megy, pedig nincs is telepítve a disney+ app. Ha rányomok, akkor az appstore jön be, ahol is a disney+ app nem elérhető. -
őstag
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék megosztani veletek.
Beruháztam még egy 4K Max-ra és azon tűnődtem, hogy honnan vegyek még egy OTG Y kábelt. Mivel sok a rossz minőségű az amazonon, ezért más után néztem. Ekkor találtam rá egy megoldásra, amely azt mutatja be, hogy a korábban vásárolt (régebbi telefonokhoz való microusb OTG) kábelek tökéletesen megfelelnek. Rögtön ki is próbáltam, mert van belőle vagy 2db itthon és valóban működik.
Kell hozzá egy bármilyen usb hub (ez amúgy is kellene, ha plusz egér és pendrive-ot dugsz rá) + usb A-A kábel vagy egy usb y kábel. Ha az utóbbi usb y kábelt használod és csak egy usb-s eszközt dugnál rá, akkor elhagyhatod az usb hub-ot, mert a szerelés után az anya része (B) a kábelnek üres marad.
Remélem valakinek tudtam segíteni.Üdv: Mcrazy
-
Sanyi.mTs
addikt
4k max-hoz már ilyen "gyors gombos" távirányító van (azaz van külön netflix, disney+, prime video, amazon music gomb). Fel lehet ezeket a gombokat úgy programozni, hogy más app induljon el? Pl kodi.
-
kis.ti
újonc
Üdvözlet Fórumtársak!
Google Chromecast vagy Amazon Fire Tv Stick vásárlásán gondolkodom. Amire használnám: ha eljutunk nyaralni a családdal a gyereke néznék rajta a Youtubet, feleségem néha a Netflixet én magam pedig IPTV-t. Tudom, hogy a Youtube és a Netflix gyárilag telepítve van, így azok használatával nem lenne gondom (persze megfelelő netes szolgáltatás esetén). A kérdésem inkább arra irányul, hogy Vodafove Tv applikáció futtatható-e a készüléken/van-e valakinek tapasztalata vele? Vagy esetleg Telekom Tv Go applikáció? Mindkettő előfizetés van a családban bármelyiket tudnám használni hozzá, csak ne kelljen technikailag nagyon bűvészkedni vele, mert laikus vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz zolikaDB #2213 üzenetére
a kodi mindenhol ugyan azt tudja ez (is) jo benne, sot ajanlanam is hogy dobd fel pdre, nezegesd ott, en a gepen szoktam tesztelni az addonokat vagy a valtozasokoataztan ha mukodik es jo akkor mehet stickre -egerel billel konnyebb/gyorsabb beallitani, modositani mint taviranyitoval
-
tomigonzo
aktív tag
válasz zolikaDB #2210 üzenetére
ez erosen szolgaltato fuggo is a dolog, meg ha olyan rendszert hasznalnak is ami elerheto lenne biptv appbol, lehet nem fogsz tudni bejelnetkezni 'nemgyari' aplikacioval, nem fog atfutni az azonositaskor
de pl a digi nek van kodi ala appja teljesen jol hasznalhato, upc-t nem tudomolvastama kerdeseid, fuss egy kort meg a kodival, leginkabb semmi szukseg nem lenne hogy egy laptop kiszolgalja folyamatosan amikor tartalmat szeretnetek nezni, egy kulso vinyo (vagy egy nas) segitsegevel siman eluzemel a kodi, es tudom hokuszpokusznak es felesleges tobbletnek tunik amit a kodi nyujt, de egy jo beallitassal kb automatan teszi a dolgat rengeteg sozlgaltatassal es nem nagy rendszerigenyu,
meg egy aprosag, barmilyen tv-d is van 4k stick vagy max ami ajanlott, a tobbi kiherelt verziot inkabb hanyagold!
-
Sanyi.mTs
addikt
Tudtok olyan felületet, amin bug riportokat lehet küldeni amazonnak? (4k max stick)
-
zolikaDB
veterán
Még valami
Ha jelenleg Vodafone (UPC) TV előfizető vagyok, és felhegesztek egy IPTV alkalmazást az Amazon stickre, akkor magán az amazon alkalmazásán belül tudok tv-zni? Magyarul ezentúl en ma tv-n böngészem a csatornákat?
Vagy hogy megy ez? -
kzkz
őstag
válasz zolikaDB #2206 üzenetére
-A Fire stick latja wifin a PC-re tett DLNA alkalmazas tartalmat?
Külön alkalmazást kell feltenni rá, pl.: VLC, Kodi, stb. Alapból nem látja a DLNA szervert.- mi van a stick home gombjaval? A Fire stick reklamanyagaiban szerepel, h lehet vele TV-t iranyitani.
Ki- és bekapcsolja a TV-t a stick-kel együtt, hangerőt tud állítani, mute-olni, de pl.: TV csatornát vagy bemenetet nem tud váltani.- Kezzel kell feltenni: mint androidon apk-t leszedni es telepiteni apkmirrorrol?
Igen.- Mi az a Smarttubenext? Vanced Amazon stickre? Sima youtube megy maradektalanul?
Egy kettő ugyanaz kb. csak a vanced-ed nem vagy nehézkes irányítani távirányítóval. A sima youtube is megy igen, ha szereted a reklámokat. -
zolikaDB
veterán
Koszi.
- elhiszem, h jo a kodi, bar futottam vele par kort az elmult 5-6 evben, nekem ez nem szukseges. Van egy db mappa, benne x db mese, ennyit kell tudni. Ennyit lehet nezni, es kesz, semmi extra tudas nem kell, a gyermek 5 eves.
A Fire stick latja wifin a PC-re tett DLNA alkalmazas tartalmat?- mi van a stick home gombjaval?
A Fire stick reklamanyagaiban szerepel, h lehet vele TV-t iranyitani.- Kezzel kell feltenni: mint androidon apk-t leszedni es telepiteni apkmirrorrol?
- Mi az a Smarttubenext? Vanced Amazon stickre?
Sima youtube megy maradektalanul? -
kzkz
őstag
válasz zolikaDB #2204 üzenetére
Olyan TV okositot keresek, amivel DLNA-n keresztul tudok a PC-rol filmeket streamelni a TV-re, es pengegyors a youtube hasznalata. Jelenleg a TV a PC-re telepitett Serviio klienst latja, es onnan tudok tallozni, kislanyom meg igy nez meset.
- alkalmas-e erre a sima Fire TV stick?
A DLNA-t jobb elfelejteni, és helyette a Kodit feltenni a Stick-re. A gyerek hamarabb átszokik rá, mint te
- hogyan tudom a taviranyitoval a TV-t is kezelni, behozni a csatornakat, valtogatni azok kozt? (UPC kartya van a TV-ben, tehat jelenleg 1db LG taviranyito mindenre eleg)
Ha tudja a HDMI-CEC-et a TV-d, akkor van esély rá, hogy a sticket is lehet vele irányítani, de szerintem a stick home gomb funkciója hiányozni fog róla így is.- lehet-e a TV USB-jerol taplalni a sticket, eleg-e az aram?
Nagyon nagy eséllyel nem.
- kell-e bmit is mókolni egy amazon.de-rol rendelt sticken, h maradektalanul hasznalhassam?
A Kodit kell feltelepíteni, meg a SmartTubeNext-et. Mivel ezek egyike sincs az amazon app store-ban, "kézzel" kell feltenni, több módszer van rá, egyik se igényel 10 percnél többet.
- van olyan hatranya, ami kellemetlenul erinti a hasznalatot?
Fogyasztja pluszban az áramot[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ebayes topikban kertem ajanlast, es itt kotottem ki.
Van "okostevem", fullHD LG, tud HDMI-t, USB-t, wifit, UTP, de sajnos viszont tetülassuak a funkciok. A youtube manapsag egy siralom, tekeres, kereses stb.
Olyan TV okositot keresek, amivel DLNA-n keresztul tudok a PC-rol filmeket streamelni a TV-re, es pengegyors a youtube hasznalata. Jelenleg a TV a PC-re telepitett Serviio klienst latja, es onnan tudok tallozni, kislanyom meg igy nez meset.
- alkalmas-e erre a sima Fire TV stick?
- hogyan tudom a taviranyitoval a TV-t is kezelni, behozni a csatornakat, valtogatni azok kozt? (UPC kartya van a TV-ben, tehat jelenleg 1db LG taviranyito mindenre eleg)
- lehet-e a TV USB-jerol taplalni a sticket, eleg-e az aram?
- kell-e bmit is mókolni egy amazon.de-rol rendelt sticken, h maradektalanul hasznalhassam?
- van olyan hatranya, ami kellemetlenul erinti a hasznalatot?
Koszonom a segitseget![ Szerkesztve ]
-
csenzi2
tag
Üdv! A SmartTubeNext-el kapcsolatban kérek segítséget. Ha a stick-en indítok egy videót, akkor a videó befejezése után indítja a következő, tartalomban hasonlót, de ez a funkció nem működik, ha a telefonon keresett tartalmat küldöm át a stick-re. Be lehet ezt valahol állítani, hogy ilyenkor is folytassa a lejátszást hasonló tartalommal?
-
spiky03
veterán
válasz kareszkaresz #2197 üzenetére
Nem biztos az
Nálam nincs hangvezérlés, nincs Alaxam.Én az appot használom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció