- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Luissimo #6981 üzenetére
Én tableten próbáltam mikor végleg lehalt a vanced, hát voltak vele azért bajok, ugye ez csak egy yt lejátszó, microG/google bejelentkezés nem megy, fagyogatásokkal kilépegetésekkel lejátszás közben gyakran lehet találkozni, a képarány váltással is voltak bajaim.
Tévén sokkal jobb a smarttube, tabletre/telóra meg a revanced. -
viperabácsi
addikt
válasz
Luissimo #2720 üzenetére
Nem is értem mi az hogy böngészőből nem megy ? Abban nem azt nézek/csinálok amit akarok , mint pl pc-n ?
Nekem nincs még " androidos kütyüm " így nem tudtam , hogy böngészőből nem megy.
Ügy látom akkor marad a PC !
Megint értelmetlen kiadás lenne akármilyen kütyüre beruházni. -
gzoll
aktív tag
válasz
Luissimo #1976 üzenetére
Szerintem a Vodafone TV az kifejezetten csak az ő saját androidos set top box-ukról működik, mármint az androidos app, azok meg egyedi azonosítóval rendelkeznek szóval nem hiszem, hogy lesz majd abból "okosban másolt verzió". Viszont nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben kiadnak egy szabadon felrakható appot, mivel a konkurencia is többnyire biztosít olyat. Nekem MyTV van, ment fire stick-ről is, és a Mi Stick is szereti
-
azbest
félisten
válasz
Luissimo #1916 üzenetére
ha rendeléskor nem lett kivéve a pipa amellől, hogy regisztrálja be a vásárlóhoz, akkor alapból az ő fiókjához van kötve. [link]
Aki rendelte, annak a fiókjában érdemes ellenőrizni, hogy nincs-e ott az eszközei közt és ott lehet eltávolítani.Ha valaki hekkelni akarja, akkor lehet annak pont jó egy bontatlan 2 éves, még nem frissített stick
Nem követem, de régebbi os verziókkal tudtak rootolni. Már, ha valakinek erre van szüksége. Xda developers oldalon biztos van rá topic.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Luissimo #1916 üzenetére
szerintem ez azért fordult elo mert az első tulaj beregisztrálta, használta es úgy adta el,
en csaladban/baratoknak mar rendeltem szerintem több mint 10-t saját amazon accounttal, aztán amikor beuzemeltem megkérdezi hogy akkor az en nevemre legyen-e vagy nem, nyomok egy 'no' t es beregisztrálom a felhasználó amazon accountjarca, ennyi, red le is lehet választani az accountrol es ujra elkezdeni a regisztrációs es telepítési folyamatot elölről, (gondolom ez nem történt meg a másodkézből szerzett példánnyal) -
Zsoo80
tag
válasz
Luissimo #1877 üzenetére
Sajnálattal hallom. Ipad proval próbáltam hdmi-n, de ott se megy át a kép, illetve airplayyel sem. Tiltva van gondolom. Viszont közben találtam ezt a hírdetést, itt ez alapján valahogy megoldották android boxra a tvgo-.t [link] Hátha előbb utóbb erre is megoldható lenne.
-
A Professzor
friss újonc
válasz
Luissimo #796 üzenetére
Én is ugyan így néztem eddig németből csak apple tv-én.. arra alapból van app. Viszont most megpróbáltam amazon stick-en is megcsinálni. Kodi rajta van már, azon belül pedig a mytv telenor is. Viszont amikor megakarom nyitni, azt írja jelentkezzek be. De nem ad semmi lehetőséget bejelentkezni... ilyenkor mivan?
-
gzoll
aktív tag
válasz
Luissimo #721 üzenetére
Telenor MyTV és az Itt Ott Tv között megy most a vacilálás, jelenleg Itt Ott Tv-m van előfizetve, és KODI-nk keresztül nézem Xbox One-ról... A MyTV-nek jobb az androidos appja, van android tv optimalizáció, és náluk ugyanazért a pénzért jobb csatornakínálat van az érdeklődési körömnek (van például Discovery Channel), úgyhogy mindenképp megpróbálom majd ráheggeszteni fire stick-re mindkettőt, és megnézem melyik muzsikál jobban. HBO Go mivel nem fut Xbox One-os KODI-n valami tároló korlátozás miatt (és a konzolos böngésző se támogatott), ezért azt egy pár éves Windows tabletről HDMI kábelen keresztül tolom fel TV-re, ami nem épp a legkényelmesebb... Most kölcsönben van egy Mi Box S, és viszonylag kényelmes, bár mobilon az HBO Go app elég sokszor omlik össze (tudom, hogy elérhtő az app mi boxra is, de nem akarom letelepíteni, mert nem tudom mikor kell visszaadnom a kis ketyerét, és nem akarok ilyesmikkel bohóckodni, úgyhogy azt most kvázi chromecast üzemmódban használom)
Másra nekem nincs szükségem, nem nézek netflixet, se amazon prime-om nincs, nincs 4k tv-m, se HDR, semmi csicsa. Ne akadjon, meg ne feles sebességben játssza le a streameket, ha ezt tudja, akkor én nagyon boldog leszek. Ha ezeket nem tudja akkor visszaküldöm, mert hát... ennek a kütyünek ez az egyetlen dolga, hogy tartalmat streameljen a netről :-D
Ha működik, akkor jobb vétel, mint egy chromecast, mert nem kell a telefonon babrálni, van saját távirányítója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest