- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Én másfél éve vettem a sima fire stick-et de most váltani fogok Mi Stick-re... Most sokal fehördülnek, hogy JÉZUSOM, de nekem NEM kell a 4k, nincs 20 csatornás nemtommilyen hangrendszerem a nemtommilyen erősítőn, egy szimpla, egyszerű HD TV-n nézek YouTube-ot, HBO Go-t és Telenor MyTV-t. Most frissült telefonon az HBO GO, és attól félek hogy idővel megint az lesz, hogy nem indul el már a sticken, volt ilyen, aztán az új verzió már nem fut azon mert a sima sticken valami 5-ös android van, akkor várni hogy valaki meghekkelje, aztán felhekkelni a stickre... Ahh, elegem van már az érzésből is hogy ezzel szerintem záros határidőn belül szopás lesz. Megszolgálta magát, mert pont a pandémia előtt vettem 19€-s akcióban. A sima fire stickhez képest a mi stick pont annyival tud többet, hogy rendes android van rajta rendes google play áruházzal, bekapcsolom, megy, nem kell "mókolgatni" mindig valamit rajta. 🤗
-
contaxg
veterán
-
azbest
félisten
De hát írja, hogy NOS4A2 -t találta
icemad
sajna nem tudok én sem arról, hogyan lehetne szűrni magyarra. Redditen valaki linkelt amazon.com-os keresőt nyelv szerint, de gondolom az csak amcsi régióban él, mert hiába van a találatok közt tényleg magyar nyelvű is, de azok prime videón nem érhetőek el itthon és a NOS4A2 meg nem is szerepelt az ottani találatokban. Ha meg magyar vagy hungarian szóra keresünk, akkor a nevekben vagy leírásokban talált eseteket listázza. Érdekes, hogy amcsiban lehet van pár konkrétan magyar film is a listában.
Nyelv szerinti listázás amazon.com-on, de a magyar találatok nem ezek és itthon nem is nézhetőek. -
gzoll
aktív tag
Nekem is a sima HD van, de esküszöm nem tudom miért írjátok, hogy lassú, mert nálam nem kell várni semmire... Telenor MyTv, HBO GO, YouTube megy rajta, egyszerre csak az egyik ugye, mert miért menne több app (meg hogyan meg minek), és nekem semmit nem kell várnom, minden azonnal elindul és azonnal működik. Most leszámoltam, az HBO GO app (főmenüből nulláról) 7 másodperc alatt tölt be, xbox one-on a youtube app is kb annyi idő alatt áll föl, szóval ezt nem gondolom lassúnak meg hihetetlen várakozásnak 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest