- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#82860288 #5969 üzenetére
Illetve az MTV megvette a VH1-t 2 éve, szóval még ez is idetartozik. 🤷♂️
És nemsokára a Discovery adásai is.
Teljes a káosz, de idén "szinte" minden amerikai csatornát le fogunk fedni, szóval a torrentezős seggfejek kapják be, hogy nem elérhető.
Ráadásul egyre több live sportszolgáltatás is elérhető lesz.
Disney+ alatt van Stars is, meg NGC, meg egyéb más, HBO is összefog legalább 3 más nemzetközi nagy csatornával, ésatöbbi.
Gondolkozzunk el azon, hogy mit írunk, mert sokan simán levágják, hogy kamu.
Miközben sok extra szolgáltatást kapunk és nem is tudunk róla. edukáljuk magunkat, az a minimum, mielőtt hülyeségeket irkálunk mindenhová (rossz) magyar szokás szerint.
És nem is kell streaming service-ekre hivatkozni, hiszen több csatorna is elérhető kábel szolgáltatásként.
Mégis, olvassunk utána...mielőtt vádaskodunk ostoba módon, ami nem is ide tartozik.
Nem a legmegbízhatóbb, de egy jó forrás, aztán döntse el mindenki, hogy mit hisz el. -
blakey
titán
válasz
#82860288 #5961 üzenetére
A DV 8bit RGB "tunelling"-et használ, senki sem fog 12 bit 444-et látni az információs résznél.
Amúgy jó lenne leszokni mások igényeit kritizálni, hadd élvezzék azt amit szeretnének, boldogok a tudatlanok. Hiába írod, hogy kamu DV, úgyis azzal fognak győzködni, hogy az eszköz DV-t ír ki, így biztos a gyártók nem tévednek, stb. -
Csabi1984
addikt
-
Imi1981
veterán
válasz
#82860288 #5778 üzenetére
Ezt pofon egyszerű megoldani legyen kapcsolható ! Alapból nincs bekapcsolva de akinek igénye van rá legyen lehetősége bekapcsolni. Ott az apple tv ott is így van (rendszerszinten) ki-be kapcsolható. Fogok venni egy firestick 4k max-ot és remélem a szerencsések közé tartozok majd akinél vált fps-t. 🙂
-
Csápájev
őstag
válasz
#82860288 #5535 üzenetére
Köszi,ezeket láttam,nem tudom megér-e nekem egy ötöst pluszban a sima 4K-hoz képest,lévén tényleg valószínűleg csak youtube és twitch nézés lenne a cél.
60 euró amazonon? akkor ilyen 35 dodósban ne reménykedjek
Namindegy,megszülöm mi legyen,köszönöm azért a segítséget. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
#82860288 #5185 üzenetére
Addig viszont lehet a telefonra letöltött firestick remote apk-al vezérelni.
-
atiska007
senior tag
-
-
-
spiky03
veterán
válasz
#82860288 #4609 üzenetére
Igen már utána váltott nálam is.
@#4610zoltan6
Mindeninek kell egy hobbi.
De amúgy korábban én is elengedtem a témát, még az elején átállítottam a Sticket 24hz-re a 2 gombos trükkel, majd utána már azt sem.
Mondjuk látom 60hzen a képnek a "döcögését", amikor úgy svenkel a kamera.
De most, hogy úgy látszik kiderült, hogy mi az "orvosság" a rendes lejátszásra, így nem nagy gond film/sorozat nézés előtt megcsinálni ezt a pár gombnyomást. -
spiky03
veterán
válasz
#82860288 #4594 üzenetére
Pár stick újraindítás után meg párszor kihúzhat a LAN adapter és újra lett kábeles net.
Viszont a freki váltás nem működik erősítőbe dugvapedig ugye volt pár stick restart is az erősítő bekpacsolás után, hogy a korábban említett sorrend jó legyen.
Mondjuk igen érdekes, hogy az erősítő így bekavar, amikor elvileg tud 4K-t is átengedni.
Dual HDMI outputs.
4K Upscaling and Pass-Through.
HDMI Audio Return Channel.
Faster HDMI switching. -
blakey
titán
válasz
#82860288 #4576 üzenetére
Nincs semmilyen íratlan szabály, hogy mi, milyen fps-sel készül, régiótól és az alkotótól függ, sok NF sorozat 25fps, néhány 24.000 fps, de természetesen nagyobb arányban van 23,976 fps. Egyébként 50 és 60 fps-es anyagok is vannak az NF-en, 29,97 és 30-cal még nem találkoztam. A pontos fps-t megfelelő app-pal tudod ellenőrizni, pl. a Kodi normálisan liírja a forrás fps-t és a megjelenítő irányába küldött fps-t is, a TV csak a 24, 25, 30, 50, 60 fps-eket fogja kiírni, tehát kerekít.
-
-
azbest
félisten
válasz
#82860288 #4549 üzenetére
ez nem olyan teszt és bemutató, csak szerencsétlen a magyar fordítás. Belevehetnek abba, hogy korai verziókat, képességeket is kipróbáljanak a te eszközödön. Ők meg gyűjtik a logokat, hogy történt e hiba és nézik a statszitikát, hogyan használják az újdonságokat a korai tesztelők.
Az sem garantált, hogy mindenki megkap új dolgokat, lehet csak a felhasználók egy részénél próbálgatják előbb.
-
törölt tag
válasz
#82860288 #4145 üzenetére
Vaklámra, felmászott automatikusan a wifire, nálam kell az usb hub.
De amennyit már ráköltöttem és ahányszor szétkapcsolt, lehet egyszerűbb lett volna megvenni ezek közül valamelyiket:
Noname de gigabites
Amazon sajátja 100Mbit
Beva 100Mbit
Ugreen 100Mbit -
FingR86
őstag
válasz
#82860288 #4037 üzenetére
próbáld ki a SmartTubeNext-et
-
FingR86
őstag
válasz
#82860288 #4033 üzenetére
Nálam is a latency a probléma. Már egy megmókolt xiaomi ax3600 routerem van, mégis a latency az egekben van, kb használhatatlan kategória. Wifin már egy 40GB méretű filmet sem visz át, folyamatosan megy a pufferelés, hiába 450Mbit-et mutat a speedtest és kb 50cm-re van egymástól a stick meg a router még csak nem is takarásban. Viszont a LAN adapterrel maximálisan stabil és semmi latency nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest